Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. εχθες το βραδυ δημιουργηθικε ενα σοβαρο προβλημα για μενα.εχασα χωρις λογο τις εικονες-βιντεο, και το Garmin που μολις μια μερα νωριτερα μου ειχε περασει ενας φιλος μου.τι να κανω βρε παιδια που στο καλο πηγαν;ειδικα με νοιαζει για τις φωτο.βοηθειστε την κατασταση γιατι θα το πεταξω αν εχουν χαθει οριστικα!!!!ευχαριστω

Βοηθησε λιγο.Εχεις την εργοστασιακη καρτα μνημης;Δοκιμασες να την βαλεις σε card reader να την ελενξεις;

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια. εχθες το βραδυ δημιουργηθικε ενα σοβαρο προβλημα για μενα.εχασα χωρις λογο τις εικονες-βιντεο, και το Garmin που μολις μια μερα νωριτερα μου ειχε περασει ενας φιλος μου.τι να κανω βρε παιδια που στο καλο πηγαν;ειδικα με νοιαζει για τις φωτο.βοηθειστε την κατασταση γιατι θα το πεταξω αν εχουν χαθει οριστικα!!!!ευχαριστω

Η κάρτα μνήμης που χρησιμοποιείς είναι αυτή που περιείχε η συσκευασία;

Αν ναι, τότε είσαι σε δύσκολη θέση...

Τοποθέτησε τη κάρτα σε ένα card reader και δες αν έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου.

Αν δεν τα βλέπεις ούτε μέσω του card reader, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Ίσως με κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων καταφέρεις κάτι, αλλά και πάλι δύσκολα.

Τέλος επιβάλλεται να πάρεις μια άλλη κάρτα μνήμης κατά προτίμηση SanDisk. Προτάσεις υπάρχουν στο θέμα των αξεσουάρ.

Το επομενο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης... το κινητο φορτιζει με τον φορτιστη ΑC-5 που ειναι 850mah ενω εγω δεν τον εχω και το φορτιζω με τον AC-3 350mah απο ενα παλιο μου κινητο και φορτιζει σε 4-5 ωρες. Μπορει αυτο να χαλασει την μπαταρια/τηλεφωνο; η νοκια στο site της δεν γραφει οτι ο AC-3 εγκρινεται για να φορτιζει το N82.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά η μπαταρία αργεί να φορτίσει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Με το που αγορασα το κινητο πηρα και καρτα μνημης SANDISK 8GB(30ευρω).αυτην εχει απο την αρχη.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Με το που αγορασα το κινητο πηρα και καρτα μνημης SANDISK 8GB(30ευρω).αυτην εχει απο την αρχη.

Φορματ την εκανες οταν την εβαλες πρωτη φορα στο κινητο;Μηπως εκανες αντιγραφη τα περιεχομενα της <<μαμας>> στην καινουργια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Φορματ την εκανες οταν την εβαλες πρωτη φορα στο κινητο;Μηπως εκανες αντιγραφη τα περιεχομενα της <<μαμας>> στην καινουργια;

της εκανα φορματ αν θυμαμαι καλα την πρωτη φορα.της μανας του δεν την εβαλα καθολου στο κινητο.

της εκανα φορματ αν θυμαμαι καλα την πρωτη φορα.της μανας του δεν την εβαλα καθολου στο κινητο.

Αυτο που σου ειπε πριν ο Itchrist86 να δοκιμασεις αν βλεπεις τιποτα μεσω card reader το δοκιμασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αυτο που σου ειπε πριν ο Itchrist86 να δοκιμασεις αν βλεπεις τιποτα μεσω card reader το δοκιμασες;

την εβαλα και μου βγαζει αυτο (Hq- 8NNO..F ΑΡΧΕΙΟ F )

...δεν θελω να σε απογοητευσω φιλε,αλλα μαλλον τα εφτυσε η καρτουλα...

μη μου λες τετοια!!!! το κινητο το αγορασα πριν 20 μερες.το ιδιο και την καρτα μνημης.ειναι καινουργια.

υπαρχει προγραμα επαναφορας αρχειων; βοηθειστε βρε παιδια. (τοσο γκαντεμης ειμαι;):(

Θα το πάω τη Δευτέρα! Ξέρεις τι μπορεί να είναι?

Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο λύθηκε μετά από service.

Ακριβώς τι ευθύνεται δεν το γνωρίζω (ίσως κάποιο πρόβλημα hardware;), αλλά εφόσον έκανες και hard format και δεν λύθηκε δεν έχεις εναλλακτικές.

ΥΓ: Χωρίς κάρτα μνήμης δοκίμασες να το λειτουργήσεις;

υπαρχει προγραμα επαναφορας αρχειων; βοηθειστε βρε παιδια. (τοσο γκαντεμης ειμαι;):(

BadCopyPro, O&O DιskRecovery και άλλα...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο λύθηκε μετά από service.

Ακριβώς τι ευθύνεται δεν το γνωρίζω (ίσως κάποιο πρόβλημα hardware;), αλλά εφόσον έκανες και hard format και δεν λύθηκε δεν έχεις εναλλακτικές.

ΥΓ: Χωρίς κάρτα μνήμης δοκίμασες να το λειτουργήσεις;

Ναι, το δικίμασα, αλλά τίποτα!

Okay, τότε πας για service, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

ποια καρτα μνημης (SANDISK)να παρω για το ν82; την 4αρα η την 8αρα παλι; με ποια θα δουλευει καλυτερα;ευχαριστω

ποια καρτα μνημης (SANDISK)να παρω για το ν82; την 4αρα η την 8αρα παλι; με ποια θα δουλευει καλυτερα;ευχαριστω

Δε θα έχεις πρόβλημα με καμιά από τις δύο

καλύτερα να πάρεις την 8άρα λόγο χώρου, στη τιμή δεν έχουν πολύ διαφορά

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ανεπιφύλακτα αυτή. Εντελώς απροβλημάτιστη λειτουργία.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

To προβλημα σου το εχω ξανασυναντησει σε ενα αλλο N82 στο οποιο ξαφνικα και χωρις λογους σβυνονταν τα αρχεια του και καποιες στιγμες ξαναεμφανιζοντουσαν και καποιες αλλες φορες σβυνονταν τελειως. Το ατομο αυτο αλλαξε καρτα γιατι νομιζε οτι η καρτα τα επαιξε αλλα τελικα φταιει το τηλεφωνο γιατι εκανε τα ιδια. Η συμβουλη μου βαλε την καρτα σε ενα card reader και μετα με το Recover my files προσπαθησε να δεις αν μπορεις να ανακτησεις τιποτα και μετα πηγαινε το τηλεφωνο σου στο service να στο φτιαξουν.

καλησπερα παιδια.αγορασα χθες απο τον Γερμανο της περιοχης μου μια καινουργια sandisk 4gb.να την βαλω στο κινητο και να της κανω φορματ απο εκει πριν ξεκινησω να την χρισημοποιω;(φωτο-βιντεο-garmin κτλ).αν ειναι ετσι επιβεβαιωστε με διοτι τρεμω στην ιδεα του μπλοκαρισματος παλι.(χασιμο αρχειων)αν το ξανακανει θα ειναι τελικα προβλημα της συσκευης;:(

Ναι, κάνε της μορφοποίηση μέσα από την συσκευή πριν ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς.

καλησπερα παιδια.αγορασα χθες απο τον Γερμανο της περιοχης μου μια καινουργια sandisk 4gb.να την βαλω στο κινητο και να της κανω φορματ απο εκει πριν ξεκινησω να την χρισημοποιω;(φωτο-βιντεο-garmin κτλ).αν ειναι ετσι επιβεβαιωστε με διοτι τρεμω στην ιδεα του μπλοκαρισματος παλι.(χασιμο αρχειων)αν το ξανακανει θα ειναι τελικα προβλημα της συσκευης;:(

Φορμαρισε την στο κινητο.Υπαρχει και το backup που μας γλυτωνει απο τετοιες ατυχιες.

παιδια χθες ειχα ενα σοβαρο προβλημα με το ν82 μου.

ςνω το ειχα φορτισει εγυγα το απογευμα.για μιση περιπου ωρα το χα σε λειτουργα <<εκτος συνδεσης>>,το βαλα στο κανονικο εκανα μια κληση 10 δευτ. και το κλεισα εντελως.το ανοιξα παλι και το χα αφισει μεσα στο τσαντακι μου.

απο κει και περα εστειλα ενα σμσ και εκανα κλησεις το πολυ 5 λεπτων.καποια στιγμη τα μεσανυχτα το τηλ, που η περιοχη που μουν ειχε φουλ καλυψη, ειχε ζεσταθει πολυ.το εβαλα παλι στο τσαντακι ως που μετα απο λιγο ειδα οτι ζεσταθηκε και αλλο.τοτε εβγαλα τη μπαταρια,το φσιφα μπας και χει σκονες και το ανοιξα παλι.η μπαταρια πηγε στις 3 γραμμες και ψωρις καμια χρηση ως το πρωι στις 2.το μεσημερι πηγε στη 1....

τι να κανω.η μπαταρια ειναι του κοθτιου,ο φορτστης το ιδιο και το κινητο1 μηνα

'

Μήπως η μπαταρία έχει φουσκώσει ή παραμορφωθεί?

Επίσης έλεγξε μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο που χρησιμοποιεί το GPS ή το wifi και σου τρώει αυτό την μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το έχεις πολλές ώρες κλεισμένο μέσα στο τσαντάκι. Αν δεν έχει καλό σήμα καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Με το άνοιξε-κλείσε το κινητό, επίσης καταναλώνει ενέργεια. Αντί να το κλείνεις βάζε το σε προφίλ εκτός σύνδεσης.

Επίσης το σήμα της μπαταρίας ως συνήθως είναι λάθος στα nokia. Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι 3-4 γραμμές και να σου δείχνει φουλ ακόμα. Όταν κλείσεις και ανοίξεις πάλι το κινητό σου δείχνει το πραγματικό σήμα της μπαταρίας οπότε σωστά σου έδειξε.

καλησπερα σας και συγχαρητηρια για το site εχω μια απορια, δεν θελω να δεχομαι

μηνυματα και κλισεις απο ενα συγκεκριμενο αριθμο κινιτου, πως θα το κανω?

Samsung Galaxy A50