hlias77 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Σημερα εδωσα το ασημι Ν82 μου,(το ειχα παρει τον Δεκεμβριο)και σημερα ξαναπηρα το μαυρο!Δεν βρηκα κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα που να καλυπτει της αναγκες μου,και να συνδιαζει ολες αυτες της λειτουργιες.:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 @THEO_LEGEND: Η Nokia προσεγγίζει αλλο κοινό από την S.E. Το Ν82 συγκεκριμένα, δεν ειναι συσκευή για πιτσιρικάδες και έφηβους. Συγκεντρώνει ωστόσο αχτύπητα χαρακτηριστικά και σήμερα δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του. Φυσικά, έχει και αυτό τις ατέλειές του, όπως όλα τα πράγματα σε αυτό το κόσμο. Εδω κανεις μεγαλο λαθος,, ολοι σχεδον οι πιτσιρικαδες παιρνουν ΝΟΚΙΑ series 60 και αυτο γιατι προσφερει πολλα παιχνιδια και εφαρμογες για να προσθεσουν,,, τα αντιστοιχα smartphone της ερικσον ειναι ποιο επαγγελματικα,,, γενικα τα ΝΟΚΙΑ series 60 ειναι μουλτιμιντια;) (μαλλον εσυ λες για τους πιτσιρικαδες που παιρνουν τα walkman phones χωρις να ειναι smartphone;)) Oπως ειπες ολες οι συσκευες εχουν τα θετικα και τα αρνητικα,,και στο Ν82 τα αρνητικα για μενα ειναι η μπαταρια οι υπερυθρες και μετα το μεγεθος της οθονης... αληθεια, μηπως ξερετε αν μπορουμε να του βαλουμε μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας ;;;;(δηλαδη να αυξηθει η αυτονομια) εστω και ΜΗ επισημες ΝΟΚΙΑ μπαταριες.....ξερει καποιος κατι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Όταν κατεβάσω κάποια email, και δεν τα θέλω, αν τα σβήσω απο την συσκευή, δεν σβήνονται οι τίτλοι. Φαίνεται με κόκκινη γραμμή οτι είναι σβησμένα, αλλά οι τίτλοι παραμένουν. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν θα έπρεπε να σβήνουν τελείως; Πως γίνεται αυτό; Φυσιολογικο ειναι φιλε μου . Επιλεγεις διαγραφη απο τηλεφωνο και απο διακομιστη ? Εαν κανεις ανανεωση θα φυγει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Το κινητό δεν το λες αργό. Έχει κάποια κολλήματα όπως όλα τα symbian αλλά δεν κολλάνε τα πλήκτρα. To pad είναι λίγο χαλαρό αλλά δεν κολλάει ούτε μου έχει δημιουργήσει κολλήματα. Το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι αρκετά καλό ας φαίνονται μικρά τα πλήκτρα, είναι σε καλή απόσταση μεταξύ τους και εξέχουν πολύ. Μόνο το myltimedia key πατιέται πολλές φορές κατά λάθος. Όσο για την οθόνη αφής νομίζω πως είναι δύσχρηστη στην καθημερινότητα. Ναι για πλοήγηση είναι ότι καλύτερο αλλά σκέψου να είσαι στο δρόμο με πράγματα και να θες να πάρεις ένα τηλέφωνο με το ένα χέρι ελεύθερο.... Πίκρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 [...] Το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι αρκετά καλό ας φαίνονται μικρά τα πλήκτρα, είναι σε καλή απόσταση μεταξύ τους και εξέχουν πολύ. Μόνο το myltimedia key πατιέται πολλές φορές κατά λάθος. Όσο για την οθόνη αφής νομίζω πως είναι δύσχρηστη στην καθημερινότητα. [...] Όντως το πληκτρολόγιο μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται δύσκολο στην πληκτρολόγηση, αλλά με την καθημερινή χρήση συνηθίζεται. Όσο για το Multimedia key, έχεις δίκιο, κι εγώ το πατάω πολύ συχνά κατά λάθος. ;) p.s.: Χρόνια πολλά σου, πολύχρονος. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Το κινητό δεν το λες αργό. Έχει κάποια κολλήματα όπως όλα τα symbian αλλά δεν κολλάνε τα πλήκτρα. To pad είναι λίγο χαλαρό αλλά δεν κολλάει ούτε μου έχει δημιουργήσει κολλήματα. Το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι αρκετά καλό ας φαίνονται μικρά τα πλήκτρα, είναι σε καλή απόσταση μεταξύ τους και εξέχουν πολύ. Μόνο το myltimedia key πατιέται πολλές φορές κατά λάθος. Όσο για την οθόνη αφής νομίζω πως είναι δύσχρηστη στην καθημερινότητα. Ναι για πλοήγηση είναι ότι καλύτερο αλλά σκέψου να είσαι στο δρόμο με πράγματα και να θες να πάρεις ένα τηλέφωνο με το ένα χέρι ελεύθερο.... Πίκρα! λεω να συμφωνισω και γω η οθονη αφης ειναι καλη αλλα να εισαι κατω και να χρησιμοποιεις και τα δυο χερια ειναι καλη για πλοηγηση και καφετερια αμα εισαι στο αμαξι ειναι dea:X αυτος ειναι και ο λογος που λεω να χτυπησω το ν82 ειναι πολυ ποιο καθημερινο και ευχρηστο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 αληθεια, μηπως ξερετε αν μπορουμε να του βαλουμε μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας ;;;;(δηλαδη να αυξηθει η αυτονομια) εστω και ΜΗ επισημες ΝΟΚΙΑ μπαταριες.....