BURNIN_AMBITION Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 καλησπερα παιδια. εχω πολυ καιρο να ποσταρω τελευταια, δεν πηγαινε αλλο, και αποφασισα χτες και εκανα φορματ. αναβαθμισα και στην τελευταια εκδοση, το χακαρισα κιολας και φτου κιαπο την αρχη οι ρυθμισεις εχω ομως ξεχασει καποια πραματα, που με το σερτς δε βγαινουν, και εχω και καποιεςαποριες. πλιζ σωστε ξεκιναω 1. το " κοινο ονλαιν" μου εχει σπασει τα νευρα. θελω να το εξαφανισω. πλιζ πειτε πως να το κανω 2. θυμαμαι οτι καπως(δε μπορω να το βρω τωρα) ειχα ρυθμισει, οποτε το κινητο ηθελε να μπει ιντερνετ (πχ να το θελει καποια εφαρμογη) ειχα κανει τη ρυθμιση να με ρωταει παντα ποια συνδεση να δ3χτω(ειτε λαν ειτε gprs κτλ). τη ρυθμιση αυτη δε μπορω να τη βρω με τιποτα. που βρισκεται? 3. ενας απο τους λογους του φορμαυ ηταν οτι μετα απο καιρο, οποτε εμπαινα σε java παιχνιδι, ή σε καποιες εφαρμογες που ποτε δεν καταλαβα ποιες το "τριγκαραν", το πληκτρο" * " δεν αποκρινοταν. το παταγες και δεν εκανε τιποτα. αποτελεσμα? να μη μπορω να ξεκλειδωσω το πληκτρολογιο και να πρπεπει να βγαλω μπαταρια κτλ. χτες παρολο που εκανα φορματ, σε 2 φασεις το εκανε. ελπιζω να ηταν επειδη αρχισα να το φορτωνω και να μη το συναντησω ξανα γιατι ειναι σπαστικο. το εχει συναντησει κανενας αυτο? αν ναι πως το διορθωνω? σας ευχαριστω παρα πολυ αν θυμηθω κιαλλα θα σας πω πσ2 εχω ναμπω στο φορουμ απο το φλεβαρη. εχει γινει τους τελευταιους μηνες κατι τρομερο που εχω χασει? και θα επρεπε να γνωριζω? θενξ σε ολους και σα να μην εφθαναν ολα αυτα, μετα απο μια φουλ μερα που εφτιαχνα το κινητο, ξαφνικα (νομιζω μετα αφου εβαλα το ngage) ξαφνικα οποτε το κινητο ανοιγει μου γραφει οτι δε μπορει να γινει εγκατασταση τησ εφαρμογης.ποια ειναι αυτη? ουτε εγω ξερω. οποτε κανει ρισταρτ προσπαθει να κανει κατι εγκατασταση. πως το βρισκω αυτο να το σταματησω ξερει κανενας ρε μαγκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 πηγινε στην διαχειριση εφαρμογων και δες ποια εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 ολες ειναι φιλε. θα σκασω. γιατι το κανει αυτο? δεν αντεχω κιαλλο φορματ μετα απο αυτα που περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 ολες ειναι φιλε. θα σκασω. γιατι το κανει αυτο? δεν αντεχω κιαλλο φορματ μετα απο αυτα που περασα Μετα το φορματ μηπως εκανες καποια επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Φορμάτ στην κάρτα μνήμης έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Όταν έκανες φορμάτ.. έκανες φορμάτ και την κάρτα μνήμης? Επίσης μήπως χρησιμοποιείς κάποιο θέμα που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης? Κάτι από αυτά θα φταίει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Αυτό και αν έχει αναφερθεί δεκάδες φορές...! Ευθύνεται κάποιο θέμα ή/και εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης. Για αρχή διέγραψε όλα τα θέματα από τη κάρτα μνήμης. Αν δεν σταματήσει προχώρα και στις εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 συγνωμη που δεν απαντησα γρηγορα εκανα φορματ και στα 2 εννοειται μια μια εβαζα τις εφαρμογες και ανα 2-3 εφαρμογες εκανα ρισταρτ. θυμαμαι οτι εβαλα νγκειτζ και μετα το προσεξα. γιατι κατι ελεγε η βερσιον που εβαλα, να αντιγραψω καπου ενα τχτ αρχειο και μετα να σβησω αλλα 2 απο το φακελο πραιβετ κτλ και φοβαμαι μην οφειλεται εκει. εκανα αφαιρεση αλλα τιποτα... οσο για θεματα ενα εχω μαγκες και ειχα κανει ρισταρτ οταν το εβαλα και δεν εκανε κανενα προβλημα.... τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 1. το " κοινο ονλαιν" μου εχει σπασει τα νευρα. θελω να το εξαφανισω. πλιζ πειτε πως να το κανω Με την εφαρμογή onlshSwitch που θα βρείς στα γνωστά μέρη Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Με την εφαρμογή onlshSwitch που θα βρείς στα γνωστά μέρηνασαι καλα φιλε κατι ακομα η εφαρμογη αυτη που προσπαθει να μου εγκατασταθει οποτε κανω ρισταρτ, παιζει να δημιουργησει προβλημα στο κινητο μου? επισης ειναι καποια εφαρμογη η οποια παρολο που φαινεται περασμενη, δεν δουλευει? κατι τετοιο ισχυει? για να παω να τις τρεξω ολες να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Όχι, δεν δημιουργείται κάποιο επιπλέον πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να ανεχθείς το μήνυμα αυτό κατά την εκκίνηση της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Με την εφαρμογή onlshSwitch που θα βρείς στα γνωστά μέρη το εγραψες σωστα φιλε? δεν το βρισκω Όχι, δεν δημιουργείται κάποιο επιπλέον πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να ανεχθείς το μήνυμα αυτό κατά την εκκίνηση της συσκευής.σε υπερευχαριστω φιλε 2 γρηγορες ερωτησεις οταν πηγαινε να εγκατασταθει το αρχειο, ανοιξα τασκμαν και ειδα οτι ειναι το αρχειο που εχει παθ z/sys/bin/sw instsvrui.exe πηγα και το διεγραψα.λογικα δεν εκανα κακο στο λειτουργικο του κινητου ε? (νομιζω ξαναεμφανιστηκε...) και τελος σε αυτο που ρωτησα, η μυστηρια αυτη εφαρμιγη που παει να εγκατασταθει, παιζει και να δουλευει σωστα, ή σιγουρα δεν δουλευει , και γιαυτο για καποιο λογο παει να ξαναεγκατασταθει? να χαραμισω δηλαδη χρονο για να δω ποιες εφαρμογες δουλεουν και ποια οχι ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Να διέγραψες αρχείο από τη μνήμη rom (Ζ:\), αποκλείεται! Όσο αφορά την εφαρμογή, δεν νομίζω πως θα υπάρχει εφαρμογή που να μην λειτουργεί σωστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 πηγα στο παθ του αρχειου φιλε και πατησα διαγραφη και μου ειπε και οκ. τωρα να μη διαγραφηκε τελικα, δε ξερω.... σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου το κοινο ονλαιν στα αγγλικα πως λεγεται? για να βρω καμιαεφαρμογη που να το βγαζει(πσ ξερει κανενας τι κανει?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Share online ονομάζεται. Δεν υπάρχει ομώνυμη επιλογή στις γενικές ρυθμίσεις ή τουλάχιστον στο πρόγραμμα ώστε να απενεργοποιήσεις την εμφάνιση του; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 χμμμ αποσο ειδα οχι φιλε ασε που οταν πηγα να το ανοιξω μου τα κολησε ολα και εκανα ρισταρτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Σκοπευω να αλλαξω συσκευη και ημουν αναμεσα στο 5800 και στο ν82....τελικα εχω αποφασισει να παρω το ν82 μιας και διαβαζω τα καλυτερα.Το μονο που με απασχολει ειναι η οθονη του,ειναι τοσο κακη οπως ακουγεται σε σχεση με τα αλλα κινητα της σειρας Ν ή ειναι υπερβολες ολα αυτα??Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Σκοπευω να αλλαξω συσκευη και ημουν αναμεσα στο 5800 και στο ν82....τελικα εχω αποφασισει να παρω το ν82 μιας και διαβαζω τα καλυτερα.Το μονο που με απασχολει ειναι η οθονη του,ειναι τοσο κακη οπως ακουγεται σε σχεση με τα αλλα κινητα της σειρας Ν ή ειναι υπερβολες ολα αυτα??Ευχαριστω:) Κακη η οθονη του δεν ειναι.Ιδια με ολα τα αλλα,απλα πλεον αρχισε και φαινεται ποσο μικρη ειναι.Αν το θες για την καμερα του τοτε αγορασε το.Προσωπικη μου γνωμη,μια και πλεον δεν μπορω να κανω με μικρη οθονη,ειναι να παρεις το 5800. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Το κινητό το έχουν δύο κολλητοί φίλοι μου και το έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές. Πιστεύω πως όλα αυτά τα παράπονα για τη φωτεινότητα έχουν μια δόση υπερβολής. Ναι μεν, μπορεί κάποια άλλα μοντέλα να είναι πιο φωτεινά, αλλά σε καμία περίπτωση η οθόνη του N82 είναι δυσδιάκριτη ή σκοτεινή. Πιστεύω πως το κινητό αξίζει, ειδικά σε μαύρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Κακη η οθονη του δεν ειναι.Ιδια με ολα τα αλλα,απλα πλεον αρχισε και φαινεται ποσο μικρη ειναι.Αν το θες για την καμερα του τοτε αγορασε το.Προσωπικη μου γνωμη,μια και πλεον δεν μπορω να κανω με μικρη οθονη,ειναι να παρεις το 5800. Ωραια ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Με εβαλες σε σκεψεις παλι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Εγώ πάντως παιδιά το έχω περίπου 1,5 χρόνο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέ όλα τα χαρακτηριστικά του και προς το παρόν δεν το αλλάζω με κανένα άλλο. Δύσκολα βρίσκεται κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδια καλησπερα θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησεις.το ν82 που φερνει η alpha copy TI SAR εχει και εαν το βαλω στο προφιλ εκτος συνδεσης και βαλω την πλοηγηση θα εκπεμπει ακτινοβολια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδια καλησπερα θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησεις.το ν82 που φερνει η alpha copy TI SAR εχει και εαν το βαλω στο προφιλ εκτος συνδεσης και βαλω την πλοηγηση θα εκπεμπει ακτινοβολια Sto βιβλιαρακι θα αναφερει 0.67(καπου εκει) οταν το εχεις σε προφιλ εκτος συνδεσης και το χρησιμοποιεις ως συσκευη πλοηγησης( gps) δεν εχει ακτινοβολια γιατι ειναι μονο δεκτης τοτε το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 1.35 W/kg είναι το SAR Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Για το sar υπαρχει η παρακατω σελιδα: :rolleyes: http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts