Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ίδια πλαστικά ειναι.Αλλά αν το πάρεις σε μαύρο δείχνει πιο "μουρατο"

Το μονο που φοβαμαι ειναι η ποιοτητα,γιατι με το Ν81 που ειχα το σιχαθηκα:(ολο κρατσα-κρουτσα ηταν να μην το αγγιξεις!!!!!:mad:Πολλη πλαστικουρα βρε αδελφε μου!!!!!!:wacko:

android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα.Εχω ενα προβλημα με το Nokia Software Updater v1.4.85gr.Το βαζω για να κανει αναβαθμιση του λογισμικου στο Ν82 και μου κολλαει συνεχεια στο "εκκινηση της εφαρμογης".Το ιδιο συμβαινει και σε αλλο τηλεφωνο φιλου μου, σε αλλο pc.Μηπως ξερει κανεις φιλος τι μπορει να συμβαινει?

Τι να σου πώ....Εγκατέστησα το ίδιο Nokia software Updater στο σταθερό και στο laptop, απο το δεύτερο τρέχει κανονικά, από το πρώτο κάνει ότι και εσένα. (και τα δύο αυθεντικά Vista home)

Εκτίμησή μου είναι ότι είναι θέμα των windows και όχι του τηλεφώνου.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ευχαριστω και εγω αυτο πιστευω.Δοκιμασα και το αγγλικο και παλι τιποτα.

Θα σου προτείνω μια λύση που μπορεί να σου φανεί αστεία , αλλά πίστεψέ με ... την έχω δει να δουλεύει!:happy:

Δοκίμασε άλλη θύρα usb! Σίγουρα το laptop θα έχει πάνω από 2!

Good luck!;)

Το μονο που φοβαμαι ειναι η ποιοτητα,γιατι με το Ν81 που ειχα το σιχαθηκα:(ολο κρατσα-κρουτσα ηταν να μην το αγγιξεις!!!!!:mad:Πολλη πλαστικουρα βρε αδελφε μου!!!!!!:wacko:
Κρατς κρουτσς δεν θα έχεις αυτο ειναι το μονο σίγουρο.Αλλωστε το Ν82 δεν είναι slide up όπως Ν81.Είναι πιο στιβαρή κατασκευή αλλά η ποιότητα των πλαστικών σαν υλικό είναι η ίδια
Υπογραφή....

Εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Είναι μια χαρά. Εκτός από την οθόνη βέβαια... Θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη επιλογή κινητού που έκανα ποτέ
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Αν και αργησες να κανεις post καλως μας ηλθες :)

Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

συγνωμη φιλοι μου γιατι αργησα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση δεν υπαρχει δικαιολογια διαβαζοντας τους ορους και τα υπολοιπα στην αρχη τελικα εκανα φορματ γιατι δεν ανοιγε με τιποτα απλως δεν πιστευα οτι μπορει να γινει ευχαριστω και παλι
:thanks:

Micro SD. Όσα GB θέλεις. Και 8 και 16 ότι θες παίρνει φτάνει να είναι βέβαια Micro SD
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Δοκίμασα αυτό που λέτε για το ξυπνητήρι και δούλεψε κανονικά. Το έβαλα το βράδι κατά τις 23.00 να χτυπήσει στις 08.00. Οταν χτύπησε το πρωί πάτησα αναβολή και χτύπησε κανονικά μετά από λίγο ξανά.

:)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο.Επειδή θέλω να πάρω κινητό θα ήθελα να ρωτήσω αν το Ν82 έχει τεράστια διαφορά στην κάμερα και γενικά σε ήχο κ.τ.λ με το 6220 , επειδή δεν μπορώ να διαθέσω 100 ευρό παραπάνω , ωστόσο αν η διαφορά τους είναι τεράστια υπέρ του Ν82 ίσως να το σκεφτώ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:happy:

Δοκίμασα αυτό που λέτε για το ξυπνητήρι και δούλεψε κανονικά. Το έβαλα το βράδι κατά τις 23.00 να χτυπήσει στις 08.00. Οταν χτύπησε το πρωί πάτησα αναβολή και χτύπησε κανονικά μετά από λίγο ξανά.

:)

Τι να πω;Σε εμενα δεν "παιζει":mad:

Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο.Επειδή θέλω να πάρω κινητό θα ήθελα να ρωτήσω αν το Ν82 έχει τεράστια διαφορά στην κάμερα και γενικά σε ήχο κ.τ.λ με το 6220 , επειδή δεν μπορώ να διαθέσω 100 ευρό παραπάνω , ωστόσο αν η διαφορά τους είναι τεράστια υπέρ του Ν82 ίσως να το σκεφτώ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:happy:

Άποψη μου, πήγαινε κατευθείαν για το Ν82. Είναι απίστευτα ολοκληρωμένο κινητό και για τα λεφτά του, αξίζει και με το παραπάνω. Στις φωτο υπερτερεί ελαφρώς, στο βίντεο περισσότερο ενώ έχει μεγαλύτερη οθόνη, wι-fι, υποδοχή 3,5" με ΤV-ΟUΤ, άπειρη μνήμη RΑΜ και τρομερό επεξεργαστή.

Καλησπέρα!

Θέλω να μεταφέρω βίντεο που τράβηξα από το κινητό στον υπολογιστή και έχω μπερδευτεί.Είναι κανείς γνώστης;

Ένωσε το με το USB που είχε στην συσκευασία και βάλε το στο PC. Απλό και εύκολο

κσαφνικα εκσαφανιστηκε απο την ενεργη αναμονη η σειρα ''Απενεργ. σαρωσης WLAN'' και αν δοκιμασω απο τον οδηγο WLAN μου βγαζει σφαλμα συστηματος.

για φορματ με κοβω, ε;;;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

κσαφνικα εκσαφανιστηκε απο την ενεργη αναμονη η σειρα ''Απενεργ. σαρωσης WLAN'' και αν δοκιμασω απο τον οδηγο WLAN μου βγαζει σφαλμα συστηματος.

για φορματ με κοβω, ε;;;

Περασες καμμια εφαρμογη προσφατα?

Κανε πρωτα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν

κανεις φορματ.

Δοκιμασε να εκκινησεις την συσκευη χωρις την καρτα μνημης

μεσα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ok, εστρωσε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

το παραξενο (elteo για σενα :p) ειναι οτι το βραδυ χρησιμοποιησα κανονικα το wifi και χωρις καν να κλεισω το τηλεφωνο σημερα το πρωι ειχε προβλημα.

τεσπα ολα καλα τωρα.

ευχαριστω για τις απαντησεις.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

παιδες απλα παραθετω ενα ξαφνικο προβλημα!ξαφνικα το κουμπι ενεργοποιησησ απενεργοποιησης ανευ λογου δεν "πατουσε" λεγοντας δεν πατουσε εννοω οτι δεν ενιωθα καθολου αυτην την αντισταση που φερει οταν το πατας(με αποτελεσμα βεβαια να μην μπορω να ενεργοποιησω την συσκευη)!το κσαλισα λιγακι και απλα επανηλθε στην θεση του!να πω οτι το κινητο ουτε τουμπα εφαγε ουτε τιποτα!τελος καλο ολα καλα
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio