joker7 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Εγω το εχω στη θηκη του σχεδον απο την ημερα που το πηρα οποτε αν και ειναι ασημι το βλεπω μαυρο:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Ναι αλλά δεν φαίνεται γιατί είναι μαύρο... Βασικά θα τον πώ να βγάλει φωτογραφία το κινητό του παιδιού γιατί αυτός το έχει το κινητό 6-8 μήνες και έχει ξεθωριάσει... Αλλά εντάξει όλα τα κινητά ξεθωριάζουνε αν τα κακομεταχειρίζεσαι... Δεν παίζει ρόλο αυτό, ας διαλέξει όποιο του αρέσει πιο πολύ σαν χρώμα.. Φιλε οπως ειπες κι εσυ, αν δεν το προσεχεις και το ακουμπας αγαρμπα, το πετας απο'δω κι απο'κει, κλπ, λογικο ειναι και γρατσουνιτσες να κανει επανω (εδω εχουν τα δικα μας που τα προσεχουμε..) και να "ξεθωριασει/ξεφλουδισει" ακομα. Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Μάλλον ανάποδα τα λες. Το μαύρο μοιάζει πιο ποιοτικό απο το ασημί. Σαν να είναι άλλο τηλέφωνο. Αποψή σου.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Ego o kakomoiris eixa asimi kai to alaksa se mauro. Telika mono to asimi ta spaei,to mauro mou fainetai kapws asximo. Sorry gia ta greeklish,Windows 7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 αν το παω για αναβαθμιση σε nokia service θα μου ζητησουν χρηματα ασ ειναι και εντος εγγυησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 αν το παω για αναβαθμιση σε nokia service θα μου ζητησουν χρηματα ασ ειναι και εντος εγγυησης? μαλλον οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 αν το παω για αναβαθμιση σε nokia service θα μου ζητησουν χρηματα ασ ειναι και εντος εγγυησης? παλιά ζητούσαν όταν δεν υπήρχε η δυνατότητα αναβάθμισης από το σπίτι...Γιατί δεν το κάνεις από το σπίτι; Είναι εύκολο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 αν το παω για αναβαθμιση σε nokia service θα μου ζητησουν χρηματα ασ ειναι και εντος εγγυησης? Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείς να την κανείς μόνος σου, πήγαινε και πες τους ότι έχεις προβλήματα (κολλάει κτλ) και δεν θα σου ζητήσουν λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Ναι, den κάνεις λάθος, den έχει έρθει στην Ελλάδα το λευκό. :p Πάντως κατ' εμέ και το ασημί έχει τη δική του γοητεία. Κάποτε ήθελα να αλλάξω τα καλύμματα στο δικό μου, να το κάνω μαύρο, αλλά όχι πια. :) Νομιζω.... +1 :rolleyes: Το ασημι εχω κι εγω εδω και λιγο καιρο και οταν το πρωτοπηρα, τρωγομουν λιγο.. αλλα τωρα οχι και τοσο.. ! Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείς να την κανείς μόνος σου, πήγαινε και πες τους ότι έχεις προβλήματα (κολλάει κτλ) και δεν θα σου ζητήσουν λεφτά. δοκιμασα 2 φορες ,ολο εγραφε βγαλε τη μπαταρια,το φορτιστη και το usb ,ξαναβαλτα,εφτανε στο 1" παλι τα ιδια. ακομα και οταν το αποσυνδεσα τελειως ελεγε οτι αναβαθμιζεται. τελικα εμεινα με το παλιο firm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Το 3g χρειάζεται και σε τι? Και πως απενεργοποιείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου. Και χρειάζεται για να μπορούν οι άλλοι (αλλά και εσυ) να κάνουν βίντεοκλήση. Επίσης είναι χρήσιμο για να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στο νετ(αν χρησιμοποιείς σύνδεση μέσω δικτύου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Και χρειάζεται για να μπορούν οι άλλοι (αλλά και εσυ) να κάνουν βίντεοκλήση. Επίσης είναι χρήσιμο για να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στο νετ(αν χρησιμοποιείς σύνδεση μέσω δικτύου) Μόνο για αυτά τα δύο? Αρά το σβήνω.... δεν επιρεάζει κάτι το wlan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Όχι, καμία απολύτως σχέση με WiFi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Καλησπερα! Μπορει να μου πει καποιος, τα τελευταια ΝΟΚΙΑ Ν82 ποια χωρα γραφουν σαν κατασκευαστρια? Made in..Finland,Germany ή Romania? Ρωταω γιατι το εργοστασιο της ΝΟΚΙΑ στην Γερμανια το οποιο προμηθευε με συσκευες ολες της Βαλκανικες χωρες και την Ελλαδα εχει κλεισει και πηγε στην Ρουμανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Ρε παίδες, έχει αλλάξει κανείς σας το διαφανές πλαστικό καπάκι της οθόνης; Εμένα έχει μερικές γρατζουνιές. Δεν θα το άλλαζα, αλλά σήμερα μου έπεσε το τηλέφωνο και ξεκουμπώθηκε λίγο το καπάκι της οθόνης από την πάνω δεξιά γωνία. Το πίεσα και ξανακούμπωσε, αλλά μάλλον πήρε σκόνη και έχω ένα μικρό σημαδάκι κάτω από την οθόνη σχεδόν στο κέντρο. Είναι μικρό αλλά ενοχλητικό. Γι' αυτό είπα με την ευκαιρία να αλλάξω το κάλυμμα. Πόσο στοιχίζει σε Nokia shop; Το κρατάνε πολύ το τηλέφωνο; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Είχα πάρει πριν ένα μήνα στο Nokia shop Περιστερίου και μου είχε πει 7 ευρώ. Κάνε μια έρευνα και συ Πάνο γιατί έχω δει μεγάλες αποκλίσεις από κατάστημα σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Είχα πάρει πριν ένα μήνα στο Nokia shop Περιστερίου και μου είχε πει 7 ευρώ. Κάνε μια έρευνα και συ Πάνο γιατί έχω δει μεγάλες αποκλίσεις από κατάστημα σε κατάστημα. Οκ Γιώργο, σε ευχαριστώ. Τα χρήματα δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα, ιδίως αν κυμαίνονται γύρω στο ποσό που λες. Το θέμα είναι να τελειώνω γρήγορα και να μη μου κρατήσουν το τηλέφωνο πολύ. Γενικά το κάλυμμα αυτό είναι κάτι που βρίσκεται εύκολα συνήθως σε ένα επαρχιακό Nokia shop, ή θα μου βγάλουν την πίστη μέχρι να το φέρουν; Είναι εύκολο στην αλλαγή ή θα κάνει καμία πατάτα ο άλλος και θα το στείλει μετά καμία Αθήνα; Δεν είμαστε για τέτοια. Αν είναι έτσι, το αφήνω όπως είναι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Εγώ πήγα δύο συσκευές Ν78 στο Nokia Shop Περιστερίου και μου άλλαξε τα τζαμάκια κατευθείαν (ούτε 10 λεπτά δεν έκανε). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο και να το ρωτήσεις γιατί αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Εγώ πήγα δύο συσκευές Ν78 στο Nokia Shop Περιστερίου και μου άλλαξε τα τζαμάκια κατευθείαν (ούτε 10 λεπτά δεν έκανε). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο και να το ρωτήσεις γιατί αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αν είναι για τόση λίγη ώρα, καλά είναι. Θα περάσω μάλλον αύριο. Και πάλι σε ευχαριστώ. p.s.: Είμαστε οι μόνοι που δεν πήραν ακόμα 5800 ή μου φαίνεται? :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 p.s.: Είμαστε οι μόνοι που δεν πήραν ακόμα 5800 ή μου φαίνεται? :lol: :ninja: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Πανο, καί πολυ λιγα θα ειναι τα λεφτα (λογικα) καί δεν θα καθυστερησεις καθολου οπως σωστα σου ειπε κι ο mirrorofsorrow. Κι αν δεν εχει το καλυμα, εκει, εκεινη την ωρα, το παραγγελνεις και περνας οποτε το εχουν να στο αλλαξουν. Επισης μην φοβασαι, δεν ειναι τιποτα το δυσκολο η αλλαγη του.. κι εσυ ακομα μπορεις με το καταλληλο "εργαλειακι" που χρειαζεται να το αλλαξεις μονος σου. p.s.: Aμαν με αυτο το 5800... τι γινεται πια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Καλησπέρα σε ολούς! Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω βαρεθεί να παίρνω κάθε μέρα καινούριο Νοκια Ν82 και να έχουν όλα το ίδιο πρόβλημα!!! Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει 3 νοκια απο το Πλαισιο περιστεριου και 1 απο το Παισιο στο αιγαλεω και ολα εχουν το ιδιο προβλημα. Το κινητο λειτουργει κανονικα μεχρι να γινει χρηση της εφαρμογης Χαρτες, οσο χρησημοποιο τους χαρτες ολα οκ αλλα οταν κανω εξοδο απο την εφαρμογη 9/10 φορες το κινητο κολαει σε οτι παω να κανω και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να ξαναλειτουργησει κανονικα κ αν ξαναμπω στους Χαρτες παλι τα ιδια... Δοκιμασα αναβαθμιση Frimware αλλα τρεχει το τελευταίο 30.1.... καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως. Ξερετε μηπως να μου προτεινετε κανα τροπο το φτιαχω με καποια ρυθμιση κατι γιατι στο Service δεν βλεπω να ενδιαφερονται και πολυ και αποτι βλεπω μεχρι να τελειωσουν ολα τα κομιατια απο την ιδια παρτιδα ολο αντικαταστασεις θα μου κανουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semi58_ Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 καλησπέρα, έχω το κινητό nokia η82 , μετά από update στην σελίδα τις nokia έχω προβλήματα στους χάρτες και κολλάει ,, δεν μπορώ να μπω στους χάρτες με τίποτα, οποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts