Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερετε πώς μπορούμε να καθαρίσουμε την phone memory + memory card από τα tmp files, τα αρχεία με $$, γενικά ό,τι σκουπίδια έχουν απομείνει από την εγκατάσταση διαφόρων εφαρμογών ώστε να καθυστερήσουμε το hard format και γενικά για συντήρηση του λειτουργικού;

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το πιο απλό τρόπο... με το χέρι.

Δεν υπάρχει πρόγραμμα γι αυτή τη δουλεία.

ΥΓ: Εννοείται πως παίρνεις σβάρνα τις μνήμες και σβήνεις ό,τι βρεθεί μπροστά σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

αν και εχω βαλει το fring θελω να περασω τις ρυθμισεις sip του κινητου ( πιο πολυ για να δω το "τι και πως γινεται":happy: ) αλλα εχει πολλες επιλογες και μπερδευτικα :(...

π.χ. η "χρηση συμπιεσης" τι χρειαζεται;

οπως και εχω μπερδευτει με το "διακομ. μεσολαβησης" και το "διακομ. καταχωρ." ποια η διαφορα; η μαλλον τι βαζω στο ενα και τι στο αλλο...

καμια βοηθεια :(:(:(

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Με το πιο απλό τρόπο... με το χέρι.

Δεν υπάρχει πρόγραμμα γι αυτή τη δουλεία.

ΥΓ: Εννοείται πως παίρνεις σβάρνα τις μνήμες και σβήνεις ό,τι βρεθεί μπροστά σου.

θα μπορούσες να μου πεις ποια αρχεία-καταλήξεις μπορώ να σβήσω με ασφάλεια; δεν έχω και πολύ ιδέα με τα file formats στο Symbian.

Αυτό που ρωτάς δεν είναι κάτι standard.

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα σβήσεις.

Είναι σαν να μου λες να σου πω τι να σβήσεις από τον υπολογιστή σου...

Αν πειραματίζεσαι συνέχεια με εφαρμογές βάλε/βγάλε λογικό είναι κάποτε να γεμίσει άχρηστα αρχεία τα οποία θα επιβαρύνουν αρκετά το κινητό με αποτέλεσμα το hard format να είναι επιβεβλημένο.

Αν είσαι συντηρητικός ως προς τη χρήση, δηλαδή έχεις κατασταλάξει ποιες εφαρμογές σου είναι πραγματικά αναγκαίες, δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

Το μόνο που μπορείς να σβήνεις με ελαφρά τη καρδία είναι τα περιεχόμενα του φακέλου cache (C:\cache).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Το μόνο που μπορείς να σβήνεις με ελαφρά τη καρδία είναι τα περιεχόμενα του φακέλου cache (C:\cache).

Μπορεις να μου πεις τι αρχεια αποθηκευονται εκει? μπηκα να το δω απο περιεργια οταν διαβασα το ποστ και ειδα κατι φωτογραφιες που πρωτη φορα τις εβλεπα. τα εσβησα ολα. ηταν αρκετα (295 αρχεια)

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Εκεί βρίσκονται τα προσωρινά αρχεία internet μετά από περιήγηση μέσω του browser.

Οταν συνδεω το κινητο με καλωδιο στο Pc και μου βγαζεις τις επιλογες Pc Suite, Μεταφορα δεδομενων κ.α επιλεγοντας το Pc Suite ολα πανε καλα. Αν επιλεξω την μεταφορα δεδομενων μου εμφανιζει το εξης μηνυμα "Ενεργοποιηση μεταφορας αδυνατη. Η καρτα μνημης χρησιμοποιειτε απο αλλη εφαρμογη". Αν κλεισω το κινητο κ το ανοιξω συνδεετε κανονικα στην μεταφορα δεδομενων.

Χθες το βραδι το ειχα ρωτησει. Μου ειπατε να δοκιμασω καποια πραγματα. Περασα το best taskman και τερματιζω ολες τις εφαρμογες που τρεχουν εκεινη την ωρα. Αλλαξα και το θεμα που ειχα στην καρτα μνημης μηπως δημιουργουσε αυτο το προβλημα αλλα παλι μου το εμφανιζει. Πρεπει να κλεισω το κινητο και να το ανοιξω για να μπει. Καμια αλλη ιδεα?

Χθες το βραδι το ειχα ρωτησει. Μου ειπατε να δοκιμασω καποια πραγματα. Περασα το best taskman και τερματιζω ολες τις εφαρμογες που τρεχουν εκεινη την ωρα. Αλλαξα και το θεμα που ειχα στην καρτα μνημης μηπως δημιουργουσε αυτο το προβλημα αλλα παλι μου το εμφανιζει. Πρεπει να κλεισω το κινητο και να το ανοιξω για να μπει. Καμια αλλη ιδεα?

Μηπως καποιο προγραμμα που εχεις βαλει στην καρτα και ξεκιναει αυτοματα οταν ανοιγει το κινητο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μηπως καποιο προγραμμα που εχεις βαλει στην καρτα και ξεκιναει αυτοματα οταν ανοιγει το κινητο;

Δεν θα το εδειχνε ομως και στο task manager? γιατι κλεινω απο εκει ολες τις εφαρμογες και παλι δεν γινεται. πρεπει να κανω restart στο κινητο για να μπει

Δεν θα το εδειχνε ομως και στο task manager? γιατι κλεινω απο εκει ολες τις εφαρμογες και παλι δεν γινεται. πρεπει να κανω restart στο κινητο για να μπει

Στον task λογικα οχι γιατι δεν δειχνει πολλα πραγματα.Στον best φυσιολογικα θα στο εδειχνε αλλα αν ειναι καποιο προγραμμα που το εχεις ρυθμισμενο να φορτωνει αυτοματα ισως να μην γινεται να κλεισει και οταν κανεις επαννεκινηση μεχρι να φορτωσει να προλαβαινεις να κανεις την συνδεση.Ριξε μια ματια τι εχεις βαλει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

( Οι εφαρμογες που εχω περασμενες ειναι : S603rdSigner, Messenger, ROMPatcher, SecMan, MobileMath, LightSaber, Solution, StepCounter, nAlertme, Garmin, X-plore, Panoman. Και το θεμα που εχω ειναι αποθηκευμενο στην καρτα μνημης. )

Αυτες εχω περασει μεσα

Αυτες εχω περασει μεσα

S603rdSigner, ROMPatcher, SecMan, nAlertme, Garmin..αυτα δεν ξερω μηπως ενοχλουν, ειδικα το nAlertme και βεβαια το Garmin.

Τα πρωτα τα εχουν σχεδον ολοι οσοι το χακαρανε με την ιδια αναβαθμιση με την δικια μου. Το nAlertme ειναι σαν συναγερμος που το ενεργοποιεις εσυ οποτε θελεις κ το εχω παντα κλειστω. Το Garmin το εχουν πολλα ατομα και δεν εχει αναφερει κανεις τπτ για παρομοιο προβλημα. Ειχα περασει κ αλλες εφαρμογες πιο παλια κ τωρα τις εχω σβησει. Πως μπορω να δω αν εχουν μεινει υπολοιματα?

Δεν μπορείς. Άνοιξε τον x-plore, βάλε να βλέπει όλους τους φακέλους και κάνε έναν έλεγχο χειροκίνητα. Όταν βλέπεις αρχεία που έχουν σχέση με ονόματα εφαρμογών που έχεις σβήσει, διέγραφέ τα.

Δεν μπορείς. Άνοιξε τον x-plore, βάλε να βλέπει όλους τους φακέλους και κάνε έναν έλεγχο χειροκίνητα. Όταν βλέπεις αρχεία που έχουν σχέση με ονόματα εφαρμογών που έχεις σβήσει, διέγραφέ τα.

Στο x-plore στα options εκτος απο τα hiddens files ποια αλλη επιλογη πρεπει να κανω για να μου δειχνει ολα τα αρχεια? και τον φακελο sys και τα αλλα. γιατι εβαλα το καινουργιο x-plore και δεν θυμαμαι τι ειχα κανει στο παλιο

Στο x-plore στα options εκτος απο τα hiddens files ποια αλλη επιλογη πρεπει να κανω για να μου δειχνει ολα τα αρχεια? και τον φακελο sys και τα αλλα. γιατι εβαλα το καινουργιο x-plore και δεν θυμαμαι τι ειχα κανει στο παλιο

Πήγαινε στον X-plore, πάτα "0" για να μπεις στα options και τικάρισε την πρώτη και την τετάρτη επιλογή.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό πάει να κάνει εγκατάσταση ένα πρόγραμμα και μετά μου λέει ότι η κάρτα μνήμης περιέχει μην αξιόπιστο υλικό!!Τι να κάνω???Τι μπορεί να είναι γιατί το έχω ψάξε λίγο αλλά δεν βρίσκω λύση!!:blink::blink:

Παιδιά κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό πάει να κάνει εγκατάσταση ένα πρόγραμμα και μετά μου λέει ότι η κάρτα μνήμης περιέχει μην αξιόπιστο υλικό!!Τι να κάνω???Τι μπορεί να είναι γιατί το έχω ψάξε λίγο αλλά δεν βρίσκω λύση!!:blink::blink:

Έχεις κάνει πρόσφατα μορφοποίηση στην μνήμη του τηλεφώνου; Αν ναι, φταίει το γεγονός ότι ορισμένες εφαρμογές που ήταν εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης είχαν αποθηκευμένα δεδομένα στην μνήμη του τηλεφώνου και με τη μορφοποίηση σβήστηκαν. Όπως και να έχει, πήγαινε στην Διαχείριση Εφαρμογών και ψάξε για καταχωρίσεις που έχουν περίεργα ονόματα, με τυχαίους χαρακτήρες και αριθμούς. Επιλέξε αφαίρεση για όσες τέτοιες καταχωρίσεις δεις και μετά ψάξε ποιες εφαρμογές είχες εγκατεστημένες και σου λείπουν. Εγκατέστησέ τις ξανά.

Επίσης ελπίζω να μην έχετε ακόμα την εργοστασιακή κάρτα μνήμης. Αν ναι, πάρτε μια άλλη και αυτή που είχε το πακέτο αγοράς πετάξτε την από το παράθυρο ΤΩΡΑ! ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και μενα μου το βγαζει. Καθε φορα που ανοιγει το κινητο γραφει εγκατασταση και μετα το μηνυμα που ειπες. Το εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα τι μπορει να ειναι

Έχει αναφερθεί εκατοντάδες φορές.

Κάνε μορφοποίηση της κάρτας μνήμης για να μη το ψάχνεις περεταίρω.

Κατι που προσεξα μολις τωρα. Εβαλα το καινουργιο x-plore. αυτο με την καθυστερηση των 3 sec στην αρχη και δεν μπορω να μπω στον φακελο private.τον εχει λιγο θολο και οταν παταω πανω δεν ανοιγει. Με τον παλιο x-plore εμπαινα κανονικα.

Επίσης ελπίζω να μην έχετε ακόμα την εργοστασιακή κάρτα μνήμης. Αν ναι, πάρτε μια άλλη και αυτή που είχε το πακέτο αγοράς πετάξτε την από το παράθυρο ΤΩΡΑ! ;)

Την εργοστασιακη εχω εγω. Δεν αλλαξα γιατι το εχω 3 μηνες περιπου το κινητο και δεν εμφανισε τπτ περιεργο. τωρα που μου κανει κολπακια θα παω να παρω μια 4αρα γιατι κ η 2αρα που εχω τωρα μου φτανει.

δεν ηξερα οτι γινετε τροποποιηση αν εχει κανει καποιος ποστ μετα απο μενα. ευχαριστω για την διευκρινιση

Την εργοστασιακη εχω εγω. Δεν αλλαξα γιατι το εχω 3 μηνες περιπου το κινητο και δεν εμφανισε τπτ περιεργο. τωρα που μου κανει κολπακια θα παω να παρω μια 4αρα γιατι κ η 2αρα που εχω τωρα μου φτανει.

Οταν την παρεις κανε φορματ και στο τελεφωνο πριν βαλεις οτιδηποτε.Αν δεν το εχεις προσεξει υπαρχει και η τροποποιηση,να αποφευγεις να κανεις συνεχομενα δημοσιευματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αυτό το μύνημα "η κάρτα μνήμης περιέχει μην αξιόπιστο υλικό" συμένει ότι έχετε βάλει κάποιο θέμα στην κάρτα μνήμης...

Εμένα μου έφυγε το μύνημα απο την στιγμή που εγκαταστούσα τα θέματα στην μνήμη τηλεφώνου..

Δεν ευθύνονται τα προγράμματα στην κάρτα μνήμη αλλά τα θέματα λοιπόν γιατί εγώ εχω περάσει καμία 100 προγράμματα....

Δοκιμάστε το!