gianpithio Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Format στην καρτα μνημης εκανες? Καλυτερα να κανεις ξανα hard format στην συσκευη σου και μετα format στην καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Δεν έκανα format στην κάρτα.Να άνω πρώτα hard format και μετά format στην κάρτα μνήμης.Με αυτη την σειρά? φίλε gianpithio έκανα ότι μου είπες και επιτέλους τα κατάφερα!!!!και υποθέτω ότι δεν χρειαζόταν να κάνω τιποτα άλλο εκτός απο διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης. Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Aναλογα με το εαν ειχες κανει εγκατασταση εφαρμογες η οχι. Καλο ειναι μετα απο καθε hard format να κανουμε format στην καρτα μνημης γιατι μενουν διαφορα σκουπιδια μεσα και δημιουργουν παρομοια προβληματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsitos Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Στην περίπτωση που δεν τρέχουν οι εφαρμογές java (εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης του Ν82) και δεν ανοίγει η διαχείριση εφαρμογών για να αφαιρεθούν, τι μπορεί να κάνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Καλυτερα να κανεις hard format στην συσκευη σου και μετα format στην καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Εdit: Nα ξερεις οτι θα χαθουν τα παντα γιαυτο κρατα οτι σου χρειαζεται π.χ. επαφες Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 παιδια τι καρτα μνημης προτεινετε απο 8 γιγα και πανω να την δουλευει καλα και να ειναι οικονομικη σχετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 παιδια τι καρτα μνημης προτεινετε απο 8 γιγα και πανω να την δουλευει καλα και να ειναι οικονομικη σχετικα. Προτείνω Sandisk 8άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι όταν μου τηλεφωνούν κάποιοι ενώ είναι το τηλέφωνό τους μέσα στις επαφές δεν αναγνωρίζει τον καλούντα αλλά μου δείχνει το αριθμό 4 και μετά τα 3 τελευταία ψηφία από τον αριθμό του καλούντος!!!!!:!: πχ 4525 έβαλα και το τελευταίο firmware... αλλά τα ίδια.... καμιά ιδέα???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι όταν μου τηλεφωνούν κάποιοι ενώ είναι το τηλέφωνό τους μέσα στις επαφές δεν αναγνωρίζει τον καλούντα αλλά μου δείχνει το αριθμό 4 και μετά τα 3 τελευταία ψηφία από τον αριθμό του καλούντος!!!!!:!: πχ 4525 έβαλα και το τελευταίο firmware... αλλά τα ίδια.... καμιά ιδέα???:O Πέρασες κάποια εφαρμογή πρόσφατα? Αυτό το κάνει σε όλες τις επαφές? Αν σε πάρει νούμερο που δεν έχεις αποθηκευμένο το βγάζει κανονικά? Αν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή και από εκεί κ μετά στο κάνει αυτό τότε απεκατέστησε την εφαρμογή. Αλλιώς φορμάτ.... Δεν έχω ξανακούσει πάντος κάτι τέτοιο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 όταν το νουμερο δεν ειναι στις επαφές όλα οκ! και με τις επαφες το κάνει σε 2-3 άτομα ... τόσα ανακαλύψα... όλα τα άλλα οκ! Πέρασες κάποια εφαρμογή πρόσφατα? Αυτό το κάνει σε όλες τις επαφές? Αν σε πάρει νούμερο που δεν έχεις αποθηκευμένο το βγάζει κανονικά? Αν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή και από εκεί κ μετά στο κάνει αυτό τότε απεκατέστησε την εφαρμογή. Αλλιώς φορμάτ.... Δεν έχω ξανακούσει πάντος κάτι τέτοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι όταν μου τηλεφωνούν κάποιοι ενώ είναι το τηλέφωνό τους μέσα στις επαφές δεν αναγνωρίζει τον καλούντα αλλά μου δείχνει το αριθμό 4 και μετά τα 3 τελευταία ψηφία από τον αριθμό του καλούντος!!!!!:!: πχ 4525 έβαλα και το τελευταίο firmware... αλλά τα ίδια.... καμιά ιδέα???:O Μήπως τα τηλέφωνα αυτά ελιναι εταιρικά; Λογικό να στο κάνει, αν ισχύει αυτό που σου είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Προτείνω Sandisk 8άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135 ευχαριστω dmarccos να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Ναι!! εταιρικά είναι όλα όσα έχουν αυτήν την περίεργη συμπεριφορά!!!! μπορείς να μου πεις ποιο είναι το λάθος???? και γιατί το κάνει τώρα ξαφνικά?? Μήπως τα τηλέφωνα αυτά ελιναι εταιρικά; Λογικό να στο κάνει, αν ισχύει αυτό που σου είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Δεν είναι λάθος, έτσι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Μα 7 χρόνια αυτά τα εταιρικά τηλέφωνα δεν το έκαναν.... γιατί τώρα? και πως θα μπορώ να τα αναγνωρίζω? το κανουν όλες οι εταιρίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Στη Cosmote συμβαίνει αυτό. Δεν γνωρίζω αν γίνεται και σε άλλες εταιρίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 παιδιά εδώ κ μερικές μέρες το κινητό σταμάτησε να μου διαβάζει εικόνες/βίντεο απο την έκθεση.Στην αρχή νόμισα ότι έφταιγαν κάποιες φωτογραφίες που μου στείλανε,αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτο. Σήμερα του έκανα και την τελευταία αναβάθμιση μήπως κ λυθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα.. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Eαν εχεις χρονο καλυτερα να κανεις στην συσκευη σου hard format και format στην καρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Μα 7 χρόνια αυτά τα εταιρικά τηλέφωνα δεν το έκαναν.... γιατί τώρα? και πως θα μπορώ να τα αναγνωρίζω? το κανουν όλες οι εταιρίες? για εξοικονομηση χρονου και διευκολυνση του εταιρικου σου τηλεφωνου...με ενα 4ψηφιο καλεις ολοκληρο κινητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ευχαριστω dmarccos να εισαι καλα μηπως ξέρουμε τι ταχύτητες υποστηρίζει η κάρτα? επίσης μαζί με τον αντάπτορα που παρέχεται λειτουργεί και σαν φλασάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 μηπως ξέρουμε τι ταχύτητες υποστηρίζει η κάρτα? επίσης μαζί με τον αντάπτορα που παρέχεται λειτουργεί και σαν φλασάκι? Διάβασε ένα πολύ καλό review εδώ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 το wifi του ειναι καλο??ποσο εμβελεια(σε μετρα) εχει περιπου για αναζητηση router??επειδη δεν εχω ασυρματο router για αυτο ρωταω??thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 To wifi που έχει είναι πολύ καλό.Τωρα για τα μετρα που λες ποικιλει η ποιοτητα σηματος αναλογα με τί εμποδια παρεμβαλονται.Εχει παντως καλη εμβελεια 50-60 μετρα σε ανοιχτο χωρο σιγουρα. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ειμαι και εγω απο το Σαβατο ευτηχης κατοχος αυτης της καταπληκτηκης σησκευης , foto , gps , wifi, δουλεβουν εξερετα λιγο πιο μεγαλη μπαταρια να ειχαι και θα του εβαζα 10 με τονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 παιδιά εδώ κ μερικές μέρες το κινητό σταμάτησε να μου διαβάζει εικόνες/βίντεο απο την έκθεση.Στην αρχή νόμισα ότι έφταιγαν κάποιες φωτογραφίες που μου στείλανε,αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτο. Σήμερα του έκανα και την τελευταία αναβάθμιση μήπως κ λυθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα.. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Αν εχεις την εργοστασιακη καρτα μνημης αυτη φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts