Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tin teleutea fora pou fortosa tragoudia sto kinito arxise na kolai.na lei kati gia corrupted data kai etsi ekana tin memory card format.tora to gps den exeis xartes kai den lockari.mipos kserete giati?kai ti boro na kano?

euxaristo

Αν εγραφες Ελληνικα θα ητανε καλυτερα δεν νομιζεις;Για το πρωτο μαλλον φταιει η <<μαμα>> καρτα.Σε πολλους εχει βγαλει προβλημα.Για το δευτερο αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι υπαρχει θεμα συζητησης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eδω και ενα μηνα χαλασε το ηχειο μου δεν παιζει καθαρα. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μόλις διάβαζα το post σου έλεγα πάλι καλά τα δικά μου ηχεία δουλεύουν μια χαρά! πριν λίγο πήγα να δω μια παρουσίαση με τις εικόνες και κατάλαβα ότι το κάτω ηχείο δε δουλεύει...

Τη τραγική ειρωνία είναι αυτή (γκαντεμιά) :( :mad:

μπορώ άραγε να βάλω τα ηχεία του Ν95? είναι ίδια σε μέγεθος? στο Ν73 ήταν κάτι ορθογώνια κουτάκια...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

ψαξε στα γνωστα μερη ....για αυτο !!!!HOT!!!!Increase n82 screen brightness(HACKED PHONES ONLY!!)!!!

ειδα τις λεξεις HACKED PHONES και θελω να ρωτησω, πως το χακαρουμε? ποια τα συν του ενχειρηματος? τα πλην τα φανταζομαι.

Eδω και ενα μηνα χαλασε το ηχειο μου δεν παιζει καθαρα. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα

μιλας για το ηχειο της συσκευης?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

ειδα τις λεξεις HACKED PHONES και θελω να ρωτησω, πως το χακαρουμε? ποια τα συν του ενχειρηματος? τα πλην τα φανταζομαι.

Γιατί δε διαβάζεις το αντίστοιχο θέμα να λυθούν η απορίες σου; ;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Changes/improvements made from MCU SW version 20.0.062 to version 30.0.019:

- Alarm : Updates to Calender for Alarm related Issues

- Audio : Enhancement to Radio Apps

- Barcode reader: Decoded data view, Unsaved barcode with no links, optios list is in wrong order

- Bluetooth Enhancements

- Browser Enhancements

- Core Telephony: Security, USIM, PCP, TTY related fixes, E.g.

- From PCP: Aino: WCDMA - OTC - USIM - Freeze GSM Access and Security disabled

- CommonTsy copy-error: From PCP: Aino: WCDMA - OTC - USIM - Freeze GSM Access and Security disabled

- From PCP: Cert Non-pass: TC 31.9.2.1 (51.010-1) PCS1900

- TTY doesn't work (QC defect ID 188)

- Video Editors fix & Enhancements

- Email fixes and enhancements

- Music Player enhancement & Fixes, for e.g.

- Orange XML - GSM/WCDMA - OTC - Refreshing Music Library - Looks like app has locked up

- Phone hangs while playing the video "Batman Begins"

- Java Core Run-time and Java Extension Fixes and Enhancements, e.g.

- SFR - GSM/WCDMA - OTC - Misc : Applications stored on the mass memory are very slow

- When playing OMA1 protected files in a J2ME app using JSR135 throws an exception in S60 3.1 devices

- Lifeblog Enhancement wrt DB file

- Maps2.0 related Fixes and Enhancement need to maturize the same

- N-Gage related Error Fixes and Enhancements

- Camera Related Enhancements and fixes

- Security Fixes

- ASR enhancement

- Share Online Related Fixes needed for Maturization of application.

- SIP enhancements and Fixes

- SMS Related Fixes and Enhancements

- Telephony adaptation Related Fixes and Enhancements

- UPnP Enhancements

- Video Center Enhancements

- VoIP Related Error Fixes and Enhancements

- Flash Lite3 Related Enhancements and Fixes

- WLAN related Fixes and Enhancements

- Sharaku Restore Factory Settings Misses Data for N-Gage in UDA

- New features/functionalities:

- Full NGI (N-gage Application)

- Settings Wizard Update

- Maps 2.0

- Online Share 3.0

- Mosh & Ovi Bookmark

- Startup Setting Update

- One Way Refresh over PIM

- Default Calender Year to be 2008

- ASR Improvements

- Mobile Search 4.0 with Google Plugin

- VMBX call divert Indicator Removal for Orange variant

- Download Client Version Update to 3150

- N-gage Trial Games on UDA: Snakes Subsonic and Block Breaker.

- Snakes Only in MEA Region

- Block Breaker Game in Indonesia & Philipines Region

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

βλεπω πολλες αλλαγες.

αν περαστει, θα χαθουν πραγματα απο την μνημη?

Μια ερωτηση καθαρα πληροφοριακη.Γιατι ενω το κινητο στα specifications εχει CPU Clock Rate:332 MHz σε οποιο προγραμμα κι αν βαλω εμφανιζεται ως CPU 206Mhz?Το εχω δει πχ στο Χ-plore
Υπογραφή....

ναι οντως. και μενα το ιδιο μου γραφει.

ισως ειναι κουλο αλλα μηπως εκεινη τη στιγμη να δουλευει ο επεξεργαστης στα 206 mhz? να μην δουλευει δηλαδη με ολη την ταχυτητα.

Νομίζω έχει ξαναειπωθεί. Πρέπει να είναι θέμα της Nokia. Απ' ό,τι θυμάμαι, κανένα από τα προγράμματα που μπορούν να δώσουν πληροφορίες συστήματος δε μπορούν να απεικονίσουν σωστά ταχύτητα επεξεργαστή.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μόλις διάβαζα το post σου έλεγα πάλι καλά τα δικά μου ηχεία δουλεύουν μια χαρά! πριν λίγο πήγα να δω μια παρουσίαση με τις εικόνες και κατάλαβα ότι το κάτω ηχείο δε δουλεύει...

Τη τραγική ειρωνία είναι αυτή (γκαντεμιά) :( :mad:

μπορώ άραγε να βάλω τα ηχεία του Ν95? είναι ίδια σε μέγεθος? στο Ν73 ήταν κάτι ορθογώνια κουτάκια...

μιλας για το ηχειο της συσκευης?

Eσενα δεν παιζει καθολου? Στο δικο μου δεν ακουγετε καθαρα η μουσικη και οταν με παιρνουν τηλεφωνο. Σκεφτομαι να τα αλλαξω απο μονος μου και εαν βρω μεγαλυτερα ακομη καλυτερα. Eψαξες ποσο εχουν σκετα τα ηχεια? Υπαρχει κανεις απο εσας που να τα αλλαξε?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

Σε ενα φιλο μου που ειχε προβλημα με ηχειο..το στειλε alpha copy εδω και 15 μερες και σημερα του ειπαν οτι θα φυγει για εξωτερικο..εχει κανεις παρομοια εμπειρια στο τι μπορει να γινει?

Μη λες τετοια πιο επανω γραφω οτι εχω το ιδιο προβλημα. Δεν θελω με τιποτα να αφησω το κινητο μου 1 μηνα :cry:

Εαν ειναι ετσι η δεν θα το φτιαξω καθολου η θα προσπαθησω να το αλλαξω μονος μου..

Μη λες τετοια πιο επανω γραφω οτι εχω το ιδιο προβλημα. Δεν θελω με τιποτα να αφησω το κινητο μου 1 μηνα :cry:

Εαν ειναι ετσι η δεν θα το φτιαξω καθολου η θα προσπαθησω να το αλλαξω μονος μου..

Του φιλου μου ηταν τελειως off το μικροφωνο που χρησιμοποιουμε κατα την κληση...

Τωρα δεν ξερω γιατι πηγε εξωτερικο μετα απο 15 μερες..δεν ηξεραν να το κανουν εδω?τι να πω..

@Giorgosk80 εμενα το προβλημα ειναι διαφορετικο. Ο φιλος σου μπορει να εχει προβλημα με την πλακετα :)

@masada71 απλα περιμενουμε :)

Σε ενα φιλο μου που ειχε προβλημα με ηχειο..το στειλε alpha copy εδω και 15 μερες και σημερα του ειπαν οτι θα φυγει για εξωτερικο..εχει κανεις παρομοια εμπειρια στο τι μπορει να γινει?

Λοιπόν. Εμένα δε μου έπαιζε το κάτω ηχείακι και το πηγα σε νοκια club. Μου λένε αρχικά,μάλλον καθάρισμα θέλει και να περάσω να το πάρω σε 2 ώρες. Όταν επέστρεψα μου λένε ότι προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα στη πλακέτα και θα πάει στα κεντρικα,αυτό σημαίνει μίνιμουμ 15 μέρες. Μετά από περίπου 25 μέρες χαρούμενος το παρέλαβα. Μου είπαν ότι τα πιο πολλά πηγαίνουν εξωτερικό για σερβίς γι'αυτό αργούν. Πηγαίνω σπίτι,το ανοίγω και δυστυχώς ανακαλύπτω ότι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Δε το επέστρεψα στο σερβίς γιατί μετά από δύο μέρες έφευγα διακοπές. Δεν πρόκειται ν'ασχοληθώ με το σερβίς πάλι. Ξέρω ότι είναι πολύ σπαστικο να μη λειτουργεί το ακριβό κινητό σου όπως πρέπει αλλά τώρα συνηθίσα και δε μ'απασχολεί.

Gilles smiles!

Δυστυχώς τα ηχεία του Ν82 δεν είναι σαν του Ν73.

Παρ' όλα αυτά μπορείς να ακούσεις ικανοποιητικά τα ΜΡ3. Οταν όμως βάζω εξωτερικά ηχεία στο ραδιόφωνο η ένταση της φωνής πέφτει πάρα πολύ. Σχεδόν στη μέση. Το έχετε παρατηρήσει εσείς αυτό το πρόβλημα?

baxy05

Κι εμένα ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα με τα ηχεία και το μικρόφωνο. Μιλούσε σχεδόν πάντα με ανοικτή ακρόαση και όσες φορές τον είχα δει να τηλεφωνεί δεν πίστευα πόσο κακή ποιοότητα είχε ο ήχος του. Τελικά δεν γλίτωσε τη βόλτα στο εξωτερικό το Ν82 του. Τελικά έχουμε επίσημο service Nokia στην Ελλάδα? Ναι ή ου? :X
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κι εμένα ένας γνωστός μου είχε πρόβλημα με τα ηχεία και το μικρόφωνο. Μιλούσε σχεδόν πάντα με ανοικτή ακρόαση και όσες φορές τον είχα δει να τηλεφωνεί δεν πίστευα πόσο κακή ποιοότητα είχε ο ήχος του. Τελικά δεν γλίτωσε τη βόλτα στο εξωτερικό το Ν82 του. Τελικά έχουμε επίσημο service Nokia στην Ελλάδα? Ναι ή ου? :X

Απο οτι εχω καταλαβει στο σερβις στην ελλαδα κανουνε τα πολυ απλα..