ant0nhs Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 τζαμπε φιλε μου,τζαμπε και τα 2!!ειναι ραγισμενα...:lol::D τι προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 τι προτείνεις? Προτίμησε το Sygic καλύτερα. Το Garmin δημιουργεί πρόβλημα με το πλήκτρο της δίεσης. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα: Sygic GPS Navigator Mobile Symbian 3rd - v.7199 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Μολις το παρhγκηλα απο Αγγλια στα 390 ευρο τελικη τιμη !!! Οποιος ενδιαφερεται ας το τσιμπησει απο ΕΔΩ http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-UNLOCKED-NOKIA-N82-TITANIUM-MOBILE-PHONE_W0QQitemZ120228364160QQihZ002QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΜΕ !!!! Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Επιτέλους το είδα και εγώ από κοντα το τηλέφωνο γιατί μέχρι τώρα μόνο από φωτογραφίες το έβλεπα. Καλά μιλάμε το τηλεφωνάκι είναι όλα τα λεφτά :w00t::yahoo::clap: Είμαι πλέον :love: με το τηλέφωνο :p. Το μόνο τώρα είναι να περιμένω να έρθει σε μαύρο για να το πάρω και ελπίζω να μην αργήσει πολύ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Σε συνεχεια της συζητησης για τις θηκες, βρηκα 3 θηκες flip αρκετα «αλμυρες» θα λεγα http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30877 http://www.noreve.com/brand/Nokia/product/Housse_cuir_Nokia_N82_Tradition.html http://www.beyzacases.com/pd-nokia-n82-leather-case---flipsr---vintage-brown.cfm τις εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 παιδια μηπως υπαρχει ελειμμα του Ν82 γιατι εδω Καστορια παντου ρωτησα κανεις δεν το εχει ακομα. και το περιμενω 2 μηνες να ερθει το εχω παραγειλει. απο ενα μααγαζι εδω. ουτε ο ΟΤΕ δεν το εχει ουτε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ:cry::cry: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Απλά είναι μαλακοπίτουρες. Φρόντίζουν να πάει πρώτα σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, άντε και σε καμιά Πάτρα και την υπόλοιπη Ελλάδα την έχουν γραμμένη! Έτσι γίνεται πάντα φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 παιδια στο n73 ειχε κατω αριστερα ενα πληκτρο με ενα μολυβακι με το οποιο πολυ γρηγορα αλλαζες γλωσσα, στα μθνηματα ή στις επαφες για παραδειγμα. Αντιστοιχο πληκτρο στο n82 υπαρχει? ή πρεπει να αλλαζω γλωσσα απ τις ρυθμισεις??? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 παιδια στο n73 ειχε κατω αριστερα ενα πληκτρο με ενα μολυβακι με το οποιο πολυ γρηγορα αλλαζες γλωσσα, στα μθνηματα ή στις επαφες για παραδειγμα. Αντιστοιχο πληκτρο στο n82 υπαρχει? ή πρεπει να αλλαζω γλωσσα απ τις ρυθμισεις??? Τις λειτουργίες του μολυβιού τις επιτελεί η δίεση και το αστεράκι. Ειδικότερα η αλλαγή της γλώσσας γίνεται από το πλήκτρο με το αστεράκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Τις λειτουργίες του μολυβιού τις επιτελεί η δίεση και το αστεράκι. Ειδικότερα η αλλαγή της γλώσσας γίνεται από το πλήκτρο της δίεσης. Σωστά, εκτός από ένα σημείο. Η αλλαγή της γλώσσας γραφής γίνεται με το αστεράκι και όχι με τη δίεση, τουλάχιστο στο Ν82. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ειδα διαφημηστικο στο πλαισιο Ν82 354 ευρο χωρις συνδεση (μαλον λαθος):mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ειδα διαφημηστικο στο πλαισιο Ν82 354 ευρο χωρις συνδεση (μαλον λαθος):mad: αν δεν ειναι ομως? ;) να παρουμε 5-6 :D http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1045180 αν και μαλλον λαθος πρεπει να ειναι .. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 το ειδα στο καινουργιο φιλαδιο μαρτιος 2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Παιδιά φυσικά και είναι λάθος, πήγα στο Πλαίσιο και το βρήκα 519 ευρώ. Τους ρώτησα και μου ζήτησαν συγγνώμη λέγοντάς μου πως έγινε τυπογραφικό λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 εμενα μου ειπαν στη wind 440 euro. Παιζει να είναι τόσο;;; Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 ερωτηση a-gps (συνεχιζω να μην καταλαβαινω τι παιζει με αυτο το συστημα). Εφοσον αρχισω να οδηγω προς καπου κ εχω τους χαρτες ανοιχτους αρκετη ωρα, ας πουμε 2 ωρες, θα συνδεεται συνεχως με το δικτυο για υπο-βοηθηση και θα με χρεωνει, ή οχι τελικα? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 ερωτηση a-gps (συνεχιζω να μην καταλαβαινω τι παιζει με αυτο το συστημα). Εφοσον αρχισω να οδηγω προς καπου κ εχω τους χαρτες ανοιχτους αρκετη ωρα, ας πουμε 2 ωρες, θα συνδεεται συνεχως με το δικτυο για υπο-βοηθηση και θα με χρεωνει, ή οχι τελικα? Όχι φίλε μου. Το a-gps το χρησιμοποιεί στην αρχή μόνο για να κλειδώσει. Και από ότι είδα στο δικό μου 5kb χρεώνει. Θα σε χρεώσει πάλι μόνο στην περίπτωση που χάσει το σήμα κατά την διάρκεια της πλοήγησης και ψάχνει να βρει πάλι δορυφόρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Όχι φίλε μου. Το a-gps το χρησιμοποιεί στην αρχή μόνο για να κλειδώσει. Και από ότι είδα στο δικό μου 5kb χρεώνει. Θα σε χρεώσει πάλι μόνο στην περίπτωση που χάσει το σήμα κατά την διάρκεια της πλοήγησης και ψάχνει να βρει πάλι δορυφόρο. nice. thanx! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 μονο στην αρχη χρεωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Παιδια μια ερωτηση...Τι ακριβως πρεπει να ενεργοποιησω ετσι ωστε οταν μπαινει στην κατασταση αναμονης να μου κανει μαυρη την οθονη και να μου αφηνει μονο την μπαρα με την ωρα και την ημερομηνια? :what: Προς το παρον με το που κλειδωνει το πληκτρολογιο,φαινεται ολο το desktop του κινητου απλα πολυ αχνο,ενω παλιοτερα εμφανιζοταν η μπαρα αυτη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Παιδια μια ερωτηση...Τι ακριβως πρεπει να ενεργοποιησω ετσι ωστε οταν μπαινει στην κατασταση αναμονης να μου κανει μαυρη την οθονη και να μου αφηνει μονο την μπαρα με την ωρα και την ημερομηνια? :what: Προς το παρον με το που κλειδωνει το πληκτρολογιο,φαινεται ολο το desktop του κινητου απλα πολυ αχνο,ενω παλιοτερα εμφανιζοταν η μπαρα αυτη... ρυθμισεις-γενικες-προσθετες ρυθμισεις-θεματα-Εξοικονομιση ενεργειας Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Γνωριζει κανεις αν θα χασουμε την δωρεαν τριμηνη φωνητικη πλοηγηση μολις αναθμισουμε σε Nokia Μaps 2 Beta? Σκεφτομαι να αναβαθμισω αλλα φοβαμαι μην σταματησει η δωρεαν πλοηγηση (μεχρι βεβαια να βαλω το sygic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Γνωριζει κανεις αν θα χασουμε την δωρεαν τριμηνη φωνητικη πλοηγηση μολις αναθμισουμε σε Nokia Μaps 2 Beta? Σκεφτομαι να αναβαθμισω αλλα φοβαμαι μην σταματησει η δωρεαν πλοηγηση (μεχρι βεβαια να βαλω το sygic) Νομίζω πως την κρατάει τη άδεια πλοήγησης, αλλά θα έχεις άλλα προβλήματα αν το βάλεις. Σου προτείνω να μην το βάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Στο γράφει και η ίδια η ΝΟΚΙΑ ότι έχει προβλήμα στην φωνητική πλοήγηση στην ΒΕΤΑ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 εμενα μου ειπαν στη wind 440 euro. Παιζει να είναι τόσο;;; Η WIND το πουλάει 581 ευρώ, ο Γερμανός 525, το Πλαίσιο 519. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts