Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε τωρα μολις το εκανα και μου λεει οτι μπορω να το αναβαθμισω στην30.0.019 αν θυμαμαι καλα τι εγραφε ... Βεβαια δεν το κανω γιατι θελω το τηλεφ ξεκλειδ.....
Samsung Galaxy S3

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρα η φωτεινοτητα οθονης παραμενει χαμηλη...

Για το θεμα αυτονομιας μπορειτε να δωσετε μια γενικη εικονα? Ποσο κραταει με απλη χρηση τωρα?

Το changelog γραφει για βελτιωσεις στην καμερα, βλεπετε καποια διαφορα?

Περιγρφετε οτι η ενταση των ακουστικων ειναι χαμηλη. Ποσο χαμηλη ακριβως?

Η ενταση των μεγαφωνων της συσκευης σε τι επιπεδα κυμαινεται?

Ακομα μια ερωτηση παιδια ...

Πως μπορω να βαλω εγω προγραμματα να ανοιγουνε οταν ανοιγω και το κινητο ??? Μπορω να το κανω αυτο ????

Samsung Galaxy S3

Παίδες επειδή έχει κατι χρονάκια να κάνω αναβάθμηση σε Νόκια , το κινητό πρέπει να είναι πλήρης φορτισμένο και να είναι σε offline mode( ή μήπως αυτό δεν έχει σχέση ?) ???
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

εκανα και εγω την αναβαθμιση! αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τι ακριβως εννοειται οταν λετε δεν ειναι hackable. πριν δηλαδη θα μπορουσα να ''σκαλισω''' το N82 με καποιο custom firmware?:worry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

Παίδες επειδή έχει κατι χρονάκια να κάνω αναβάθμηση σε Νόκια , το κινητό πρέπει να είναι πλήρης φορτισμένο και να είναι σε offline mode( ή μήπως αυτό δεν έχει σχέση ?) ???

Θα σου ζητήσει να το βάλεις στο φορτιστή για να κάνει αναβάθμιση (εγώ φροντίζω να έχω φουλ μπαταρία πριν την αναβάθμιση για καλό και για κακό)

Σε offline mode δε συνεχίζει την εγκατάσταση αν θυμάμαι καλά, αλλά μην ανησυχείς και κλήση να δεχθείς δεν υπάρχει πρόβλημα

Ακομα μια ερωτηση παιδια ...

Πως μπορω να βαλω εγω προγραμματα να ανοιγουνε οταν ανοιγω και το κινητο ??? Μπορω να το κανω αυτο ????

Πολλά προγράμματα έχουν αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις τους αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και πρόγραμμα για να κάνεις κάτι τέτοιο

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

πρεπει να ειναι φορτισμενο, αλλιως δε θα σε αφησει και να ειναι στο γενικο προφιλ.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα την ώρα της αναβάθμισης:p
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

για το πρωτο ναι ,αλλα πρεπει να το εχεις στο γενικο προφιλ
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Ερωτηση στην νεα εκδοση (30.0.0.019) οταν πατατε το Multimedia κουμπι που ειναι πανω απο το C σας εμφανιζει τις καρτελες?Γιατι σε μενα δεν κανει τιποτα παει να μπει αλλά τελικα επιστρεφει στην οθονη αναμονης...Περιμενω τις απαντησεις σας και ειμαι προθυρα του πατησω κανενα hard format γιατι τα εχω παρει ολιγον τι...

Καλησπέρα, εκανα κ γω την αναβάθμιση κ δουλεύει κανονικα το multimedia key. Κάνε ένα hard format το τηλ. μήπως κ στρώσει.

βρηκα το λογο που η καρτα μνημης δεν αναγνωριζοταν απο το pc.

μετα την αναβαθμιση εβαλα κωδικο χρηστη στην καρτα. ελεγε πως οταν την τοποθετησεται σε αλλο μεσο θα σας ζητηθει ο κωδικος. τελικα αντι να ζηταει κωδικο το pc δεν την αναγνωριζε. εκανα αφαιρεση κωδικου και ολα τελεια

το είχα πάθει παλιά με ένα άλλο κινητό. Αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να φύγω τον κοδικό. Δεν γινόταν

μολις εκανα κ εγω την αναβαθμιση...δεν βλεπω καμια τρανταχτη διαφορα,ολα αυτα βασικα που ειπαν παραπανω αλλα το μεγαλο μπαμ δεν το βλεπω,προς το παρον τουλαχιστον...
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Εμένα πάντως τώρα που προσπάυησα να την κάνω μου είπε ότι έχω την τελευταία (20***** κάτι δεν θυμάμαι ακριβώς) ... Γιατί αυτό ?

Εμένα πάντως τώρα που προσπάυησα να την κάνω μου είπε ότι έχω την τελευταία (20***** κάτι δεν θυμάμαι ακριβώς) ... Γιατί αυτό ?

Ποιο ειναι το Product Code της συσκευης σου? Εχεις κανει ξανα αναβαθμιση?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

όχι δεν έχω κάνει ξανά στο Ν82. Α και πήγα εκεί που γράφεις το product code της συσκευής και λέει ότι το 20***** είναι το τελευταίο. Το product code μου είναι 0566174

καλησπερα. μετα απο καιρο ειπα να ρυθμισω το χοτμειλ μου στο ν82. ρε παιδια δε μπορω να το πετυχω. τι ρυθμισεις πρπει να βαλω σε διακομιστες κτλ? θενξ

όχι δεν έχω κάνει ξανά στο Ν82. Α και πήγα εκεί που γράφεις το product code της συσκευής και λέει ότι το 20***** είναι το τελευταίο. Το product code μου είναι 0566174

Aυτο συμβαινει επειδη η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη και ευτυχος που δεν βγηκε ακομη αναβαθμιση για αυτο το Product Code γιατι θα εχανες τα ελληνικα.

Θα πρεπει να αλλαξεις το Product Code της συσκευης σου και να βαλεις το ελληνικο, μετα να προχωρησεις στην αναβαθμιση.

Εαν το N82 σου ειναι το απλο θα βαλεις το Product Code που αναγραφετε στο τελος του 1 ποστ του παροντος.

Εαν το Ν82 σου ειναι το Μαυρο θα βαλεις το Product Code που υπαρχει εδω.

Η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις ειναι η παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377

Kαλη επιτυχια :)

Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά

Τοτε θα πρεπει να περιμενεις να βγει αναβαθμιση για το συγκεκριμενο Product Code..

να σημειωσω οτι η αναβαθμιση διορθωσε τη συνδεση usb..τωρα ποια λεει το καλωδιο usb μπορει να αφαιρεθει!!!

Τοτε θα πρεπει να περιμενεις να βγει αναβαθμιση για το συγκεκριμενο Product Code..
Τώρα και να πάει ??? το άρχισα το update! Ευχαριστώ πάντως

καλησπερα. μετα απο καιρο ειπα να ρυθμισω το χοτμειλ μου στο ν82. ρε παιδια δε μπορω να το πετυχω. τι ρυθμισεις πρπει να βαλω σε διακομιστες κτλ? θενξ
ψαχνωντας στο ιντερνετ δε βρηκα τιποτα. δεν ειναι δυνατον να κατεβαζω τα ιμειλ μου που ειναι σε λογαριασμο χοτμειλ? μονο ποπ3 υποστηριζεται?

επισης να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη ή καποιος τροπος, το κοθμπακι που μας παει απευθειας στην εκθεση που ειναι κατω απο το right soft key αν μπορουμε να το ρυθμισουμε να ειναι συντομευση για κατι αλλο?

Καλήμερα παιδιά τι γίνεται έχω και εγώ το ν82 μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το coreplayer και να δουλεύει στο ν82 σάς ευχαριστώ πολύ

Καλήμερα παιδιά τι γίνεται έχω και εγώ το ν82 μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το coreplayer και να δουλεύει στο ν82 σάς ευχαριστώ πολύ

Κανε μια αναζήτηση στο xxxxxxxxxx και θα το βρεις, ψάξε στην ενότητα Symbian OS 9.1/9.2 App.

Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές μπορείς να κοιτάς και στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ψαχνωντας στο ιντερνετ δε βρηκα τιποτα. δεν ειναι δυνατον να κατεβαζω τα ιμειλ μου που ειναι σε λογαριασμο χοτμειλ? μονο ποπ3 υποστηριζεται?

Εγκατέστησε το Windows Live Messenger.

Εκτός από τον Messenger, δημιουργεί και το κατάλληλο γραμματοκιβώτιο για τον λογαριασμό hotmail.

Μπες στην εφαρμογή Download και θα βρεις την τελευταία έκδοση του προγράμματος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″