Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

PS: Για το 1 βρήκα αυτό http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/systools/menu_edior_3rd_ed.htm

αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να μου δουλέψει, ίσως επειδή είναι unhacked το firmware...

Το πρόγραμμα αυτό και να το εγκαθιστούσες, δεν έχει τη δυνατότητα κάνει αυτό που ζητάς.

Γι αυτό άλλωστε δεν το ανέφερα. Άσε που νομίζω πως χρειάζεται χακαρισμένη συσκευή για να εγκατασταθεί.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

3. Μετά απο περισσότερο ψάξιμο βρήκα πως αν κρύψεις το φάκελο με τα ringtones και τα alerts με έναν file explorer αυτά δεν εμφανίζονται στη library.

Αν κάνεις επανεκκίνηση θα σταματήσουν να εμφανίζονται και στα Προφίλ.

Ρε σεις, μου κλειδώνει το κινητό αυτόματα μετά από 20 δευτερόλεπτα.... Μια εφαρμογή να εγκαταστήσω θα κλειδώσει και θα κολλήσει...

Τι πρόγραμμα φταίει για αυτό??

Θα σκάσω γιατί δεν μπορώ....

Στις ρυθμίσεις το έχω απενεργοποιήσει... Μήπως ευθύνεται κανένα από τα εξής προγράμματα..??

Kaspersky 7.0

LightCtrl

TaskMan

PowerBoot

Τα άλλα δεν έχουνε καμία σχέση...

Εννοείς κλειδώνει το πληκτρολόγιο ή η συσκευή με κωδικό ασφαλείας.

Πάντως από τα προγράμματα που αναφέρεις το TaskMan δεν έχει σχέση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To βρήκα... Το Light Ctrl είχε μια επιλογή και κλείδωνε το πληκτρολόγιο πολύ γρήγορα...

:-) Επιτέλους...!!

Παιδια παρελαβα σημερα απο e shop καρτα μνημης 16Giga sandisk 56 ευρω. Ενημερωτικα η καρτα ηταν σκετη δηλαδη δεν ειχε στην συσκευσια καποιον ανταπτορα.Το τηλ (Ν82) την αναγνωριζει κανονικα, τωρα θα αντιγραψω τα περιεχομενα απο την παλια καρτα!

Παιδια παρελαβα σημερα απο e shop καρτα μνημης 16Giga sandisk 56 ευρω. Ενημερωτικα η καρτα ηταν σκετη δηλαδη δεν ειχε στην συσκευσια καποιον ανταπτορα.Το τηλ (Ν82) την αναγνωριζει κανονικα, τωρα θα αντιγραψω τα περιεχομενα απο την παλια καρτα!

Πριν κανεις την αντιγραφη επελεξε στο pc σου να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι για να αντιγραφουν ολα τα περιεχομενα μαζι με τους φακελους του συστηματος της παλια καρτας στην καινουργια.

Επισης πριν κανεις την αντιγραφη καλο ειναι να κανεις format την καινουρια καρτα μεσα στην συσκευη σου.

:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πριν κανεις την αντιγραφη επελεξε στο pc σου να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι για να αντιγραφουν ολα τα περιεχομενα μαζι με τους φακελους του συστηματος της παλια καρτας στην καινουργια.

Επισης πριν κανεις την αντιγραφη καλο ειναι να κανεις format την καινουρια καρτα μεσα στην συσκευη σου.

:)

Ευχαριστω για τις πληροφοριες, τωρα κανω την αντιγραφη

Αν κάνεις επανεκκίνηση θα σταματήσουν να εμφανίζονται και στα Προφίλ.

Σωστά, δυστυχώς. Αλλά το καλό είναι πως οι ήχοι μένουν ακόμη αποθηκευμένοι

στα προφίλ και δεν αντικαθίστονται απο το Nokia tune.

Αν θέλω να αλλάξω, με unhide εμφανίζονται ξανά και μέτα πάλι hide κλπ.

Ενοχλητικό αλλά τι να κάνεις... Ωραίο Bug...

Πως μπορώ να συνδέομαι μόνο με Wifi (όταν και όπου αυτό είναι διαθέσιμο φυσικά, παρατήρησα οτί σε κάποια φάση είδε το Dlink router που έχω στο δωμάτιο)

και όχι GPRS για να μην χρεώνομαι τόσο σε web αλλά και στο GPS;

Κάπως το είχα κάνει να σαρώσει τον χώρο αλλά δεν θυμάμαι τώρα.

Ξέρω πως μόνο αν έχεις ανοικτό το A-GPS χρησιμοποιέι online σύνδεση οπότε χρεώνεσαι, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσεις το A-GPS με Wifi η δουλεύει μόνο μέσω GPRS; To EDGE που τοποθετείται ανάμεσα σ΄αυτά;

Btw δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ με GPS χωρίς το A-GPS ενεργοποιημένο. Οι άλλες επιλογές στο μενού βοηθάνε σε κάτι;

Παιδιά έλεος πήρα το κινητό μια χαρά η οθόνη μου έδειξε και το ηχείο και δουλευε αλλα μετα απο λιγο κανα μισάωρο πάλι δεν δουλευε τι να πάω να τους πω μήπως έχει πρόβλημα το κινητό μου?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Παιδιά έλεος πήρα το κινητό μια χαρά η οθόνη μου έδειξε και το ηχείο και δουλευε αλλα μετα απο λιγο κανα μισάωρο πάλι δεν δουλευε τι να πάω να τους πω μήπως έχει πρόβλημα το κινητό μου?

Το πηρες απο υποτιθεμενη επισκευη και ρωτας τι θα τους πεις;Ωρμα τους.:chair: Αν μπορεσεις να βγαλεις ακρη γιατι Γερμανος ειναι αυτος,εκει δεν το πηγες η κανω λαθος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Φυσικά και να πας το πας πίσω!

Προφανώς δεν ασχολήθηκαν και πολύ...

Edit:

Τι συγχρονισμός ήταν αυτός impreza_sti.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Itchrist86 τα μεγαλα πνευματα συναντιονται!:up::yahoo::dance::clap:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

αν χακαρω το κινητό θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση?:O

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

Oχι :)

Πως μπορώ να συνδέομαι μόνο με Wifi (όταν και όπου αυτό είναι διαθέσιμο φυσικά, παρατήρησα οτί σε κάποια φάση είδε το Dlink router που έχω στο δωμάτιο)

και όχι GPRS για να μην χρεώνομαι τόσο σε web αλλά και στο GPS;

δεν κατάλαβα:(

έχουμε καμιά χρέωση στο wifi?:blink:

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

Φυσικά και όχι!

Ρυθμισεις\ Συνδεση\ Ασυρματο LAW\ και θα βαλεις Ναι μετα θα βγεις στην οθονη αναμονης και εαν εχεις ενεργη την αναμονη θα δεις να γραφει Απενεργ. σαρωσης WLA θα πατησεις επανω θα βρεις το router σου και θα συνδεθεις!

Ρυθμισεις\ Συνδεση\ Ασυρματο LAW\ και θα βαλεις Ναι μετα θα βγεις στην οθονη αναμονης και εαν εχεις ενεργη την αναμονη θα δεις να γραφει Απενεργ. σαρωσης WLA θα πατησεις επανω θα βρεις το router σου και θα συνδεθεις!

Κατω απο το -ΝΑΙ-, εμφανιζει και μια αλλη επιλογη, -Αναζητηση Δικτυων- οπου προφανως επιλεγεις καθε ποσα λεπτα να κανει νεα αναζητηση. Το ερωτημα μου ειναι, οταν κανει νεα αναζητηση, σε "κοβει" απο την περιηγηση σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία παίζει να είναι τόσο άσχετοι που μου λένε ότι φταίει η μπαταρία που δεν πάιζει το ένα ηχείο? έλεος....... μου χάλασε και η μπαταρία μάλλον επειδή έχω καιρό να το φορτίσω έβαλα και άλλη μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια γιατί λέω μπας και είναι αλλά πάλι καλά δεν ήταν!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Κατω απο το -ΝΑΙ-, εμφανιζει και μια αλλη επιλογη, -Αναζητηση Δικτυων- οπου προφανως επιλεγεις καθε ποσα λεπτα να κανει νεα αναζητηση. Το ερωτημα μου ειναι, οταν κανει νεα αναζητηση, σε "κοβει" απο την περιηγηση σου?

Oχι δεν σε "κοβει" στην συσκευη σου οταν εισαι συνδεμενος μετα απο 5' σε "κοβει" ? Μηπως εισαι μακρια απο το router? Συμβαινει σε ολα τα router αυτο?

kapou diavasa sto myphone oti to sar tou n82 ftani 1,35 alla stin Συνοπτική Παρουσίαση: Nokia N82 to S.A.R to dixni 0,620 W/kg... pio ine to ali8ino...??

Oχι δεν σε "κοβει" στην συσκευη σου οταν εισαι συνδεμενος μετα απο 5' σε "κοβει" ? Μηπως εισαι μακρια απο το router? Συμβαινει σε ολα τα router αυτο?

Η αληθεια ειναι πως δεν μπαινω κ συχνα, αλλα δεν ειχα μπει κ ποτε σε αυτες τις ρυθμισεις μεχρι τωρα για να τις "πειραξω". Πηγαινα απ'την οθονη αναμονης και εκανα τη συνδεση μεσω wlan.

Οταν ειμαι σπιτι ειμαι στο pc. Τωρα εξω, συνηθως σε κατι flo cafe, κλπ, που διαθετουν wifi, μπαινω για να δω mails κυριως, οχι για πολλα πολλα αλλα δεν θυμαμαι αν εχει γινει κατι τετοιο, διακοπη περιηγησης δηλαδη μετα απο 5 λεπτα..

Θα το δοκιμασω την αλλη φορα μιας και το εχω στο νου μου τωρα και αν ειναι θα το σχολιασω.. ;)

(edit: αυτο που συμβαινει συνηθως ειναι να μου βγαζει οτι η πυλη δεν αποκρινεται ή κατι τετοιο, που απ'οσο ξερω σημαινει με απλα λογια οτι οι θεσεις ειναι κατηλλημενες.. :lol: )

[sIGPIC][/sIGPIC]

(edit: αυτο που συμβαινει συνηθως ειναι να μου βγαζει οτι η πυλη δεν αποκρινεται ή κατι τετοιο, που απ'οσο ξερω σημαινει με απλα λογια οτι οι θεσεις ειναι κατηλλημενες.. :lol: )

Μπορει να σου το γραφει γιατι ειναι πολυ μακρια το router και δεν ειναι ισχηρο το σημα! Μην περιμενεις να δεις καποια διαφορα απλα θα κανει αναζητηση καθε 5 λεπτα :)

@theohad καλως μας ηλθες :)

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη.