atkol Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο το N82 σε μαύρο από την Cosmote? Ήδη κυκλοφορεί σε Titanium και άσπρο.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Οχι ρε φιλε. Μονο το handy taskman εβαλα χτες αλλα το ξαναεβγαλα μηπως του δημιουργει προβλημα. Τιποτα ομως.... Το τραγουδι το βρισκει κανονικα. μηπως εχεις βαλει θεμα που εχει και ηχους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 KAΛHΣΠEPA.TO N82 AΠO Wind EINAI KANIKO AΠO alphacopy H' ΠAIZOYN TIΠOTA ΠAPAEIΣAΓΩΓEΣ OΠΩΣ ΠAΛIA?TO product code ΓIA TO MAYPO EΛΛHNIKO ΠOIO EINAI BPE ΠAIΔIA?ΦAINETAI AΠO TO KOYTI H' MONO ΣTO ΠIΣΩ MEPOΣ THΣ ΣYΣKEYHΣ? EYXAPIΣTΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 KAΛHΣΠEPA.TO N82 AΠO Wind EINAI KANIKO AΠO alphacopy H' ΠAIZOYN TIΠOTA ΠAPAEIΣAΓΩΓEΣ OΠΩΣ ΠAΛIA?TO product code ΓIA TO MAYPO EΛΛHNIKO ΠOIO EINAI BPE ΠAIΔIA?ΦAINETAI AΠO TO KOYTI H' MONO ΣTO ΠIΣΩ MEPOΣ THΣ ΣYΣKEYHΣ? EYXAPIΣTΩ Η αλήθεια είναι πως η Wind έχει προϊστορία με τις παρα-εισαγωγές... Μόνο στη πίσω ετικέτα. Κοίτα, δεν χρειάζεται να δεις το product code, απλά δες αν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Αυτό αρκεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ευχαριστώ πολύ Blalntis7! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 KAΛHΣΠEPA.TO N82 AΠO Wind EINAI KANIKO AΠO alphacopy H' ΠAIZOYN TIΠOTA ΠAPAEIΣAΓΩΓEΣ OΠΩΣ ΠAΛIA?TO product code ΓIA TO MAYPO EΛΛHNIKO ΠOIO EINAI BPE ΠAIΔIA?ΦAINETAI AΠO TO KOYTI H' MONO ΣTO ΠIΣΩ MEPOΣ THΣ ΣYΣKEYHΣ? EYXAPIΣTΩ Ενημερωτικα ,το product code για το Ελληνικο N82-Black ειναι το 0560991 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ΣAΣ EYXAPIΣTΩ KAI TOYΣ ΔYO.ΘA TO ΔΩ AYPIO.KAΠOIO ΠAIΔI ΠOY NA EXEI ΠAPEI ΠPOΣΦATA AΠO wind NA MAΣ ΠEI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ...πριν 1,5 ώρα έστειλα μια ερώτηση σχετικά με το πότε έρχεται το n82 σε BLACK από την COSMOTE.Δεν πήρα απάντηση (μολονότι ήταν το 1ο μου μήνυμα στο forum). :-) Γνωρίζει κάποιος,παιδιά, κάτι σχετικά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ΣAΣ EYXAPIΣTΩ KAI TOYΣ ΔYO.ΘA TO ΔΩ AYPIO.KAΠOIO ΠAIΔI ΠOY NA EXEI ΠAPEI ΠPOΣΦATA AΠO wind NA MAΣ ΠEI? Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά γράμματα και όχι με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.:) ...πριν 1,5 ώρα έστειλα μια ερώτηση σχετικά με το πότε έρχεται το n82 σε BLACK από την COSMOTE.Δεν πήρα απάντηση (μολονότι ήταν το 1ο μου μήνυμα στο forum). :-) Γνωρίζει κάποιος,παιδιά, κάτι σχετικά? Ευχαριστώ Για να μην πάρεις απάντηση σημαίνει πως δεν ξέρει κανείς από τα άτομα που βρίσκονται online.:rolleyes:;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ...πριν 1,5 ώρα έστειλα μια ερώτηση σχετικά με το πότε έρχεται το n82 σε BLACK από την COSMOTE.Δεν πήρα απάντηση (μολονότι ήταν το 1ο μου μήνυμα στο forum). :-) Γνωρίζει κάποιος,παιδιά, κάτι σχετικά? Ευχαριστώ Για να μην απαντησει κανεις σε αυτο το χρονικο περιθωριο σημαινει οτι ΔΕΝ γνωριζει.. Επιπλεον,δεν ειναι ολοι online 24/7 .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labrokratis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 @panosz75 και Itchrist86: Ναι ε; Δε το ήξερα παιδιά! Χρήστης S.E. κινητών για χρόνια, κάποια πράγματα πρέπει να τα συνηθίσω από την αρχή! Ενα άλλο που παθαίνω από τότε που πήρα το Ν82, και σήμερα κατάλαβα το γιατί, ήταν γιατί έχω τακτικά την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μου στέλνει SMS κατά την διάρκεια της ημέρας. Τελικά είναι η εναλλαγή της οθόνης από την κλασική στην άλλη με την άσπρη λουρίδα που έχει την ώρα επάνω! Εβλεπα κάτι να ασπρίζει στην σβηστή οθόνη, νέο SMS έλεγα... Μεγάλη υπόθεση η δύναμη της συνήθειας τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 καλησπερα παιδες οπως ανεφερα και σε μερικα post παραπανω πηρα και γω το Ν82 black και ειμαι ενθουσιασμενος κυριως με την καμερα του και το video που τραβαει. Ηρθε η ωρα να κανω και γω τις αναποφευκτες ερωτησεις.:rolleyes: 1)wifi: μου βρισκει ευκολα σημεια προσβασεις αλλα δεν μπορω να δω καθολου περιεχομενο web καθως μου λεει κατι για σφαλμα πυλης. Μαλλον θεμα ρυθμισεων. 2)Ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη για το κινητο μας να σπαει κωδικους Wlan? 3)Το PTT που συνανταμε σε πολλα νοκια μοντελα τι ακριβως ειναι? Το Ν82 ειναι το δευτερο νοκια που παιρνω!το πρωτο ηταν ενα 3330!! Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 @zebric : Καλοριζικο και απο μενα φιλε μου .:) 1) Εφοσων δεν ειναι Ελευθερα δικτυα ,χρειαζονται κλειδι 2) Δεν υπαρχει κατι 3) PTT= Push to Talk =walkie talkie μεσω gprs Δεν υποστηριζεται απο τα Ελληνικα δικτυα.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζά γράμματα και όχι με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.:) TO ΓNΩPIZΩ AΠΛA ΓPAΦΩ AΠO iPhone KAI ΔEN EXEI MIKPA EΛΛHNIKA.sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Ο AC-4E βγάζει τα περισσότερα mA από όλους τους επιτοίχιους φορτιστές της Nokia, συγκεκριμένα δίνει 890 mA :w00t: , έλεγξε το... :) Αλήθεια? Μα προχτές που πήγα στο Nokia shop κοίταξα τη συσκευασία, δεν έλεγε. Κοίταξα πάνω στον φορτιστή (δεν άνοιξα τη συσκευασία, προσπάθησα να δω τα γράμματα που είναι σκαλισμένα επάνω μέσω της ζελατίνας της συσκευασίας) και μου φάνηκε ότι έλεγε 180mA γι' αυτό και δεν τον πήρα. Ο AC-6E πάντως βγάζει 580mA, ενώ αυτός που είχε το Ν82 στο πακέτο (AC-5E) βγάζει 800mA. καλησπερα παιδες οπως ανεφερα και σε μερικα post παραπανω πηρα και γω το Ν82 black και ειμαι ενθουσιασμενος κυριως με την καμερα του και το video που τραβαει. Ηρθε η ωρα να κανω και γω τις αναποφευκτες ερωτησεις.:rolleyes: 1)wifi: μου βρισκει ευκολα σημεια προσβασεις αλλα δεν μπορω να δω καθολου περιεχομενο web καθως μου λεει κατι για σφαλμα πυλης. Μαλλον θεμα ρυθμισεων. 2)Ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη για το κινητο μας να σπαει κωδικους Wlan? 3)Το PTT που συνανταμε σε πολλα νοκια μοντελα τι ακριβως ειναι? Το Ν82 ειναι το δευτερο νοκια που παιρνω!το πρωτο ηταν ενα 3330!! Μεγειά σου και καλορίζικο. :) Όσον αφορά αυτά που ρωτάς: 1. Μάλλον εξαρτάται από το συγκεκριμένο δίκτυο που προσπαθείς να συνδεθείς. 2. Όχι απ' ό,τι ξέρω. 3. Είναι το Push To Talk. Μία υπηρεσία για απευθείας κλήση συγκεκριμένων τηλεφώνων από γνωστούς/φίλους που έχουν κι εκείνοι PTT. Κάτι σαν Walkie-Talkie αλλά μέσω δικτύου GSM. Οι χρήστες είναι μεταξύ τους διαθέσιμοι συνέχεια. Πάντως αυτό δεν το υποστηρίζουν τα ελληνικά δίκτυα (κλασσικά :X). @panosz75 και Itchrist86: Ναι ε; Δε το ήξερα παιδιά! Χρήστης S.E. κινητών για χρόνια, κάποια πράγματα πρέπει να τα συνηθίσω από την αρχή! Ενα άλλο που παθαίνω από τότε που πήρα το Ν82, και σήμερα κατάλαβα το γιατί, ήταν γιατί έχω τακτικά την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μου στέλνει SMS κατά την διάρκεια της ημέρας. Τελικά είναι η εναλλαγή της οθόνης από την κλασική στην άλλη με την άσπρη λουρίδα που έχει την ώρα επάνω! Εβλεπα κάτι να ασπρίζει στην σβηστή οθόνη, νέο SMS έλεγα... Μεγάλη υπόθεση η δύναμη της συνήθειας τελικά... Βάλε το cClock να σωθείς, καμία σχέση με το ηλίθιο screensaver της Nokia. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 καλησπερα παιδες οπως ανεφερα και σε μερικα post παραπανω πηρα και γω το Ν82 black και ειμαι ενθουσιασμενος κυριως με την καμερα του και το video που τραβαει. Ηρθε η ωρα να κανω και γω τις αναποφευκτες ερωτησεις.:rolleyes: 1)wifi: μου βρισκει ευκολα σημεια προσβασεις αλλα δεν μπορω να δω καθολου περιεχομενο web καθως μου λεει κατι για σφαλμα πυλης. Μαλλον θεμα ρυθμισεων. 2)Ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη για το κινητο μας να σπαει κωδικους Wlan? 3)Το PTT που συνανταμε σε πολλα νοκια μοντελα τι ακριβως ειναι? Το Ν82 ειναι το δευτερο νοκια που παιρνω!το πρωτο ηταν ενα 3330!! 1) Πήγαινε στον οδηγο wlan επελεξε το σημειο προσβασης και κανε επεξεργασια σημειου προσβασης>επιλογές>προχωρημένες ρυθμίσεις>ρυθμίσεις IPv4. Εκεί κάνε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το ρούτερ που θες να συνδεθείς! 2)Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Μόνο μέσω υπολογιστή και πάλι θέλει πολύ ψάξιμο! 3) Το PTT είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να συνομιλείς με συγκεκριμένες επαφές σαν walkie talkie. Αλλά τα ελληνικά δίκτυα δεν το υποστιρίζουν. Για περισσότερα δες εδώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 παιδια τι ταχυτητες πιανετε κατα την συνδεση στο ΡC ?? χρειαζομαι περιπου 5 λεπτα για να μεταφερω ενα αλμουμ μουσικης 70mb. το ιδιο προβλημα ειχα και με το w850 που ειχα αλλα νομιζα οτι εφταιγε το κινητο λογω παλαιοτητας. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 παιδια τι ταχυτητες πιανετε κατα την συνδεση στο ΡC ?? χρειαζομαι περιπου 5 λεπτα για να μεταφερω ενα αλμουμ μουσικης 70mb. το ιδιο προβλημα ειχα και με το w850 που ειχα αλλα νομιζα οτι εφταιγε το κινητο λογω παλαιοτητας. Καλά είναι. Δεν είναι πρόβλημα. Φταίνε οι drivers του USB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 παιδια τι ταχυτητες πιανετε κατα την συνδεση στο ΡC ?? χρειαζομαι περιπου 5 λεπτα για να μεταφερω ενα αλμουμ μουσικης 70mb. το ιδιο προβλημα ειχα και με το w850 που ειχα αλλα νομιζα οτι εφταιγε το κινητο λογω παλαιοτητας. Είναι προτιμότερο κάνεις μεταφορές μεγάλου όγκου δεδομένων (π.χ. μουσική, χάρτες κλπ) με τη βοήθεια ενός card reader. Αν έχεις στη διάθεσή σου ένα card reader δοκίμασέ το, θα δεις ότι η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 θα το χρειαστω σιγουρα ειδικα οταν παρω καμια μεγαλυτερη καρτουλα καμια 4 η 8 gb! αυτη που εχει απο εργοστασιο δε μου φαινεται πολυ σοι:mad: Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 θα το χρειαστω σιγουρα ειδικα οταν παρω καμια μεγαλυτερη καρτουλα καμια 4 η 8 gb! αυτη που εχει απο εργοστασιο δε μου φαινεται πολυ σοι:mad: Έχει αναφερθεί από σχεδόν όλους τους φίλους που έχουν το τηλέφωνο ότι η εργοστασιακή κάρτα μνήμης είναι επιεικώς απαράδεκτη, δημιουργεί κολλήματα κλπ. Έτσι καθίσταται επιβεβλημένη η αγορά καινούργιας κάρτας. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι στα πακέτα αγοράς ορισμένων καρτών (π.χ. SanDisk microSDHC 8GB) περιέχεται δωρεάν και κάποιος card reader. Περισσότερα για τα διάφορα αξεσουάρ μπορείς να δεις εδώ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημερα,ολα τα νοκια που ειχα οταν ηθελες να στειλεις μια φωτογραφια που εχεις τραβηξει, με mms, εκαναν αυτοματα μετατροπη σε μικροτερο μεγεθος για να μπορει να σταλει.Το ν82 γιατι δεν το κανει και μου βγαζει μυνημα <πολυ μεγαλο αρχειο μεγιστο οριο 300 κβ>.Ειναι πολυ σπαστικο υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημερα,ολα τα νοκια που ειχα οταν ηθελες να στειλεις μια φωτογραφια που εχεις τραβηξει, με mms, εκαναν αυτοματα μετατροπη σε μικροτερο μεγεθος για να μπορει να σταλει.Το ν82 γιατι δεν το κανει και μου βγαζει μυνημα <πολυ μεγαλο αρχειο μεγιστο οριο 300 κβ>.Ειναι πολυ σπαστικο υπαρχει λυση? Παράξενο αυτό που λες γιατί εμένα τη μετατρέπει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο το N82 σε μαύρο από την Cosmote? Ήδη κυκλοφορεί σε Titanium και άσπρο.... Ευχαριστώ Το ποτε και ΑΝ θα το φερουν ειναι αγνωστο. Μεχρι πριν απο 2 εβδομαδες περιπου που ειχα ρωτησει στα κεντρικα μου ειχαν πει οτι δεν το περιμενουν καθολου. Δεν υπηρχε ουσιαστικα καμια προθεση να το φερουν σε μαυρο. Οποτε καλυτερα να πας σε πλαισιο ή nokia shop αν έχεις επιδοτηση. Ερώτηση: Τι ταχυτητες εχετε δει μεσω wlan? Ειναι στιγμες που καθυστερει να φορτώσει καποιες (σχετικα βαριες) σελιδες ακομα και με πολυ δυνατο σημα στο wlan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημερα,ολα τα νοκια που ειχα οταν ηθελες να στειλεις μια φωτογραφια που εχεις τραβηξει, με mms, εκαναν αυτοματα μετατροπη σε μικροτερο μεγεθος για να μπορει να σταλει.Το ν82 γιατι δεν το κανει και μου βγαζει μυνημα <πολυ μεγαλο αρχειο μεγιστο οριο 300 κβ>.Ειναι πολυ σπαστικο υπαρχει λυση? Παράξενο αυτό που λες γιατί εμένα τη μετατρέπει αυτόματα Είναι ανάλογα τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει στα mms. Πήγαινε Μηνύματα>Ρυθμίσεις Μην.>Μήνυμα mutlimedia>Μέγεθος εικόνας και εκεί έχει 3 επιλογές, Μικρό, Μεγάλο και Πρωτότυπη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts