panosz75 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ναι, όντως δεν το έκανε αυτό πριν την αναβάθμιση. Γι' αυτό παραξενεύομαι. Δεν είναι κάτι σημαντικό πάντως. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 i anavathmisei ehei flash support??? i ohi akoma?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ρε παιδιά πάω α κάνω update και μου λέει οτι υπάρχει καινουργια έκδοση(για το updater) την κατεβάζω την κάνω εγκατασταση και μετα απο εκει και πέρα δεν βλέπει το κινητό!!έκανα απεγκατατσατση όλο το pc suite αλλά τπτ!!ξέρετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ρε παιδιά πάω α κάνω update και μου λέει οτι υπάρχει καινουργια έκδοση(για το updater) την κατεβάζω την κάνω εγκατασταση και μετα απο εκει και πέρα δεν βλέπει το κινητό!!έκανα απεγκατατσατση όλο το pc suite αλλά τπτ!!ξέρετε τι μπορει να φταιει? μετα την εγκατασταση του nokia software updater θελει επανεκκινηση το pc.δοκιμασε το,μαλλον αυτο φταει.και το pc suite ΠΡΕΠΕΙ να ειναι εγκατεστημενο. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 i anavathmisei ehei flash support??? i ohi akoma?? Changes/improvements made from MCU SW version 11.0.117 to version 20.0.062: New features/functionalities: * Location tagging functionality added * Widgets enabled * Flash Lite 3.0 support * BT AVRCP protocol support Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 oraia tha to kano kai ego tora...ola ta programmata kai epafes ktl ktl xana mpainoune telika i ohi??epeidi eho symbian signed programmata kai den thelo na psahnomai pali Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 oraia tha to kano kai ego tora...ola ta programmata kai epafes ktl ktl xana mpainoune telika i ohi??epeidi eho symbian signed programmata kai den thelo na psahnomai pali Ναι, τα κρατάει όλα, κανονικά και με το νόμο, επαφές, δεδομένα, εφαρμογές, τα πάντα. Εγώ δεν πήρα καν backup από πριν. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 oraia,se efharisto file pano....gia na doume ti tha doume!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ρε παιδια κατι γινεται με το nokia software updater. Ειχα εγκατεστημενο το N Series PC Suite ετρεξα τον updater βρηκε αναβαθμιση για τον updater το κατεβασε αλλα με βγαζει σφαλμα και κληνει η εφαρμογη οταν γινεται εγκατασταση ενα αρχιο που λεει Nokia Flashing Cable Driver . Δεν μπορω να τρεξω την εφαρμογη (Με λεει "Κρισιμα Στοιχεια του Λογισμικου λειπουν, καντε επανεγκατασταση" για να περασω το update. Περασα τον Αγγλικο ξανα και ξανα οπως και τον ελληνικο, εβγαλα το nseries περασα το Pc Suite και παλι το ιδιο. Τι φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ρε παιδια κατι γινεται με το nokia software updater. Ειχα εγκατεστημενο το N Series PC Suite ετρεξα τον updater βρηκε αναβαθμιση για τον updater το κατεβασε αλλα με βγαζει σφαλμα και κληνει η εφαρμογη οταν γινεται εγκατασταση ενα αρχιο που λεει Nokia Flashing Cable Driver . Δεν μπορω να τρεξω την εφαρμογη (Με λεει "Κρισιμα Στοιχεια του Λογισμικου λειπουν, καντε επανεγκατασταση" για να περασω το update. Περασα τον Αγγλικο ξανα και ξανα οπως και τον ελληνικο, εβγαλα το nseries περασα το Pc Suite και παλι το ιδιο. Τι φταιει ? Vista έχεις στο PC σου??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 παιδια εχω μια απορια την ρωτησα και στις εφαρμογες και ειμαν οτι για το κινητο μας δεν ειναι λογικο... οποτε ρωταω και εδω για να μαθω αν συμβαινει και σε εσας με πλοηγηση σε ιντερνετ και ταυτοχρονα να ακουω μουσικη απο το coreplayer , το κινητο κολαει τρελα. η μουσικη κολαει...συμβαινει και σε αλλους? αν αντι για κορπλειερ ακουω ραδιο ολα καλα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ξέρει κανείς πότε θα έρθει το μαύρο...πήγα και είδα το ασημί και μου φαίνεται πολύ φανταχτερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Πλέον στη σελίδα της Nokia υπάρχει το καινούργιο manual που αντιστοιχεί στο καινούργιο firmware, προφανώς λόγω του black edition που θα κυκλοφορήσει. Στις ρυθμίσεις της κάμερας εξηγεί τα καινούργια εικονίδια του geotagging: http://img522.imageshack.us/img522/4379/geotaggingdg4.th.jpg Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 τελικα το κοιταξατε αυτο με το θεμα στην οθονη αναμονης οταν γραφουμε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 τελικα το κοιταξατε αυτο με το θεμα στην οθονη αναμονης οταν γραφουμε κατι; Ναι Νίκο, έχει αλλάξει. Χρησιμοποιώ το "Nokia Nseries 3" (λευκό φόντο). Μέχρι τώρα όταν έγραφα κάτι στην οθόνη αναμονής το πλαίσιο γινόταν άσπρο, τώρα γίνεται γκρι. Επίσης έτσι γίνεται και στα υπόλοιπα εργοστασιακά θέματα, εκτός από το "Nokia Nseries 5", στο οποίο δεν είδα αλλαγή. Άλλα θέματα αυτή τη στιγμή δεν έχω στο τηλέφωνό μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Mετα απο αναβαθμιση εχω παρατηρησει οτι το κινητο μου εχει αργει να κλειδωσει με τους δορυφορους και στο GArmin αλλα και στο Sygic εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Mετα απο αναβαθμιση εχω παρατηρησει οτι το κινητο μου εχει αργει να κλειδωσει με τους δορυφορους και στο GArmin αλλα και στο Sygic εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο? :) Γιάννη το Sygic έχω να το χρησιμοποιήσω κάτι αιώνες, αλλά για το Garmin έχω να πω ότι εμένα μου κλειδώνει λίγο πιο γρήγορα μετά την αναβάθμιση. Χθες το βράδυ που είχα βγει έξω, το δοκίμασα και κλείδωσε σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς A-GPS. Πραγματικά ξαφνιάστηκα ευχάριστα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εμενα και τα 2 αργουν παρα πολυ 3-4 λεπτα :( μπορει να κανω hard format στο κινητο μου και να δοκιμασω ξανα. Δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει αλλα 3-4 λεπτα ειναι αρκετος χρονος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 σε μενα κανει το εξης: αφου χρησιμοποιησω γκαρμιν, δειχνει οτι εχει σημα μεν, αλλα δε μπορω να δεχτω κληση σα να εχει βγει εκτος συνδεσης! Δε ξερω εαν ειναι κανα περιεργο κολλημα, μονο με το γκαρμιν το εχω παρατηρησει! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εμενα και τα 2 αργουν παρα πολυ 3-4 λεπτα :( μπορει να κανω hard format στο κινητο μου και να δοκιμασω ξανα. Δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει αλλα 3-4 λεπτα ειναι αρκετος χρονος :) Ναι, όντως. Για οποιοδήποτε S60 τηλέφωνο θα ήταν στα όρια του αποδεκτού, αλλά για το Ν82 είναι απλά πολύ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Μετά την αναβάθμιση μου φαίνεται οτι κλειδώνει ακόμα πιο γρήγορα, μέχρι να ανοίξω το Garmin, να αποδεκτώ τους όρους και να πατήσω προβολή χάρτη έχει βρει σήμα, απίστευτο!! Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Ναι, όντως. Για οποιοδήποτε S60 τηλέφωνο θα ήταν στα όρια του αποδεκτού, αλλά για το Ν82 είναι απλά πολύ. :) Πραγματικά είναι πολύ για το Ν82. Επίσης παίζει ρόλο και η ποσότητα αλλά και το είδος των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνο. Επίσης καθυστέρηση στην γενικότερη λειτουργία του τηλεφώνου δημιουργεί και τα υπολείμματα των εφαρμογών που μένουν μετά από μια απεγκατάσταση. Για το τελευταίο μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσουμε αυτά τα "σκουπίδια"; Έχω παρατηρήσει ότι ο φάκελος sys και system έχουν αρκετά αρχεία και δεν είμαι σίγουρος αν όλα αυτά χρειάζονται. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 me VISTA ekana tin anavathmisei se hrono DT..ola pio grigora tora,menu,restart ktl!! mia hara,na doume me tin foteinotita epeidi i othoni toy n82 einai gia klotsies dipla apo ta N95aria Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Σημερα επιτέλους είχαμε την ανακοινωση της Alpha copy για το μαύρο.Πότε θα το δουμε στις προθήκες των καταστημάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufalia Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 logika mesa stin evdomada den tha arxisei i dianomh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts