Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες το κινητό έκανε το πρώτο restart όταν συνέδεσα τα ακουστικά:worry:

εύχομαι να μη συνεχίσει έτσι:rolleyes:

και κάτι καλό, εκανα ένα τεστ χθες:

Έίχα μπροστά μου το Ε65, το Ν82 κι ένα Ν95 8GB καινούριο

προσπάθησα να συνδεθώ σε ένα ελεύθερο wifi (με ασθενές σήμα) με τα εξής αποτελέσματα:

το Ε65 βρήκε το δίκτυο, συνδέθηκε αλλά δε φόρτωνε σελίδες

το Ν95 βρήκε δίκτυο αλλά δε μπόρεσε να συνδεθεί 2-3 φορές που προσπάθησα

και τέλος

το Ν82 βρήκε δίκτυο (το έδειχνε και με περισσότερο σήμα) συνδέθηκε και φόρτωνε κανονικά σελίδες

Δε θέλω να πώ τίποτα με αυτό για τα άλλα δυο τηλέφωνα αλλά χάρηκα για το Ν82:O

και αναρωτήθηκα αν έχει καλύτερο δέκτη από τα άλλα:shifty:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εμένα τα μόνα 2 restart που έχει κάνει δύο μήνες τώρα είναι μόνο και μόνο σε περιπτώσεις σύνδεσης ακουστικών.

Δεν ξέρω, μήπως είναι καθαρά θέμα συμβατότητας;

Πάντως μετά το restart τα συγκεκριμένα ακουστικά συνδέθηκαν κανονικά, χωρίς περαιτέρω επανεκκινήσεις. ;)

προσπάθησα να συνδεθώ σε ένα ελεύθερο wifi (με ασθενές σήμα) με τα εξής αποτελέσματα:

και τέλος

το Ν82 βρήκε δίκτυο (το έδειχνε και με περισσότερο σήμα) συνδέθηκε και φόρτωνε κανονικά σελίδες

Κι εμένα συνδέεται χαλαρότατα σε ό,τι δίκτυο βρει, με πολύ καλή ποιότητα σύνδεσης και σχεδόν καθόλου αποσυνδέσεις (τουλάχιστο σε αυτά που έχω συνδεθεί μέχρι τώρα).

Στο σίπιτι μου συνδέεται πολύ εύκολα στο router μου, ακόμα και με κλειστές όλες τις ενδιάμεσες πόρτες.

Και η απεικόνιση σελίδων κανονικότατη, ακόμα και streaming βιντεάκια από το YouTube με το emTube. :D

Εύχομαι μόνο να είχε καμία πατέντα να βρίσκει και τα WEP/WPA2 keys στα κλειδωμένα δίκτυα... :lol::lol::lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ξερει κανεις πως αλλαζουμε default browser? δηλαδη οταν βρισκει δικτυο να μην ανοιγει αυτοματα ο nokia browser, αλλα ο opera!

?

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

ξερει κανεις πως αλλαζουμε default browser? δηλαδη οταν βρισκει δικτυο να μην ανοιγει αυτοματα ο nokia browser, αλλα ο opera!

?

Αυτό το έχω ψάξει κι εγώ και δεν έχω βρει λύση μέχρι τώρα.

Αν κάποιος έβγαλε άκρη ας μας διαφωτίσει.

Μακάρι να γίνεται, αν και δεν το νομίζω. :O

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτό με την επανεκκίνηση όταν βάζω τα ακουστικά μου το κάνει αρκετά συχνά. Μόνο τότε όμως μου έχει κάνει επανεκκίνηση από μόνο του.Καλά έχει ασυμβατότητα με τα ακουστικά της συσκευασίας του?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό με την επανεκκίνηση όταν βάζω τα ακουστικά μου το κάνει αρκετά συχνά. Μόνο τότε όμως μου έχει κάνει επανεκκίνηση από μόνο του.Καλά έχει ασυμβατότητα με τα ακουστικά της συσκευασίας του?

Δεν είναι αυτό!

Τα τελευταία μοντέλα της Nokia έχουν μια ευαισθησία όσο αφορά τη σύνδεση τους με ασύρματα ακουστικά.

Πιστεύω με τη νέα έκδοση λογισμικού θα λυθεί το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα κιόλας, μια και είναι το πρώτο μου ποστ...

Είμαι κι εγώ από χθες κάτοχος του n82...

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλέφωνο, το προηγούμενο τηλέφωνό μου ήταν το n70

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με την φωνητική πλοήγηση

βρίσκει δορυφόρους εντυπωσιακά γρήγορα, βρίσκει διαδρομές, αλλά όταν πατάω φωνητική πλοήγηση μου ζητάει ή αριθμό πιστωτικής για να την αγοράσω, ή κωδικό ξεκλειδώματος.

Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο customer service της nokia και μου είπαν το εξής...

Το τηλέφωνο είναι εισαγωγής και δηλωμένο από τη nokia σαν γερμανικό, οπότε έχει 3 μήνες δωρεάν πλοήγηση μεν, για Γερμανία όμως δε... Έχει συμβεί και σε κάποιους άλλους αυτό??

Σημερα εγκατέστησα το garmin στο N82 και ακολουθησα ολες τις οδηγιες εγκταστασης κανονικα(c***k και ολα τα σχετικα), αλλα οταν παω να το ξεκινησω μου λεει οτι δε βρεθηκε gps. Εχω επιλεξει το ενσωματωμενο gps και οχι bluetooth gps. Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;
Samsung Galaxy S7

Σημερα εγκατέστησα το garmin στο N82 και ακολουθησα ολες τις οδηγιες εγκταστασης κανονικα(c***k και ολα τα σχετικα), αλλα οταν παω να το ξεκινησω μου λεει οτι δε βρεθηκε gps. Εχω επιλεξει το ενσωματωμενο gps και οχι bluetooth gps. Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;

μηπως εχεις κανει λαθος οταν ξεκλειδωνες το προγραμμα για να βρησκει το εσωτερικο gps? Δοκιμασε να ξανακανεις την διαδικασια παλι αν δ βαριεσαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

και τέλος

Πιστευω οτι εχει πολυ καλο δεκτη wifi !!

Περασαν προσφατα απο τα χερια μου ενα E70 και ενα Toshiba G500. Μερα με τη νυχτα πραγματικα!!! Ιδιως σε σχεση με το E70 !! :wacko:

Kalispera kai apo mena .. meta apo poli skepsi apofasisa na parw to n82 kai egw kai etsi apo x8es ime kai egw enas "eftixis" katoxos..

distixos i o8oni tu kinitu exi mia mikri gratzounia i kameno pixel , den mporw na katalavw ti apo ta 2 ine .. opos kai na exi avrio 8a to paw sto service ..

8a i8ela lipon an kapios gnorizi pio ine to pio kodino service ( menw zwgrafou )

kai episis ti na zitisw se periptosi pou ine kameno pixel i gratzounia ?

kapou diavasa an to kinito ine mias vdomadas mporis na zitisis adikatastasi me kenurio.

to pira x8es apo eshop , exw ta pada kouti apodi3i akoma kai tis tenies ( ta plastika aftokolita pano tu ) itan na to paw simera ala den prolava ..

Kalispera kai apo mena .. meta apo poli skepsi apofasisa na parw to n82 kai egw kai etsi apo x8es ime kai egw enas "eftixis" katoxos..

distixos i o8oni tu kinitu exi mia mikri gratzounia i kameno pixel , den mporw na katalavw ti apo ta 2 ine .. opos kai na exi avrio 8a to paw sto service ..

8a i8ela lipon an kapios gnorizi pio ine to pio kodino service ( menw zwgrafou )

kai episis ti na zitisw se periptosi pou ine kameno pixel i gratzounia ?

kapou diavasa an to kinito ine mias vdomadas mporis na zitisis adikatastasi me kenurio.

to pira x8es apo eshop , exw ta pada kouti apodi3i akoma kai tis tenies ( ta plastika aftokolita pano tu ) itan na to paw simera ala den prolava ..

Εφόσον το πήρες από eshop καλύτερα να τους το πας πίσω, ίσως στο αλλάξουν.

Αν επιθυμείς να επισπευτείς ένα Nokia Shop, βρες από εδώ ποιο σε βολεύει περισσότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Παιδιά χαίρετε. Χθες αγόρασα το Ν82, αλλά δε βρήκα στο μενού του ισοσταθμιστή, ούτε και κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ασφαλείας. Υπάρχουν, ή να μην κάνω τον κόπο να τα ψάξω; Αν υπάρχουν, μπορείτε να μου πείτε πού; Τα κινητά S40 τα έχουν και τα δύο. Αν δεν υπάρχουν στο κινητό μπορώ να τα κατεβάσω από το ίντερνετ και να τα εγκαταστήσω; Κι αν ναι από πού; Επίσης παρατήρησα πως η οθόνη του είναι ελαφρώς στραβή προς τα αριστερά. Το μικρό μαύρο πλαίσιο δηλαδή γύρω από την οθόνη στη δεξιά πλευρά είναι μεγαλύτερο απ' ό,τι στην αριστερή. Συμβαίνει και στα δικά σας κινητά αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις διαφωτιστικές σας απαντήσεις.

γεια σου φίλε!!!

ισοσταθμιστη θα τον βρεις εκει που θα παίζει το τραγουδι πατας επιλογες και θα το δεις!!

για κλεισωμα πας μενου-> εργαλεια ->ρυθμίσεις ->γενικες ->ασφάλεια-> τηλέφωνο και κάρτα sim και μετα περιοδος αυτ. κλειδώμ. και βάζεις κωδικο και ακριβως απο κάτω θα βρεις και την αλαγη κωδικου

(κωδικο που έχει απο μονο του 12345);)

:) :) :)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Ναι, αλλά έτσι κλειδώνει αν δεν κάνω λάθος το τηλέφωνο, όχι το πληκτρολόγιο. Έτσι δεν είναι;

Ναι, κλειδώνει η συσκευή με κωδικό...

Το κλείδωμα πληκτρολογίου δεν έχει κωδικό.

το πληκτρολογιο κλειδώνει και αυτο(αν και δνε καταλαβα τι θες να πεις) αλλά κάντο να δεις!!;)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Δεν κλειδώνει με κωδικό ασφαλείας όπως στη σειρά S40. Δεν πειράζει, έχει τόσα πολλά καλούδια, που αυτό δεν είναι δα και τόσο μεγάλο μειονέκτημα. Σας ευχαριστώ πολύ!

Πατησε το κουμπι απο επανω που ειναι για να κλεισει το τηλ και κατεβα τερμα κατω εκει που λεει κλειδωμα τηλεφωνου :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καινουρια αναβαθμιση ξερουμε ποτε περιπου μπορουμε να περιμενουμε??νομιζω οτι ειναι καιρος να κοιταξουν το 1000ειπωμενο θεμα της φωτεινοτητας της οθονης...:(

καινουρια αναβαθμιση ξερουμε ποτε περιπου μπορουμε να περιμενουμε??νομιζω οτι ειναι καιρος να κοιταξουν το 1000ειπωμενο θεμα της φωτεινοτητας της οθονης...:(

Μας έχουν τάξει μία αναβάθμιση "σύντομα", αλλά τίποτα ακόμα. Είπαν ότι η νέα έκδοση θ εισήγαγε το geotagging στο μενού της κάμερας. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθώσουν και την φωτεινότητα, αλλά θα βάλουν και υποστήριξη flashlite 3, όπως στην v21 του Ν95. ;)

ρε παιδια κατι επαθε το ρημαδι

παω να μπω ιντερνετ και μου λεει. ιστος καμια αποκριση πυλης το εχετε ξαναδει αυτο?

ρε παιδια κατι επαθε το ρημαδι

παω να μπω ιντερνετ και μου λεει. ιστος καμια αποκριση πυλης το εχετε ξαναδει αυτο?

me wifi i apo ton paroxo sou???(wind.cote.folafone???):lol::p:)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

me wifi i apo ton paroxo sou???(wind.cote.folafone???):lol::p:)

με το δικο μοθ λαν φιλε

χτες δουλευε το πρωι δουλευε σημερα το βραδτυ τιποτα. επισης πηγα στο μολ ειχε ποσα λαν χεκλειδωτα σε κανενα δε με εβαζε. στο δρομο που ενεργοποιησα την ποληγηαση εκει που οδηγουσα βρηκα λαν ανοιχτο και με εβαλε.δε ξερω ρε ****το. παιζει να εκανα καμια βλακεια σε ρυθμισεις? αλλα χλωμο το κοβω. μονο διαγραφη εμπιστευτικων εκανα τιποτα ααλλο

με το δικο μοθ λαν φιλε

χτες δουλευε το πρωι δουλευε σημερα το βραδτυ τιποτα. επισης πηγα στο μολ ειχε ποσα λαν χεκλειδωτα σε κανενα δε με εβαζε. στο δρομο που ενεργοποιησα την ποληγηαση εκει που οδηγουσα βρηκα λαν ανοιχτο και με εβαλε.δε ξερω ρε ****το. παιζει να εκανα καμια βλακεια σε ρυθμισεις? αλλα χλωμο το κοβω. μονο διαγραφη εμπιστευτικων εκανα τιποτα ααλλο

des ta settings sou ligo prwta kalitera kai an einai ok kane ena hard reset kai 8a sunel8ei;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB