smelly_cat Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Είναι ένα κομμάτι αρκετά rock το οποίο παίζει συχνά τον τελευταίο καιρό....δεν πρόλαβα να συγκρατήσω στίχους....αλλά αυτό που άκουσα είναι κάπως έτσι.. Why I'm a layer ( ή lover ). Όποιος μπορεί να απαντήσει μετά από αυτή την φοβερή περιγραφή μου,ας το κάνει! Ευχαριστώ :) Ελπίζω να μην έβαλα κανένα στον κόπο να ψάξει......καμία σχέση με αυτό που είχα γράψει...το κομμάτι για όποιον μπορεί να το ψάχνει,λέγεται " Where did all the love go?" από Kasabian. Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις! Παράθεση B]Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλέτο.[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 (edited) σημερα στις 12 το μεσημερακι ακουσα ενα πολυ ωραιο τραγουδακι στον republic 100.3 στη Θεσσαλονικη. στιχο δεν καταφερα να αποστηθισω, αλλα ολο το "σκηνικο" ακουγοταν σαν αναμεταδοση αγωνα (ισπανια ή μεξικο, λεω γω τωρα:p). γνωριζει κανεις κατι? ο καλλιτεχνης αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι τζοναθαν "κατι"... εδιτ: επισης αν μπορειτε και σας ειναι ευκολο, δωστε μου μια playlist με τραγουδια που παιζει ο republic :) ευχαριστω Edited April 13, 2010 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ποοοοοοοοοοο μου ρθε φλασια! Απο την μουσικη εγω καταλαβαινω οτι ειναι το τραγουδι του Demi Roussos - Follow me ..... http://www.youtube.com/watch?v=_kwI-OnSyLs&playnext_from=TL&videos=vAnEAcbxJXg Δυστυχώς δεν είναι ούτε αυτό. :( :p Σ' ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα προσπάθειές σου. :) Ευτυχώς βρήκα το video και το ανέβασα στο YouTube. Είναι το τραγούδι που παίζει από το 00:19 μέχρι το 00:26. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Είναι το τραγούδι που παίζει από το 00:19 μέχρι το 00:26. Ευχαριστώ. :) Μπορείς να βρεις εδώ όλο το Playlist και να κάνεις preview τα τραγούδια ;) Με λίγο ψάξιμο θα βρεθεί. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μπορείς να βρεις εδώ όλο το Playlist και να κάνεις preview τα τραγούδια ;) Με λίγο ψάξιμο θα βρεθεί. Ευχαριστώ για το link. :) Επιτέλους βρέθηκε το τραγούδι!! :D Για όσους το ψάχνουν το τραγούδι λέγεται En Aranjuez Con Tu Amor και το ερμηνεύει ο Jose Carreras.. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ευχαριστώ για το link. :) Επιτέλους βρέθηκε το τραγούδι!! :D Για όσους το ψάχνουν το τραγούδι λέγεται En Aranjuez Con Tu Amor και το ερμηνεύει ο Jose Carreras.. :) Συγνωμη, αλλα εγω αυτο το τραγουδι που σου εστειλα το ακουσες; Ειναι το ιδιο σχεδον, βεβαια σε αγγλικα και λιγο πιο γρηγορο. Τωρα ποιος το εκλεψε απο ποιον ... :lol: :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 (edited) Συγνωμη, αλλα εγω αυτο το τραγουδι που σου εστειλα το ακουσες; Ειναι το ιδιο σχεδον, βεβαια σε αγγλικα και λιγο πιο γρηγορο. Τωρα ποιος το εκλεψε απο ποιον ... :lol: :p Το άκουσα και ακόμα το ακούω. O Demis έχει καταπληκτική φωνή και το ερμηνεύει ΤΕΛΕΙΑ! Αλλά εγώ έψαχνα το συγκεκριμένο από τη διαφήμιση. Δεν πειράζει. Ένα έψαχνα, δύο βρήκα. ;) :D Edited April 14, 2010 by Student Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στην ταινία "The Rebound" κάπου στο 36ο λεπτό? Εκεί που ο Αραμ είναι σε συνέντευξη και η Σαντυ νομίζω κανει γιογκα... Αρχικά λέει "get(ting) up in the morning" Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 οποις ξερει τη μουσικη που παιζει, ας δωσει τα φωτα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα τραγουδάκι που στο στυλ μοιάζει με όλα αυτά τα καινούρια τραγούδια που μιμούνται τη soul και λίγο τη funky μουσική και νομίζω πως λέει "i don't know what i got till it's gone.....till it's gone..." μια αντρική φωνή. Ευχαριστώωωωω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 μηπως ψαχνεις αυτο? γυρω στο 2:25-2:30 εχει παρομοια λογια με αυτα που εγραψες. ισως να ειναι αυτο που ψαχνεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Ενα τραγουδι ( house να το πω; ) Που λεει I love to dance καπως ετσι, γνωστο το ξερει κανεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Ενα τραγουδι ( house να το πω; ) Που λεει I love to dance καπως ετσι, γνωστο το ξερει κανεις; http://www.youtube.com/watch?v=v2gRSTofDsk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgl Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο απο το τραγούδι? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Πολυ καλο και της εποχης ειναι το bad romance. Επισης απο τη ταινια up in the air το Help Yourself του Sad Brad Smith. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiak48 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 μηπως ψαχνεις αυτο? γυρω στο 2:25-2:30 εχει παρομοια λογια με αυτα που εγραψες. ισως να ειναι αυτο που ψαχνεις.:) Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν είναι αυτό. Ωραίο τραγούδι όμως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 οποις ξερει τη μουσικη που παιζει, ας δωσει τα φωτα του... Jungle Fever - The Chakachas http://www.youtube.com/watch#!v=FZ0CCh2rg5s&feature=related και δώρο ένα ακόμα :lol: j'taime moi non plus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_4c Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ένα κομμάτι που βάζει ο Nitro και το λέει άντρας του οποίου η φωνή μοιάζει με Bob Sinclair ή Yves Larock και ξεκινάει με την φράση: Your love is the only love for...και στο τέλος λέει αρκετα την φράση keep on running,keep on running right back to you ξέρει κανείς ποιο είναι?? Thanks in advance!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ξέρει κάποιος πως λέγεται αυτό το κομμάτι ; http://www.ebaykiosk.com/temp/20100422_104539.mp3 Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ξέρει κάποιος πως λέγεται αυτό το κομμάτι ; http://www.ebaykiosk.com/temp/20100422_104539.mp3 Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Join the Human Race - Kingmaker Album : Join the Human Race Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Join the Human Race - Kingmaker Album : Join the Human Race Αυτό δεν ταιριάζει κάθόλού :) Το βρήκα τελικά ειναι το Sash! - feat Boy George - Run http://www.youtube.com/watch?v=ngS8vBmrvUs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) παιδιά........ εκπληκτικό Edited April 23, 2010 by caveman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Ψάχνω αυτό. Σαν γιαπωνέζικα μου ακούγονται τα λόγια :p Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πέτυχα σε μια διαφήμιση ένα τραγούδι που μου φάνηκε πολύ γνώριμο. Googlαρα τους στίχους και μου έβγαλε ότι είναι το "Your ghost". Μου έβγαλε κάμποσους ερμηνευτές αλλά όσα άκουσα στο Youtube δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το θυμάμαι εγώ. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει από ποιον είναι η πρώτη εκτέλεση ή η πιο γνωστή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Χρειάζομαι τα φώτα σας. Πέτυχα σε μια διαφήμιση ένα τραγούδι που μου φάνηκε πολύ γνώριμο. Googlαρα τους στίχους και μου έβγαλε ότι είναι το "Your ghost". Μου έβγαλε κάμποσους ερμηνευτές αλλά όσα άκουσα στο Youtube δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το θυμάμαι εγώ. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει από ποιον είναι η πρώτη εκτέλεση ή η πιο γνωστή; Απ' όσο ξέρω, το αυθεντικό (και μάλλον το καλύτερο) είναι: Kristin Hersh - "Your Ghost" (featuring Michael Stipe) <--- των R.E.M. [1994] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts