Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τhanks!!

Το πρόσεξα... Ούτε 4-5kb δεν κατεβάζει... Αλλά 700-900bytes...

Το έβγαλα... Αλλά σαν να μην έχω κάλυψη πάλι αλλά δεν πειράζει θα την βρώ την άκρη αφού βάλω και το Garmin κτλ..

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις, απλά το AGPS (υποβοηθούμενο GPS) σε βοηθά να βρεις πολύ πιο γρήγορα δορυφόρους χρησιμοποιώντας το κυψελοειδές δίκτυο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα και απο μενα. Θελω να ρωτησω για το GPS του Ν82. Μολις παρεις καινουργια την συσκευη, το GPS λειτουργει κατευθειαν ή πρωτα χρειαζεται να εγκαταστησεις κατι, δηλαδη τους χαρτες ή το προγραμμα καποιας εταιριας? Αν πρεπει να γινει αυτο και παω να μου το κανουν σε ενα ΝΟΚΙΑshop, ποσο θα στοιχισει?

Καλημερα και απο μενα. Θελω να ρωτησω για το GPS του Ν82. Μολις παρεις καινουργια την συσκευη, το GPS λειτουργει κατευθειαν ή πρωτα χρειαζεται να εγκαταστησεις κατι, δηλαδη τους χαρτες ή το προγραμμα καποιας εταιριας? Αν πρεπει να γινει αυτο και παω να μου το κανουν σε ενα ΝΟΚΙΑshop, ποσο θα στοιχισει?

Δεν χρειάζεται...

Εμένα ήδη είχε εγκατεστημένους όλους τους χάρτες κτλ...

Στην χειρότερη τους βάζεις όταν το πάρεις, βάλε Wifi και θα τους κάνει λήψη μέσω αυτού.. Εγώ έτσι το έκανα (αν και δεν χρειαζότανε)..

Δηλαδη με το που ανοιξες το κινητο απο το κουτι του ηταν πανετοιμο και συνδεθηκε με τους δορυφορους? Βρηκε ας πουμε το στιγμα σου και σου εδειξε π.χ και το υψομετρο οπου βρισκοσουν? Γενικη ειναι η ερωτηση μου γιατι διαβασα παραπανω οτι στην αρχη ζοριστηκες λιγο με το GPS.

Δηλαδη με το που ανοιξες το κινητο απο το κουτι του ηταν πανετοιμο και συνδεθηκε με τους δορυφορους? Βρηκε ας πουμε το στιγμα σου και σου εδειξε π.χ και το υψομετρο οπου βρισκοσουν? Γενικη ειναι η ερωτηση μου γιατι διαβασα παραπανω οτι στην αρχη ζοριστηκες λιγο με το GPS.

Ναι γιατί μένω σε περίεργο σημείο (ίσως αυτό ευθύνεται) και επίσης δεν βγήκα έξω και δεν το δοκίμασα πρός τον ουρανό... Αυτό αρκεί...

Απλά εγώ είμαι τόσο (έλεος) που το πέρασα για πρόβλημα στην αρχή..

Αλλά ναι είναι πανέτοιμο απλά πάς έξω και βλέπεις να είναι σε καλή απόσταση με τον ουρανό χωρίς εμπόδια..Τοίχους, κτλ :)

Για αρχή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο πρόγραμμα Nokia Maps, το οποίο παρέχει 3μηνη δωρεάν πλοήγηση.

Πέρα απ αυτό υπάρχουν τα πολύ πιο πλήρη Garmin και Sygic τα οποία παρέχουν δωρεάν πλοήγηση για πάντα.

Στην αρχή είναι απόλυτα λογικό να αργήσει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

OK, ευχαριστω για τις πληροφοριες. Βασικα δεν το εχω το κινητο ακομα. Θα το παρω μεχρι τις 20 του μηνα. Παντως το θεωρω το καλυτερο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη καθως εχει φθηνηνει αρκετα και συμφερει. Με 300ε(μαζι με την επιδοτηση μου) τα εχεις ολα.

----------------------------

Για αρχή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο πρόγραμμα Nokia Maps, το οποίο παρέχει 3μηνη δωρεάν πλοήγηση.

Πέρα απ αυτό υπάρχουν τα πολύ πιο πλήρη Garmin και Sygic τα οποία παρέχουν δωρεάν πλοήγηση για πάντα.

Στην αρχή είναι απόλυτα λογικό να αργήσει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο.

Ευχαριστω...Επειδη διαβαζω οτι πολλοι μπερδευονται και ζοριζονται στην εγκατασταση αυτων των προγραμματων και σιγουρα και γω θα ειμαι ενας απο αυτους γιατι πρωτη φορα θα παρω κινητο με λειτουργικο symbian, ξερεις αν γινονται ολα αυτα σε καποιο καταστημα και ποσο κοστιζει?

Για αρχή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο πρόγραμμα Nokia Maps, το οποίο παρέχει 3μηνη δωρεάν πλοήγηση..

Ορίστε..???

Για 3 μήνες είναι μόνο..??

Πώς μπορώ να το κάνω μόνιμο...??

Έλεος και χάρηκα που είναι Free!!! :(

Ευχαριστω...Επειδη διαβαζω οτι πολλοι μπερδευονται και ζοριζονται στην εγκατασταση αυτων των προγραμματων και σιγουρα και γω θα ειμαι ενας απο αυτους γιατι πρωτη φορα θα παρω κινητο με λειτουργικο symbian, ξερεις αν γινονται ολα αυτα σε καποιο καταστημα και ποσο κοστιζει?

Οι διαδικασίες του Garmin και Sygic δεν γίνονται σε κατάστημα διότι πολύ απλά μιλάμε για σπασμένες εκδόσεις, άρα και παράνομες διαδικασίες.

Αν θέλεις να τις αγοράσεις τις εν λόγω εφαρμογές, αλλάζει το πράγμα.

Χάρτες στο πρόγραμμα Nokia Maps σου περνάνε σε Nokia Shops, αλλά πληρώνεις χωρίς λόγο. Η διαδικασία είναι πανεύκολη.

-------------------

Ορίστε..???

Για 3 μήνες είναι μόνο..??

Πώς μπορώ να το κάνω μόνιμο...??

Έλεος και χάρηκα που είναι Free!!!

Για να έχεις μόνιμη πλοήγηση απλά αγοράζεις την άδεια χρήσης, αλλιώς εγκαθιστάς τη σπασμένη έκδοση 2.0.4503 και θα έχεις για πάντα δωρεάν πλοήγηση.

Δες στο ανάλογο θέμα.

εορτολογιο απο που κατεβαζουμε? εχω ενα αρχειο που βρηκα χθες ,λιγο παλιο, και το αποσυμπιεσα και εχει 2 αρχεια, jar και jad .

αυτα περναω στο τηλεφωνο και πως?

εορτολογιο απο που κατεβαζουμε? εχω ενα αρχειο που βρηκα χθες ,λιγο παλιο, και το αποσυμπιεσα και εχει 2 αρχεια, jar και jad .

αυτα περναω στο τηλεφωνο και πως?

Αυτή η έκδοση υπάρχει, δεν εχει βγει κάποια καινούργια. Μόνο το jar χρειάζεσαι.

Στείλ' το με bluetooth ή με καλώδιο στο τηλέφωνο και τρέξ' το με τη διαχείριση αρχείων ή με κάποιον file manager.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτή η έκδοση υπάρχει, δεν εχει βγει κάποια καινούργια. Μόνο το jar χρειάζεσαι.

Στείλ' το με bluetooth ή με καλώδιο στο τηλέφωνο και τρέξ' το με τη διαχείριση αρχείων ή με κάποιον file manager.

οκ σε ευχαριστω.

Το έβγαλα... Αλλά σαν να μην έχω κάλυψη πάλι αλλά δεν πειράζει θα την βρώ την άκρη αφού βάλω και το Garmin κτλ..

Να ξέρεις οτι απανεργοποιώντας το A-GPS, θα υπάρχουν περιπτώσεις οπου η συσκευή σου θα κάνει περισσότερη ώρα να βρει το στίγμα σου. Το υποβοηθούμενο βοηθάει σημαντικά να γίνει ο εντοπισμός της θέσης σου και το κόστος του είναι μηδαμινό σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει.

Αλλά ναι είναι πανέτοιμο απλά πάς έξω και βλέπεις να είναι σε καλή απόσταση με τον ουρανό χωρίς εμπόδια..Τοίχους, κτλ :)

Όχι καλή απόσταση απο τον ουρανό αλλά να βλέπει η συσκευή σου ουρανό. Και αν είσαι σε ανοιχτό χώρο και δεν κινείσαι, πολύ σημαντικό το δεύτερο, θα λοκάρει πολύ πιο γρήγορα.

καλησπερα

το κουμπακι πανω δεξια που ειναι γαι τους χαρτες πως μπορω να το αλλαξω και να βαλω το garmin????

ευχαριστω

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

Δεν γινεται ειναι εικονιδιο του λογισμικου
Υπογραφή....

Δεν γινεται ειναι εικονιδιο του λογισμικου

καλά το εικονίδιο ας είναι εκεί το κουμπι να μου ανοίγει το γαρμιν (garmin):D

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

καλησπερα

το κουμπακι πανω δεξια που ειναι γαι τους χαρτες πως μπορω να το αλλαξω και να βαλω το garmin????

ευχαριστω

Ποιο λες? Το δεξιό πλήκτρο επιλογής? Αν ναι, φυσικά και μπορείς να το αλλάξεις.

Πήγαινε Μενού->Ρυθμίσεις->Προσωπικές ρυθμίσεις->Ενεργή αναμονή->Συντομεύσεις->Δεξί πλήκτρο επιλογής και μετά επιλέγεις το Garmin από τη λίστα που θα ανοίξει.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα.

Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία version (νομίζω την 30) και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα .sis !!

Τι κάνουμε τώρα? Downgrade? Και εάν ναι..πως?

@kakos_poly

Πάνε Διαχείρηση Εφαρμογών->Ρυθμίσεις->Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα

Καλά είναι και ο έλεγχος πιστοπ. σύνδεσης να είναι απενεργοποιημένος..

------------------------

Όποιος πιστεύει πως το Ν82 έχει σκοτινή οθόνη είναι τρελά γελασμένος...

Μιλάμε για έντονο φωτισμό και όχι θόλωση λες και ανεβάζουμε (brightness σε φωτογραφία)

Όποιος θέλει ας βάλει το LightCtrl και ας βάλει στο 100% το φωτισμό και να μου πεί γνώμη...!!

Μιλάμε για έντονο φωτισμό και όχι θόλωση λες και ανεβάζουμε (brightness σε φωτογραφία)

Όποιος θέλει ας βάλει το LightCtrl και ας βάλει στο 100% το φωτισμό και να μου πεί γνώμη...!!

Φυσικά και το ξέρουμε αυτό. Το έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό. Με το LightControl ουσιαστικά απενεργοποιείς τον κόφτη φωτεινότητας που έχουν βάλει στο Ν82. Αυτό που μπορείς να κάνεις επιπλέον είναι να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή όπως το Jbak Taskman ή το PowerBoot ώστε να ρυθμίσεις το LightControl να ανοίγει αυτόματα με το άνοιγμα του κινητού.

@kakos_poly

Πάνε Διαχείρηση Εφαρμογών->Ρυθμίσεις->Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα

Καλά είναι και ο έλεγχος πιστοπ. σύνδεσης να είναι απενεργοποιημένος..

------------------------

pcmagas91

κανενα αποτελεσμα...ετσι ηταν αυτα

καμια βοηθεια?