Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, όντως δεν το έκανε αυτό πριν την αναβάθμιση.

Γι' αυτό παραξενεύομαι. Δεν είναι κάτι σημαντικό πάντως.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά πάω α κάνω update και μου λέει οτι υπάρχει καινουργια έκδοση(για το updater) την κατεβάζω την κάνω εγκατασταση και μετα απο εκει και πέρα δεν βλέπει το κινητό!!έκανα απεγκατατσατση όλο το pc suite αλλά τπτ!!ξέρετε τι μπορει να φταιει?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

ρε παιδιά πάω α κάνω update και μου λέει οτι υπάρχει καινουργια έκδοση(για το updater) την κατεβάζω την κάνω εγκατασταση και μετα απο εκει και πέρα δεν βλέπει το κινητό!!έκανα απεγκατατσατση όλο το pc suite αλλά τπτ!!ξέρετε τι μπορει να φταιει?

μετα την εγκατασταση του nokia software updater θελει επανεκκινηση το pc.δοκιμασε το,μαλλον αυτο φταει.και το pc suite ΠΡΕΠΕΙ να ειναι εγκατεστημενο.

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

i anavathmisei ehei flash support??? i ohi akoma??

Changes/improvements made from MCU SW version 11.0.117 to version 20.0.062:

New features/functionalities:

* Location tagging functionality added

* Widgets enabled

* Flash Lite 3.0 support

* BT AVRCP protocol support

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

oraia tha to kano kai ego tora...ola ta programmata kai epafes ktl ktl xana mpainoune telika i ohi??epeidi eho symbian signed programmata kai den thelo na psahnomai pali

Ναι, τα κρατάει όλα, κανονικά και με το νόμο, επαφές, δεδομένα, εφαρμογές, τα πάντα.

Εγώ δεν πήρα καν backup από πριν. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδια κατι γινεται με το nokia software updater. Ειχα εγκατεστημενο το N Series PC Suite ετρεξα τον updater βρηκε αναβαθμιση για τον updater το κατεβασε αλλα με βγαζει σφαλμα και κληνει η εφαρμογη οταν γινεται εγκατασταση ενα αρχιο που λεει Nokia Flashing Cable Driver . Δεν μπορω να τρεξω την εφαρμογη (Με λεει "Κρισιμα Στοιχεια του Λογισμικου λειπουν, καντε επανεγκατασταση" για να περασω το update. Περασα τον Αγγλικο ξανα και ξανα οπως και τον ελληνικο, εβγαλα το nseries περασα το Pc Suite και παλι το ιδιο.

Τι φταιει ?

Ρε παιδια κατι γινεται με το nokia software updater. Ειχα εγκατεστημενο το N Series PC Suite ετρεξα τον updater βρηκε αναβαθμιση για τον updater το κατεβασε αλλα με βγαζει σφαλμα και κληνει η εφαρμογη οταν γινεται εγκατασταση ενα αρχιο που λεει Nokia Flashing Cable Driver . Δεν μπορω να τρεξω την εφαρμογη (Με λεει "Κρισιμα Στοιχεια του Λογισμικου λειπουν, καντε επανεγκατασταση" για να περασω το update. Περασα τον Αγγλικο ξανα και ξανα οπως και τον ελληνικο, εβγαλα το nseries περασα το Pc Suite και παλι το ιδιο.

Τι φταιει ?

Vista έχεις στο PC σου???

παιδια εχω μια απορια την ρωτησα και στις εφαρμογες και ειμαν οτι για το κινητο μας δεν ειναι λογικο...

οποτε ρωταω και εδω για να μαθω αν συμβαινει και σε εσας

με πλοηγηση σε ιντερνετ και ταυτοχρονα να ακουω μουσικη απο το coreplayer , το κινητο κολαει τρελα. η μουσικη κολαει...συμβαινει και σε αλλους? αν αντι για κορπλειερ ακουω ραδιο ολα καλα......

Πλέον στη σελίδα της Nokia υπάρχει το καινούργιο manual που αντιστοιχεί στο καινούργιο firmware, προφανώς λόγω του black edition που θα κυκλοφορήσει. Στις ρυθμίσεις της κάμερας εξηγεί τα καινούργια εικονίδια του geotagging:

http://img522.imageshack.us/img522/4379/geotaggingdg4.th.jpg

τελικα το κοιταξατε αυτο με το θεμα στην οθονη αναμονης οταν γραφουμε κατι;

τελικα το κοιταξατε αυτο με το θεμα στην οθονη αναμονης οταν γραφουμε κατι;

Ναι Νίκο, έχει αλλάξει. Χρησιμοποιώ το "Nokia Nseries 3" (λευκό φόντο). Μέχρι τώρα όταν έγραφα κάτι στην οθόνη αναμονής το πλαίσιο γινόταν άσπρο, τώρα γίνεται γκρι. Επίσης έτσι γίνεται και στα υπόλοιπα εργοστασιακά θέματα, εκτός από το "Nokia Nseries 5", στο οποίο δεν είδα αλλαγή. Άλλα θέματα αυτή τη στιγμή δεν έχω στο τηλέφωνό μου.

Mετα απο αναβαθμιση εχω παρατηρησει οτι το κινητο μου εχει αργει να κλειδωσει με τους δορυφορους και στο GArmin αλλα και στο Sygic εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο? :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Mετα απο αναβαθμιση εχω παρατηρησει οτι το κινητο μου εχει αργει να κλειδωσει με τους δορυφορους και στο GArmin αλλα και στο Sygic εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο? :)

Γιάννη το Sygic έχω να το χρησιμοποιήσω κάτι αιώνες, αλλά για το Garmin έχω να πω ότι εμένα μου κλειδώνει λίγο πιο γρήγορα μετά την αναβάθμιση. Χθες το βράδυ που είχα βγει έξω, το δοκίμασα και κλείδωσε σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς A-GPS. Πραγματικά ξαφνιάστηκα ευχάριστα. :)

Εμενα και τα 2 αργουν παρα πολυ 3-4 λεπτα :( μπορει να κανω hard format στο κινητο μου και να δοκιμασω ξανα. Δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει αλλα 3-4 λεπτα ειναι αρκετος χρονος :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

σε μενα κανει το εξης: αφου χρησιμοποιησω γκαρμιν, δειχνει οτι εχει σημα μεν, αλλα δε μπορω να δεχτω κληση σα να εχει βγει εκτος συνδεσης! Δε ξερω εαν ειναι κανα περιεργο κολλημα, μονο με το γκαρμιν το εχω παρατηρησει!
MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Εμενα και τα 2 αργουν παρα πολυ 3-4 λεπτα :( μπορει να κανω hard format στο κινητο μου και να δοκιμασω ξανα. Δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει αλλα 3-4 λεπτα ειναι αρκετος χρονος :)

Ναι, όντως. Για οποιοδήποτε S60 τηλέφωνο θα ήταν στα όρια του αποδεκτού, αλλά για το Ν82 είναι απλά πολύ. :)

Μετά την αναβάθμιση μου φαίνεται οτι κλειδώνει ακόμα πιο γρήγορα, μέχρι να ανοίξω το Garmin, να αποδεκτώ τους όρους και να πατήσω προβολή χάρτη έχει βρει σήμα, απίστευτο!!
3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ναι, όντως. Για οποιοδήποτε S60 τηλέφωνο θα ήταν στα όρια του αποδεκτού, αλλά για το Ν82 είναι απλά πολύ. :)

Πραγματικά είναι πολύ για το Ν82. Επίσης παίζει ρόλο και η ποσότητα αλλά και το είδος των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνο. Επίσης καθυστέρηση στην γενικότερη λειτουργία του τηλεφώνου δημιουργεί και τα υπολείμματα των εφαρμογών που μένουν μετά από μια απεγκατάσταση. Για το τελευταίο μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσουμε αυτά τα "σκουπίδια"; Έχω παρατηρήσει ότι ο φάκελος sys και system έχουν αρκετά αρχεία και δεν είμαι σίγουρος αν όλα αυτά χρειάζονται.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

me VISTA ekana tin anavathmisei se hrono DT..ola pio grigora tora,menu,restart ktl!! mia hara,na doume me tin foteinotita epeidi i othoni toy n82 einai gia klotsies dipla apo ta N95aria
Greek Android & iOS users (FB group)