mpempoulinos Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 ρε παιδιά? με το "χαλασμένο Bluetooth", έβγαλε κανείς άκρη? πήγε μήπως κανείς κ το αντικατέστησε στην Νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 2. Χρησιμεύει στο να "διαβάζει" η συσκευή barcodes. Για παράδειγμα δες εδώ. Για να καταλάβεις πώς λειτουργεί εκτέλεσε την εφαρμογή και σημάδεψε με την κάμερα το barcode που έχει στην σελίδα που σου είπα στο παράδειγμα. Σε ευχαριστώ πολύ που μου έλυσες τις απορίες μου!! Αλλά ακόμη δεν κατάλαβα πως λειτουργεί!!;) Διάβασε το barcode και μου βρήκε το site!! Barcode δεν είναι οι κωδικοί που έχουν τα προϊόντα στα super market?? Δεν ξέρω αν λέω κοτσάνα αλλά λογικά δεν θα έπρεπε να διαβάζει και αυτούς τους κωδικούς:D??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ που μου έλυσες τις απορίες μου!! Αλλά ακόμη δεν κατάλαβα πως λειτουργεί!!;) Διάβασε το barcode και μου βρήκε το site!! Barcode δεν είναι οι κωδικοί που έχουν τα προϊόντα στα super market?? Δεν ξέρω αν λέω κοτσάνα αλλά λογικά δεν θα έπρεπε να διαβάζει και αυτούς τους κωδικούς:D??:O Και τα 2 είναι είδος barcode. Το κινητό διαβάζει όμως μόνο τον συγκεκριμένο τύπο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Και τα 2 είναι είδος barcode. Το κινητό διαβάζει όμως μόνο τον συγκεκριμένο τύπο. Δεν διαβάζει δηλαδή τους κωδικούς από τα προϊόντα:D?? Μόνο από site διαβάζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Δεν διαβάζει δηλαδή τους κωδικούς από τα προϊόντα:D?? Μόνο από site διαβάζει?? Διαβάζει μόνο τον συγκεκριμένο τύπο barcode. Τέτοια barcodes υπάρχουν σε περιοδικά, σε διαφημίσεις στον δρόμο κτλ. Απλά δεν είναι τόσο διαδεδομένα. Διάβασε το link που σου έδωσε ο kouloxeris, εξηγεί ακριβώς τι είναι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 παιδια βοηθεια!!.εκει που περναγα τους χαρτες της νοκια,μου μπλοκαρησε.σβηνει απο μονο του,αναβει μονο του,κανει επανεκινησεις μονο του,παω να πατησω κουμπι ξανα τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!εβγαλα την μπαταρια και παλι τα ιδια.μου βγαζει και τις περισοτερες φορες μυνημα για τα ακουστικα της συσκευης,εξοδο για την τηλεοραση........σαλταρησε το κινητο.κανω φορματ με κλειστο το κινητο και παλι τα ιδια.εχετε καμια ιδεα πως θα το επαναφερω;ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδια βοηθεια!!.εκει που περναγα τους χαρτες της νοκια,μου μπλοκαρησε.σβηνει απο μονο του,αναβει μονο του,κανει επανεκινησεις μονο του,παω να πατησω κουμπι ξανα τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!εβγαλα την μπαταρια και παλι τα ιδια.μου βγαζει και τις περισοτερες φορες μυνημα για τα ακουστικα της συσκευης,εξοδο για την τηλεοραση........σαλταρησε το κινητο.κανω φορματ με κλειστο το κινητο και παλι τα ιδια.εχετε καμια ιδεα πως θα το επαναφερω;ευχαριστω κανε φορματ την καρτα μνημης οχι το τηλεφωνο οκ φιλε...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 κανε φορματ την καρτα μνημης οχι το τηλεφωνο οκ φιλε...:) και με την καρτα μνημης εξω τα ιδια μου εκανε.αρα το προβλημα πρεπει να ηταν της συσκευης.τελικα σημερα που το ανοιξα μετα απο φορτιση της μπαταριας,ως δια μαγειας επανηλθε!!!!!!!!!!!τι να πω τρελλα πραγματα.τα εικονιδια στην προσοψη πως τα βγαζω γιατι δεν θυμαμαι;ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Από τις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσωπικές > Κατάσταση αναμονής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδιά άλλη μια ερώτηση!! Το N82 πόση ακτινοβολία εκπέμπει γιατί αλλού διαβάζω ότι είναι 0,62 και αλλού ότι είναι 1,35!! Πωωω 1,35..... αυγό ψήνει!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Όσο γράφει εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) παιδια τι λειτουργεια δικτυου να βαλω; UMTS-GSM η διπλη λειτουργεια; Edited January 25, 2010 by stendor Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδια τι λειτουργεια δικτυου να βαλω; UMTS-GSM η διπλη λειτουργεια; GSM να βάλεις έτσι ώστε να έχεις καλύτερο σήμα και πιο σταθερό. Όταν και αν θες να συνδεθείς στον δίκτυο για πλοήγηση στο ίντερνετ ή για να κάνεις βιντεοκλήση τότε μπορείς να το γυρνάς σε 3G ή Dual. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Mαλλον δεν εχει ξεκλειδωσει σωστα το garmin,πηγαινε στο θεμα του και κοιτα στην πρωτη σελιδα.Στο ovi maps το αφηνεις αρκετη ωρα ωστε να κλειδωσει συνδεση με δορυφορους;Εχει μια μπαρα κατω που με πρασινο δειχνει ποσους δορυφορους εχει κλειδωσει,αν εχει κιτρινο προσπαθει ακομα. οταν μπαινω στο ovi maps κανει συνδεση για wifi...ειπαρχει καπιος τροπος να περνει δεδομενα απο δορυφορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 καλησπερα. μετα απο παρα πολυ καιρο εχω παλι ιντερνετ... και επειδη εχω πελαγωσει, μια γρηγορη απαντντηση πλιζ αν κανω αναβαθμιση στο λογισμικο, εχει βγει χακ για την τελευταια εκδοση? εχω μεινει σε αυτη με το προβλημα στο ξυπνητηρι(δε θυμαμαι το νουμερο της) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 καλησπερα. μετα απο παρα πολυ καιρο εχω παλι ιντερνετ... και επειδη εχω πελαγωσει, μια γρηγορη απαντντηση πλιζ αν κανω αναβαθμιση στο λογισμικο, εχει βγει χακ για την τελευταια εκδοση? εχω μεινει σε αυτη με το προβλημα στο ξυπνητηρι(δε θυμαμαι το νουμερο της) ευχαριστω Ναι μπορείς να περάσεις το hack, αναφέρεται και στο πρώτο ποστ του θέματος :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγακι... τελικα για το Ν82 μας υπαρχει η δωρεαν πλοηγηση απο το nokia ovi maps? αλλου διαβασα οτι γινεται αλλα επισημα δεν ειναι στη λιστα με τα κινητα.. γινεται απο τωρα ή πρεπει να περιμενουμε ακομα λιγο? Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγακι... τελικα για το Ν82 μας υπαρχει η δωρεαν πλοηγηση απο το nokia ovi maps? αλλου διαβασα οτι γινεται αλλα επισημα δεν ειναι στη λιστα με τα κινητα.. γινεται απο τωρα ή πρεπει να περιμενουμε ακομα λιγο? εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν τολμώ να το κάνω με τον ανεπίσημο τρόπο, αν υπάρχει. βαρέθηκα να γεμίζω το κινητό μου με περίσσεια πράματα, την στιγμή που υπάρχει ο επίσημος τρόπος. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν τολμώ να το κάνω με τον ανεπίσημο τρόπο, αν υπάρχει. βαρέθηκα να γεμίζω το κινητό μου με περίσσεια πράματα, την στιγμή που υπάρχει ο επίσημος τρόπος. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ καταλαβα... αρα αυτοι που το εκαναν το εκαναν με μη-επισημο τροπο... οποτε θα περιμενω... ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parantonis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλημερα παιδες... Σημερα πηρα μια μνημη 4gb για να αντικαταστησω την παλια... πριν την παρω εκανα ενα backup της καρτας μνημης μεσω του nokia pc suite και σημερα που πηρα την μνημη εκανα restore το backup σε αυτην. Ολα τα αρχεια μεταφερθηκαν κανονικα εκτος ομως τον εφαρμογων μου οπου μια εξ αυτον ηταν και το garmin που ειναι και το δεξι μου χερι. Μπορω με καποιον τροπο να κανω restore της εφαρμογες μου? Ευχαριστω προκαταβολικα >Αντωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) Καλημερα παιδες... Σημερα πηρα μια μνημη 4gb για να αντικαταστησω την παλια... πριν την παρω εκανα ενα backup της καρτας μνημης μεσω του nokia pc suite και σημερα που πηρα την μνημη εκανα restore το backup σε αυτην. Ολα τα αρχεια μεταφερθηκαν κανονικα εκτος ομως τον εφαρμογων μου οπου μια εξ αυτον ηταν και το garmin που ειναι και το δεξι μου χερι. Μπορω με καποιον τροπο να κανω restore της εφαρμογες μου? Ευχαριστω προκαταβολικα >Αντωνης Νομιζω οτι αφου αλλαξες καρτα μνημης πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια ξεκλειδωματος. Edit: Εννοω οτι το garmin θα θελει παλι ξεκλειδωμα Edited January 28, 2010 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλημερα παιδες... Σημερα πηρα μια μνημη 4gb για να αντικαταστησω την παλια... πριν την παρω εκανα ενα backup της καρτας μνημης μεσω του nokia pc suite και σημερα που πηρα την μνημη εκανα restore το backup σε αυτην. Ολα τα αρχεια μεταφερθηκαν κανονικα εκτος ομως τον εφαρμογων μου οπου μια εξ αυτον ηταν και το garmin που ειναι και το δεξι μου χερι. Μπορω με καποιον τροπο να κανω restore της εφαρμογες μου? Ευχαριστω προκαταβολικα >Αντωνης καλησπέρα, Θα πρέπει μέσω ενος card reader να αντιγράψεις όλα τα αρχεία (και τα κρυφα ) της παλιάς καρτας σε ένα σημείο στον υπολογιστή (πχ σε new folder στο desktop). Μετά και αφου έχεις κάνει φορμάτ (καλου-κακου) την νεα κάρτα, αντιγράφεις τα περιεχομενα (πχ του new folder απο το desktop) στην νεα κάρτα . Με τον τροπο αυτό όλα δουλευουν οπως πρωτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 είχε κανείς σας, ποτέ πρόβλημα με το bluetooth?? κ αν ναι, πως το αντιμετώπισε? εννοώ να μην ανοίγει καν το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 πας σε νοκια σοπ και ανα εχεις εγγυηση το περνανε μεσα και εισαι κομπλε.αλλιως πληρωνεις το ανταλακτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) πας σε νοκια σοπ και ανα εχεις εγγυηση το περνανε μεσα και εισαι κομπλε.αλλιως πληρωνεις το ανταλακτικο thanks man... μήπως ξέρεις την τιμή του ανταλλακτικού? (δεν είμαι μέσα στην εγγύηση) κ πόσο θα αργήσουν να το επιδιορθώσουν? αν ξέρεις... σ'ευχαριστώ όμως. μέχρι τώρα πίστευα πως δεν επισκευάζεται Edited January 28, 2010 by mpempoulinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts