Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αδικα χαρηκα.. :(

Eιχα την συσκευη μου στο προφιλ εκτος συνδεσης και χθες που εβαλα την κανονικη sim και δοκιμασα να μιλησω την πρωτη φορα ολα καλα απο την δευτερη δεν μπορουσε να με ακουσει ο συνομιλητης μου με τιποτα.

Στην συνεχεια εκανα γυρο στα 20 hard format μετα εκανα αναβαθμιση. και δεν εγινε τιποτα! Αυριο θα στειλω ξανα την συσκευη μου για επισκευη.. :O

Πολύ φοβάμαι οτι έμπλεξες :(. Στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκα 6 μήνες με άλλο τηλέφωνο, μέχρι τελικά να μου το αντικαταστήσουν με παρέμβαση ΙΝΚΑ :mad:

Παιδια boost up στην ταχητητα κλειδωματος δορυφορων στο garmin xt 4 10 80 γινεται ή μονο εγω εχω προβλημα;
Έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS;

Πολύ φοβάμαι οτι έμπλεξες :(. Στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκα 6 μήνες με άλλο τηλέφωνο, μέχρι τελικά να μου το αντικαταστήσουν με παρέμβαση ΙΝΚΑ :mad:

To εστειλα καλο και μου το εστειλαν.. :X

Τι να πω! Με εχουν 1 μηνα χωρις συσκευη :(

Ελπιζω να βρω γρηγορα το 5800 για να αρχισω τα παιχνιδια.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ναι δε ηξερα πως χρειαζεται τοσο το AGPS,παντος δεν εχω φτιαξει τα wap και ουτε θελω.

Ισως εχει προβλημα η εκδοση garmin που εχω γιατι στα Δεδομ.GPS το κλειδωμα γινεται γρηγορα.

Γιαυτο τωρα ψαχνω να βρω σπασμενο το νεο destinator,να κανω επιτελους τη δουλεια μου σωστα :)

προσπαθησα να αναβαθμισω το firmware

σε καποια φαση έβγαλε ενα παραθυρο που εγραφε το τηλεφωνο αποσυνδεθηκε και είχε επιλογη retry,παταω retry

συνεχιζει και εγραφε 15 λεπτα απομενουν. εκανε το ιδιο αρκετες φορες,τισ επομενες εγραφε 4 λεπτα απομενουν.

τελικα φτασαμε να λεει 1 δευτερολεπτο απομενει.αυτο έγινε παρα πολλες φορες

καποια στιγμη με παροτρυνε να βγάλω τη μπαταρια του τηλ να τη ξανατοποθετησω και να πατησω το κουμπι ενεργοποιησης του

για να ανοιξει.

δεν το έκανα ,μηπως επρεπε να το κανω για να τελειωσει η αναβαθμιση? ειναι απαραιτητονα βγει η μπαταρια οταν στο ζητησει?

ή να περιμενω να τελειωσει αυτο το ενα δευτερολεπτο?

οποιος ξερει στα σιγουρα ασ βοηθησει.ευχαριστω

Τώρα σε ποιο στάδιο είσαι;

Τελείωσε η αναβάθμιση και το αποσύνδεσες από το καλώδιο;

Κατά πάσα πιθανότητα έχει περαστεί η αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τώρα σε ποιο στάδιο είσαι;

Τελείωσε η αναβάθμιση και το αποσύνδεσες από το καλώδιο;

Κατά πάσα πιθανότητα έχει περαστεί η αναβάθμιση.

αποσυνδεσα το καλωδιο οταν έλεγε απομενει 1"

είναι φυσιολογικο να σου λέει βάλε τη μπαταρια?

έλεγε 1" απομενει αλλα εδω και μιση ωρα το ιδιο έλεγε.

οταν έχουν κατεβει τα 121 MB τησ αναβαθμισησ ποση ώρα χρειάζεται για να ολοκληρωθει η αναβαθμιση?

Είσαι οκ.

Βγάλε τη, βάλε τη ξανά και άνοιξε το.

Τυπικά όχι, δεν συμβαίνει συνέχεια, αλλά από προσωπική εμπειρία μου έχει τύχει 2 φορές.

Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Mαύρο κατά την γνώμη μου...

Στο άσπρο ξεθωριάζουν τα σημεία άκουσα (μου το είπανε) και φαίνεται πιο άσχημο...

Αύριο πάω να το πάρω ας μου πει κάποιος τι χρώμα να το πάρω ?Ποιο είναι πιο ωραίο?Ευχαριστώ!

Τι ερώτηση είναι αυτή;

Όποιο σου αρέσει περισσότερο, εσύ θα το κουβαλάς..

(Προσωπικά προτιμώ το ασημί, μου μοιάζει περισσότερο πλαστικό το μαύρο)

Mαύρο κατά την γνώμη μου...

Στο άσπρο ξεθωριάζουν τα σημεία άκουσα (μου το είπανε) και φαίνεται πιο άσχημο...

1+ χρόνο δεν έχει ξεθωριάσει τίποτα...

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Τι ερώτηση είναι αυτή;

Όποιο σου αρέσει περισσότερο, εσύ θα το κουβαλάς..

(Προσωπικά προτιμώ το ασημί, μου μοιάζει περισσότερο πλαστικό το μαύρο)

1+ χρόνο δεν έχει ξεθωριάσει τίποτα...

+1 στο ασημί...δεν έχει ξεθωριάσει τίποτα, μην λέτε ανακρίβειες!

Το ασημί όπως το λέει ο φίλος μοιάζει πιο λουξάτο, το μαύρο πιο πλαστικούρα. Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Χμμ...

Aπλά δες τα εδώ και επέλεξε...

http://dailymobile.files.wordpress.com/2008/04/nokia-n82-black-vs-nokia-n8-white09.jpg

Φυσικά αυτό για το ξεθώριασμα είναι αν είναι κακή η χρήση.... Αν σου πέφτει κτλ...

Και τα 2 μου αρέσουνε αλλά εμένα ο φίλος μου είπε καλά έκανα και πήρα το μαύρο γιατί σε ένα άλλο παιδί έχει ξεθωριάσει στα πλαινά σημεία!

Ναι αλλά δεν φαίνεται γιατί είναι μαύρο...

Βασικά θα τον πώ να βγάλει φωτογραφία το κινητό του παιδιού γιατί αυτός το έχει το κινητό 6-8 μήνες και έχει ξεθωριάσει...

Αλλά εντάξει όλα τα κινητά ξεθωριάζουνε αν τα κακομεταχειρίζεσαι...

Δεν παίζει ρόλο αυτό, ας διαλέξει όποιο του αρέσει πιο πολύ σαν χρώμα..

Γεια σας παιδιά!!!!

Ήμουνα fun της erricson! Λόγο επιδότησης θα ξαναάλλαζα κινητό, σκεφτόμουν να παρω το c905. Αλλά ήταν λίγο ακριβούτσικο, καποιοι εδω μέσα είπαν οτι θα πεσει η τιμή, αλλά χριαζόμουν επιγόνοτος κινητό... σκέφτηκα... κ αποφάσισα (δυσταχτικά) αυτη την φορά κ υστερα απο χρόνια να πάρω νόκια. Ετσι, υστερα απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Ν82.

Θα ήθαλα να με βοήθησετε λίγο με την προσαρμογή του, ειμαι τελείως άσχετος. Τι να προσέξω... τι ρυθμίσεις να κάνω... τι προγράμματα... κατι διαβασα για χακες... κτλ. εψαξα στο σιτε αλλα έχει εκατοντάδες σελίδες που μου φαίνονται βουνό. Ευχαριστω...

και κάτι ακόμα στις άδειες του nokia map λεει 87 μέρες, υστερα τι γίνεται??? δεν θα συνδέεται αλλο???

Γεια σας παιδιά!!!!

Ήμουνα fun της erricson! Λόγο επιδότησης θα ξαναάλλαζα κινητό, σκεφτόμουν να παρω το c905. Αλλά ήταν λίγο ακριβούτσικο, καποιοι εδω μέσα είπαν οτι θα πεσει η τιμή, αλλά χριαζόμουν επιγόνοτος κινητό... σκέφτηκα... κ αποφάσισα (δυσταχτικά) αυτη την φορά κ υστερα απο χρόνια να πάρω νόκια. Ετσι, υστερα απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Ν82.

Θα ήθαλα να με βοήθησετε λίγο με την προσαρμογή του, ειμαι τελείως άσχετος. Τι να προσέξω... τι ρυθμίσεις να κάνω... τι προγράμματα... κτλ. εψαξα στο σιτε αλλα έχει εκατοντάδες σελίδες που μου φαίνονται βουνό. Ευχαριστω...

Αυτό το διάβασες; :worry:

+1 στο ασημί...δεν έχει ξεθωριάσει τίποτα, μην λέτε ανακρίβειες!

Το ασημί όπως το λέει ο φίλος μοιάζει πιο λουξάτο, το μαύρο πιο πλαστικούρα. Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Μάλλον ανάποδα τα λες.

Το μαύρο μοιάζει πιο ποιοτικό απο το ασημί.

Σαν να είναι άλλο τηλέφωνο.

Μάλλον ανάποδα τα λες.

Το μαύρο μοιάζει πιο ποιοτικό απο το ασημί.

Σαν να είναι άλλο τηλέφωνο.

Απόψεις είναι αυτές..

Το καλύτερο είναι να τα δει και τα δυο από κοντά να δει ποιο τον καλύπτει περισσότερο..

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μιας και μιλάτε για χρώματα..

έχει κάποιος από σας το λευκό.; (den εννοώ το ασημί) απ όσο ξέρω den υπάρχει Ελλάδα ή κάνω λαθος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Παιδιά επειδή όταν πήγα στο Γερμανό μου είπαν πως η μπαταρία έχει "νεκρώσει" μπορώ να κάνω κάτι για να την ξανα "ζωντανέψω"?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Μιας και μιλάτε για χρώματα..

έχει κάποιος από σας το λευκό.; (den εννοώ το ασημί) απ όσο ξέρω den υπάρχει Ελλάδα ή κάνω λαθος;

Ναι, den κάνεις λάθος, den έχει έρθει στην Ελλάδα το λευκό. :p

Πάντως κατ' εμέ και το ασημί έχει τη δική του γοητεία.

Κάποτε ήθελα να αλλάξω τα καλύμματα στο δικό μου, να το κάνω μαύρο, αλλά όχι πια. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...