ilias_7610 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 απο τι στιγμη που υπαρχουν ολες οι πληροφοριες απο το κεντρο μηνυματων οπως λες, μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να αναλυει αυτες τις πληροφοριες, ουτως ωστε να διχνει την ωρα παραδοσης? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 απο τι στιγμη που υπαρχουν ολες οι πληροφοριες απο το κεντρο μηνυματων οπως λες, μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να αναλυει αυτες τις πληροφοριες, ουτως ωστε να διχνει την ωρα παραδοσης? Δε νομίζω, είναι καθαρά θέμα συσκευής, η οποία είναι προγραμματισμένη να αγνοεί τις "περιττές" γι' αυτήν πληροφορίες. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εγω στη θεση σου δεν θα επερνα μη γνησια μπαταρια της nokia και κυριως απο το ebay. ποτε δεν ξερεις τη χωρα προελευησης, την κατασκευη της και τις συνεπειες που μπορει να εχει η συσκευη σου. Σωστά. Προσόψεις, θήκες κτλ, παίρνε και απο τους μαύρους στα φανάρια, αλλά μπαταρίες και φορτιστές θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς μόνο γνήσια Nokia προιόντα. Ειδικά για τις μαιμού μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας που κυκλοφορούν, έχουν ακουστεί πολλά. Έχετε απόλυτο δίκιο παιδιά! Ακόμα δεν το έψαξα καλά καλά (μόλις προχτές το πήρα) και αμέσως στην πατέντα! :D Πάντως το τηλέφωνο είναι super!!! ;) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Σωστά. Προσόψεις, θήκες κτλ, παίρνε και απο τους μαύρους στα φανάρια, αλλά μπαταρίες και φορτιστές θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς μόνο γνήσια Nokia προιόντα. Ειδικά για τις μαιμού μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας που κυκλοφορούν, έχουν ακουστεί πολλά. να αναφέρω παιδια για τις μπαταριες απο προσωπική μου εμπειρία οτι με τις μαϊμουδες το κινητό δεν μπορούσε να κανει αναβαθμηση!δεν ξερω πως συμβαινει αυτο ουτε μπορω να δωσω μια λογικη εξιγηση απο τις ελαχιστες γνωσεις που εχω!επιπλεον οι μπαταριες μαΪμού ψωφανε πολυ γρηγορα!!!!το μονο καλο...οτι απο ebay ειναι ΤΣΑΜΠΑ Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Εαν εχεις μπαταρια απο το ebay ειναι μεγαλη πικρα.. Εχω εγω στο δικο μου. Αυτο για την αναβαθμιση δεν μπορω να το εξηγησω γιατι εχω κανει αναβαθμιση την συσκευη μου και ειχε μπαταρια απο το ebay :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Η μπαταρία λιώνει, φουσκώνει, παραμορφώνεται και χαλάει τα πιν εκεί που εφαρμόζει το μηχάνημα των Nokia shop για να γίνει η αναβάθμιση. Λέμε τώρα... Ή αυτό ή είδε οτι έχεις μούφα μπαταρία και δεν θέλησε να το αναβαθμίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ξέρει κάποιος εάν το Ν82 υποστηρίζει τη λειτουργία PBAP (Phone Book Access Profile) ώστε να δουλεύει σωστά με π.χ. το bluetooth BH-902 της νόκια που εμφανίζει τον καλούντα στην οθόνη του? Στο ίντερνετ βρίσκω αντικρουόμενες γνώμες - μερικοί λένε ότι δε συνεργάζεται το Ν82 με το BH-902 - το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Φίλε, εγώ έχω το ΒΗ-902 και το Ν82 (αύριο θα το έχω δηλαδή). Τι ακριβώς θέλεις να κοιτάξω; Το οτι συνεργάζεται είναι 100% σίγουρο. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο series 60 το έχω δοκιμάσει (Ν78, Ε51, Ν95, Ε90). Αυτό που ρωτάς σχετικά με το Phone Book Access Profile έχει να κάνει με το αν σου βγάζει το όνομα του καλούντος στην οθόνη του 902; Τότε ναι. Είναι απόλυτα συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Φίλε, εγώ έχω το ΒΗ-902 και το Ν82 (αύριο θα το έχω δηλαδή). Τι ακριβώς θέλεις να κοιτάξω; Το οτι συνεργάζεται είναι 100% σίγουρο. Όπως και με οποιοδήποτε άλλο series 60 το έχω δοκιμάσει (Ν78, Ε51, Ν95, Ε90). Αυτό που ρωτάς σχετικά με το Phone Book Access Profile έχει να κάνει με το αν σου βγάζει το όνομα του καλούντος στην οθόνη του 902; Τότε ναι. Είναι απόλυτα συμβατό. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση - επειδή και εγώ το έχω παραγγείλει και διαβάζω σε διάφορα spec lists αλλά και σε άλλα φόρουμ ότι το Ν82 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία PBAP στο bluetooth, φοβάμαι ότι ΔΕ θα μου βγάζει το όνομα καλούντος στην οθόνη του αλλά μόνο τον αριθμό που με καλεί. Ελπίζω να κάνω λάθος! Εάν το έχεις δοκιμάσει και εμφανίζει το όνομα καλούντος τότε είμαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το κακό με το συγκεκριμένο ΒΤ είναι οτι τρώει κολλήματα. Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό με το Ν78 και είναι συνδεμένο 24/7. Αλλά καμιά φορά εκεί που μου δείχνει ονομα, στην επόμενη κλήση μπορεί να μου δείχνει μόνο αριθμό. Στην επόμενη incoming call. Και καπάκι πάλι όνομα. Και ας είναι όλες οι κλήσεις απο την ίδια επαφή. Δεν ξέρω αν γίνονται αναβαθμίσεις στα ΒΤ. Αν και δε νομίζω. Πάντως σε γενικές γραμές, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το έχω λιώσει τόσους μήνες αλλά δε μασάει. Είναι πολύ καλή αγορά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ξέρει κάποιος εάν το Ν82 υποστηρίζει τη λειτουργία PBAP (Phone Book Access Profile) ώστε να δουλεύει σωστά με π.χ. το bluetooth BH-902 της νόκια που εμφανίζει τον καλούντα στην οθόνη του? Στο ίντερνετ βρίσκω αντικρουόμενες γνώμες - μερικοί λένε ότι δε συνεργάζεται το Ν82 με το BH-902 - το έχει δοκιμάσει κανείς? Καλημέρα, έχω εδώ και αρκετό καιρο το BH-903 που είναι αντίστοιχο με το ΒΗ-902 απλά έχει διπλά ακουστικά. Μια χαρά συνεργάζεται με το Ν82 που έχω και ειδικά με τις κλήσεις αλλά και με τα mp3 του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ΔΟΚΙΜΑΣΕ αυτο και θα δεις μεγαλη διαφορα LightCtrl v1.25 by Luomao2000@ZnTXPDA. στα γνωστα μερη Ωραιο!Το εχει τσεκαρει κανενας για το ποση μπαταρια τρωει οταν τρεχει συνεχεια στο background; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ωραιο!Το εχει τσεκαρει κανενας για το ποση μπαταρια τρωει οταν τρεχει συνεχεια στο background; αυτο το ειχα απορια και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδιά, το light control 1.25 όντως δουλεύει άψογα, η φωτεινότητα ρυθμίζεται πλέον στο μέγιστο. Απλώς η εφαρμογή κάποιες στιγμές κάνει κάποιες ανεπαίσθητες αυξομοιώσεις στη φωτεινότητα, δεν ξέρω αν είναι bug. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Μπορείς Πάνο να ρυθμίσεις την φωτεινότητα ή είναι πάντα στο μέγιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 την εφαρμογη αυτη δεν την βρισκω στο γνωστο μαγαζακι. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παιδιά, το light control 1.25 όντως δουλεύει άψογα, η φωτεινότητα ρυθμίζεται πλέον στο μέγιστο. Απλώς η εφαρμογή κάποιες στιγμές κάνει κάποιες ανεπαίσθητες αυξομοιώσεις στη φωτεινότητα, δεν ξέρω αν είναι bug. Το ειδα κί'εγω αυτο,μου το κανει οταν φωτιζει για πρωτη φορα η οθονη και μετα παραμενει σταθερα στη φωτεινοτητα που το εχω ρυθμισει.Σαν να ανεβαζει σταδιακα τη φωτεινοτητα. Μπορείς Πάνο να ρυθμίσεις την φωτεινότητα ή είναι πάντα στο μέγιστο; Ναι γινεται να ειναι συνεχεια στο μεγιστο. την εφαρμογη αυτη δεν την βρισκω στο γνωστο μαγαζακι. Υπαρχει σιγουρα,κανε ενα search και θα το βρεις.Ηταν σε μια συλλογη προγραμματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ναι γινεται να ειναι συνεχεια στο μεγιστο. Το ξέρω οτι μπορεί να είναι στο μέγιστο. Ρωτάω, όταν πας μέσα απο τις ρυθμίσεις να το ρυθμίσεις σε χαμηλότερη σκάλα, αν ανταποκρίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα πλοηγησης για το κινητο εχω ψαξει και αλλα εινια κλειδωμενα.. δεν τα παω και καλα με την τεχνολογια :P πηγα να βαλω το garmin kai to mono pou katafera einai xasw kapoia arxeia mou :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Το ξέρω οτι μπορεί να είναι στο μέγιστο. Ρωτάω, όταν πας μέσα απο τις ρυθμίσεις να το ρυθμίσεις σε χαμηλότερη σκάλα, αν ανταποκρίνεται. Το δοκιμασα τωρα σε χαμηλοτερη σκαλα και εμεινε εκει οποτε παιζει και ετσι.Και μπορεις ετσι να σωσεις ενεργεια;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ποση μπαταρια τρωει ομως... Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ποση μπαταρια τρωει ομως... Θα το δοκιμασω για λιγες μερες,θα το αφησω να τρεχει στο background με τη φωτεινοτητα στο full και θα δω αν εχει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ποση μπαταρια τρωει ομως...σιγουρα τρωει αλλα καλυτερα να το φορτιζω μιση ημερα πιο μπροστα παρα να εχω πιο σκοτεινη οθονη ,επιλογη μου φυσικα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Οταν κανω απλη χρηση δε με απασχολει ιδιαιτερα η φωτεινοτητα αλλα τωρα που το δοκιμασα με το picodrive ειδα και ενα τεταρτακι μια ταινια στον core player εκει δινει ρεστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis29 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Πήρα σήμερα απο COSMOTE ένα Ν82.Η συσκευή πραγματικά μου φαίνεται πολύ καλή.Το πρόβλημα που έχω είναι οτί η συσκευή έχει προεγκατεστημένο το cosmote my view (εικονίδιο) στο menu και κάποια wallpapers της COSMOTE.Θέλω να χρησιμοποιήσω τη συσκευή με τη σύνδεση της VODAFONE που έχω.Μπορώ να τα απεγαταστήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts