Jump to content

Μουσικές προτάσεις και αναζητήσεις [VI]

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνω ενα τραγουδι που λεει συνεχεια τη φραση ''without you''.Πρεπει να ειναι καπως καινουργιο γιατι τωρα τελευατια το ακουω σε διαφορους σταθμους και το τραγουδαει αντρας,πιθανοτατα να ειναι και συγκριτημα.

Υ.Γ Δεν ειναι το without you των U2 ουτε της Mariah Carey.

Playmen ft. Reckless - Together Forever

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενα rnb ελληνικο που αρχιζει ετσι

"για παμε, για παμε,για παμε, για παμε,

για να ακουσω για να δω αν ολοι ειστε εδω καντε λιγο πανικο"

καπως ετσι νομιζω το ξερει κανεις ?

:)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Ψαχνω ενα τραγουδι που λεει συνεχεια τη φραση ''without you''.Πρεπει να ειναι καπως καινουργιο γιατι τωρα τελευατια το ακουω σε διαφορους σταθμους και το τραγουδαει αντρας,πιθανοτατα να ειναι και συγκριτημα.

Υ.Γ Δεν ειναι το without you των U2 ουτε της Mariah Carey.

Το τραγουδι βρεθηκε

http://www.youtube.com/watch?v=Zc18NnORSRE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.insomnia.gr%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ft%3D49317%26page%3D1032&feature=player_embedded

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάχνω ένα κομμάτι που το άκουγα χρόνια αλλα με τον καιρό το ξέχασα και τώρα το ψάχνω!

Το video clip θυμάμαι βασικά...

Μαύρος τραγουδιστής, RnB το κομμάτι, το σκηνικό εξελίσεται στην Ισπανία (ένα μέρος το τραγουδάει στα Ισπανικά), βλέπει εκεί μια κοπέλα και σκαλώνει και την "κυνηγάει", την πιάνει η τοπική αστυνομία, αυτός την ελευθερώνει και φεύγουν μαζί...

Το τραγούδι βγήκε κάπου στο 2000...

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει!

Ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια ειναι η διασκευη του "Μια πιστα απο φωσφορο" της Χαρις Αλεξιου, απο το τουρκικο ροκ συγκροτημα Duman.

Μπορειτε να το βρειτε εδω. Τους ειχα δει και μια φορα live στην Κων/πολη, πολυ καλοι.

Επισης ενα αλλο δικο τους που μου αρεσει ειναι αυτο

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Ψάχνω ένα κομμάτι που το άκουγα χρόνια αλλα με τον καιρό το ξέχασα και τώρα το ψάχνω!

Το video clip θυμάμαι βασικά...

Μαύρος τραγουδιστής, RnB το κομμάτι, το σκηνικό εξελίσεται στην Ισπανία (ένα μέρος το τραγουδάει στα Ισπανικά), βλέπει εκεί μια κοπέλα και σκαλώνει και την "κυνηγάει", την πιάνει η τοπική αστυνομία, αυτός την ελευθερώνει και φεύγουν μαζί...

Το τραγούδι βγήκε κάπου στο 2000...

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει!

Ο τραγουδιστής, αν θυμάμαι καλά ήταν σε στυλ Donell Jones...

Eνα καινουριο ελληνικο που παιζεται αρκετα κ λεει "σωμα με σωμα στομα με στομα,ζητω η αγαπη ζητω κατι αλλο",μπαλαωτοηδες καπως..ξερει κανεις ποιο ειναι?
:w00t:

Eνα καινουριο ελληνικο που παιζεται αρκετα κ λεει "σωμα με σωμα στομα με στομα,ζητω η αγαπη ζητω κατι αλλο",μπαλαωτοηδες καπως..ξερει κανεις ποιο ειναι?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Ξερεις κανες σας ρε παιδια αυτο το beat??

http://www.youtube.com/watch?v=g641m_GZToE

Το τραγουδι πρεπει να ειναι αυτο απλα το ρεμιξ ειναι αλλο:

http://www.youtube.com/watch?v=eMLCq8OCuzU

Ακυρο! Βρεθηκε μετα απο ξεσκισμα του DC++ και του Google!

Roger Sanchez - Lost και βρισκεται στη συλλογη Dancefloor Fg dj radio le mix hiver/Winter 2007!

ψαχνω ενα ωραιο ροκακι που ακουγεται πολυ τελευταια. σε καποια φαση λεει "let me go wild..."

οποια βοηθεια δεκτη!

εγώ ψάχνω ένα ελληνικό που το τραγουδάει άνδρας και λέει τα εξής (στο περίπου) :

ο ουρανός είναι λίγος ακόμα και τα αστέρια είναι χαμηλά ..

edit : Πάνος Κιάμος - Ως τον ουρανό

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παίδες ψάχνω ένα ξένο beatάκι που λέει σε κάποια σημεία "One two three four,uno due tre quattro" .Καμία ιδέα? :)

edit: Found it :)

Ψάχνω ένα ελληνικό που λέει "είσαι στην ζωή μου μια εικόνα μαγική που είχα πιάσει ένα βράδυ που φοβόμουν...".

Το ξέρει κανείς;

Παίδες ψάχνω ένα ξένο beatάκι που λέει σε κάποια σημεία "One two three four,uno due tre quattro" .Καμία ιδέα? :)

edit: Found it :)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Τι ψάξιμο στο google να έχω κάνει δεν έχω καταφέρει να βρω το παρακάτω τραγούδι ποιο είναι.

Όποιος μπορεί... παίζει συχνά στον freedom.

http://mysite.netone.gr/rigasnic/0172.mp3

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

παιδες το τραγουδι πριγκιπεσσα μου που τραγουδαει η γλυκερία που μπορω να το βρω? με το limewire δεν μπορω να το βρω...(να το κάνω download δηλαδή όχι απλά να το δω στο youtube)

αν το'χεις βρει στο youtube υπάρχουν προγραμματάκια που μπορείς να κατεβάσεις το τραγούδι από το βίντεο.. αλλιώς σε κανά φόρουμ σχετικό με μουσική.. εκτός κι αν το'χει κανείς από δω μέσα...

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ελληνικό τραγούδι, από άνδρα, κρητικό, το'χω ακούσει σε club ... το μόνο που θυμάμαι από τα λόγια είναι κάτι για κάποιο γάμο (λέει για νύφη και γαμπρό) και για βεντέτα ... αν ξέρει κανείς ...

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

ελληνικό τραγούδι, από άνδρα, κρητικό, το'χω ακούσει σε club ... το μόνο που θυμάμαι από τα λόγια είναι κάτι για κάποιο γάμο (λέει για νύφη και γαμπρό) και για βεντέτα ... αν ξέρει κανείς ...

Αποστολέας Λουκάκης - Κρητική Βεντέτα

Μάλλον δεν είναι αυτό που ζητάς τελικά.

Και εγώ το ψάχνω αλλά δεν το βρήκα..

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ψάξιμο στο google να έχω κάνει δεν έχω καταφέρει να βρω το παρακάτω τραγούδι ποιο είναι.

Όποιος μπορεί... παίζει συχνά στον freedom.

http://mysite.netone.gr/rigasnic/0172.mp3

Αν το βρεις πες το, φαινεται καλο τραγουδακι... Ισως αν ηταν καλυτερη η ηχογραφηση ή αν ειχαμε καποιον στιχο γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι λεει...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

psaxnw ta kommatakia pou paizoun edw, kathe voitheia efprosdekti..

http://www2.zippyshare.com/v/23124402/file.html

eyxaristw!

Ομάδα Διαχείρισης: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...