ξερει καποιος κατι;; γινεται 100% αλλα λινκ ειχα βρει για αλλα μοντελα(Ν80, Ν91)κτλ, δεν εχω κατι για το Ν82. ισως αν εψαχνες σε κανενα emarket ή ebay να εβρισκες τιμες παιζανε κοντα στα 25-30 ευρω αν θυμαμαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Εγώ πάντως δεν θα το διακινδύνευα να βάλω noname μπαταρία. Προτιμώ τη λύση της δεύτερης μπαταρίας, όπως έχω κάνει σχεδόν από τότε που το πήρα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Η οθονη αφης ειναι καλη και εφετζιδικη ετσι οπως ανακατευοντε ολα τα κολπα μεσα με το καθε αγγιγμα σου,αλλα για τη καθημερινοτητα και για εξω στη πραγματικη ζωη υστερη κατα πολυ(εκτος αν εισαι επαγγελματιας,η στελεχος) και οχι μονο που δε μπορεις να κανεις διαφορα πραγματα αυτοματοποιημενα(π.χ. να στειλεις 1 sms)που με τα πληκτρα γινετε σχεδον με τη συνηθεια,ενω με τη τατσ πρεπει να μαθεις να στοχευεις σωστα κατι που δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα στο κοσμο ειδικα μερα κατω απ νταλα ηλιο:cry: Οπως επισεις και στην ευαισθησια σε τυχον κακουχιες της καθημερινοτητας οπως γρατσουνιες κ.α. Εγω κανω το αλλο,εχω το αφης για το σπιτι και για καθημερινοτητα εχω 1 ΅κανονικο΅ τηλεφωνο γιατι πιστευω πως οσο παραμετροποιηση και να παιρνουν τα windows mobiles για μενα θα ειναι πιο χρησιμη μια αξιοπρεπη φωτογραφικη για snap shoots της καθημερινοτητας παρα η..φιγουρα που προσφερουν οι αφης! Α,και κατι αλλο,πηγα στο Πλαισιο να παρω το μαυρο αλλα..γιοκ,απο 30 του μηνος και μετα!! Και μ αρεσει που ειχα αγορασει 1 εκ των πρωτων στο Μall oταν ειχε πρωτοβγει το ασημι..:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrenalinos Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλημερα σας.οι χαρτες του GPS βρισκονται στη μνημη τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλημερα σας.οι χαρτες του GPS βρισκονται στη μνημη τηλεφωνου? Στην κάρτα μνήμης αποθηκεύονται οι χάρτες, και για το Nokia maps ("Χάρτες"), και για τα Garmin/Sygic. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλημερα.Απο χθες απολαμβανω τις χάρες του Ν82 και εχω μπλεξει τα μπουτια μου. Μερικες αποριες(με το manual δεν βγαζω και πολυ άκρη) 1)Εγκατεστησα το Ν-gage απο laptop και μου εξαφανιστηκαν τα 2 games που ειχε μεσα 2)με τους χαρτες και το navigator ΤΕΛΙΚΑ τι πληρωνεις και τι οχι; 3)Πως κανεις συνδεση με ιnternet;Θελει κωδικους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλημερα.Απο χθες απολαμβανω τις χάρες του Ν82 και εχω μπλεξει τα μπουτια μου. Μερικες αποριες(με το manual δεν βγαζω και πολυ άκρη) 1)Εγκατεστησα το Ν-gage απο laptop και μου εξαφανιστηκαν τα 2 games που ειχε μεσα 2)με τους χαρτες και το navigator ΤΕΛΙΚΑ τι πληρωνεις και τι οχι; 3)Πως κανεις συνδεση με ιnternet;Θελει κωδικους; Καλοριζικο & καλως ηρθες ! :) 1) τα παιχνιδια ουτως ή αλλος ειναι demo . Μπορεις να τα κατεβασεις παλι απο την εφαρμογη του n-gage. 2)Με την εφαρμογη Χαρτες -Nokia maps υπο κανονικες συνθηκες πληρωνεις συνδρομη για φωνητικη πλοηγηση. Με την αγορα του Ν82 εχεις 3 μηνες δωρεαν. Τσεκαρε το αντιστοιχο θεμα για περισσοτερα. Υπαρχουν ομως και αλλες εφαρμογες . Δες τα θεματα για garmin & sygic. 3)Συνδεση κανεις ειτε με gprs ειτε με wifi Σχετικα με τους κωδικους που λες εαν το δικτυο wifi που θες να συνδεθεις ειναι κλειδωμενο ,ναι θες Κλειδι Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Υπαρχει καποιο docking station για το N82? εχω δει σε διαφορες παρουσιασεις, ειναι καταπληκτικα αλλα δεν λεει ονομα για να μπορω να το ψαξω να το βρω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_12 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Γειάς σας σήμερα πήρα στα χέρια μου το n82. Επειδή σε θέματα gps ειναι λιγο άσχετος θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τους χάρτες και πως μπορώ να κάνω το gps να λειτουργει???? Εάν θελήσω να αλλάξω χάρτες πως μπορώ να βάλω καινούριους????/ Παράθεση ~~nokia 4 ever~~:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Γειάς σας σήμερα πήρα στα χέρια μου το n82. Επειδή σε θέματα gps ειναι λιγο άσχετος θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τους χάρτες και πως μπορώ να κάνω το gps να λειτουργει???? Εάν θελήσω να αλλάξω χάρτες πως μπορώ να βάλω καινούριους????/ Διαβασε 2 ποστ ποιο επανω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Υπαρχει καποιο docking station για το N82? εχω δει σε διαφορες παρουσιασεις, ειναι καταπληκτικα αλλα δεν λεει ονομα για να μπορω να το ψαξω να το βρω και εγω Καλησπερα :) Εχεις συγκρατησει μηπως καμμια φωτογραφια του για να το ψαξω ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Φυσιολογικο ειναι φιλε μου . Επιλεγεις διαγραφη απο τηλεφωνο και απο διακομιστη ? Εαν κανεις ανανεωση θα φυγει. Το παλεύω, αλλά δεν τα καταφέρνω... Κάνω διαγραφή και απο τον διακομιστή... Πως κάνω ανανέωση; έχει επιλογή; - δεν βρίσκω τίποτα... εννοείς με λήψη νέων μηνυμάτων; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Το παλεύω, αλλά δεν τα καταφέρνω... Κάνω διαγραφή και απο τον διακομιστή... Πως κάνω ανανέωση; έχει επιλογή; - δεν βρίσκω τίποτα... εννοείς με λήψη νέων μηνυμάτων; Καλησπερα :) Με disconnect/connect , δεν φευγουν ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλησπερα :) Με disconnect/connect , δεν φευγουν ? Καλησπέρα επίσης :) Έκανα σύνδεση, μου κατέβασε τα νέα και έσβησε τα παλαιά. Άρα, πάντα κάποιες επικεφαλίδες θα βλέπω... δεν σβήνονται όλα... κατάλαβα. Και προφανώς, αν δεν θέλεις να τα σβήσεις απο τον διακομιστή (γιατί θες να τα λάβεις και στο PC σου ας πούμε) θα τα έχεις πάντα ως επικεφαλίδες στο τηλέφωνο... Δεν καθαρίζουν τελείως (στην περίπτωση αυτή) απο την συσκευή αν κατάλαβα καλά. Εκτός, αν σβήνοντάς τα απο τον υπολογιστή, σβήνονται και στο τηλ. όταν ξανασυνδεθείς; (δεν νομίζω) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Επανερχομαι μετα απο καιρο στο θεμα των restart σε συνδεση με τα ακουστικα και με το καλωδιο τηλεορασης.Μετα απο 25 μερες που δεν ειχα προβλημα, μπορω να πω οτι η αιτια ηταν το Lament Island.Πηρε ποδι και ολα καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Έχω προσέξει πως αν καλέσω, ή κάποιος με καλέσει από κάποιο τηλέφωνο που έχω στον κατάλογο του τηλεφώνου, και το έχω ορίσει π.χ. σαν σταθερό, Fax κλπ., στο Log των κλήσεων φαίνονται όλες οι κλήσεις σαν να προήλθαν από κινητό, ή να έχουν κληθεί ως κινητά... :wacko: Το έχει παρατηρήσει κανεις άλλος αυτό? :shifty: PS: With SW Version 20.0.062 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Αν εννοείς το εικονίδιο με το κινητό τηλέφωνο που εμφανίζεται, ναι όντως έτσι γίνεται. Είναι γνωστό bug όλων των τηλεφώνων με 3rd Edition. :O Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζει αντίστοιχο εικονίδιο, ανάλογα με τον τύπο του τηλεφώνου που είναι καταχωρημένο στις Επαφές, αλλά δεν... :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Αν εννοείς το εικονίδιο με το κινητό τηλέφωνο που εμφανίζεται, ναι όντως έτσι γίνεται. Είναι γνωστό bug όλων των τηλεφώνων με 3rd Edition. :O Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζει αντίστοιχο εικονίδιο, ανάλογα με τον τύπο του τηλεφώνου που είναι καταχωρημένο στις Επαφές, αλλά δεν... :X Αυτό εννοώ αλλα με το E70 δεν συνέβαινε αυτό το πράγμα και ήταν 3rd Edition, το έχεις δει και σε αλλα μοντέλα αυτό το Bug? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Αυτό εννοώ αλλα με το E70 δεν συνέβαινε αυτό το πράγμα και ήταν 3rd Edition, το έχεις δει και σε αλλα μοντέλα αυτό το Bug? :wacko: bug των s60 3rd fp1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts