ODY07 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Φιλε τωρα μολις το εκανα και μου λεει οτι μπορω να το αναβαθμισω στην30.0.019 αν θυμαμαι καλα τι εγραφε ... Βεβαια δεν το κανω γιατι θελω το τηλεφ ξεκλειδ..... Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Αρα η φωτεινοτητα οθονης παραμενει χαμηλη... Για το θεμα αυτονομιας μπορειτε να δωσετε μια γενικη εικονα? Ποσο κραταει με απλη χρηση τωρα? Το changelog γραφει για βελτιωσεις στην καμερα, βλεπετε καποια διαφορα? Περιγρφετε οτι η ενταση των ακουστικων ειναι χαμηλη. Ποσο χαμηλη ακριβως? Η ενταση των μεγαφωνων της συσκευης σε τι επιπεδα κυμαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ακομα μια ερωτηση παιδια ... Πως μπορω να βαλω εγω προγραμματα να ανοιγουνε οταν ανοιγω και το κινητο ??? Μπορω να το κανω αυτο ???? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Παίδες επειδή έχει κατι χρονάκια να κάνω αναβάθμηση σε Νόκια , το κινητό πρέπει να είναι πλήρης φορτισμένο και να είναι σε offline mode( ή μήπως αυτό δεν έχει σχέση ?) ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 εκανα και εγω την αναβαθμιση! αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τι ακριβως εννοειται οταν λετε δεν ειναι hackable. πριν δηλαδη θα μπορουσα να ''σκαλισω''' το N82 με καποιο custom firmware?:worry: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παίδες επειδή έχει κατι χρονάκια να κάνω αναβάθμηση σε Νόκια , το κινητό πρέπει να είναι πλήρης φορτισμένο και να είναι σε offline mode( ή μήπως αυτό δεν έχει σχέση ?) ??? Θα σου ζητήσει να το βάλεις στο φορτιστή για να κάνει αναβάθμιση (εγώ φροντίζω να έχω φουλ μπαταρία πριν την αναβάθμιση για καλό και για κακό) Σε offline mode δε συνεχίζει την εγκατάσταση αν θυμάμαι καλά, αλλά μην ανησυχείς και κλήση να δεχθείς δεν υπάρχει πρόβλημα Ακομα μια ερωτηση παιδια ... Πως μπορω να βαλω εγω προγραμματα να ανοιγουνε οταν ανοιγω και το κινητο ??? Μπορω να το κανω αυτο ???? Πολλά προγράμματα έχουν αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις τους αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και πρόγραμμα για να κάνεις κάτι τέτοιο Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Παίδες επειδή έχει κατι χρονάκια να κάνω αναβάθμηση σε Νόκια , το κινητό πρέπει να είναι πλήρης φορτισμένο και να είναι σε offline mode( ή μήπως αυτό δεν έχει σχέση ?) ??? πρεπει να ειναι φορτισμενο, αλλιως δε θα σε αφησει και να ειναι στο γενικο προφιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα την ώρα της αναβάθμισης:p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Παίδες επειδή έχει κατι χρονάκια να κάνω αναβάθμηση σε Νόκια , το κινητό πρέπει να είναι πλήρης φορτισμένο και να είναι σε offline mode( ή μήπως αυτό δεν έχει σχέση ?) ???για το πρωτο ναι ,αλλα πρεπει να το εχεις στο γενικο προφιλ Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ερωτηση στην νεα εκδοση (30.0.0.019) οταν πατατε το Multimedia κουμπι που ειναι πανω απο το C σας εμφανιζει τις καρτελες?Γιατι σε μενα δεν κανει τιποτα παει να μπει αλλά τελικα επιστρεφει στην οθονη αναμονης...Περιμενω τις απαντησεις σας και ειμαι προθυρα του πατησω κανενα hard format γιατι τα εχω παρει ολιγον τι... Καλησπέρα, εκανα κ γω την αναβάθμιση κ δουλεύει κανονικα το multimedia key. Κάνε ένα hard format το τηλ. μήπως κ στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 βρηκα το λογο που η καρτα μνημης δεν αναγνωριζοταν απο το pc. μετα την αναβαθμιση εβαλα κωδικο χρηστη στην καρτα. ελεγε πως οταν την τοποθετησεται σε αλλο μεσο θα σας ζητηθει ο κωδικος. τελικα αντι να ζηταει κωδικο το pc δεν την αναγνωριζε. εκανα αφαιρεση κωδικου και ολα τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το είχα πάθει παλιά με ένα άλλο κινητό. Αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να φύγω τον κοδικό. Δεν γινόταν Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 μολις εκανα κ εγω την αναβαθμιση...δεν βλεπω καμια τρανταχτη διαφορα,ολα αυτα βασικα που ειπαν παραπανω αλλα το μεγαλο μπαμ δεν το βλεπω,προς το παρον τουλαχιστον... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εμένα πάντως τώρα που προσπάυησα να την κάνω μου είπε ότι έχω την τελευταία (20***** κάτι δεν θυμάμαι ακριβώς) ... Γιατί αυτό ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εμένα πάντως τώρα που προσπάυησα να την κάνω μου είπε ότι έχω την τελευταία (20***** κάτι δεν θυμάμαι ακριβώς) ... Γιατί αυτό ? Ποιο ειναι το Product Code της συσκευης σου? Εχεις κανει ξανα αναβαθμιση? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 όχι δεν έχω κάνει ξανά στο Ν82. Α και πήγα εκεί που γράφεις το product code της συσκευής και λέει ότι το 20***** είναι το τελευταίο. Το product code μου είναι 0566174 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 καλησπερα. μετα απο καιρο ειπα να ρυθμισω το χοτμειλ μου στο ν82. ρε παιδια δε μπορω να το πετυχω. τι ρυθμισεις πρπει να βαλω σε διακομιστες κτλ? θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 όχι δεν έχω κάνει ξανά στο Ν82. Α και πήγα εκεί που γράφεις το product code της συσκευής και λέει ότι το 20***** είναι το τελευταίο. Το product code μου είναι 0566174 Aυτο συμβαινει επειδη η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη και ευτυχος που δεν βγηκε ακομη αναβαθμιση για αυτο το Product Code γιατι θα εχανες τα ελληνικα. Θα πρεπει να αλλαξεις το Product Code της συσκευης σου και να βαλεις το ελληνικο, μετα να προχωρησεις στην αναβαθμιση. Εαν το N82 σου ειναι το απλο θα βαλεις το Product Code που αναγραφετε στο τελος του 1 ποστ του παροντος. Εαν το Ν82 σου ειναι το Μαυρο θα βαλεις το Product Code που υπαρχει εδω. Η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις ειναι η παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 Kαλη επιτυχια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Τοτε θα πρεπει να περιμενεις να βγει αναβαθμιση για το συγκεκριμενο Product Code.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 να σημειωσω οτι η αναβαθμιση διορθωσε τη συνδεση usb..τωρα ποια λεει το καλωδιο usb μπορει να αφαιρεθει!!! Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Τοτε θα πρεπει να περιμενεις να βγει αναβαθμιση για το συγκεκριμενο Product Code..Τώρα και να πάει ??? το άρχισα το update! Ευχαριστώ πάντως Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 καλησπερα. μετα απο καιρο ειπα να ρυθμισω το χοτμειλ μου στο ν82. ρε παιδια δε μπορω να το πετυχω. τι ρυθμισεις πρπει να βαλω σε διακομιστες κτλ? θενξψαχνωντας στο ιντερνετ δε βρηκα τιποτα. δεν ειναι δυνατον να κατεβαζω τα ιμειλ μου που ειναι σε λογαριασμο χοτμειλ? μονο ποπ3 υποστηριζεται? επισης να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη ή καποιος τροπος, το κοθμπακι που μας παει απευθειας στην εκθεση που ειναι κατω απο το right soft key αν μπορουμε να το ρυθμισουμε να ειναι συντομευση για κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλήμερα παιδιά τι γίνεται έχω και εγώ το ν82 μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το coreplayer και να δουλεύει στο ν82 σάς ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλήμερα παιδιά τι γίνεται έχω και εγώ το ν82 μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το coreplayer και να δουλεύει στο ν82 σάς ευχαριστώ πολύ Κανε μια αναζήτηση στο xxxxxxxxxx και θα το βρεις, ψάξε στην ενότητα Symbian OS 9.1/9.2 App. Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές μπορείς να κοιτάς και στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 ψαχνωντας στο ιντερνετ δε βρηκα τιποτα. δεν ειναι δυνατον να κατεβαζω τα ιμειλ μου που ειναι σε λογαριασμο χοτμειλ? μονο ποπ3 υποστηριζεται? Εγκατέστησε το Windows Live Messenger. Εκτός από τον Messenger, δημιουργεί και το κατάλληλο γραμματοκιβώτιο για τον λογαριασμό hotmail. Μπες στην εφαρμογή Download και θα βρεις την τελευταία έκδοση του προγράμματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts