Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Format στην καρτα μνημης εκανες? Καλυτερα να κανεις ξανα hard format στην συσκευη σου και μετα format στην καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έκανα format στην κάρτα.Να άνω πρώτα hard format και μετά format στην κάρτα μνήμης.Με αυτη την σειρά?

φίλε gianpithio έκανα ότι μου είπες και επιτέλους τα κατάφερα!!!!και υποθέτω ότι δεν χρειαζόταν να κάνω τιποτα άλλο εκτός απο διαμόρφωση στην κάρτα μνήμης.

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Oneplus 3

Aναλογα με το εαν ειχες κανει εγκατασταση εφαρμογες η οχι.

Καλο ειναι μετα απο καθε hard format να κανουμε format στην καρτα μνημης γιατι μενουν διαφορα σκουπιδια μεσα και δημιουργουν παρομοια προβληματα.

Στην περίπτωση που δεν τρέχουν οι εφαρμογές java (εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης του Ν82) και δεν ανοίγει η διαχείριση εφαρμογών για να αφαιρεθούν, τι μπορεί να κάνει κανείς?

Καλυτερα να κανεις hard format στην συσκευη σου και μετα format στην καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

Εdit:

Nα ξερεις οτι θα χαθουν τα παντα γιαυτο κρατα οτι σου χρειαζεται π.χ. επαφες

παιδια τι καρτα μνημης προτεινετε απο 8 γιγα και πανω να την δουλευει καλα και να ειναι οικονομικη σχετικα.

παιδια τι καρτα μνημης προτεινετε απο 8 γιγα και πανω να την δουλευει καλα και να ειναι οικονομικη σχετικα.

Προτείνω Sandisk 8άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι όταν μου τηλεφωνούν κάποιοι ενώ είναι το τηλέφωνό τους μέσα στις επαφές δεν αναγνωρίζει τον καλούντα αλλά μου δείχνει το αριθμό 4 και μετά τα 3 τελευταία ψηφία από τον αριθμό του καλούντος!!!!!:!: πχ 4525

έβαλα και το τελευταίο firmware... αλλά τα ίδια.... καμιά ιδέα???:O

εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι όταν μου τηλεφωνούν κάποιοι ενώ είναι το τηλέφωνό τους μέσα στις επαφές δεν αναγνωρίζει τον καλούντα αλλά μου δείχνει το αριθμό 4 και μετά τα 3 τελευταία ψηφία από τον αριθμό του καλούντος!!!!!:!: πχ 4525

Πέρασες κάποια εφαρμογή πρόσφατα? Αυτό το κάνει σε όλες τις επαφές? Αν σε πάρει νούμερο που δεν έχεις αποθηκευμένο το βγάζει κανονικά?

Αν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή και από εκεί κ μετά στο κάνει αυτό τότε απεκατέστησε την εφαρμογή. Αλλιώς φορμάτ.... Δεν έχω ξανακούσει πάντος κάτι τέτοιο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

όταν το νουμερο δεν ειναι στις επαφές όλα οκ! και με τις επαφες το κάνει σε 2-3 άτομα ... τόσα ανακαλύψα... όλα τα άλλα οκ!

Πέρασες κάποια εφαρμογή πρόσφατα? Αυτό το κάνει σε όλες τις επαφές? Αν σε πάρει νούμερο που δεν έχεις αποθηκευμένο το βγάζει κανονικά?

Αν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή και από εκεί κ μετά στο κάνει αυτό τότε απεκατέστησε την εφαρμογή. Αλλιώς φορμάτ.... Δεν έχω ξανακούσει πάντος κάτι τέτοιο....

Μήπως τα τηλέφωνα αυτά ελιναι εταιρικά; Λογικό να στο κάνει, αν ισχύει αυτό που σου είπα.

Προτείνω Sandisk 8άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

ευχαριστω dmarccos να εισαι καλα

Ναι!! εταιρικά είναι όλα όσα έχουν αυτήν την περίεργη συμπεριφορά!!!! μπορείς να μου πεις ποιο είναι το λάθος???? και γιατί το κάνει τώρα ξαφνικά??

Μήπως τα τηλέφωνα αυτά ελιναι εταιρικά; Λογικό να στο κάνει, αν ισχύει αυτό που σου είπα.

Δεν είναι λάθος, έτσι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μα 7 χρόνια αυτά τα εταιρικά τηλέφωνα δεν το έκαναν.... γιατί τώρα? και πως θα μπορώ να τα αναγνωρίζω? το κανουν όλες οι εταιρίες?

Στη Cosmote συμβαίνει αυτό.

Δεν γνωρίζω αν γίνεται και σε άλλες εταιρίες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδιά εδώ κ μερικές μέρες το κινητό σταμάτησε να μου διαβάζει εικόνες/βίντεο απο την έκθεση.Στην αρχή νόμισα ότι έφταιγαν κάποιες φωτογραφίες που μου στείλανε,αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτο. Σήμερα του έκανα και την τελευταία αναβάθμιση μήπως κ λυθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα.. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Eαν εχεις χρονο καλυτερα να κανεις στην συσκευη σου hard format και format στην καρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη..

Μα 7 χρόνια αυτά τα εταιρικά τηλέφωνα δεν το έκαναν.... γιατί τώρα? και πως θα μπορώ να τα αναγνωρίζω? το κανουν όλες οι εταιρίες?

για εξοικονομηση χρονου και διευκολυνση του εταιρικου σου τηλεφωνου...με ενα 4ψηφιο καλεις ολοκληρο κινητο :)

ευχαριστω dmarccos να εισαι καλα

μηπως ξέρουμε τι ταχύτητες υποστηρίζει η κάρτα?

επίσης μαζί με τον αντάπτορα που παρέχεται λειτουργεί και σαν φλασάκι?

μηπως ξέρουμε τι ταχύτητες υποστηρίζει η κάρτα?

επίσης μαζί με τον αντάπτορα που παρέχεται λειτουργεί και σαν φλασάκι?

Διάβασε ένα πολύ καλό review εδώ

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

το wifi του ειναι καλο??ποσο εμβελεια(σε μετρα) εχει περιπου για αναζητηση router??επειδη δεν εχω ασυρματο router για αυτο ρωταω??thanks.

To wifi που έχει είναι πολύ καλό.Τωρα για τα μετρα που λες ποικιλει η ποιοτητα σηματος αναλογα με τί εμποδια παρεμβαλονται.Εχει παντως καλη εμβελεια 50-60 μετρα σε ανοιχτο χωρο σιγουρα.
Υπογραφή....

ειμαι και εγω απο το Σαβατο ευτηχης κατοχος αυτης της καταπληκτηκης σησκευης , foto , gps , wifi, δουλεβουν εξερετα λιγο πιο μεγαλη μπαταρια να ειχαι και θα του εβαζα 10 με τονο

παιδιά εδώ κ μερικές μέρες το κινητό σταμάτησε να μου διαβάζει εικόνες/βίντεο απο την έκθεση.Στην αρχή νόμισα ότι έφταιγαν κάποιες φωτογραφίες που μου στείλανε,αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτο. Σήμερα του έκανα και την τελευταία αναβάθμιση μήπως κ λυθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα.. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Αν εχεις την εργοστασιακη καρτα μνημης αυτη φταιει.