gkr41 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Pop/RnB σε στυλ Craig David με στίχους "My ..., my ..., my .... . My ... and my ..." Καινούργιο είναι πάντως, γιατί ακούγεται συχνά στα ραδιόφωνα. Το άλλο πάει κάπως έτσι στο ρεφραιν "Έεεελα έεεελα γιατί έχω βαρεθεί"στο ρεφραίν και στα κουπλέ μπαίνουν κάτι άθλιοι rappers. Πρέπει να το λένε αυτές οι βλαμμένες που είχαν κι ένα κομμάτι στο soundtrack της ταινίας "Ψυχραιμία". Σόρρυ αλλά δεν έχω samples, οδηγούσα :p Όποιος τα ξέρει θα τα αναγνωρίσει εύκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ποιος μου σβησε το μηνυμα μου?? Τελος παντων.. Οχι τη διαφημιση απ τα τζαμπο που ακουγεται στο ραδιοφωνο λεει.. http://youtube.com/watch?v=UpX1RHzp8PU Ψαχνω ενα κομματι απο περυσι το καλοκαιρι..Βρειτε το μου ρε παιδια.. :!: http://rapidshare.com/files/133453485/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951_.mp3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Pop/RnB σε στυλ Craig David με στίχους "My ..., my ..., my .... . My ... and my ..." Καινούργιο είναι πάντως, γιατί ακούγεται συχνά στα ραδιόφωνα. Το άλλο πάει κάπως έτσι στο ρεφραιν "Έεεελα έεεελα γιατί έχω βαρεθεί"στο ρεφραίν και στα κουπλέ μπαίνουν κάτι άθλιοι rappers. Πρέπει να το λένε αυτές οι βλαμμένες που είχαν κι ένα κομμάτι στο soundtrack της ταινίας "Ψυχραιμία". Σόρρυ αλλά δεν έχω samples, οδηγούσα :p Όποιος τα ξέρει θα τα αναγνωρίσει εύκολα. Το πρωτο ειναι αυτο μαλλον..http://youtube.com/watch?v=DupfVpCBr10 Craig david? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Το πρωτο ειναι αυτο μαλλον..http://youtube.com/watch?v=DupfVpCBr10 Craig david? :p Ναι, αυτό είναι. Thanks :) Craig David είπα οτι μου θύμισε το στυλ, όχι οτι το λέει και ο ίδιος :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Λες το αλησμόνητο άσμχα του Τάκη Βαμβακίδη; :p oxi :) dsasdasda Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 oxi :) dsasdasda σου ειπα ποιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 σου ειπα ποιο ειναι α ναι, thx! quote καντε αμα ειναι για να το καταλαβαινουμε ;p thx pantos ;D Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killeras Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 gia rikse mia matia s afto Rob_Boskamp_ft._Fiero_Del_Piero_-_Get_Your_***_Up__Original_ se euxaristo filaraki auto einai oraios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ποιο είναι το κομμάτι που μας έχει τρελάνει όλο το καλοκάιρι(με την καλή έννοια); Λέει μέσα "cause after the rain sun...love your life love your life". Άλλοι μου λένε Bob Sinclair, άλλοι Yves La Rock... τελικά ποιος είναι; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ποιο είναι το κομμάτι που μας έχει τρελάνει όλο το καλοκάιρι(με την καλή έννοια); Λέει μέσα "cause after the rain sun...love your life love your life". Άλλοι μου λένε Bob Sinclair, άλλοι Yves La Rock... τελικά ποιος είναι; http://www.justsomelyrics.com/1680892/Lexter-Freedom-To-Love-Lyrics ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 http://www.justsomelyrics.com/1680892/Lexter-Freedom-To-Love-Lyrics ? Όχι όχι αυτό... Ποιο από αυτά τα 2 είναι αυτό που ακούγεται παντού; :O Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Όχι όχι αυτό... Ποιο από αυτά τα 2 είναι αυτό που ακούγεται παντού; :O Εσυ το χεις ακουσει,εμεις θα σου πουμε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Εδω και κανα μηνα καθε Σαββατο στο Σφερα και συγκεκριμενα η ωρα 12 και τεταρτο το βραδυ παιζει ενα ψιλο-rnb ελληνικο με κοπελα ερμηνευτρια και τον εξης στιχο Ναι μου αρεσεις πολυ μα δε μου φτανουν οσα εχεις θελω ακομα πιο πολλα Αν οποιοσδηποτε γνωριζει πως το λενε και ποια το λεει, let me know Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 ξερει κανεις αυτο το τραγουδι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 ξερει κανεις αυτο το τραγουδι? Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Remix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Remix) thanx:happy:... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Καλησπέρα..ψάχνω ένα κομμάτι που νόμιζα ότι ήταν εύκολο να το βρώ αλλά τελικά δεν...το τραγουδάει άντρας..είναι ψιλοαργό και παίζει σε ραδιόφωνα που παίζουν τα ίδια και τα ίδια..τύπου village... και λέει σε κάποια φάση chasing shadows...και στο utube δεν βρήκα κάτι και πρέπει να είναι διαφορετικός ο τίτλος του...έχετε καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Δοκίμασε αυτό: Morcheeba - Enjoy The Ride http://www.youtube.com/watch?v=w16JlLSySWQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Δοκίμασε αυτό: Morcheeba - Enjoy The Ride http://www.youtube.com/watch?v=w16JlLSySWQ ναι το βρήκα αυτο και γώ ...όχι δεν είναι. άντρας τραγουδάει όχι γυναίκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Καλησπέρα..ψάχνω ένα κομμάτι που νόμιζα ότι ήταν εύκολο να το βρώ αλλά τελικά δεν...το τραγουδάει άντρας..είναι ψιλοαργό και παίζει σε ραδιόφωνα που παίζουν τα ίδια και τα ίδια..τύπου village... και λέει σε κάποια φάση chasing shadows...και στο utube δεν βρήκα κάτι και πρέπει να είναι διαφορετικός ο τίτλος του...έχετε καμιά ιδέα? Δεν έχω καμιά ιδέα για αυτό που ψάχνεις, αλλά αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου, το ψάχνεις ακόμα; :shifty: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Δεν έχω καμιά ιδέα για αυτό που ψάχνεις, αλλά αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου, το ψάχνεις ακόμα; :shifty: λολ..παιδιά σίγουρα το ξέρετε!!! αλλά παίζει να είμαι και κουφάλογο και να μην άκουσα καλά..είναι άντρας και κλαψιάρικο! ΛΟΛ! αχ τώρα πρέπει να ακούω village...γιατί παίζει ανά μισή ώρα τα ίδια και τα ίδια...οπότε έχω ελπίδες ...αλλά σηκώνουν τηλέφωνα στον village για να ρωτήσω? το βρήκα σε bitrate 128 το κομμάτακι της υπογραφής μου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 το βρήκα σε bitrate 128 το κομμάτακι της υπογραφής μου...:) Κρίμα, γιατί είπα να σου κάνω δώρο για τα γενέθλιά σου :p Αν ακούσεις ξανά το κομμάτι, ηχογράφησέ το. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να το βρεις από εδώ παρά να σηκώσουν τηλέφωνο στο Village ;) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Κρίμα, γιατί είπα να σου κάνω δώρο για τα γενέθλιά σου :p Αν ακούσεις ξανά το κομμάτι, ηχογράφησέ το. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να το βρεις από εδώ παρά να σηκώσουν τηλέφωνο στο Village ;) ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τι σου είπα??? Village...εγγύηση..τα ίδια και τα ίδια!ΛΟΛ! dan wilson - breathless ήταν το κομμάτι... I'm hunting shadows in the dark Λέει...εγώ το έκανα chasing! μην με σταυρώσετε ...σε κομμωτήριο το άκουσα! thanks Πάντως:) (α και στον village Να πάρουν το τηλέφωνο και να το βάλουν σε γνωστό σημείο...δεν το σηκώναν...googlara τους στίχους και το βρήκα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Χμμμ... τώρα που το σκέφτομαι έχω κι εγώ ένα τραγουδάκι που ψάχνω. Το είχα ακούσει στο Mad Radio και στο ρεφρέν έλεγε το εξής : "Bring it back bring it back bring it back..." (ή bring it on bring it on) και κάτι άλλα που δεν συγκράτησα. Το τραγούδι είναι ροκ και τραγουδάει άντρας ή συγκρότημα... Anyone; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Χμμμ... τώρα που το σκέφτομαι έχω κι εγώ ένα τραγουδάκι που ψάχνω. Το είχα ακούσει στο Mad Radio και στο ρεφρέν έλεγε το εξής : "Bring it back bring it back bring it back..." (ή bring it on bring it on) και κάτι άλλα που δεν συγκράτησα. Το τραγούδι είναι ροκ και τραγουδάει άντρας ή συγκρότημα... Anyone; Μήπως Bring It On Back από Jet ? Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts