Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και καποια βιντεο που θελουν και καποια σαιτ flash player μαλλον δεν υπαρχει λυση γι αυτα ε?

καλησπερα!αν καταλαβα καλα (Ν82)απο ολα οσα εχω διαβασει για το ν82 δεν εχει αυτο το’διαλο πως το λενε flash κατι.το εχει μονο το ν95.εχει βαλει κανεις τετοιο πραμα ;και για να μην χαλαρωνουμε ,αλλο το flash player και αλλο το flash lite;ευχαριστω!!!

:)

καλησπερα!αν καταλαβα καλα (Ν82)απο ολα οσα εχω διαβασει για το ν82 δεν εχει αυτο το’διαλο πως το λενε flash κατι.το εχει μονο το ν95.εχει βαλει κανεις τετοιο πραμα ;και για να μην χαλαρωνουμε ,αλλο το flash player και αλλο το flash lite;ευχαριστω!!!

Και το Ν82 έχει flash lite 3. Αρκεί να έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού ν20.0.062 και να έχεις ενεργοποιημένη την παρακάτω ρύθμιση: Ιστός > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σελίδα > Φόρτωση υλικού (Όλα).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ακριβώς από πάνω το έχω αναφέρει, αν έχει ή όχι. Διαβάζουμε και τα προηγούμενα!:!:

Όσο αφορά τη διαφορά του Flash Player και του Flash Lite, είναι ακριβώς τα ίδια, απλά το Lite είναι προσαρμοσμένη έκδοση του Flash Player για κινητές συσκευές.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

υπαρχει καποιος που να εχει δοκιμασει τοσο καρτα class 6 οσο και καρτα class 4?

ειμαι μεταξυ μιας 4αρας (class 6) και μιας 8αρας (class4). Εχουν την ιδια τιμη και δεν ξερω ποια να διαλεξω. Δε θα με χαλαγε να εχω 8 αλλα και τα 4 γιγα μου ειναι αρκετα αν εχει διαφορα στην ταχυτητα

ευχαριστω

Στο κινητό δεν θα δεις διαφορά πάντως.

σιγουρα?

αναρωτιομουν μηπως φορτωνε πχ τις φωτογραφιες πιο γρηγορα το Ν82.

φιλικα

Δεν έχει διαφορά. Και εγώ είχα μια 4gb sandisk και τώρα έβαλα την 8gb sandisk αλλά δεν έχω δει διαφορά στην ταχύτητα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ναι αλλα η sandisk απο οσο ξερω δεν βγαζει 4 γιγα class 6. αρα αν ειχες μια 4 γιγα class 4 και μια 8 γιγα class 4, λογικο να μη δεις διαφορα

η μονη που βλεπω ελλαδα με class 6 σε micro sd παντα ειναι της Transcend

Δεν θα δεις διαφορά στο κινητό φίλε μου.

γεια σας παιδια

Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πήρα απάντηση.Τον Ν82 τι αυτονομία έχει?

1. Σε κατάσταση αναμονής και 2. με χρήση ράδιο ή music player?

Παρακαλώ όποιος το έχει και ξέρει να μου πει γιατί είμαι ένα βήμα πριν το αγοράσω.Επίσης η πρόσβαση στα μουσικά τραγούδια πόσο εύκολη είναι?

Ευχαριστώ

1. Από 1,5 μεχρι 2,5 μέρες ανάλογα την χρήση (σαν τηλέφωνο)

2. Δεν έχω δοκιμάσει και πολύ το ράδιο ή το music player. Αυτό όμως που εξαντλεί την μπαταρία είναι το GPS. Αν θές να το χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο υπολόγισε και για φορτιστή αυτοκινήτου.;)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σαν απλό τηλέφωνο κρατάει 3 μέρες άνετα. Το gps όντως ρουφάει μπαταρία! Το music player δεν τρώει πολύ. Πιστεύω ότι με 3 ωρίτσες μουσική την ημέρα και λογικά τηλέφωνα, θα σου κρατάει κοντά 2 μέρες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,σήμερα πήρα και εγώ αυτό το τρομερό κινητό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος!!!!!Αλλά πως απενεργοποιείται η αυτόματη περιστροφή της οθόνης?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλορίζικο.:)

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμίσεις > Προβολή > Περιστροφή οθόνης (Όχι).

Ευχαριστώ πάρα πολύ Itchrist86!!!!!!Με βοήθησες πάρα πολύ!!!!!!

p.s.Μπήκα και εγώ στο γκρουπάκι!Καλώς σας βρήκα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά,σήμερα πήρα και εγώ αυτό το τρομερό κινητό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος!!!!!

Μεγειές, μεγειές. Καλορίζικο. :D

---------------------------------------

Τελικά υπάρχει κάποιος με ασημί Ν82 που να έβαλε μαύρα καλύμματα σε Nokia shop??? :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και το Ν82 έχει flash lite 3. Αρκεί να έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού ν20.0.062 και να έχεις ενεργοποιημένη την παρακάτω ρύθμιση: Ιστός > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σελίδα > Φόρτωση υλικού (Όλα).

γεια!μπορει αν μου πει καποιος φιλος πως γινεται η αναβαθμηση,και αν χανεται απο το τηλ. κατι;ευχαριστω!

:)

γεια!μπορει αν μου πει καποιος φιλος πως γινεται η αναβαθμηση,και αν χανεται απο το τηλ. κατι;ευχαριστω!

Διαβαστε πριν ρωτησετε: S60 Platform FAQ ερωτηση #7

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά καλησπέρα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται αν καεί κάποιο ή κάποια pixels από την κάμερα?

Υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του κινητού?

Το αγόρασα από τη WIND μόλις πριν δύο εβδομάδες και εκτός αυτού του προβλήματος δεν έχει παρουσιάσει τίποτα άλλο. Είναι απλά καταπληκτικό, τέλειο.

Ευχαριστώ εκ των προτέων για την απάντηση.

Εννοείς να καούν κάποια pixel από την οθόνη....

Σε αυτή τη περίπτωση σου την αλλάζουν μόνο αν είναι τρία και πάνω στη σειρά.

Εννοείς να καούν κάποια pixel από την οθόνη....

Σε αυτή τη περίπτωση σου την αλλάζουν μόνο αν είναι τρία και πάνω στη σειρά.

Ναι, εννοώ τα pixels της κάμερας (έκανα το γνωστό τεστ με το σκοτεινό φόντο). Ο.Κ. εντάξει τρία pixels και πάνω στη σειρά. Θα μου το αλλάξει η NOKIA/ALPHA COPY ή η WIND από όπου το αγόρασα??

Σε ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια, Itchrist86

Ναι, εννοώ τα pixels της κάμερας (έκανα το γνωστό τεστ με το σκοτεινό φόντο). Ο.Κ. εντάξει τρία pixels και πάνω στη σειρά. Θα μου το αλλάξει η NOKIA/ALPHA COPY ή η WIND από όπου το αγόρασα??

Σε ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια, Itchrist86

Τίποτα, να 'σαι καλά.:)

Πήγαινε καλύτερα στη Wind, πιστεύω να μη σε ταλαιπωρήσουν και να στο αλλάξουν.

Στην Alpha Copy, δεν νομίζω να σου το αντικαταστήσουν, οθόνη θα αλλάξουν μόνο.