panosz75 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ...και το bug γίνεται χειρότερο όταν επιχειρήσεις να κάνεις τα αρχεία αυτά hidden ή system από κάποιον file manager. Τότε εμφανίζει όλα τα αρχεία με τα ίδιο όνομα, π.χ. αν έχεις στον ίδιο φάκελο 10 tracks με ονόματα "track 1", "track2", κ.ο.κ., τότε αν τα κάνεις hidden ή system, η εφαρμογή των προφίλ εμφανίζει 10 αρχεία με ένα όνομα, π.χ. "track 1". :wacko: Δεν ξέρω αν το κάνει αυτό άλλο τηλέφωνο, αλλά στο Ν82 έτσι είναι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Στο Ν82, στην εφαρμογή "προφίλ" είναι όπως σου περιέγραψα. Πρέπει να είναι bug. Έχει ήδη αναφερθεί πιο παλιά. ;) Δεν ξέρω τι παίζει με τα υπόλοιπα FP1 τηλέφωνα (π.χ. Ν95, Ν76, 6120, 6290 κλπ). Πάνο έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το bug...!;):ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Ναι, έτσι είναι δυστυχώς. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει με την επόμενη αναβάθμιση, η οποία παρεμπιπτόντως βλέπω ότι μάλλον αργεί, για να μην έχουμε κανένα νέο ακόμα. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Φίλε BURNIN_AMBITION, κάνε αυτό ακριβώς που σου λέει ο Balantis. Πάρε τον ήχο wake up boo, και κάντον αντιγραφή στον φάκελο C:/Κλίπ Ήχου/Ψηφιακοί Ήχοι με την Διαχείρηση Αρχείων. Μετά βγάλε την κάρτα μνήμης. Πήγαινε Ρολόι -> Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Ήχος Αφύπνισης και θα στον βγάλει στην λίστα. φιλε σε υπερευχαριστω ακουστε τι εγινε εβγαλα το μεμορυ στικ και οντως βρηκε το τραγουσι ρε παιδια απιστευτο οποτε το ρυθμισα το ξυπνητηρι όμως με το που ξαναεβαλα την μεμορυ στικ παλι δε βλεπει τα αλλα τραγουδια γιατι συμβαινει αυτο? και οταν θελω νμα βαλω ρνγκτοουνσ στις επαφες παλι αν εχω μεσα το μεμορυ στικ δε τα βλεπει τα ρινγκτοουνς. το μεμορυ στικ ειναι 8 γκιγκα που πηρα απο κατερελο και πριν το βαλω το φορμαρα μαλλον πρπει να κανω φορματ στην καρτα μεμορυ στικ παλι? αν κανω θα λυθει?αλλιως τωρα που καταλαβαμε οτι φταιει η μεμορυ στικ μπροει καποιος να σκεφτει μια λυση? αν πρπει αναγκαστικα να κανω φορματ στην καρτα (οποτε και μαλλον και χαρντ ρισετ στον σκληρο κιολας, θελω να ρωτησω τα εκης παρακαλω απαντηστε σε ολα, αν γνωριζετε επακριβως. δε θελω να ρισκαρω τα ρωταω ολα τα παρακατω γιατι πρωτη φορα παιρνω συμπιαν και θελω να μη κανω καμια χοντραδα η διαδικασια που σκεφτομα οινα ακολουθησω ειναι η εξης μπακαπ στη μεμρου στικ μεσω του προγραμματος που εχει το μενου του κινητου χαρντ ρισετ επαναφορα του μπακαπ απο τη μεμορυ στικ φορματ της μεμορυ στικ (εδω μια απορια.οταν κανω χαρντ ρισετ να εχω μεσα την μεμορυ στικ ή να την εχω βγαλει απ οτο κινητο?παιζει ρολο?) οι αποριες μου ειναι οι εξης με το μπακαπ μεσω του μενου του κινητου, σωνονται τα εξης? ολες οι επαφες που εχω ολα τα μηνθματα που υπαρχουν στο κινητο ολες οι υπενθυμησεις του ημερολογιου με νοιαζει να σωζονται ολα αυτα πλιζ πειτε επισης οι ρυθμισεις για μμς ιντενετ κτλ που μου εστειλε η κοσμοποτε πρπει παλι να περαστουν? επισης, εγω θα εχω αντιστοιχησει σε καθε επαφη ενα ηχο κλησης διαφορετικο η αντιστοιχια αυτη θα σωθει η οχι? και τελος, πλιζ πειτε ποιους επακριβως φακελους απο το μεμορυ στικ πρπει να κανω copy paste στον σκληρο του pc μου για να ξαναδουλεψει μετα το προγραμμα gps της νοκια. θα ξαναεμφανιστει ή πρπει να το κατεβασω απο καπου? αυτα τα ολιγα ειναι πολυ σημαντικα για μενα να τα γνωριζω ολα αυτα. σας ευχαριστω κα ελπιζω οι σχολαστικες και ίσως και λιγακι ηλιθιες αποριες για ορισμενους μιασ και ειστε ολοι πολυ ενημερωμενοι και ευγε κιλας, να βοηθησουν και αλλους ειστε το καλυτερο φορουμ θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 @ BURNIN_AMBITION Κάνε ένα φορματ στη κάρτα και έλεγξε αν συνεχίζει να κάνει νερά... Τα δεδομένα σου πάρτα χειροκίνητα. Κανείς δεν ξέρει αν λυθεί. Μόνο αν το κάνεις θα μάθουμε! Αν πάρεις back up μέσω της συσκευής θα κρατήσει τα πάντα (ημερολόγιο, μηνύματα, επαφές, ρυθμίσεις). Για το αν κρατά τους ήχους των επαφών, δεν γνωρίζω. Αν κάνεις format στη συσκευή δεν χρειάζεται να βγάλεις τη κάρτα μνήμης, δεν θα επηρεαστεί. Το πρόγραμμα "Χάρτες" δεν θα χαθεί, διότι είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Αυτό που θα χαθεί είναι οι χάρτες. Μπορείς να τους ξαναπεράσεις μέσω του Map Loader. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Όσο για τις επαφές που αναφέρθηκε, το backup της συσκευής τις κρατάει όλες, και τους ήχους κλήσης, αλλά επίσης και τις μικρογραφίες (φωτογραφίες) και τις μετονομασμένες ετικέτες των διαφόρων πεδίων. Αυτό είμαι σε θέση να το γνωρίζω γιατί το δοκίμασα. Πάντως να εκφράσω τον προβληματισμό μου για τη αξιοπιστία της εφαρμογής backup του κινητού (στο Ν82 πάντα, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα τηλέφωνα). Ένα backup που είχα πάρει στην αρχή, δεν μου είχε κρατήσει τις σημειώσεις ημερολογίου, και όταν επανέφερα δεν υπήρχε τίποτα, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να τις ξαναπεράσω χειροκίνητα. :wacko: Μήπως να έπαιρνε ο φίλος κάποιο backup μέσω PC Suite για να έχει το κεφάλι του ήσυχο??? ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Μήπως να έπαιρνε ο φίλος κάποιο backup μέσω PC Suite για να έχει το κεφάλι του ήσυχο??? ;) Εγώ αυτό του πρότεινα, αλλά επιμένει να πάρει μέσω της συσκευής. Ο,τι νομίζει καλύτερο ο καθένας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 backup μεσω συσκευης? πως γινεται παιδια?δεν βλεπω καποια εφαρμογη στο δικο μου για κατι τετοιο :O παντως format της καρτας καλα ειναι να γινεται παντα μεσω της συσκευης και οχι καποιου card reader στον υπολογιστη μας. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Εγώ αυτό του πρότεινα, αλλά επιμένει να πάρει μέσω της συσκευής. Ο,τι νομίζει καλύτερο ο καθένας.:) Το ξέρω Σταύρο, κι εγώ αυτό θεωρώ πιο αξιόπιστο. Αρκεί να έχεις το νου σου με το Nokia PC Suite, γιατί κατά καιρούς κομπλάρει και κόβει στη μέση το backup. Σε αυτή την περίπτωση θέλει "επανεγκατάσταση της υποστήριξης για το PC Suite". Αν δε γίνεται πάλι, θέλει να κάνεις πάλι setup το PC Suite και να επιλέξεις επιδιόρθωση. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 backup μεσω συσκευης? πως γινεται παιδια?δεν βλεπω καποια εφαρμογη στο δικο μου για κατι τετοιο :Oεργαλεια βοηθηματα μνημη.επιλογεσ. αντιγραφη μνημης τημεφωνου φιλοι μου αν νομιζετε οτι ειναι καλυτερο να κανω μπακαπ μεσω του πισι σουιτ τοτε αυτο θα κανω. μολις το κανω θα σας πω τα αποτελεσματα. θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 εργαλεια βοηθηματα μνημη.επιλογεσ. αντιγραφη μνημης τημεφωνου ευχαριστω πολυ :) ειχα δει αυτο Back up phone memory You can back up your device settings and content to a compatible memory card. Go to Menu > Tools > Utilities > Memory and select Options > Back up phone memory. εκει http://europe.nokia.com/A4686294 αλλα δεν εβρισκα ακρη :O μα τοσο κριαρι :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 παιδια να εξαναεπαναλαβω μονο την ερωτηση μου για το ποια φακελακια πρπει να κανω μπακαπ απο τη μεμρυ στικ ετσι ωστε να μη χασω τους χαρτες και ειδικοτερα τη δωρεαν φωνητικη πλοηγηση? ναστε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 παιδια να εξαναεπαναλαβω μονο την ερωτηση μου για το ποια φακελακια πρπει να κανω μπακαπ απο τη μεμρυ στικ ετσι ωστε να μη χασω τους χαρτες και ειδικοτερα τη δωρεαν φωνητικη πλοηγηση? ναστε καλα δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο χωρις να χασεις το δωρεαν 3μηνο απο την νοκια..:O αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος:) μια ερωτηση ,πως μπορω να συγχρονισω τα αγαπημενα του internet explorer με το Ν82? χρησιμοποιω mozilaκαι περναω τα αγαπημενα μου (σελιδοδεικτες στον firefox) στον internet explorer μονο και μονο για να τα συγχρονιζω με το pda μου.εδω πως γινεται?? μιας και δεν ειναι και λιγα,να τα περασω ενα ενα :cry::cry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parapas Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα με το N82 μου. Ξαφνικά εμφανίστηκαν 2-3 κόκκοι σκόνης στο τζάμι από τη μέσα μεριά όμως και περίπου στο κέντρο της οθόνης. Δεν είναι από την έξω μεριά σίγουρα γιατι δεν φεύγουν όσο και αν το καθάρισα και μάλιστα φαίνεται σαν να αντανακλούν πάνω στο τζάμι. Επίσης η οθόνη απέκτησε μια μικρή γρατζουνιά χωρίς να καταλάβω πως. Έχω δει ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξει το εξωτερικό κάλυμμα. Με ποιον τρόπο γίνεται και αν γίνεται θα μπορέσω να λύσω έτσι τα 2 παραπάνω προβλήματα? Σε Nokia shop θα μπορέσουν να κάνουν κάτι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 καλησπερες. ξερει κανεις ποσο κραταει η δωρεαν πλοηγηση του nokia maps? τελικα με εχει βολεψει αφανταστα και δε χρειαστηκα εγκατασταση 3rd party. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 καλησπερες. ξερει κανεις ποσο κραταει η δωρεαν πλοηγηση του nokia maps? τελικα με εχει βολεψει αφανταστα και δε χρειαστηκα εγκατασταση 3rd party. Αν εννοείς την πλοήγηση που δίνουν με την αγορά του κινητού τότε αυτή κρατάει 3 μήνες.Μετά αγοράζεις φωνητική πλοήγηση για 8 ευρώ το μήνα ή 70 ευρώ το χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Αν εννοείς την πλοήγηση που δίνουν με την αγορά του κινητού τότε αυτή κρατάει 3 μήνες.Μετά αγοράζεις φωνητική πλοήγηση για 8 ευρώ το μήνα ή 70 ευρώ το χρόνο ευχαριστω! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 φιλοι μου αν νομιζετε οτι ειναι καλυτερο να κανω μπακαπ μεσω του πισι σουιτ τοτε αυτο θα κανω. μολις το κανω θα σας πω τα αποτελεσματα. θενξ Είναι καλύτερα να κάνεις backup μέσω του pcsuite και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο. Ότι και να σου συμβεί στο κινητό, ξέρεις ότι έχεις αντίγραφο στον υπολογιστή σου και τα δεδομένα σου δε θα κινδυνεύσουν ποτέ. Προσωπικά, κρατάω αντίγραφο των αρχείων μου με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μέσω εφαρμογών, με το αντίγραφο ασφαλείας της κάρτας μνήμης και με το pc suite. Έτσι, όταν δε σου δουλέψει κάποιο από αυτά, έχεις εναλλακτικούς τρόπους να επαναφέρεις τα αρχεία σου. εβγαλα το μεμορυ στικ και οντως βρηκε το τραγουσι ρε παιδια απιστευτο, οποτε το ρυθμισα το ξυπνητηρι όμως με το που ξαναεβαλα την μεμορυ στικ παλι δε βλεπει τα αλλα τραγουδια, γιατι συμβαινει αυτο? Η κάρτα μνήμης σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Δεν παίζει ρόλο όμως το ότι είναι η μαμίσια. Πχ, εμένα μου είχε δημιουργηθεί το ίδιο και με την 4GB. Κάποια εφαρμογή ή κάποιο μεμονομένο αρχείο φταίει. και οταν θελω νμα βαλω ρνγκτοουνσ στις επαφες παλι αν εχω μεσα το μεμορυ στικ δε τα βλεπει τα ρινγκτοουνς. το μεμορυ στικ ειναι 8 γκιγκα που πηρα απο κατερελο και πριν το βαλω το φορμαρα Κάνε το ίδιο. Γενικά, τα ringtones που χρησιμοποιείς, αν δεν είναι τεράστια σε μέγεθος, είναι καλύτερα να τα βάλεις στην μνήμη τηλεφώνου. Έτσι οι ήχοι θα λειτουργούν ανεξάρτητα από την κάρτα μνήμης. Και τελος, πλιζ πειτε ποιους επακριβως φακελους απο το μεμορυ στικ πρπει να κανω copy paste στον σκληρο του pc? Κάνε αντίγραφο όλων των φακέλων της κάρτας μνήμης σου στον υπολογιστή σου εκτός από τους φακέλους Sys, Private, System και Resource. Αυτοί είναι φάκελοι συστήματος και υπάρχει πιθανότητα να αντιγραφούν αρχεία τα οποία δημιουργούν το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 me wifi i apo ton paroxo sou???(wind.cote.folafone???):lol::p:) Καλησπέρα και από μένα. Έχοντας την αναβάθμιση 11.0.117 μου βγάζει και μένα "ιστός καμία απόκριση πύλης" αλλά σε ανοιχτά δίκτυα χωρίς κωδικό που παλιότερα έμπαινα.Καμιά ιδέα????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Πολλές φορές σε μεμονομένα λίνκ, για διάφορους λόγους, σου βγαίνει το συγκεκριμένο μήνυμα. Δοκίμασες να ανοίξεις πολλές διαφορετικές διευθύνσεις και εξακολουθεί να στο βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Κι εμένα μου το βγάζει καμιά φορά αυτό, ιδίως στο access point του Flocafe εδώ στο Βόλο. Ίσως είναι πρόβλημα του access point, ίσως και όχι. Πάντως αν ξαναπροσπαθήσεις, μετά μπαίνει κανονικά. Μήπως παίζει κάτι με το bandwidth του συγκεκριμένου access point, δηλαδή δέχεται συγκεκριμένο αριθμό συνδέσεων??? :ninja: Στο ασύρματο router του σπιτιού μου δεν το κάνει ποτέ. Επίσης το μήνυμα αυτό δεν μου το βγάζει ποτέ όταν συνδέομαι στο άλλο δωρεάν Wi-Fi spot στο Βόλο, στην πλατεία Αγ.Νικολάου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMan Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ρε παιδες ηρθε η ανανεωση και δεν ξερω τι να κανω.... ωραιο κινητο μου φαινεται αλλα δεν ακουω πολλα σχολια απο εσας.... ακουσα κατι για την ποιοτητα αλλα δεν καταλαβα...ειναι και τοσο πολλα τα ποστσ που δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα....αν μπορει καποιος να μου πει δυο λογακια....και ελπιζω να μην ακουστει καπως, αλλα απο sar πως τα παει??? γενικα... για την ποιοτητα, την λειτουργια... ευχαριστω πολυ και πιστεψτε με αν ειχα χρονο δεν θα σας ρωταγα!!! thanks a lot!!!! Παράθεση Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ρε παιδες ηρθε η ανανεωση και δεν ξερω τι να κανω.... ωραιο κινητο μου φαινεται αλλα δεν ακουω πολλα σχολια απο εσας.... ακουσα κατι για την ποιοτητα αλλα δεν καταλαβα...ειναι και τοσο πολλα τα ποστσ που δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα....αν μπορει καποιος να μου πει δυο λογακια....και ελπιζω να μην ακουστει καπως, αλλα απο sar πως τα παει??? γενικα... για την ποιοτητα, την λειτουργια... ευχαριστω πολυ και πιστεψτε με αν ειχα χρονο δεν θα σας ρωταγα!!! thanks a lot!!!! Ως λογισμικό και χαρακτηριστικά το κινητό είναι απλά κορυφή! Το SAR του κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα με μέγιστο τα 0.62 W/kg. Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή αλλά όχι τέλεια. Και εξηγούμαι! Το πολυπλήκτρο (d-pad) δίνει την εντύπωση «ξερχαβαλομένου», αλλά δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον δεν έχει παραπονεθεί -μέχρι τώρα- κανείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Όσον αφορά την ποιότητα φίλε deathman, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που να το έχει ανοιχτό, πιάστο, δούλεψέ το και διαπίστεσέ το απο μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Το πολυπλήκτρο (d-pad) δίνει την εντύπωση «ξερχαβαλομένου», αλλά δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον δεν έχει παραπονεθεί -μέχρι τώρα- κανείς. Δε δίνει ακριβώς την εντύπωση του ξεχαρβαλωμένου, απλά για μένα οι διαδρομές που διαγράφουν τα πλήκτρα από έξω μέχρι μέσα είναι ολίγον τι μικρές. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts