Itchrist86 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Τι να πω, ίσως κάνω λάθος εγώ. Η διαφορά που παρατήρησα έγγυται στο γεγόνος ότι (αφήνωντας το soft reset κατα μέρος) πριν από κάποιους μήνες που έκανα hard reset με τον κώδικο διεγράφησαν φυσικά όλα τα δεδομένα, οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές αλλά όχι το Ν-gage και η μπάρα με τα σύμβολα στο sms γεγονός που μου φάνηκε λογικό και επιθυμητό γιατί αυτά τα θεώρησα κάτι σαν built-in. Αργότερα το κινητό άρχισε να κολλάει, πράγμα που απέδωσα στο ότι έιχα εντωμεταξύ κάνει install γύρω στα 50 games και applications. To θέμα είναι ότι δεν κόλλαγε μόνο στο μενόυ των παιχνιδιών άλλα γενικά το κινητό υπέφερε και στο main menu και παντού χρειάζοταν γύρω στα 10 sec για να μετακινηθέι ο cursor γεγονός που το έκανε μη χρησιμοποιήσιμο. Any ideas by the way? Να σημειωθεί πως όλες τις εφαρμογές τις έκανα install στη sandisk και μάλιστα για κάποιο λόγω όταν προσπάθουσα να τις κάνω uninstall μήπως και συνέλθει το κινητό, αυτό απλά ήταν αδύνατον. ΔΕΝ ήθελαν να φύγουν. Οπότε το format ήταν η μόνη λύση. Έκανα λοιπόν hard format με τον ίδιο τρόπο όπως και τη πρώτη φορά (κωδικό) και format στη κάρτα απο το κινητό με τον τρόπο που είπες και εσύ (πράγμα που μάλλον εξηγεί το γιατί εξαφανίστηκαν οι χάρτες- τους οποίους επανέφερα με το map loader, thanks) και είδα με απορία πως ενώ είχε σβηστέι ότι θα έπρεπε όπως την άλλη φορά, για κάποιο λόγο το κεντρικό μενού είχε τους ίδιους custom φακέλους με τα ίδια ονόματα που εγώ είχα ορίσει πράγμα που δεν θά περίμενα να συμβαίνει μετά απο hard format. Μου έδωσε λοιπόν την εντύπωση ημιτελούς format γι αυτό και ξαναδοκίμασα για να πάρω το ίδιο αποτέλεσμα. Όντως είναι πολύ περίεργο το γεγονός πως έμειναν κατάλοιπα... Σαν μοναδική λύση είδα το hard format με τα πλήκτρα που τελικά επανέφερε το μενού στην αρχική εργοστασιακή του μορφή διαγράφωντας όμως το Ngage που έπρεπε να κάνω ξανά download και τα σύμβολα στο sms. Οπότε αυτο που λέω έιναι πως γίνεται σαφές πως το hard format με τον κωδικό και harf format με τα κρατημένα πλήκτρα στο boot έχει ένα διαφορετικό "βάθος" στο επίπεδο που φτάνει το format γεγόνος που θεώρησα ενδιαφέρον και είπα να αναφέρω. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. :) Έχω καταλάβει τι εννοείς. Πες μου σε παρακαλώ την έκδοση λογισμικού που έχεις τώρα, ώστε να το έχω υπόψη μου. Ο τρόπος με τον κωδικό αλλά και με τα 3 πλήκτρα επιτελούν ήδη από το πρώτο κιόλας μοντέλο S60 το ίδιο σκοπό. Όπως φαίνεται τη διαφορά τη κάνει το N82 και αυτό με την έκδοση λογισμικού που έχεις. Δυστυχώς δεν θυμάμαι την έκδοση λογισμικού που είχαν οι συσκευές που έκανα hard format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nologo Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Καλησπερα Η ελληνικη εκδοση τι εχει ακομη στα ελληνικα εκτος απο manual/menu; noob :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Τα απαραίτητα manuals (Extended User Guide, Get Started Guide κλπ) καθώς και το λογισμικό είναι στα ελληνικά. Τι άλλο να έχει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melina_Rose Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Πες μου σε παρακαλώ την έκδοση λογισμικού που έχεις τώρα, ώστε να το έχω υπόψη μου. Την v30.0.019 έχω διατηρήσει, δεν το αναβάθμισα γιατί απ ότι έχω καταλάβει μάλλον προξένει προβλήματα παρά διορθώνει... Το "κόλλημα" του κινητού που είχα πριν το format λες πως οφείλεται στις πόλλες εφαρμογές - παιχνίδια που είχα εγκαταστήσει; Μου έκανε εντύπωση και το γεγονός ότι κάποιες από αυτές δεν ήταν δυνατόν να γίνουν uninstall. Αυτή τη φορά προσπαθώ να τις κρατήσω σ' ένα μίνιμουμ και στη μνήμη του τελεφώνου. Παρεπιπτόντως, είναι καλή ιδέα να δοκιμάσω το Garmin; Έχω ακούσει πως υπάρχει εκτενής (φωνητική) καθοδήγηση μεταξύ δύο σημείων χωρίς χρέωση σε αντίθεση με το nokia maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ίσως να οφείλεται σε καποια από τις πάρα μα πάρα πολλές εφαρμογές-παιχνίδα που είχες περάσει (εσύ ξεπέρασες και εμένα:p). Πλέον εικασίες μπορούμε να κάνουμε μόνο. Καλό είναι να προσπαθήσεις να το κρατήσεις όσο μπορείς πιο καθαρό περνώντας αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα. Όσο αφορά το Garmin αξίζει, αν και δεν διακρίνεται τόσο πολύ για την ακρίβεια στίγματος όσο για τη πληρότητα των χαρτών. Το sygic τα καταφέρνει καλύτερα. Περισσότερα όμως στα αντίστοιχα θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ. Είχα βάλει πολλές δεκάδες εφαρμογές, εκατοντάδες φωτογραφίες και τραγούδια και αναπόφευκτα τo κινητό είχε γεμίσει με αρκετά σκουπίδια. Έπίσης έκανα και την βλακεία στην προσπάθεια μου να ταξινομήσω καλύτερα τις φωτογραφίες μου να σβήσω τους φακέλους /PTN (οι φάκελοι αυτοί περιέχουν τις μικροφωτογραφίες των κανονικών φωτογραφιών και δεν πρέπει να τους πειράζουμε). Έκανα λοιπόν 3 φορές στο καπάκι format (*#7370#) και αντίστοιχα μορφοποίηση στην κάρτα μνήμης και πέρασα μόνο τρεις εφαρμογές (η 1 είναι το Garmin). Η έκδοση που έχω είναι η v.20 αλλά το πρόβλημα που έχω (όπως και πριν) είναι ότι δεν μπορώ και παλι να τραβήξω φωτογραφίες. Δηλαδή ενώ ανοίγω το διάφραγμα δεν μου εμφανίζεται το παράθυρο λήψης και το τηλέφωνο κολλάει. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ. Είχα βάλει πολλές δεκάδες εφαρμογές, εκατοντάδες φωτογραφίες και τραγούδια και αναπόφευκτα τo κινητό είχε γεμίσει με αρκετά σκουπίδια. Έπίσης έκανα και την βλακεία στην προσπάθεια μου να ταξινομήσω καλύτερα τις φωτογραφίες μου να σβήσω τους φακέλους /PTN (οι φάκελοι αυτοί περιέχουν τις μικροφωτογραφίες των κανονικών φωτογραφιών και δεν πρέπει να τους πειράζουμε). Έκανα λοιπόν 3 φορές στο καπάκι format (*#7370#) και αντίστοιχα μορφοποίηση στην κάρτα μνήμης και πέρασα μόνο τρεις εφαρμογές (η 1 είναι το Garmin). Η έκδοση που έχω είναι η v.20 αλλά το πρόβλημα που έχω (όπως και πριν) είναι ότι δεν μπορώ και παλι να τραβήξω φωτογραφίες. Δηλαδή ενώ ανοίγω το διάφραγμα δεν μου εμφανίζεται το παράθυρο λήψης και το τηλέφωνο κολλάει. Πολύ παράξενο. Από τη στιγμή που έχεις κάνει μορφοποίηση σε τηλέφωνο και κάρτα μνήμης, δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα. Εγώ θα δοκίμαζα να κάνω μια επανεκκίνηση χωρίς την κάρτα μνήμης και θα δοκίμαζα να δω αν το κινητό βγάζει φωτογραφίες και αν τις αποθηκεύει στο κινητό. Μια ερώτηση: μετά την μορφοποίηση της κάρτας μνήμης, επανέφερες το υλικό που είχες πριν ή ξαναπέρασες όλες τις εφαρμογές σου από την αρχή; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Παιδιά γειά σας! Θα μπορούσατε να μου πείτε ένα τρόπο για να κάνω ολοκληρωτικό format στο κινητο μου. Να σβηστούν τα πάντα, από προγράμματα, οι ρυθμίσεις που έχω κάνει....να είναι όπως το βγάζεις για πρώτη φορά από το κουτί του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Παιδιά γειά σας! Θα μπορούσατε να μου πείτε ένα τρόπο για να κάνω ολοκληρωτικό format στο κινητο μου. Να σβηστούν τα πάντα, από προγράμματα, οι ρυθμίσεις που έχω κάνει....να είναι όπως το βγάζεις για πρώτη φορά από το κουτί του! Το ακριβως απο πανω απο το δικο σου ποστ το γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Έχει απαντηθεί δεκάδες φορές. Δες τις τελευταίες σελίδες, αναφέρεται. Αλλιώς στο FAQ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Πολύ παράξενο. Από τη στιγμή που έχεις κάνει μορφοποίηση σε τηλέφωνο και κάρτα μνήμης, δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα. Εγώ θα δοκίμαζα να κάνω μια επανεκκίνηση χωρίς την κάρτα μνήμης και θα δοκίμαζα να δω αν το κινητό βγάζει φωτογραφίες και αν τις αποθηκεύει στο κινητό. Μια ερώτηση: μετά την μορφοποίηση της κάρτας μνήμης, επανέφερες το υλικό που είχες πριν ή ξαναπέρασες όλες τις εφαρμογές σου από την αρχή; Πάνο αυτό δεν το σκέφτηκα, θα κάνω επανεκκίνηση και θα προσπαθήσω να τραβήξω φωτογραφίες χωρίς να έχω την κάρτα μνήμης μέσα στο τηλέφωνο. Υ.Γ. Μετά το φορμάτ τις λιγοστές εφαρμογές που πέρασα τις ξαναεγκατέστησα από την αρχή όπως και το Garmin βήμα προς βήμα για να αποφύγω τα σκουπίδακια που θα είχαν μείνει στο back up. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Καλησπερα... Παιδια επειδη οι σελιδες ειναι πολλες κ χρονος μου λιγος θα μπορουσε να μου πει καποιος αν μπορω να hack-αρω το Ν82 με την τελευταια εκδοση λογισμικου... Εχω επιδοτηση κ σκεφτομαι να το αγορασω... Γενικα ειναι καλο σαν κινητο...; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ναι, μπορείς. Υπάρχει σχετικός οδηγός στο πρώτο post του θέματος S60 3rd - Hacks & Patches. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 ισωσ ειναι εκτοσ θεματοσ αλλα θα το εκτιμουσα αν απαντουσε καποιοσ. οταν περναω τραγουδια απ τον υπολογιστη σε ενα νοκια,ρωτα αν θελω να μετατρεψω τα αρχεια σε AAC H M4A. η να τα αφησω οπωσ ειναι. τι να κανω? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 ισωσ ειναι εκτοσ θεματοσ αλλα θα το εκτιμουσα αν απαντουσε καποιοσ. οταν περναω τραγουδια απ τον υπολογιστη σε ενα νοκια,ρωτα αν θελω να μετατρεψω τα αρχεια σε AAC H M4A. η να τα αφησω οπωσ ειναι. τι να κανω? Δεν υπάρχει λόγος να τα μετατρέψεις. Αν είναι mp3 περασέ τα έτσι. Και εγώ σε μορφή mp3 τα έχω στο κινητό μου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Πάνο αυτό δεν το σκέφτηκα, θα κάνω επανεκκίνηση και θα προσπαθήσω να τραβήξω φωτογραφίες χωρίς να έχω την κάρτα μνήμης μέσα στο τηλέφωνο. Χρησιμοποιείς κάποιο συγκεκριμένο θέμα (όχι μαμά) ; Ίσως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 υπαρχει καμια σελιδα για να βαλει κανεισ εφαρμογεσ στο τηλ του? προτωτυπεσ,παραξενεσ εφαρμογεσ? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 παιδια συγγνωμη αν εχει ξαναυπαρξει η ερωτηση αλλα με ενα γρηγορο περασμα απο τις σελιδες του θεματος δεν ειδα πουθενα κατι σχετικο. υπαρχει καμια μπαταρια που να μπορω να αγορασω και να κραταει κανα 3ημερο και οχι οπως αυτη? Επισης,στα μνμ με καποιο προγραμμα ή αναβαθμυση μπορω να περασω τις κλασικες εγχρωμες φατσες αντι για τα κλασικα <<΄) >> κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 υπαρχει καμια μπαταρια που να μπορω να αγορασω και να κραταει κανα 3ημερο και οχι οπως αυτη? Όχι. Επισης,στα μνμ με καποιο προγραμμα ή αναβαθμυση μπορω να περασω τις κλασικες εγχρωμες φατσες αντι για τα κλασικα <<΄) >> κλπ Υπάρχει εφαρμογή, η Animated SMS. Περισσότερα για εφαρμογές, στο αντίστοιχο θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας. Η δικιά μου μετά από άγρια χρήση (GPS, WI-FI κ.λ.π) κρατάει σε ομιλία το πολύ 3 λεπτά :( (κυκλοφορώ πάντα με το φορτιστή μαζί μου). Θέλω να πάρω μια μπαταρία άλλα να αποφύγω το ξύρισμα. Αν υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά πείτε μου παρακαλώ έστω και με p.m. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας. Η δικιά μου μετά από άγρια χρήση (GPS, WI-FI κ.λ.π) κρατάει σε ομιλία το πολύ 3 λεπτά :( (κυκλοφορώ πάντα με το φορτιστή μαζί μου). Θέλω να πάρω μια μπαταρία άλλα να αποφύγω το ξύρισμα. Αν υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά πείτε μου παρακαλώ έστω και με p.m. δες αυτο... πως σου φαινεται; Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Αν θες να ρισκαρεις να γινει το κινητο σου ετσι Αγορασε μια αλλη μπαταρια.. Αν θες να σου κρατησει, αγορασε μια αυθεντικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Παιδιά, δεν το ρισκάρουμε με αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας μπαταρίες. Μόνο γνήσιες αν θέλετε τη γνώμη μου. Δεν είναι ρίσκο μόνο για το κινητό, αλλά και για εμάς που το κουβαλάμε πάνω μας, ιδίως τώρα που καλοκαιριάζει και οι υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν στα όριά τους όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Η μπαταρία από το Ν95 κάνει στο Ν82, μην τυχόν και βολευτώ έτσι κανά μήνα μέχρι την αναβαθμισή μου; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts