Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα την παλιά κάρτα μπας και έγινε τίποτα με την αναβάθμιση αλλά τίποτα τα ίδια σκ@τ@....Πάμε τώρα στο 2ο βήμα...Νέα κάρτα.....

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβαλα την παλιά κάρτα μπας και έγινε τίποτα με την αναβάθμιση αλλά τίποτα τα ίδια σκ@τ@....Πάμε τώρα στο 2ο βήμα...Νέα κάρτα.....

leei mono macro sd/rs mmc

δικαιολογει μεχρι 3 εννοεις?

ενταξει δεν ειναι ενοχλητικα αλλα υπαρχουν.υπαρχει κανενα θεμα μελλοντικα για την οθονη?

Δεν θα σου δημιουργισει καποιο προβλημα μελοντηκα αυτο.

Αλλα απο την στιγμη που υπαρχει αυτο το προβλημα πηγαινε το να στο φτιαξουν γιατι να εχεις 2 χαλασμενα pixels σε καινουριο κινητο κριμα ειναι :)

na rotisw kati,,pira mia mnhmh 4gb alla otan tin vazw sto card reader dn tin diavazeis enw antitheta tin 2gb m tin diavazei kanonika..kserete ti ftaiei??mipos thelei format apo to kin??

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Είναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish. Τελος καθιστουν την αναζητηση αχρηστη :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

card reader pou na upostirizei kartes SDHC pou borw na vrw??

Μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα πουλάει εξαρτήματα υπολογιστών, είτε κανονικό κατάστημα είτε ηλεκτρονικό (π.χ. Πλαίσιο, e-shop κλπ).

Πάντως μέχρι να αγοράσεις reader, μπορείς κάλλιστα να δεις τα περιεχόμενα της κάρτας από το PC σου.

Με την κάρτα μέσα στο κινητό, σύνδεσε το USB καλώδιο του τηλεφώνου στο PC και στο τηλέφωνο και από το κινητό επίλεξε ως μέθοδο σύνδεσης τη "Μεταφορά δεδομένων". Θα έχεις πρόσβαση στα περιεχόμενα της κάρτας από το PC. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα πουλάει εξαρτήματα υπολογιστών, είτε κανονικό κατάστημα είτε ηλεκτρονικό (π.χ. Πλαίσιο, e-shop κλπ).

Πάντως μέχρι να αγοράσεις reader, μπορείς κάλλιστα να δεις τα περιεχόμενα της κάρτας από το PC σου.

Με την κάρτα μέσα στο κινητό, σύνδεσε το USB καλώδιο του τηλεφώνου στο PC και στο τηλέφωνο και από το κινητό επίλεξε ως μέθοδο σύνδεσης τη "Μεταφορά δεδομένων". Θα έχεις πρόσβαση στα περιεχόμενα της κάρτας από το PC. ;)

to dokimasa alla thelei service pack 2 gia na ginei install...euxaristw gia tin voitheia s...na tonisw oti thelw na paizei kartes mnimis sdhc??

to dokimasa alla thelei service pack 2 gia na ginei install...euxaristw gia tin voitheia s...na tonisw oti thelw na paizei kartes mnimis sdhc??

Ναι, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Να σιγουρευτείς ότι θα παίζει SDHC.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ΤΖΙΦΟΣ!!!!!και με την καινούρια κάρτα τα ίδια...Να δω τι θα κάνω τώρα???(αν δεν το σπάσω.....)

Μήπως έχω κάνει κάτι άλλο λάθος ρε παιδιά?για βοηθάτε γιατί θα σαλτάρω.....Μπαίνω στην έκθεση-εικόνες και βίντεο και μολις πρωχωρήσω κανα δυό εικόνες κολλαει και πρέπει να πατήσω το κόκκινο κουμπί για να βγώ στο κεντρικο μενου(οθόνη)

Πάρε backup με το Nokia PC Suite ό,τι θέλεις από τη μνήμη του κινητού σου, π.χ. Ημερολόγιο, Επαφές κλπ και επίσης κράτα από την κάρτα σου ό,τι θέλεις. Από τη στιγμή που έχεις κρατήσει ό,τι θέλεις, κάνε μορφοποίηση την κάρτα μνήμης από το κινητό και μετά κάνε hard reset στο κινητό. Με εντελώς φρέσκο μηχάνημα και κάρτα πιστεύω ότι δε θα έχεις πρόβλημα. ;)

Τι να πω παιδια ,εγω εμαθα απο φιλικο Νοκια shop οτι το ασημι Ν82

εχει πεσει η τιμη του στα 433 τελικη ,αντιθετως το μαυρο ειναι στη

τιμη των 520€ τελικη. Γιατι να μου πουν ψεματα?

Σε ενα αλλο νοκια σοπ που ρωτησα ,δεν ηξεραν τιμη ακομα.

Καλοριζικο

Διαβασε τα προηγουμενα ,εχει συμβει σε αρκετους ,η εργοστασιακη καρτα

φταιει

364€+19% ΦΠΑ=433,16€ αυτη ειναι η τιμη κ εχουμε ολοι αποδειξη απο την κατεχακη ολα τα αλλα ειναι κερδοσκοπια.......ξεστοκαρισμα κλπ κλπ

παιδια

οταν συνδεω το κινητο μου με το pc με το καλωδιο συνδεεται κανονικα και πχ περναω ενα τραγουδι σε ποιθο φακελο πρεπει να το βαλω

εχω κανει 2-3 φορες αλλα τιποτα δειχνει οτι μπηκε αλλα δεν ειναι στο κινητο γιατι

επισης πχ οταν μπαινω στις ρυθμισεις μου λεει ΧΩΡΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για μισο δευτερολεπτο γιατι και εχω μονο στις ρυθμισεις

ευχαριστω

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρε backup με το Nokia PC Suite ό,τι θέλεις από τη μνήμη του κινητού σου, π.χ. Ημερολόγιο, Επαφές κλπ και επίσης κράτα από την κάρτα σου ό,τι θέλεις. Από τη στιγμή που έχεις κρατήσει ό,τι θέλεις, κάνε μορφοποίηση την κάρτα μνήμης από το κινητό και μετά κάνε hard reset στο κινητό. Με εντελώς φρέσκο μηχάνημα και κάρτα πιστεύω ότι δε θα έχεις πρόβλημα. ;)

Ναι αλλά έτσι δεν θα χάσω την αναβάθμιση που έκανα???

παιδια

οταν συνδεω το κινητο μου με το pc με το καλωδιο συνδεεται κανονικα και πχ περναω ενα τραγουδι σε ποιθο φακελο πρεπει να το βαλω

εχω κανει 2-3 φορες αλλα τιποτα δειχνει οτι μπηκε αλλα δεν ειναι στο κινητο γιατι

επισης πχ οταν μπαινω στις ρυθμισεις μου λεει ΧΩΡΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για μισο δευτερολεπτο γιατι και εχω μονο στις ρυθμισεις

ευχαριστω

:)

Στο Ν82 όπου και να βάλεις οποιονδήποτε ήχο θα μπορέσει να τον δει και η εφαρμογή των προφίλ, ώστε να τον επιλέξεις ως ήχο κλήσης, αλλά και η Μουσική, ώστε να τον αναπαράγεις με ισοσταθμιστή κλπ.

Για να δει η Μουσική ένα καινούργιο τραγούδι που θα αποθηκεύσεις, πρέπει από την πρώτη σελίδα να πατήσεις "Ανανέωση", ώστε να το δει και να το καταγράψει.

Για να δουν τα προφίλ έναν καινούργιο ήχο που θα βάλεις στο τηλέφωνο, πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση. ;)

Αυτό με τις ρυθμίσεις που πρωτομπαίνεις και γράφει "χωρίς δεδομένα", είναι απλά θέμα μικροκαθυστέρησης στο μενού. Όσο πιο φορτωμένο είναι το τηλέφωνο σε δεδομένα και εφαρμογές (ιδίως η μνήμη τηλεφώνου), τόσο πιο αργό γίνεται. Είναι φυσιολογικό. :)

Ναι αλλά έτσι δεν θα χάσω την αναβάθμιση που έκανα???

Όχι, η αναβάθμιση κάθεται αναπαυτικά στη ROM του τηλεφώνου (drive Ζ:\).

Με το hard reset το κινητό ξαναπερνάει το firmware από τη ROM (drive Z:\) στη μνήμη του τηλεφώνου (drive C:\). :)

Ουφ τελικά μάλλον βρήκα την λύση:έπρεπε να αντιγράψω όλες τις φωτό σε ένα φάκελο γιατί όσο ηταν μέσα σε δυο-τρεις φακέλους μπερδευόντουσαν και κόλλαγε απο΄τι φαίνεται.Τώρα δουλεύει η έκθεση κανονικά χωρίς κολλήματα(ας ελπίσω)....

Εχω αποθηκευμένα στη sim κάμποσα sms αλλά αδυνατω να τα δω στο Ν82...

Εως τώρα με το w960 και όλα τα τηλέφωνα σειράς k της SEMC δεν είχα πρόβλημα...

Τι φταίει;

Είναι μπροστά η μύτη μου και δεν τα βλέπω;;;

BTW κι εγω εχω πρόβλημα με την KINGSTON 4GB όπου δεν τη βλέπει το laptop μου στο SD slot.Aντιθέτως την εργοστασιακή των 2GB τη βλέπει κανονικότατα...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

to hard reset pws ginetai ??gia na mathenoume kai emeis

Διάβασε αυτό. :)

Τι φταίει;

Πρέπει να μπεις στο φάκελο των μηνυμάτων της SIM για να τα δεις.

Άνοιξε τα Μηνύματα και πήγαινε: Επιλογές->Μηνύματα SIM και μετά μπορείς να κάνεις Επιλογή->Επιλογή όλων και μετά Αντιγραφή. Διαλέγεις φάκελο στον οποίο θα τα αποθηκεύσεις και μετά από αυτό, κάθε φορά που θα ανοίγεις τα Μηνύματα θα έχεις τα μηνύματα της SIM αντεγραμμένα στη μνήμη του τηλεφώνου. :)

BTW κι εγω εχω πρόβλημα με την KINGSTON 4GB όπου δεν τη βλέπει το laptop μου στο SD slot.Aντιθέτως την εργοστασιακή των 2GB τη βλέπει κανονικότατα...

Μήπως ο reader του laptop σου δε διαβάζει SDHC που πιθανότατα είναι η 4άρα Kingston??? ;)

Ίσως θα πρέπει να αγοράσεις ένα καινούργιο reader συμβατό με το πρότυπο SDHC.

Μέχρι τότε μπορείς να βλέπεις την κάρτα σου μέσω της σύνδεσης USB (-> Μεταφορά δεδομένων). :)

Παιδια το N82 στην vodafone υπαρχει?

Εγώ από εκεί το πήρα χθες!άρα υπάρχει..επίσης να διευκρινίσω ότι γράφω απο το Ν82 τώρα!Έχω συνδεθεί με wi-fi και είναι όλα τα λεφτά...Τελικά το ν82 είναι φοβερό,τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω..Άσε που έχει φοβερή κάμερα και βγάζει τέλειες φωτογραφίες και βίντεο..Τι άλλο να πω έχω πάθει πλάκα με τις δυνατότητες του και ακόμα δεν το έχω ξεψαχνίσει καλά!Ν82 rulezzz!!!

Εγώ από εκεί το πήρα χθες!άρα υπάρχει..επίσης να διευκρινίσω ότι γράφω απο το Ν82 τώρα!Έχω συνδεθεί με wi-fi και είναι όλα τα λεφτά...Τελικά το ν82 είναι φοβερό,τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω..Άσε που έχει φοβερή κάμερα και βγάζει τέλειες φωτογραφίες και βίντεο..Τι άλλο να πω έχω πάθει πλάκα με τις δυνατότητες του και ακόμα δεν το έχω ξεψαχνίσει καλά!Ν82 rulezzz!!!

Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης... Πσσσσ, αυξανόμαστε. :p:p:p

Τι φταίει;

Αν η 4GB που έχεις είναι HC τότε χρειάζεσαι καινούργιο card reader που να την υποστηρίζει. Δεν ειναι τιποτα, 10€ εχει.

The Sailor Man! ;-P

Τελικα κι εγω το πηρα σήμερα (EUR 433,50) και έχω χαζεψει..Ειναι απλά τέλειο!! :happy: Στο Nokia shop της Κατεχάκη θα παραλάμβανε αλλα 10 κομμάτια αυριο (σε μαύρο..) οπότε τρέξτε να προλάβετε.. Τα αξίζει μέχρι δεκάρας τα λεφτά του!!!

Υ.Γ. Ενώ η καινουργια PC Suite δεν βλέπει καν το τηλέφωνο, η παλιά δουλεύει ρολόι..Ετσι, ενημερωτικά..

Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς..

Takis_xr ποσο το πηρες φιλε μου?Λεω να το παρω και εγω αυριο απλως δεν το ειδα στην σελιδα της vodafone γιαυτο ρωταω

Είχα 400 ευρώ επιδότηση και πλήρωσα αλλα 86 για να το πάρω άρα με πιάσανε κώτσο στην vοdafοne αφού τα παιδιά στην αθήνα το πήρανε 433...

Nokia N82 software version 20.0.062/20.1.062 released - 8 April 2008

This software version includes Flash Lite 3 support (enabling users to watch Flash video web sites such as YouTube), location tagging (allowing users to automatically "geo-tag" images with location information and upload directly to websites such as Flickr or Twango for friends to see where she/he has been) and Widget support. The release also includes camera exposure improvements and improvements to Bluetooth headset interoperability.

Η Έκδοση 20.1.062 σε ποιο RM μπαίνει και τι διαφορα έχει, ξέρει κανεις?