k_giannis Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Υπαρχει κατι, καπου, καποια σελιδα, που να μπορω να δω μαζεμενες & με τη σειρα, τις Εκδοσεις Λογισμικου που εχουν βγει για το Ν82; http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/ στο model βαλε Ν82 Ωχ?! Ρε prodigy το ειδα λιγο βιαστηκα τοτε που απαντησες και μαλλον ξεχασα να ευχαριστησω μετα και το καταλαβα τυχαια τωρα που ξαναμπηκα... :O Ωραιος..! Πολυ καλη σελιδα, σ'ευχαριστω πολυ! Edited September 10, 2011 by k_giannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Ειδα οτι εχω την εκδοση λογισμικου V30.0.019 (χωρις καποια δυσλειτουργεια). Προτεινετε να περασω την τελευταια εκδοση ή οχι? Χρειαζεται, αξιζει, εχει καμια διαφορα? Θυμαστε τιποτα? :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Ειδα οτι εχω την εκδοση λογισμικου V30.0.019 (χωρις καποια δυσλειτουργεια). Προτεινετε να περασω την τελευταια εκδοση ή οχι? Χρειαζεται, αξιζει, εχει καμια διαφορα? Θυμαστε τιποτα? :rolleyes: ναι ειναι καλυτερη , περασε την. 10 λεπτα υποθεση ειναι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 μπορεσες να την περασεις ? γιατι σε εμενα μου βγαζει σφαλμα πως η συσκευη δεν υποστηριζεται... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Πώς προσπαθείς να την περάσεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosrap Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Καλησπερα!Αγόρασα μια 8αρα καρτα μνήμης γιατί η 4αρα γεμισε.Αντιγράφω ολα τα αρχεία (και τους κρυφους φακελους) απο την παλια καρτα στην καινουργια αλλα σχεδον ολες οι εφαρμογες δεν υπαρχουν στο μενου..Τι πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Καλησπερα!Αγόρασα μια 8αρα καρτα μνήμης γιατί η 4αρα γεμισε.Αντιγράφω ολα τα αρχεία (και τους κρυφους φακελους) απο την παλια καρτα στην καινουργια αλλα σχεδον ολες οι εφαρμογες δεν υπαρχουν στο μενου..Τι πρεπει να κανω; Καλημέρα. Για δοκίμασε να πας στην διαχείριση εφαρμογών και δες αν υπάρχουν κάποια αρχεία με ακαταλαβίστικα ονόματα και προσπάθησε να τα κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Καλησπερα!Αγόρασα μια 8αρα καρτα μνήμης γιατί η 4αρα γεμισε.Αντιγράφω ολα τα αρχεία (και τους κρυφους φακελους) απο την παλια καρτα στην καινουργια αλλα σχεδον ολες οι εφαρμογες δεν υπαρχουν στο μενου..Τι πρεπει να κανω; η νεα καρτα μνημης 8gb,εχει την ιδια ονομασια που ειχες εξαρχης και στην 4gb ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosrap Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Καλημερα!Οχι στην διαχείριση εφαρμογων δεν υπαρχουν αρχεια με ακαταλαβιστικα ονοματα.Βεβαια οταν πηγαινω να εγκαταστησω μια εφαρμογη που ειχα παλιοτερα αλλα τωρα δεν μου την εμφανιζει με ρωταει αν θελω να κανω αντικατασταση,σαν να υπαρχει. Όταν μετεφερα τα αρχεια απο το back up ειχα διαφορετικη ονομασια στην καρτα μνημης.Σκεφτηκα αυτην την λυση και πηγα και αλλαξα το ονομα της καρτας μνημης οπως της παλιας αλλα και παλι τιποτα.Μηπως πρεπει πριν την αντιγραφη να εχουν ιδιο ονομα οι καρτες μνημης;θα το δοκιμασω και αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Τελικά τι έγινε; Δοκίμασε να κάνεις format την καινούρια κάρτα μέσα από την συσκευή και ξανά δοκίμασε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosrap Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εκανα και format την καρτα μεσα στην συσκευη αλλα τιποτα.Δεν τα καταφερα με κανενα τροπο.Δεν πειραζει ομως ,γιατι απο 60 εφαρμογες που ειχα παλια και κολλαγε το κινητο,τωρα εβαλα 5-6 που πραγματικα χρησιμοποιω και τρεχει σφαιρα.Ευχαριστω που μου απαντησατε και χαιρομαι που υπαρχει αυτο το φορουμ και μπορω να εκφραζω αποριες για το 'διαμαντι' που εχω εδω και 3,5 χρονια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 τι μαρκα ειναι η 8αρα καρτα μνημης σου? γιατι και εγω του ειχα βαλει μια kingstone 8gb αλλα ειχε καποια κωλύματα κατα την εγραφη βιντεο( παγωνε η εικονα καθε λιγο κατα την εγγραφη). Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosrap Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Sandisk εβαλα.Κάπου είχα διαβάσει οτι συνεργάζονται καλά με το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 και εγω αυτο διαβασα,αλλα μετα που ειχα αγορασει την Kingstone... θα αγορασω sandisk την επομενη φορα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ρε παιδιά αντικαταστάτης του τηλεφώνου μας υπάρχει??? βασικά θέλω συμπιαν 3 και πληκτρολόγιο α και οικονομικό (ζητάω πολλά?) Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ρε παιδιά αντικαταστάτης του τηλεφώνου μας υπάρχει??? βασικά θέλω συμπιαν 3 και πληκτρολόγιο α και οικονομικό (ζητάω πολλά?) Nokia E7 το μονο S^3 με πληκτρολογιο. μπορεις να το βρεις σε καλες τιμες αν ψαξεις τα καταστηματα μεσω του skroutz.gr και φυσικα σε μτχ *και το Ε6.. το ξεχασα αυτο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 βοηθεια αν ξερει κανεις....εχω αλλαξει σχεδον ενα χρονο τωρα τη μπαταρια μου γιατι ειχε φουσκωσει πολυ.ολα καλα μεχρι πριν κανα μηνα περιπου που ξεκινισε να γινετε το εξης.με γεματη μπαταρια,αν μιλισω λιγο ή βγαλω καμια φωτο ή αν με καλεσουν κ το αφησω να χτυπαει χωρις να το σηκωσω και γενικα αν δουλεψει λιγο το κινιτο αδειαζει αμεσως η μπαταρια κ βγαζει μυνημα για φορτηση.το φορτιζω λιγο κ γεμιζει παλι.ειναι της μπαταριας η μηπως ειναι του κινιτου θεμα?απο εφαρμογες κλπ δεν εχω αλλαξει κατι που να δικαιολογει κατι τετοιο.για πειτε ιδεες οι γνωστες.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δοκιμασας αλλη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δοκιμασας αλλη μπαταρια; εδω που ειμαι δεν εχω αλλη μπαταρια.γιαυτο ρωταω.αν ειναι θεμα μπαταριας να βρω απο καπου μια,αλλιως να μην ασχοληθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 βρες απο καπου να τσεκαρεις. ισως δε φταιει η συσκευη. επισης το συμπτωμα που περιγραφεις μου κανει για συμπτωμα υγρασιας πλακετας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 βρες απο καπου να τσεκαρεις. ισως δε φταιει η συσκευη. επισης το συμπτωμα που περιγραφεις μου κανει για συμπτωμα υγρασιας πλακετας οποτε θα βρω μια αλλη μπαταρια να δοκιμασω κ βλεπουμε.ελπιζω να ειναι αυτο κ οχι υγρασια.θα δειξει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ξερει κανεις τιμη για αντικατασταση της οθονης?Μου επεσε το τηλεφωνο απο την τσεπη τιν ωρα που τραβηξα την πορτα απο το αυτοκινητο να κλεισει και πιαστικε αναμεσα στο σασι και την πορτα...Το πλαστικο δεν επαθε τιποτα μονο η οθονη απο μεσα εχει σπασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ξερει κανεις τιμη για αντικατασταση της οθονης?Μου επεσε το τηλεφωνο απο την τσεπη τιν ωρα που τραβηξα την πορτα απο το αυτοκινητο να κλεισει και πιαστικε αναμεσα στο σασι και την πορτα...Το πλαστικο δεν επαθε τιποτα μονο η οθονη απο μεσα εχει σπασει ρωτα σε ενα Νοκια Care λογικα γυρω στο 50αρι θα παει, δεν ξερω αν αξιζει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Θα το κοιταξω αλλα 50 ευρω δεν τα δινω.Τουλαχιστον εσπασε μονο πανω αριστερα οποτε το μονο πραγμα που δεν μπορω να δω ειναι το σημα και ο παροχος.Αρα θα μεινει ως εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αν μπορείς να κάνεις την αλλαγή μόνος σου, ψάξε να βρεις μία οθόνη πχ στο ebay. Θα σου βγει αρκετά πιο φθηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts