Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να το αποθηκεύσεις ως σημείο πρόσβασης κάνοντας αναζήτηση από τη "Διαχείριση Συνδέσεων".

Θα το δοκιμάσω...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, όσον αφορά τη φωτεινότητα της οθόνης, να ξαναπούμε το χιλιοειπωμένο, ότι είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Η πραγματική φωτεινότητα της οθόνης φαίνεται είτε κατά την εκκίνηση, είτε κατά τη χρήση του Sygic. Όσοι το έχετε δει, ξέρετε για τι είδους διαφορά μιλάμε. Δεν είναι δυσανάγνωστη η οθόνη, αλλά έχοντας δει πόσο φωτεινή μπορεί να γίνει, είναι λογικό να τσαντίζεται κανείς για την επιλογή των σχεδιαστών της Nokia. ;)

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΠΑΝΟ...:cry:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Aς ελπισουμε πως σε μελλοντικη αναβαθμιση θα λυθει το προβληματακι με το φωτισμο της οθονης :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πλάκα-πλάκα, στο φινάλε στέλνουμε ένα e-mail στον developer του Sygic να τον ρωτήσουμε πώς το πέτυχε.

Παίζει να διορθώνεται με καμία χακιά από αυτές που έσκασαν μύτη τελευταία για τους system folders. :lol::lol::lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το τζαμακι της καμερας πως το καθαριζετε?

Με ενα πανακι γυαλιων ....

===========================================================

Nokia N82 Black Review: Photos & First Thoughts

http://img123.imageshack.us/img123/6872/247425937403b27e64afooy4.th.jpg http://img123.imageshack.us/img123/8972/24742592522203a7c9b9owr1.th.jpg http://img123.imageshack.us/img123/557/2474260878ed872653a6ogy3.th.jpg http://img123.imageshack.us/img123/7376/24742606064817279f26obg8.th.jpg

Τhe outer rim of the D-pad is slightly raised more, while the main selector button has stayed the same.

This gives it more of a concave feel and allows for easier navigation.

The buttons also feel stronger and more durable on this version

http://www.symbian-addict.com/2008/05/nokia-n82-black-review-photos-first.html

05062008294

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

δηλαδη στον ηλιο δεν βλεπετε καθολου:(?πως ειναι σε σχεση με τα uiq3 της ερικσον που επισης τη μερα ειναι αορατα,δεν βλεπεις ουτε ποιος σε καλει

σορυ για τισ πολες ερωτησεις αλλα μαρεσει και ξερετε!

έχει πολύ καλή φωτηνότητα. Είναι καλύτερο τα uiq3 που είχα (p1, m600, w950)

Νέα μείωση τιμής απο το Πλαίσιο 417€ :)

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Και η δικιά μου άποψη είναι ότι η φωτεινότητα του Ν82 δεν είναι και τόσο τραγική, απλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

Πάντως το GPS σε ντάλα λιακάδα έξω, βλέπετε μιά χαρά. Περισσότερο ενοχλεί το μέγεθος της οθόνης που είναι οριακά αποδεκτό για GPS, παρά η φωτεινότητα της οθόνης. Κατά την γνώμη μου, με αυτές τις διαστάσεις το GPS μόνο από πεζό μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε στο αυτοκίνητο, υπάρχει άλλη λύση: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία εξωτερική οθόνη και να συνδέουμε εκεί το N82 μέσω της TV out του! Αυτές οι οθόνες βρίσκονται με λιγότερα από 100 ευρώ.

BTW, να αναφέρω ότι από τότε που πήρα το N82, ακούω πολυ διαδικτυακό ραδιόφωνο! Η ευκολία να το συνδέεις σε έναν ενισχυτή και να μην μπλέκεις υπολογιστή, ήταν μάλλον αυτό που χρειαζόμουν για να ασχοληθώ με αυτό το διεθνές μέσο!

Πρώτη παρατήριση: οι μισοί χορευτικοί ραδιοσταθμοί στο Nokia Radio, είναι γαλλικοί! Πολύ French Electro (Tecktonik)! Αντίθετα, από Γερμανία ελάχιστα ουσιαστικά πράγματα - θα μου πεις αυτοί έχουν όλα τους τα ραδιόφωνα δορυφορικά και ελευθερα -

Εκπληξη επίσης, η μεγάλη ποσότητα των λατινοαμερικάνικων ραδιοφώνων. Πολύ λάτιν... Ε, ρε να το είχα αυτό πριν κάτι χρόνια που ειχα μπλέξει με μία τρελαμένη.. Ricky Martin θα είχα γίνει έως σήμερα! :-P

Όσοι έχουν αγοράσει το Ν82 πρόσφατα, ποια έκδοση Nokia Maps έχετε; Την κανονική ή την v2.0;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα ασύρματα δίκτυα.

Ποιο συγκεκριμένα, έχω ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι με κωδικό έστω 123456789. Ενώ το βρίσκω και καταχωρώ τον κωδικό, δεν εμφανίζει το ΟΚ έτσι ώστε να συνδεθώ. Το ΟΚ εμφανίζεται για παράδειγμα στον 4ο χαρακτήρα που πληκτρολογώ και μετά στον 13ο.

Τι φταίει;

(το κινητό είναι πρόσφατα αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση)

πανε στον οδηγο wlan επελεξε το σημειο προσβασης και κανε επεξεργασια σημειου προσβασης>ρυθμ.ασφαλ.wlan>ρυθμ.κλειδιου wep και εκει στην κρυπτογραφηση wep εχεις 64 bit καντο 128bit

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Γεια και απο ακομα εναν ευτυχη κατοχο ενος Ν82.

Διαβασα γυρω στις 50 σελιδες και παρ αυτα εχω μερικες αποριες.

Το προβλημα με την # στο GARMIN λυθηκε?

Ποιο απο τα δυο να διαλεξω GARMIN ή sygic?

Εχουν και τα δυο ελληνικη πλοηγηση?

Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου.

V. 20,0,062

Nokia N82 7,01

Εχω την τελευταια?

Ρε παιδια οταν ακουω μουσικη τα κομματια ειναι με αλφαβητικη σειρα? γιατι στο δικο μου ειναι ολα κανονικα εκτος αυτα που αρχιζουν απο f (τα τοποθετει μετα το γραμμα y ενω επρεπε να ειναι μετα το e) και g που τα βαζει μετο c ενω το σωστο ειναι μετα το f. Παρουσιαζει και σε σας το ιδιο bug σημειωση οτι ολα τα κομματια τα εχω με αγγλικους χαρακτηρες

Καλησπέρα σε όλους! Από το απόγευμα της Τρίτης είμαι και γω ένας ευτυχής (θα δείξει) κάτοχος του N82 (Πλαίσιο, 437ε). Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα... εκτός από το οτι οι επιλογές του μενού είναι άπειρες (!!!), με αποτέλεσμα να μη θυμάμαι που βρίσκεται η καθεμία (πριν πάρω το N82 είχα το SE Z600, οπότε καταλαβαίνετε οτι δεν είχα συνηθίσει σε μεγάλο μενού...). Να πω οτι εμένα προσωπικά η φωτεινότητα της οθόνης δεν με ενοχλεί, και μάλιστα έχω τον αισθητήρα στο χαμηλότερο επίπεδο. Και να ρωτήσω: μέχρι να βρω και να εγκαταστήσω το Sygic, θα χρησιμοποιώ το Nokia Maps. Χρειάζεται να περάσω στο κινητό κάποια αρχεία επιπλέον (χάρτη κάποιας πόλης πχ), ή το Maps είναι έτοιμο από μόνο του;

Γεια και απο ακομα εναν ευτυχη κατοχο ενος Ν82.

Διαβασα γυρω στις 50 σελιδες και παρ αυτα εχω μερικες αποριες.

Το προβλημα με την # στο GARMIN λυθηκε?

Ποιο απο τα δυο να διαλεξω GARMIN ή sygic?

Εχουν και τα δυο ελληνικη πλοηγηση?

Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου.

V. 20,0,062

Nokia N82 7,01

Εχω την τελευταια?

1) Έχει λυθεί το πρόβλημα με την # στο garmin, έχει βγει νέα έκδοση και θα την βρεις στο xxxxxxxxx. Για πιο πολλες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις το Garmin Maps Mobile™ XT

2) Ναι αυτή είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού.

Χρειάζεται να περάσω στο κινητό κάποια αρχεία επιπλέον (χάρτη κάποιας πόλης πχ), ή το Maps είναι έτοιμο από μόνο του;

Θα πρέπει να περάσεις με το maploader τον χάρτη της χώρας που θες να έχεις στο κινητό σου. Πιο πολλά θα βρεις εδώ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Θα πρέπει να περάσεις με το maploader τον χάρτη της χώρας που θες να έχεις στο κινητό σου. Πιο πολλά θα βρεις εδώ.

Αχα... Θα το διαβάσω όλο και θα επανέλθω με απορίες, αν υπάρχουν! :thanks:

παιδες το πηρα εχθες απο Nokia Shop φοβερο τηλεφωνο ακομα το ψαχνω. το πηρα σε ασημι. Οποτε καλοσωριζω τον εαυτο στο club των Ν82 users:D:D
υπογραφή εκτός ορίων

έχει πολύ καλή φωτηνότητα. Είναι καλύτερο τα uiq3 που είχα (p1, m600, w950)

καλα τα uiq τη μερα στον ηλιο ειναι αχρηστα και στο 100% νατα βαλεις δε βλεπεις τιποτα:mad:να ρωτησω κατι αλλο στο ραδιο που ειχεε αναφερθει οτι εκανε restart ισχυει?

όχι φίλε δεν ισχύει κάτι τετοια τουλάχιστον σε εμένα είναι πολύ καλό και ειδικά με την τελευταια αναβαθμιση είναι τελειο!!:)

Ξέρετε πότε θα έρθουν προσόψεις για το κινητο μας μπεζ άσπρες και μαυρες και πόσο θα κάνει η αλαγη!?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Ο φορτιστής που υπάρχει μέσα στη συσκευασία είναι καλός για την μπαταρία; Έχω ακούσει οτι οι φορτιστές ταξιδιού κάνουν ζημιά στις μπαταρίες (επειδή τις φορτίζουν γρηγορότερα, ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...). Ισχύει αυτό ή όχι;

Ευτυχής κάτοχος του Ν82 και εγώ, το βρίσκω πολύ καλό τηλέφωνο, με πολύ καλό GPS και WIFI.

Έχω εγκαταστήσει το GARMIN και στις πλοηγήσεις που έχω κάνει, σε όλες σχεδόν, έχει κολλήσει κάποια στιγμή, με τις περισσότερες φορές να έχω φωνητική καθοδήγηση αλλά η οθόνη κολλημένη στο φόντο, χωρίς να βλέπω τίποτα, όσο και αν το παίδεψα... (πιθανόν να το έκανε μετά απο γύρισμα της συσκευής, όπου μου άλλαξε orientation στην οθόνη)...

Πιστεύετε οτι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου προγράμματος, ή πρόβλημα μνήμης (ή κάτι άλλο) της συσκευής;

Ο φορτιστής που υπάρχει μέσα στη συσκευασία είναι καλός για την μπαταρία; Έχω ακούσει οτι οι φορτιστές ταξιδιού κάνουν ζημιά στις μπαταρίες (επειδή τις φορτίζουν γρηγορότερα, ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...). Ισχύει αυτό ή όχι;

Αν φορτίζει με το καλώδιο USB (δεν το έχω δει ακόμα), σαφώς είναι καλύτερη φόρτιση, γιατί φορτίζει πιο αργά. Πάντως, ο φορτιστής ταξιδίου, κακός δεν θα είναι, αφού τον δίνει η ΝΟΚΙΑ...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Kαλησπέρα παιδιά,εγκατάστησα το xplore στο ν82 μου πριν 4 μέρες και ενώ λειτουργούσε κανονικά χωρίς να μου έχει κάνει κανένα restart απο την αρχή που το πήρα τώρα ξαφνικά από χθες τρώει σκαλώματα και μου έχει κάνει 2-3 restart (την μια έβγαλα την μπαταρία για να κλείσει και να το ξαναανοίξω)φταίει το x-plore άραγε ή κάτι άλλο???Μόνο κάτι παιχνίδια έχω εγκαταστήσει τις τελευταίες 2-3 μέρες...Κανείς άλλος παθών?

Υ.Γ:έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού.

@Takis_xr: Χρησιμοποιείς την εργοστασιακή κάρτα μνήμης? Αν ναι, αυτή δημιουργεί το πρόβλημα.

Το καλύτερο είναι να την αντικαταστήσεις το συντομότερο.

Αν όχι, κάποια από τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες δημιουργεί το πρόβλημα.