Scottas Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Paidia kalimera Uparxei karta mnimis micro sdhc panw apo 8gb??? Exw mia 8 twra kai dn mou ftanei:(:(:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Paidia kalimera Uparxei karta mnimis micro sdhc panw apo 8gb??? Exw mia 8 twra kai dn mou ftanei:(:(:( Υπάρχει και 12GB, αλλά οι τιμές είναι τσουχτερές...:p Ευχαριστώ.. δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να βάλω εφαρμογή για αυτό ... έλεγα μήπως γίνεται μέσω του μενού? αλλα μάλλον όχι . Ευχαριστώ ούτος ή άλλος. Δυστυχώς όχι, δεν υπάρχει τρόπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Υπάρχει και 12GB, αλλά οι τιμές είναι τσουχτερές...:p Poso peripou dld??? Ama einai mexri 150 to skeftomai:p Mporeis na dwseis kapoio link apo ebay i elliniko eshop??? Euxaristw:):D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Υπάρχει και 12GB, αλλά οι τιμές είναι τσουχτερές...:p Poso peripou dld??? Ama einai mexri 150 to skeftomai:p Mporeis na dwseis kapoio link apo ebay i elliniko eshop??? Euxaristw:):D Μην τα θέλουμε όλα έτοιμα... ψάχνουμε και λίγο (βλ. google.com, skroutz.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 κε υπουργε εξωτερικων (ypex) καλα κανει το παλληκαρι και ρωταει, μπορει καποιος να εχει αγορασει σε καλη ποιοτητα και τιμη και να πει αποψη. Ελεος ρε παιδια, φορουμ ειναι, αλλιως να μη ρωταει κανεις τιποτα... Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 FM Antenna - Listen to u'r Phone Radio without Earphones http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/antenna00.jpg If you don’t like idea about carrying the headphones there is a simple aerial that replaces the headset and enables you to use your lovely phone as a stand-alone high quality FM radio. Aerial is 150mm long, 4mm diameter and can be adjusted through 180 degrees; it is made of flexible wire and plastic coated for safety. It conveniently replaces the headphone lead as an aerial source, and can be easily adjusted for optimum reception in any environment where listening on the supplied wired headphones was previously possible. Read More... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 καλησπερα σε ολους, μολις απεκτησα κι εγω το εργαλειο(δυστυχως πλαστικούρα αλλα πραγματικα ΤΟΥΜΠΑΝΟ) μια ερωτηση σχετικα με youtube πως μπορουμε να δουμε τα βιντεο? προσπαθησα με τη νεα εκδοση του mobitubia kai emtube αλλα κρασαρε μολις εμπαινα να ανοιξω τα βιντεο και αλλοτε ελεγε πως δεν ειναι διαθεσιμο το βιντεο.. μπορει καποιος να βοηθησει? καποια ρυθμιση? ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Και τα 2 προγράμματα είναι πολύ απλά στην χρήση. Μπορείς να αναπαράγεις τα flv αρχεία που έχεις αποθηκεύσει απο αυτά στο τηλέφωνό σου. Αν κρασάρει, σημαίνει οτι υάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή ή με το σωμένο αρχείο που προσπαθείς να παίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Και τα 2 προγράμματα είναι πολύ απλά στην χρήση. Μπορείς να αναπαράγεις τα flv αρχεία που έχεις αποθηκεύσει απο αυτά στο τηλέφωνό σου. Αν κρασάρει, σημαίνει οτι υάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή ή με το σωμένο αρχείο που προσπαθείς να παίξεις. ευχαριστω για την αμεση απαντηση, δηλαδη δεν τα αναπαραγαγει real time? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Εννοείται οτι και τα 2 μπορούν να αναπαράγουν τα βίντεο σε real time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ΠΑΙΔΙΑ επειδη χθες εκανα την πρωτη μου αναβαθμση και το τηλεφωνακι το ειχα παρει προεισαγωγη θα ηταν ευκολο να μου δωσετε ενα λινκ ή οδηγιες οπω υπηρχαν στο παλιο θεμα για το πως βαζουμε ελληνικα και παλι στο τηλ? Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ΠΑΙΔΙΑ επειδη χθες εκανα την πρωτη μου αναβαθμση και το τηλεφωνακι το ειχα παρει προεισαγωγη θα ηταν ευκολο να μου δωσετε ενα λινκ ή οδηγιες οπω υπηρχαν στο παλιο θεμα για το πως βαζουμε ελληνικα και παλι στο τηλ? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 φιλε nervous σε ευχαριστω απλα δεν αντεχα να ξαναδιαβασω ολα τα ποστ απ την αρχη...εξαλλου αν ειδες εγραψα οτι ειπα οτι ψαχνω που ηταν στο παλιο το θεμα(το αρχικο που ειχες ανοιξει για το ν82) Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 καλησπερα σε ολους, μολις απεκτησα κι εγω το εργαλειο(δυστυχως πλαστικούρα αλλα πραγματικα ΤΟΥΜΠΑΝΟ) μια ερωτηση σχετικα με youtube πως μπορουμε να δουμε τα βιντεο? προσπαθησα με τη νεα εκδοση του mobitubia kai emtube αλλα κρασαρε μολις εμπαινα να ανοιξω τα βιντεο και αλλοτε ελεγε πως δεν ειναι διαθεσιμο το βιντεο.. μπορει καποιος να βοηθησει? καποια ρυθμιση? ευχαριστω προκαταβολικα Το mobitubia είναι βαρύ. Για το emtube, κάνε αναζήτηση για την προτελευταία έκδοση (1.0.10), γιατί η τελευταία (1.00.11 beta15, υποθέτω την κατέβασες από το μαγαζάκι) δεν μπορεί να αναπαράγει videos, έχει κάποιο bug που δεν έχει διορθωθεί ακόμα. Περισσότερα στο κατάλληλο thread για τις εφαρμογές :) Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Εννοείται οτι και τα 2 μπορούν να αναπαράγουν τα βίντεο σε real time. Και ο real player της συσκευης κανει καλη δουλεια.Αυτη την εβδομαδα στον χωρο που βρισκομουνα για δουλεια υπηρχε ελευθερο wifi και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος απο την αναπαραγωγη που κανει στα βιντεο του you tube Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 nervous μεσα στο site tou nss exei to 1.0.38.12 beta ακολουθησα τις οδηγιες χωρις κανενα αποτελεσμα ομως στην αλλαγη γλωσσας!σκεφτεσαι να φταιει κατι? Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 nervous μεσα στο site tou nss exei to 1.0.38.12 beta ακολουθησα τις οδηγιες χωρις κανενα αποτελεσμα ομως στην αλλαγη γλωσσας!σκεφτεσαι να φταιει κατι? Οχι ,δεν νομιζω .Το εχουν χρησιμοποιησει αρκετοι. Κατι αλλο φταιει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Οχι ,δεν νομιζω .Το εχουν χρησιμοποιησει αρκετοι. Κατι αλλο φταιει. Φιλε nervous αφου κανω ολη την διαδικασια οπως ακριβως την περιγραφει ξανανοιγω το nemesis και ακου αυτο...εμφανιζεται το ελληνικο product code αλλα τα ελληνικα πουθενα....!Δωσε μου τα φωτα σου Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Φιλε nervous αφου κανω ολη την διαδικασια οπως ακριβως την περιγραφει ξανανοιγω το nemesis και ακου αυτο...εμφανιζεται το ελληνικο product code αλλα τα ελληνικα πουθενα....!Δωσε μου τα φωτα σου Οταν διαβασει το nemesis το τηλεφωνο σου βγαζει το product code το ελληνικο αν ναι κανε ενα hard reset μηπως και εμφανιστουν Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Φιλε nervous αφου κανω ολη την διαδικασια οπως ακριβως την περιγραφει ξανανοιγω το nemesis και ακου αυτο...εμφανιζεται το ελληνικο product code αλλα τα ελληνικα πουθενα....!Δωσε μου τα φωτα σου Οταν διαβασει το nemesis το τηλεφωνο σου βγαζει το product code το ελληνικο αν ναι κανε ενα hard reset μηπως και εμφανιστουν ας ξανατρεξει και μια την διαδικασια αναβαθμισης απο το nokia software update μετα ωστε να μπουν στα σιγουρα τα ελληνικα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 παιδιά αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα, μετα απο επανεκκινηση τρώει κόλλημα το αυτόματο κλέιδωμα και κλειδώνει-σβήνει ο φωτισμός στα 10 δευτερολεπτα όποια ρύθμιση κι αν του έχω κάνει αν βγάλω την καρτα κανω επανεκκινηση και την βάλω ενώ είναι ανοιχτο το τηλ δουλεύει κανονικα...μετά απο κάθε επανεκκίνηση όμως το ξανακάνει έχει τύχει σε κανέναν? μήπως το προκαλεί κάποια εφαρμογή? είναι απίστευτα ενοχλητικό.... ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 παιδιά αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα, ενώ είμαι σε pcsuite τρώει κόλλημα το αυτόματο κλέιδωμα και κλειδώνει-σβήνει ο φωτισμός στα 10 δευτερολεπτα όποια ρύθμιση κι αν του έχω κάνει αν βγάλω την καρτα κανω επανεκκινηση και την βάλω ενώ είναι ανοιχτο το τηλ δουλεύει κανονικα...μετά απο κάθε επανεκκίνηση όμως το ξανακάνει έχει τύχει σε κανέναν? μήπως το προκαλεί κάποια εφαρμογή? Για να αλλάζει η συμπεριφορά του τηλεφώνου όταν βγάζεις την κάρτα σημαίνει ότι πιθανότατα ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Και μάλιστα κάποια από αυτές που έχεις εγκατεστημένες στην κάρτα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Για να αλλάζει η συμπεριφορά του τηλεφώνου όταν βγάζεις την κάρτα σημαίνει ότι πιθανότατα ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Και μάλιστα κάποια από αυτές που έχεις εγκατεστημένες στην κάρτα. ;) αυτό νομίζω κι εγώ αλλά άντε να δοκιμάσεις 200 εφαρμογές κ να περασεις τους 2 πλοηγους πο την αρχή. για αυτό ρώτησα αν κάποιος ξέρει ότι κάποια εφαρμογή το κάνει αυτό. ευχαριστώ για την απάντηση πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Φιλε nervous αφου κανω ολη την διαδικασια οπως ακριβως την περιγραφει ξανανοιγω το nemesis και ακου αυτο...εμφανιζεται το ελληνικο product code αλλα τα ελληνικα πουθενα....!Δωσε μου τα φωτα σου Μα μόνο η αλλαγή του product code δεν επαναφέρει τα ελληνικά. Θα πρέπει να ξανακάνεις αναβάθμιση για να σου περάσει το ελληνικό πακέτο του λογισμικού. Οταν διαβασει το nemesis το τηλεφωνο σου βγαζει το product code το ελληνικο αν ναι κανε ενα hard reset μηπως και εμφανιστουν Το format δεν επαναφέρει τα ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ευχαριστω πολυ zaharaki kai Itchrist (kai xagio an kai gia kanena logw den tha ekana hard reset)...τελικα ισως ηταν απλα ενα κολλημα της στιγμης...Υστερα απο συμβουλη φιλου Ξαναεβαλα product code της συσκευης εκανα παλι update ξαναεβαλα ελληνικο product code ξαναεκανα update και ολα πλεον μια χαρα!!!(και ευτυχως χωρις διακοπη ρευματος..:lol:) Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts