BURNIN_AMBITION Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 κλαησπερα παιδια μια γρηγορη ερωτηση πηρα απο ιμπει τιν σιλικονατη θηκη και εινα ιαπιστευτη και τσαμπα... ομως δεν εχει screen protector(νομιζα θα ειχε).που μπορω να βρω screen protecxtor για το κινητο μοθ στην αθηνα? δε θελω να παρω απι ιντερνετ για να το παρω μπαμ μπαμ να παω σε ενα μαγαζι και να παρω. αν ειδα καλα ουτε γερμανος ουτε πλαισιο οθτε ισοπ εχουν στα σαιτ τους. μπορει καποιος να με διοαφωτισει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Υπαρχει καποιο τεχνολογικο γνωρισμα στο οποιο οφειλεται η ταχυτητα του Ν82 πχ ταχύτερος επεξεργαστης αναλογικά με το Ν73 ? ξερει κανεις κανενα καταστημα για να πουλησω το Ν73 ? Αν δεν διαβασεις τα χαρακτηριστικα του μονος σου , τι αλλο να σου πουμε ? http://www.forum.nokia.com/devices/N82 Οσο για καταστημα ,κατεβα μια φορα στο κεντρο της Αθηνας και θα βρεις αρκετα.. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει ομως να το πουλησεις σε μαγαζι. (και δεν ειναι το θεμα μας εδω που θα πουλησεις το Ν73 σου ...) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδιά, να ρωτήσω... το GPS τι λέει από λήψη? Αν το έχεις μέσα στο αυτοκίνητο σε βάση στο ύψος του ταμπλό έχει καλή λήψη? Επίσης το Nokia Maps τι λένε σαν χάρτες? Εκτός από Αθήνα έχουν τους δρόμους της επαρχίας για καμια εκδρομούλα? ευχαριστώ εκ των προτέρων επίσης, το μάυρο πότε το περιμένουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Σε vista προσπαθώ αλλά δε μπορώ.. Κολλάει στα 15 minutes left :cry: 2 φορές το δοκίμασακ εγω τα ιδια κ βγαζει nokia service host layer does not work Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδιά, να ρωτήσω... το GPS τι λέει από λήψη? Αν το έχεις μέσα στο αυτοκίνητο σε βάση στο ύψος του ταμπλό έχει καλή λήψη? Επίσης το Nokia Maps τι λένε σαν χάρτες? Εκτός από Αθήνα έχουν τους δρόμους της επαρχίας για καμια εκδρομούλα? ευχαριστώ εκ των προτέρων Από λήψη GPS είναι πάρα πολύ κάλο, αν διαβάσεις γενικά το θέμα θα δεις ό,τι τα παιδιά που το έχουν αναφέρουν ό,τι βρίσκει πολύ γρήγορα σήμα GPS. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο το Nokia maps. Υπάρχουν όμως καλύτερα προγράμματα τα οποία είναι και δωρεάν, γιατί στο nokia maps πρέπει να πληρώσεις για να έχεις φωνητική πλοήγηση. Μπορείς να κοιτάξεις στα παρακάτω θέματα: Garmin Maps Mobile™ XT και Sygic GPS Navigator Mobile Symbian 3rd - v.7199 Υ.Γ. Καλό είναι να χρησιμοποιείς την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif όταν θες να προσθέσεις κάτι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 κ εγω τα ιδια κ βγαζει nokia service host layer does not work κοιταξε και το πιο κατω μηνυμα του dmarccos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 επισης μια μικρη λεπτομερεια που με εκνευριζε πολυ, οταν γραφεις ενα νουμερο στην οθονη αναμονης, το φοντο δε μενει ασπρο πλεον αλλα παιρνει την αναλογη εικονα του θεματος :O Εμένα συνεχίζει να μένει άσπρο. Μήπως έχει σχέση με το θέμα που χρησιμοποιείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 sorry για την ερωτηση αλλα θα τρελαθω... το nemesis μου βγαζει error δεν πα να παταω scan η read τα ιδια πραγματα... διαβασα το σχετικο faq κ κατεβασα τον οδηγο που ειναι για το n73 αλλα λεει οτι ειναι ιδιο κ για το n82. τι δεν κανω καλα ρε παιδια ? το τηλ οταν το εβαλα στο usb δοκιμασα κ σαν pcsuite κ σαν μεταφορα δεδομενων αλλα τπτ το nemesis εκει error κ αφου κλεινω την εφαρμογη μου σκαει κ εναν error απο windows για να γουσταρω "nss.exe - application error"... καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εμένα συνεχίζει να μένει άσπρο. Μήπως έχει σχέση με το θέμα που χρησιμοποιείς? εχει ναι, ποιο χρησιμοποιεις; αν δεν το αλλαξεις στο carbide, μενει ασπρο στο κινητο. βαλε καποιο μεγαλο σε μεγεθος με μπολικα εικονιδια κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 κοιταξε και το πιο κατω μηνυμα του dmarccos :) το κανα κ αυτο τπτ,θα τα ξηλωσω ολα κ θα μπουν καινουργια τα κουφωματα απ οτι φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 εχει ναι, ποιο χρησιμοποιεις; αν δεν το αλλαξεις στο carbide, μενει ασπρο στο κινητο. βαλε καποιο μεγαλο σε μεγεθος με μπολικα εικονιδια κλπ.. To νοκια Nseries 5 έχω. Έβαλα το nseries 1 και σε αυτό άλλαξε το φόντο όπως είπες. Στο 5 που μο αρέσει δεν αλλάζει αλλα δεν πειράζει.Το carbide θέμα είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 To νοκια Nseries 5 έχω. Έβαλα το nseries 1 και σε αυτό άλλαξε το φόντο όπως είπες. Στο 5 που μο αρέσει δεν αλλάζει αλλα δεν πειράζει.Το carbide θέμα είναι? Δεν είναι θέμα αλλά είναι πρόγραμμα που φτιάχνεις θέματα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 εχει ναι, ποιο χρησιμοποιεις; αν δεν το αλλαξεις στο carbide, μενει ασπρο στο κινητο. βαλε καποιο μεγαλο σε μεγεθος με μπολικα εικονιδια κλπ.. και εμένα άσπρο είναι και χρησιμοποιώ το "Turquoise_3_1_NoUID". Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Έβαλα κι εγώ το νέο firmware χτές βράδυ. Άντε κι ο Θεός βοηθός! Απο πρώτη εντύπωση πάντως, μου φαινόταν πιο γρήγορη η προηγούμενη έκδοση. Α, και μια ερώτηση. Στο σπιτι μου οταν μπαινω στο internet με wireless απο το router μου κανονικα, δεν μου παιζουν τα βιντεακια στο youtube, ενω σε αλλα router που έχω δοκιμάσει γενικα πχ, ένα pirelli της ON ενος φιλου, τα έπαιζε. Εχει τύχει σε κανέναν? Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ένα θετικό πράγμα που διαπίστωσα με την καινούργια έκδοση είναι στο restart που κάνει γρήγορα και χωρίς πρόβλημα. Τι εννοώ; Τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των πολλών προγραμμάτων που έβαζα και έβγαζα όλο και κάτι "σκουπιδάκια" έμεναν και 1 στις 3 φορές που έκανα restart με την κάρτα μνήμης μέσα στο κινητό κόλαγε. Έπρεπε να βγάλω την κάρτα, να κάνω restart και μετά να ξαναβάλω την κάρτα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδια τελικα δεν εω κάνει ακόμα αναβαθμιση firmware.Ειναι στο V11 και τα λοιπα.Ακουστε βασικα μεχρι χθες το βραδυ το κινητο το χρησιμοποιουσα μονο κλησεις κ ςμς γιατι δν ειχα προλάβει ναα σχοληθώ.Εχθές λεω ας περάσω κάτι τραγουδάκια στην κάρτα μνήμης να ακούω.και ετσι κάνω.χωρίς χρήση ΤΗς σουιτας και τα λοιπα.απλα άνοιξα το υπολογιστή μου βρήκα την κάρτα ως αφειρούμενο δισκο και τα περασα.Κανω σάρωση με το προγραμμα μουσικης τα βρισκει.ακουω.το κλείνω για βράδυ!παω το πρωι σήμερα το ανοιγω ολα κολλημένα με το που παω στην μουσικη. ε σιγα λέω restart αλλα πάλι τα ιδια.κολλαγε τρελά το τηλέφωνο.λεω παω να τα σβήσω.έλα μου όπως π κόλλαγε κ εκεί.λεω θα το βάλω στον υπολογιστή.ο υπολογιστής ελεγε οτι πρέπει να κάνω διαμορφωση της κάρτας μνήμης για να την δεί!τώρα τι κάνω;να τα σβησω;μονο τους χάρτες nokia δεν έχει μέσα;αυτοι δεν με ενδιαφέρουν και πολυ.αλλα πιο πολύ με αφορά γιατί έγινε αυτο;δηλαδη αμα περάσω ξανα θα ξαναγίνει;γιατι τότε θέλω άλλη καρτα.και δεν πέρασα τπτ progs η πολλά data 200mb τραγουδια σιγά το θέμα!και μάλιστα το ματιασα κιολας γιατι σε 4 λεπτάκαι τα είχε περάσει μεσω usb! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Όντως η κάρτα που έχω είναι εργοστασιακή - δε το ήξερα ότι και αλλοι είχατε περασει ίδια προβλήματα - όχι και με μεταφορα δεδομένων δεν ανοιγει γενικά βάζοντας τη κάρτα μεσα κολλάε ιτο συμπαν - επιπλεον ξέρει κανείς αν το τηλεφωνο μας υποστηρίζει την αντιστοιχη κάρτα Τυπου M2 ΤΩΝ 4 GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 @Stavros4u Μάλλον η κάρτα ευθύνεται. Καλό θα ήταν να αρχίσεις να σκέπτεσαι την αγορά μια άλλης. @ngalios Το κινητό υποστηρίζει κάρτες microSD High Capacity. Οι M2 απ ό,τι ξέρω είναι ένα είδος Memory Stick, οπότε απλά ξέχνα το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 @Itchrist86 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157677 ας πουμε αυτη εδώ κάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Αυτή μάλιστα, είναι μια χαρά!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια - λυπάμαι όμως που ένα τόσο εξελιγμένο κινητο έχει πρόβλημα με τις εργοστασιακές μνημες του - για να μη χσολιάσω τη πρωτοφανη απουσία προσαρμογέα στη συσκευασια ! -είναι κάτι που νομίζω όλους πρέπει να μας ενοχλεί ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μας ενοχλεί... τι να κάνουμε όμως:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μας ενοχλεί... τι να κάνουμε όμως:rolleyes: Τουλάχιστον τώρα οι περισσσότερες κάρτες μνήμης του εμπορίου συνοδεύονται από card reader. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ναι πάλι καλά - έβλεπα τώρα μία sandisk με adaptor και μάλιστα usb κάτι που είναι πάρα πολύ χρήσιμο γιατι μπορείς έχοντας τον ανταπτορα στα κλειδιά σου να το χρησιμοποιείς σαν αποθηκευτικό μέσο παρεπιπτόντος όσο αφορά τους χάρτες το sygic και όλα αυτά τα προγράμματα εξακολουθούν να θέλουν sign ή έχει ξεπεραστει αυτη η "δυσκολία ?" τι γίνεται με αυτό το θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 παρεπιπτόντος όσο αφορά τους χάρτες το sygic και όλα αυτά τα προγράμματα εξακολουθούν να θέλουν sign ή έχει ξεπεραστει αυτη η "δυσκολία ?" τι γίνεται με αυτό το θέμα ? Eχει ξεπεραστει διαβασε εδω το B και θα καταλαβεις.. Εαν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο για το sign καλυτερα ρωτησε στο αναλογο θεμα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts