Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ,8α βγεί κάλυμμα για μας που έχουμε το ασημί και θέλουμε το μαύρο?:)

Λογικά τα μαύρα καλύμματα θα έρθουν περίπου ταυτόχρονα με την άφιξη της μαύρης έκδοσης.

Το θέμα είναι να μη βιαστεί κανείς και χτυπήσει κανένα "μαϊμού" σετ καλυμμάτων.

Επίσης το θέμα είναι το πόσο ασφαλές είναι να επιχειρήσει κανείς να κάνει μόνος του την αλλαγή.

Προσωπικά θα προτιμήσω να μου τα περάσουν σε Nokia shop. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λογικά τα μαύρα καλύμματα θα έρθουν περίπου ταυτόχρονα με την άφιξη της μαύρης έκδοσης.

Το θέμα είναι να μη βιαστεί κανείς και χτυπήσει κανένα "μαϊμού" σετ καλυμμάτων.

Επίσης το θέμα είναι το πόσο ασφαλές είναι να επιχειρήσει κανείς να κάνει μόνος του την αλλαγή.

Προσωπικά θα προτιμήσω να μου τα περάσουν σε Nokia shop. :)

Συμφωνώ! Τουλάχιστον την ευθύνη να την έχουν εκείνοι σε πιθανή ζημιά !:p Λές να κυμανθούν σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές ή να ακούσουμε κανα τρελό?

Συμφωνώ! Τουλάχιστον την ευθύνη να την έχουν εκείνοι σε πιθανή ζημιά !:p Λές να κυμανθούν σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές ή να ακούσουμε κανα τρελό?

Κανά 60€ λογικά θα πηγαίνουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κι αν δει κανείς το service manual που παρέθεσε λίγα post πιο πριν ο φίλος dmarccos (εδώ), φαίνεται να είναι μεγάλος μπελάς η αλλαγή καλυμμάτων, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια... :rolleyes:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και αν το πάμε σε κάποιο nokia shop για αλλαγή καλυμάτων πόσο θα πάρει η διαδικασία; θα τα αλλάξουν επιτόπου η θα πρέπει να το αφήσουμε για κάμποσες ημέρες εκεί;

Και αν το πάμε σε κάποιο nokia shop για αλλαγή καλυμάτων πόσο θα πάρει η διαδικασία; θα τα αλλάξουν επιτόπου η θα πρέπει να το αφήσουμε για κάμποσες ημέρες εκεί;

Δε νομίζω τόσο πολύ, πόσο να τους πάρει να αλλάξουν καλύμματα; Άντε το πολύ 1-2 ώρες να σου το κρατήσουν, αναλόγως με την κίνηση που έχει το κάθε Nokia shop.

να σας πω και εγω την αληθεια μου ναι πιστευω το μαυρο θα μαμαει αλλα ουτε σε χερια τεχνικου της νοκια δεν το αφηνω...:D

και θα σας ελεγα και σε εσας να το σκεφτειτε λιγο καλυτερα....

πολλα παρα πολλα εχουμε ακουσει και εχουμε δει ολοι!συν...κοιταξτε ποσα πραγματα πρεπει να γινουν για να αλλαξουν τα καλυματα...:cry:

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

swstos:D.ta 520 euro tou plaisiou einai plasmatika afou to agorazeis 477 apo internet kai passto katastima kai to pairneis..;)

Δυστηχώς δεν δουλεύει έτσι...η τιμή Internet ισχύει μόνο για αποστολή στο χώρο σου...

Και η αποστολή είναι τζάμπα για παραγγελία από 60€ και πάνω. Άρα γιατί να μην το παραγγείλεις? ;)

Σίγουρα το μαύρο θα κυκλοφορήσει με νέα έκδοση λογισμικού. Στις σελίδες τις νοκια που το διαφημίζουν δείχνουν το nokia maps 2 καθώς και το geotagging που θα έχει η νέα έκδοση λογισμικού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν έχουν κομμάτια αυτό λέω εξαντλήθηκε. Και περιμένουν νέα παραλάβει και σε white 15 Απριλίου έτσι μου είπαν από το τηλέφωνο. Εγώ που το έχω παραγγείλει μου είπαν θα μου απαντήσουν αν και ποτέ θα το πάρω.

Δυστηχώς δεν δουλεύει έτσι...η τιμή Internet ισχύει μόνο για αποστολή στο χώρο σου...

Φαντάζομαι είναι μόνο για πληρωμή τοις μετρητοίς,έτσι.

Εγώ που θέλω να χρησιμοποιήσω πιστωτική και να το βάλω σε 4 άτοκες,τι γίνεται?

και αυτό γινετε φιλε.Λοιπον για να επωφεληθεις απο την τιμη Ιντερνετ αρκει

1)να το αγοράσεις online

2)να το παραλάβεις ταχυδρομικά σπίτι σου και όχι απο κατάστημα

^Παραγγελιές άνω των 45€ δεν πληρώνεις μεταφορικά

τροπους πληρώμης και τα συναφη θα τα κανονισεις καθώς παραγγέλνεις online:)

Βεβαια νομίζω οτι είμαστε κάπως :offtopic:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα εξωτερικό ηχείο το οποίο το συνδέω στην υποδοχή 3,5" του Ν82 και ακούω τα .mp3 τραγούδια. Ως εδώ καλά. Αν βάλω όμως να ακούσω ράδιο ακούω και παράσιτα μαζί γιατί τώρα λείπει το hands free που έκανε χρέη κεραίας. Πως μπορώ να ξεπεράσω το πρόλημα αυτό; Μήπως να πάρω ένα βυσματάκι που να βγάζει 2 εξόδους σε 3,5" και στην μια να συνδέσω το εξωτερικό ηχείο και στην άλλη το hands free;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

ο απιστευτος γολγοθας για να αγορασεις ενα νοκια Ν82...

εψαχνα 3.5 ωρες και συνολικα 6 καταστηματα vodafone και 1 κωτσοβολου για να βρω ενα ετοιμοπαραδοτο εδω στα γιαννενα και ολοι μου λεγανε οτι εδω και 2.5 μηνες δεν τους εχει ερθει κανενα Ν82 και πως εχει προβλημα διαθεσιμοτητας λογω εργοστασιου.

εν τελη παρηγγειλα το Ν82 ασημι και περιμενω ποτε θα βρουν κομματι απο αθηνα για να το στειλουν.

Το ασπρο Ν82 δεν ειναι διαθεσιμο σε vodafone για οσους σκεφτονται να το παρουν και για το μαυρο που ρωτησα ειπαν πως αναμενεται σε 1 με 1,5 μηνα αλλα και αυτο χωρις να σημαινει οτι τοτε θα ειναι διαθεσιμο κατευθειαν για αγορα.

ΥΓ. iphone σε καταστηματα ασχετα ειχανε για αγορα, Ν82 πουθενα. Τραγικο? Μηπως ειναι δειγμα προς εξαφανιση??? Τι να πω. Εν αναμονη...

για πιο λογο να πεσει η τιμη του ασημενιου? ακριβως ιδια κινητα θα ειναι απλα το αλλο θα ειναι σε μαυρο χρωμα.

εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες οταν κατι δεν υπαρχει κ το ζητανε πολλοι ,ανεβαινει η τιμη του.......

στο ιντερνετ ειναι πιο ακριβο απλα γιατι δεν υπαρχει πουθενα και οποιος θελει απο τα πρωτα κομματια πρεπει να πληρωσει πιο πολυ συμφωνα με τους "υπευθυνους". το Ν78 για παραδειγμα σε κατασταση προπαραγγελιας σε αμερικη κοστιζει 500 ευρω οταν στην αγορα αναμενεται κοντα στα 350.

γνωμη μου παντα αν θες Ν82 παρε το ασημι ή ασπρο. αν τωρα μπορεις να περιμενεις για το μαυρο οκ αλλα η αναμονη αξιζει αν θες το χρωμμα οχι αν ελπιζεις να πεσει η τιμη των αλλων.

στο ιντερνετ ειναι πιο ακριβο απλα γιατι δεν υπαρχει πουθενα και οποιος θελει απο τα πρωτα κομματια πρεπει να πληρωσει πιο πολυ συμφωνα με τους "υπευθυνους". το Ν78 για παραδειγμα σε κατασταση προπαραγγελιας σε αμερικη κοστιζει 500 ευρω οταν στην αγορα αναμενεται κοντα στα 350.

γνωμη μου παντα αν θες Ν82 παρε το ασημι ή ασπρο. αν τωρα μπορεις να περιμενεις για το μαυρο οκ αλλα η αναμονη αξιζει αν θες το χρωμμα οχι αν ελπιζεις να πεσει η τιμη των αλλων.

mou aresei pio polu to mauro alla den exw problima kai me to asimenio...alla epeidei tha einai kai anabathmismeno pio polu....

alla an kanei 1 mina na erthei opos lete tote tha parw to asimenio...

Γνωρίζει κανείς από παλιότερες συσκευές όταν έκαναν αλλαγή καλυμμάτων σε μαύρο εκτός από προς και πίσω αλλάζει και η βάση τα πλαϊνά δηλαδή περιστροφικά τα οποία έχουν και πλήκτρα αλλού χρώματος. Γίνετε ακριβώς ίδιο με το μαύρο δηλαδή ;

Γνωρίζει κανείς από παλιότερες συσκευές όταν έκαναν αλλαγή καλυμμάτων σε μαύρο εκτός από προς και πίσω αλλάζει και η βάση τα πλαϊνά δηλαδή περιστροφικά τα οποία στο καρό έχουν και πλήκτρα αλλού χρώματος. Γίνετε ακριβώς ίδιο με το μαύρο ;

Όχι. Γίνεται αλλαγή μόνο της πρόσοψης και το καπακι μπαταρίας.

:ninja: