Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια για σας!!!!

Μια ερωτηση!Το πρωι ειχα βγαλει την καρτα απο το Ν82 την εβαλα σε ενα Ρc και οταν την ξαναεβαλα στο κινητο εκανε τρελα πραγματα.Κολλαγε,ανοιγε και εκλεινε μονο του γενικα πολυ αργο???Τι λετε να φταιει??Εχω την τελευταια αναβαθμιση.Πως Διοδορθωνεται αυτο???Μονο με φορματ??Δεν Θα χασω τους χαρτες που εχει μεσα???

Ευχαριστω.

Θα βάλεις την κάρτα μνήμης στο PC και θα βρείς σε ποιο Drive είναι συνδεμένη, π.χ. στο Drive E:

Πας Start->Run και γραφεις cmd, από εκεί γραφεις chkdsk e: /f/r και περιμένεις, μετά κανεις ένα ωραίο Defrag από το Start->Programs->Accessories->System Tools->Disk Defragmenter και καθάρισες... :cool:

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα nokia shop ποσο ζητανε για να περασουν την μαυρη θηκη στο κινητο; Μπορουν να κανουν την αλλαγη επιτοπου; Μπορουν να αντικαταστηθουν ολα τα ασημι σημεια;

Τα nokia shop ποσο ζητανε για να περασουν την μαυρη θηκη στο κινητο; Μπορουν να κανουν την αλλαγη επιτοπου; Μπορουν να αντικαταστηθουν ολα τα ασημι σημεια;

Αυτό αναρωτιόμαστε όλοι φίλε μου. Το θέμα είναι αν όντως τα μαύρα καλύμματα θα είναι διαθέσιμα αμέσως μόλις έρθει η μαύρη έκδοση του N82, πράγμα που δεν το θεωρώ και πολύ σίγουρο.

Έχει ειπωθεί ξανά ότι μάλλον θα έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα τα καλύμματα του μαύρου, οπότε ένα ασημί Ν82 με αλλαγή καλυμμάτων θα φαίνεται ακριβώς όπως ένα μαύρο Ν82. Αυτό έχει γίνει και προηγούμενες περιπτώσεις (π.χ. Ν73-Ν73ΜΕ, Ν70-Ν70ΜΕ, Ν80-Ν80ΙΕ κλπ).

Αν όντως διατεθούν τελικά από τα Nokia shops, υποθέτω ότι εκεί θα μπορούμε να τα αλλάξουμε. Ίδωμεν. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

γεια σας

σε τι χρωμα ειναι ποιο ωραιο απο αυτα που κηκλοφορουν ασημι ή γκρι;

η πλοηγηση ειναι δωρεαν;

ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη διαχείριση εφαρμογών: Στην Διαχείριση Εφαρμογών οι εφαρμογές θα πρέπει να εμφανίζονται με τα αντίστοιχα εικονίδιά τους ή θα πρέπει να έχουν όλες τα συνηθισμένα εικονίδια που μοιάζουν σαν κομμάτια παζλ, με μπλε χρώμα για τις Java και κόκκινο για τις SymbianOS???

Από τότε που πήρα το τηλέφωνο η απεικόνιση των εφαρμογών είναι παντού με το ίδιο κλασσικό εικονίδιο που περιέγραψα πιο πάνω. Δεν έχει η καθεμιά το δικό της. Έτσι πρέπει να είναι??? :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη διαχείριση εφαρμογών: Στην Διαχείριση Εφαρμογών οι εφαρμογές θα πρέπει να εμφανίζονται με τα αντίστοιχα εικονίδιά τους ή θα πρέπει να έχουν όλες τα συνηθισμένα εικονίδια που μοιάζουν σαν κομμάτια παζλ, με μπλε χρώμα για τις Java και κόκκινο για τις SymbianOS???

Από τότε που πήρα το τηλέφωνο η απεικόνιση των εφαρμογών είναι παντού με το ίδιο κλασσικό εικονίδιο που περιέγραψα πιο πάνω. Δεν έχει η καθεμιά το δικό της. Έτσι πρέπει να είναι??? :confused:

Ναι, έτσι είναι.. :)

Ναι, έτσι είναι.. :)

Α, οκ. Θενξ. :)

παιδια το ασημι ειναι ωραιο χρωμα;

Καλο ειναι ,προσωπικη αποψη.

Πηγαινε να το δεις απο κοντα

και να κρινεις μονος σου .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημέρα παιδιά!Τελικά δεν άντεξα και εγώ την αναμονή για το μαύρο,είχα επιδότηση 400€ και θα πάρω το ασημί,το θέμα είναι ότι δεν το έχουν φέρει ακόμα στην vodafone της περιοχής μου (Κιάτο Κορινθίας) και θα περιμένω μέχρι την τετάρτη....Δεν βλέπω την ώρα να το πιάσω στα χέρια μου και να το ξεζουμίσω.....

Δεν ξέρω αν το έχετε τσεκάρει αλλά στο e-bay φαίνεται ότι πουλάνε μαύρες προσόψεις σε καλές τιμές.Δείτε εδώ:http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=Nokia+N82+cover&category0=

Δεν ξέρω αν το έχετε τσεκάρει αλλά στο e-bay φαίνεται ότι πουλάνε μαύρες προσόψεις σε καλές τιμές.Δείτε εδώ:http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=Nokia+N82+cover&category0=

Thanks ! :)

Τις ειδα εντελως τυχαια χτες το βραδυ .

Ειναι ομως αγνωστης ποιοτητας ..

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Καλημέρα παιδιά!Τελικά δεν άντεξα και εγώ την αναμονή για το μαύρο,είχα επιδότηση 400 και θα πάρω το ασημί,το θέμα είναι ότι δεν το έχουν φέρει ακόμα στην vodafone της περιοχής μου (Κιάτο Κορινθίας) και θα περιμένω μέχρι την τετάρτη....Δεν βλέπω την ώρα να το πιάσω στα χέρια μου και να το ξεζουμίσω.....

Άντε με το καλό. Όσο πάμε και πληθαίνουμε. :)

Thanks ! :)

Τις ειδα εντελως τυχαια χτες το βραδυ .

Ειναι ομως αγνωστης ποιοτητας ..

Ωχ κατάλαβα,και αγνώστου προελεύσεως φαντάζομαι ε???:lol::lol::lol:

βεβαια γινεται φιλε. πας σε μια επαφη στην επεξεργασια και σου εχει στο μενου να βαλεις ηχο κλησης επαφης....

Eυχαριστώ για την προσπάθεια,αλλά δεν ισχύει αυτό που λές...

Δεν υπάρχει "ήχος κλήσης επαφής"...

Το έλυσα το πρόβλημα με τις "ομάδες επαφών".Εφτιαξα δηλαδή ισάριθμες ομάδες επαφών για τις επαφές που επιθυμούσα να έχουν ατομικό ήχο επαφής και έδωσα τον ήχο κλήσης που ήθελα στην αντίστοιχη ομάδα.

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ωχ κατάλαβα,και αγνώστου προελεύσεως φαντάζομαι ε???:lol::lol::lol:

Εκτος νοκια σιγουρα :O

iPhone 5S Space Grey

Eυχαριστώ για την προσπάθεια,αλλά δεν ισχύει αυτό που λές...

Δεν υπάρχει "ήχος κλήσης επαφής"...

Το έλυσα το πρόβλημα με τις "ομάδες επαφών".Εφτιαξα δηλαδή ισάριθμες ομάδες επαφών για τις επαφές που επιθυμούσα να έχουν ατομικό ήχο επαφής και έδωσα τον ήχο κλήσης που ήθελα στην αντίστοιχη ομάδα.

Yπαρχει αυτο που σου ειπε.Επαφες-διαλεγεις αυτη που θες-επιλογες-Ηχος κλησης.

ΟΚ,το είδα...

Λίγο δύσκολο να συνηθίσω στα ΝΟΚΙΑ ως SEMC mobile χρήστης... απο το 1996..

Το πρώτο και τελευταίο ΝΟΚΙΑ που είχα είναι το 8210...;)

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

καλησπερα παιδια μια γρηγορη ερωτηση

θελω να μηδενησω τισ εξερχομενες απο το μητρωο. ζηταει κωδικο. ποιος ειναι ο ντιφολτ κωδικος? ευχαριστω

επισης τελευταια οποτε παω στη βοηθεια μου λεει μνημη πληρης χωρις να ειναι και χωρις να εχει γεμισει η ραμ. ξερετε τι φταιει? ευχαριστω

καλησπερα παιδια μια γρηγορη ερωτηση

θελω να μηδενησω τισ εξερχομενες απο το μητρωο. ζηταει κωδικο. ποιος ειναι ο ντιφολτ κωδικος? ευχαριστω

επισης τελευταια οποτε παω στη βοηθεια μου λεει μνημη πληρης χωρις να ειναι και χωρις να εχει γεμισει η ραμ. ξερετε τι φταιει? ευχαριστω

Ο default κωδικός κλειδώματος είναι 12345.

Αυτό με τη βοήθεια είναι bug. Ούτε με την τελευταία αναβάθμιση δε διορθώθηκε. ;)

ευχαριζτω πολυ ρε φιλε νασαι καλα. παντως αυτο με το μπαγκ να σου πω οτι οταν το προτοπηρα δεν το εκανε......

Ο default κωδικός κλειδώματος είναι 12345.

Αυτό με τη βοήθεια είναι bug. Ούτε με την τελευταία αναβάθμιση δε διορθώθηκε. ;)

ουτε εμενα, στο ασχετο εμφανιστηκε ;)