Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα άλλαξα τη γλώσσα σε Αγγλικά και ξαφνικά παρατηρώ ότι δεν μου ξαναβγάζει επιλογή Ελληνικά.Τι μπορεί να φταίει?Μήπως χρειάζετε αναβάθμιση?Η μήπως είναι παραεισαγωγής?

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι έχετε πρόβλημα με το WiFi βάλτε το πρόγραμμα HandyWi (της εταιρίας UAB Telesoftas).

Αυτό θα εξαναγκάσει να λειτουργίσει το Wifi ότι και να σας λέει...

Η άλλη λύση είναι το HardFormat φυσικά...

Έφτιαξα και ένα Groupάκι αφιερωμένο σε αυτό το Κινητό στο Facebook... :-)

-> http://www.facebook.com/group.php?gid=67316772118

Κάντε Join... :-)

επειδη και εγω το ειχα παθει το απενεργοποιηση λαν εμφανιζεται παλι με ενα ρισταρτ

μη τρεχετε κατευθειαν για φορματ παιδια. ρισταρτ και ολα κομπλε. σε εμαν 2 φορες εγινε ακι λυθηκε μια χαρα ετσι

Καλημέρα!!!

Κοιταω το κινητό (ν82) έχει 3 γραμμές μπαταρία........ το κοιτάω σε 4 μπορεί και 5 ώρες το κινητό σβηστό..... Είναι λογικό? Συμβαίνει??? ή υπάρχει πρόβλημα? (Το έχω ένα μήνα)

Είχα ενεργοποιημένο μόνο το wlan και μια εφαρμόγή στο παρασκήνιο (call recorder).

Καλημέρα!!!

Κοιταω το κινητό (ν82) έχει 3 γραμμές μπαταρία........ το κοιτάω σε 4 μπορεί και 5 ώρες το κινητό σβηστό..... Είναι λογικό? Συμβαίνει??? ή υπάρχει πρόβλημα? (Το έχω ένα μήνα)

Είχα ενεργοποιημένο μόνο το wlan και μια εφαρμόγή στο παρασκήνιο (call recorder).

4-5 ωρες το wifi ενεργοποιημενο εγω το βρισκω λογικο να αδειασει την μπαταρια.

να ρωτησω κατι?οταν ειμαι εξω πχ στον ηλεκτρικο οταν κοιταω το κινητο ανεβαινει σε καποια διαστηματα η φωτεινοτητα της οθονης.ειναι ο αισθητητρας φωτος που εχει η προβλημα οθονης π.χ υγρασια?

Καλημέρα!!!

Φυσικό επακόλουθο είναι...

Με το WiFi συνέχεια ανοικτό τι περίμενες.

να ρωτησω κατι?οταν ειμαι εξω πχ στον ηλεκτρικο οταν κοιταω το κινητο ανεβαινει σε καποια διαστηματα η φωτεινοτητα της οθονης.ειναι ο αισθητητρας φωτος που εχει η προβλημα οθονης π.χ υγρασια?

Ο αισθητήρας φωτός ευθύνεται αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εφόσον είχες ανοιχτό το Wlan τόσες ώρες και η μπαταρία τρεις γραμμές είχε είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η πρώτη γραμμή πάντα κρατάει περισσότερο. Οι άλλες που παρατήρησα φεύγουν γρηγορότερα
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

στο (κοινο online) πως κανω διαγραφη την λίστα

εχει μαζεψει 25 διαφορετικά σημεία απο ασύρματα δίκτυα

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

στο (κοινο online) πως κανω διαγραφη την λίστα

εχει μαζεψει 25 διαφορετικά σημεία απο ασύρματα δίκτυα

Μενου-Εργαλεια-Ρυθμισεις-Συνδεση-Σημεια προσβασης -Επιλογες- Διαγραφη.

Παιδια προσπαθω τον 3ο τροπο απο εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

αλλα δν καταλαβενω πως να υπογραψω τν εφαρμογη.μπορειτε να με βοηθησετε??

My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Μενου-Εργαλεια-Ρυθμισεις-Συνδεση-Σημεια προσβασης -Επιλογες- Διαγραφη.

εισαι θεος:O

εισαι θεος:O

Το ξερω!!!:lol::lol::p

Το εψαχνα και εγω πριν λιγο καιρο και μου επασαν τα νευρα μεχρι να το βρω.Ειμαι σιγουρος οτι στις πρωτες εκδοσεις ηταν σε αλλο μενου η διαγραφη των δικτύων.

Το ξερω!!!:lol::lol::p

Το εψαχνα και εγω πριν λιγο καιρο και μου επασαν τα νευρα μεχρι να το βρω.Ειμαι σιγουρος οτι στις πρωτες εκδοσεις ηταν σε αλλο μενου η διαγραφη των δικτύων.

θα ορκιζόμουν οτι δεν υπάρχει τροπος να τα διαγράψω

ώρες ατελείωτες έφαγα για να το βρω Αλλα....:rolleyes::rolleyes:

Πάντα εκεί ήταν η διαγραφή σημείων πρόσβασης, στις Ρυθμίσεις. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια καλημερα.πως κανουμε format στην καρτα μνημης του N82?

Μενου-Εργαλεια-Βοηθηματα-Μνημη-Επιλογες-Μορφ/ση καρτας μνημης.

@panosz75 οποτε θυμαμαι λαθος.

δεν ξερω αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα....μπειτε στο κεντρικο μενου του κινητου και δημιουργηστε ενα καινουριο φακελο...τι ακριβως μπορειτε να κανετε με αυτον γιατι εγω να μεταφερω αρχεια εκει δεν μπορω παντως!

δεν ξερω αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα....μπειτε στο κεντρικο μενου του κινητου και δημιουργηστε ενα καινουριο φακελο...τι ακριβως μπορειτε να κανετε με αυτον γιατι εγω να μεταφερω αρχεια εκει δεν μπορω παντως!

Εγω μετεφερα εκει μια εφαρμογη (Gmail) και μετακινηθηκε κανονικα.

Στο Μενού καθώς και στους φακέλους του μπορείς να μεταφέρεις μόνο εφαρμογές.

Δεν είναι για αρχειοθέτηση αρχείων.

Γι αυτή τη δουλειά υπάρχει η Διαχείριση αρχείων.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα παιδες. εχθες εγινα και γω κατοχος του πανεμορφου Ν82. το σκαλιζα που λετε και παρατηρησα και ενω το εχω αναβαθμισει κανονικα, οτι οταν μπαινω στους χαρτες χωρις να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ, βγαινοντας απο αυτους, κολλαει ολο το κινητο. αναγκαζομαι να βγαλω μπαταρια κτλ ουτε καν κλεινει απτο ον/οφ. καμια ιδεα? ευχαριστω πολυ

Καλημερα παιδες. εχθες εγινα και γω κατοχος του πανεμορφου Ν82. το σκαλιζα που λετε και παρατηρησα και ενω το εχω αναβαθμισει κανονικα, οτι οταν μπαινω στους χαρτες χωρις να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ, βγαινοντας απο αυτους, κολλαει ολο το κινητο. αναγκαζομαι να βγαλω μπαταρια κτλ ουτε καν κλεινει απτο ον/οφ. καμια ιδεα? ευχαριστω πολυ

Απο τα δεδομενα GPS και τις μεθοδους εντοπισμου θεσης ασε ενεργη μονο την επιλογη "ενσωματωμενο GPS" και τιποτα αλλο.Σε εμενα ετσι δουλευει χωρις κανενα κολλημα πλεον.

Απο τα δεδομενα GPS και τις μεθοδους εντοπισμου θεσης ασε ενεργη μονο την επιλογη "ενσωματωμενο GPS" και τιποτα αλλο.Σε εμενα ετσι δουλευει χωρις κανενα κολλημα πλεον.

θα σου ημουν ευγνωμων αν μου εδειχνες βημα-βημα απτο μενου πως να φτασω εκει. μια ζωη σονυ ειχα και ακομα συνηθιζω το μενου των νοκια...ευχαριστω