k_giannis Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Παιδια, οι καρτες μνημης "Transcend" τι λενε..?? (ρωταω επειδη στο Πλαισιο εχει μονο Transcend και Kingston..) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Οι περισσότεροι εδω έχουμε sandisk και δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα. Οπότε, θα σου πρότεινα να πάρεις και συ sandisk. Πήγαινε στο mediamarkt τις έχει πάμφθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Για τις Kingston δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τις Transcend δεν γνωριζω.Κανε μια παραγγελια SanDisk απο ΕShop και εισαι ενταξει.Οι περισσοτεροι εδω μεσα έχουμε Sandisk Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια. ;) Οποτε θα παρω μια Sandisc, να ειμαι κ πιο σιγουρος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 ρε παιδια αυτο το ρημαδι το ραδιο απο τα μεγαφωνα γιατι δεν παιζει δυνατα.....??? το ιδιο συμβαινει και με το απλο 95αρι.....τοσα updates γινανε και το προβλημα αυτο δεν διορθώθηκε.......:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Το ράδιο απο τα ηχεία σε πειραξε; Εδω αν χρησιμοποιείς ακουστικά και εισαι σε δρόμο με αρκετή κίνηση νιώθεις οτι το έχεις χαμηλωμένο κι ας ειναι στο 100% η ένταση.Γενικα δεν διεκδικεί δάφνες το κινητό στο θέμα του ήχου.Οσο για τις αναβαθμισεις εχεις δίκιο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Το ράδιο απο τα ηχεία σε πειραξε; Εδω αν χρησιμοποιείς ακουστικά και εισαι σε δρόμο με αρκετή κίνηση νιώθεις οτι το έχεις χαμηλωμένο κι ας ειναι στο 100% η ένταση.Γενικα δεν διεκδικεί δάφνες το κινητό στο θέμα του ήχου.Οσο για τις αναβαθμισεις εχεις δίκιο εμενα ο ηχος απο τα ακουστικα μου φαινεται όαση.....:lol: τεσπα εχεις δικιο σε αυτο που λες...απλα καμια φορα θες να ακουσει λιγο ραδιακι(πχ στην δουλεια:lol:) και η ένταση ειναι πολυ χαμηλη.... το ιδιο ακριβως συμβαινει...και με το 95 το απλο.... θυμαμαι το ραδιο του n70 το οποιο ακουγόταν τοσο δυνατα οσο και τα Mp3.......και στο ν73 ακομη το ραδιο επαιζε δυνατα.... απο τα 95αρια και μετα η νοκια το "χαμηλωσε"...... παντως πραγματικα ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο το πραγμα...και γιατι το ξαναλεω μετα απο τοσα updates δεν εχει διορθωθεί....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 εμενα ο ηχος απο τα ακουστικα μου φαινεται όαση.....:lol: τεσπα εχεις δικιο σε αυτο που λες...απλα καμια φορα θες να ακουσει λιγο ραδιακι(πχ στην δουλεια:lol:) και η ένταση ειναι πολυ χαμηλη.... το ιδιο ακριβως συμβαινει...και με το 95 το απλο.... θυμαμαι το ραδιο του n70 το οποιο ακουγόταν τοσο δυνατα οσο και τα Mp3.......και στο ν73 ακομη το ραδιο επαιζε δυνατα.... απο τα 95αρια και μετα η νοκια το "χαμηλωσε"...... παντως πραγματικα ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο το πραγμα...και γιατι το ξαναλεω μετα απο τοσα updates δεν εχει διορθωθεί....... που να ακούσεις από το 6120c (symbian και αυτό)...ένα ηχείο αλλά πολύ δυνατό με πολύ καλό ήχο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 και γιατι το ξαναλεω μετα απο τοσα updates δεν εχει διορθωθεί; Για τον λόγο που είπες παραπάνω. Γιατί δεν πρόκειται για πρόβλημα αλλά για εσκεμένη ενέργεια της εταιρίας. Όπως και ο φωτισμός της οθόνης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Δηλαδή η Νοκια φροντίζει για τα αυτάκια (ήχος χαμηλός) και τα ματάκια μας (χαμηλη φωτεινότητα);;;;;; :):):):):).Παντως χωρις πλακα πιστευω οτι ο λογος που το κανει ειναι για να κρατησει τα επιπεδα καταναλωσης ενεργειας σε χαμηλα επιπεδα. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Δηλαδή η Νοκια φροντίζει για τα αυτάκια (ήχος χαμηλός) και τα ματάκια μας (χαμηλη φωτεινότητα);;;;;; :):):):):).Παντως χωρις πλακα πιστευω οτι ο λογος που το κανει ειναι για να κρατησει τα επιπεδα καταναλωσης ενεργειας σε χαμηλα επιπεδα. Το θέμα της φωτεινότητας λύνεται με την εφαρμογή Light Control, που όντως μειώνει αρκετά την αυτονομία του τηλεφώνου. Για την ένταση του ήχου δε γίνεται τίποτα δυστυχώς. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Δηλαδή η Νοκια φροντίζει για τα αυτάκια (ήχος χαμηλός) και τα ματάκια μας (χαμηλη φωτεινότητα);;;;;; :):):):):).Παντως χωρις πλακα πιστευω οτι ο λογος που το κανει ειναι για να κρατησει τα επιπεδα καταναλωσης ενεργειας σε χαμηλα επιπεδα. Καλύτερα να μας έδινε φωτεινότητα και περισσότερη ένταση και φροντίζουμε εμείς για τα μάτια μας και τα αυτιά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Πω.. ρε παιδια χαλασα το καλωδιο για το pc.. :mad: Εχω card reader βεβαια που κανει την ιδια δουλεια (τουλαχιστον για'μενα που με αφορα μονον η μεταφορα αρχειων), αλλα για να ξερω, περαν του αυθεντικου καλωδιου που ειναι πιο ακριβο, αν παρω ενα "οχι γνησιο" δεν θα ειναι οκ? Το ιδιο πραγμα δεν ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ακριβώς το ίδιο είναι. Δεν αλλάζει τίποτα. Και γω στο Ε51 και στο Ν82 χρησιμοποιούσα το καλώδιο της ψηφιακής μου. Το αντίστοιχο καλώδιο των κινητών δεν τα έβγαλα ποτέ απο το κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Για τον λόγο που είπες παραπάνω. Γιατί δεν πρόκειται για πρόβλημα αλλά για εσκεμένη ενέργεια της εταιρίας. Όπως και ο φωτισμός της οθόνης του. παρα πολυ χαζο για μενα... ας μου δωσουν τερμα φωτεινότητα και θα ειναι δικια μου επιλογη αν θελω να κραταει η μπαταρια η οχι..... αντε αυτο το προβλημα "λύθηκε"¨..... αυτο με το ραδιο ειναι που δεν μπορω να το καταλαβω...με τιποτα...... τι φοβαται να μην κουφαθούμε...? ελεος......:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Nokia E71-N82 Lethal Combination http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/11/nokia-e71-n82-lethal-combination.html http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2008/11/nokia_e71_n82_feature.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παιδια πόσα καναλια έχει ο δέκτης GPS του κινητού?5-6? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis583 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 mia erwthsh exw paidia! oson afora tin karta mnhmhs pairnei epekash 4 h 8 gb?? to exei dokimasei kaneis? giati eida se kapoia sygritika ston typo mnhmhs oti sto n82 elege microsd enw as poyme sto n78 kai n79 elege microsd/microsdhc !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 To HC που γράφουν οι μνήμες σημαίνει High Capacity.Εγω εχω μια 4GB και δουλευει απροβληματιστα.Αρκετοί φιλοι εδώ εχουν και την 8αρα χωρις να αντιμετωπιζουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Τόλη, δέχεται όχι μόνο 4 και 8GB αλλά και την νέα 16GB που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό. Το σωστό είναι microSDHC γιατί οι κάρτες απο 4 και πάνω χαρακτηρίζονται High Capacity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 παιδια βοηθεια.εχω ενα conn-x ασυρματο σπιτι και συνδεομουν κανονικα με το κινητο μου.σημερα ομως που αλλαξα κλειδι στο ρουτερ μου(εβγαλα το εργοστασιακο και εβαλα δικο μου)για να μην εχω προβληματα με την γειτονια,το κινητο μου δεν συνδεεται γιατι εχει αποθηκευμενο το παλιο κλειδι του ρουτερ.και δεν το βρισκω καπου στο κινητο να το αλλαξω.αν ξερει καποιος ας απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μενου->Εργαλεία->Pυθμισεις->Συνδεση->Σημεια πρόσβασης Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μενου->Εργαλεία->Pυθμισεις->Συνδεση->Σημεια πρόσβασης χιλια ευχαριστω φιλε.το βραδυ που θα παω σπιτι θα το ρυθμισω.ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 exw sobaro problima me to n82. anoigw tin efarmogi nokia maps,briskei sima,patao drive to,k meta kollaei olo to kinito. please help ti na kanw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Κάνε αναβάθμιση του προγράμματος μέσω του εικονιδίου Λήψη. Ξαναπέρνα τους χάρτες. Ίσως λυθεί το πρόβλημα. Αλλιώς κάνε hard format παίρνοντας πρώτα back up. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts