Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά η Βόντα το δίνει το κινητό, μην ακούτε τι σας λένε.

Εγώ το πήρα από Βόντα Θεσσαλονίκη, πριν 10 μέρες.

Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα καταστήματα vodafone μέχρι πριν μια βδομάδα το είχαν στο σύστημά τους αλλά μη διαθέσιμο. Δηλαδή δεν είχαν διαθέσιμες συσκευές. Τώρα σε εσένα μπορεί να έτυχε να υπήρχε μια μεμονωμένη συσκευή και να την πήρες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπες εδώ: http://www.nokia.com.gr/A4544127

Θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

το διαβασα αυτο αλλα δε με βοηθαει. πως δουλευει? ξερει κανεις?

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

το διαβασα αυτο αλλα δε με βοηθαει. πως δουλευει? ξερει κανεις?

Χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM/3G για πιο γρήγορο εντοπισμό της θέσης σου και κλείδωμα δορυφόρων.

Εφόσον υπάρχει χρήση του δικτύου, συνεπάγεται και κατέβασμα μερικών kb, οπότε χρεώνει, έστω και ελάχιστα.

Πιο απλά δεν γίνεται.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

οκ αυτο ηθελα να μαθω, αν δουλευει σαν "παραδοσιακο" gps ή αν χρεωνει τα "κερατα" του!!!
MyPhone member since 2003! :rolleyes:

οκ αυτο ηθελα να μαθω, αν δουλευει σαν "παραδοσιακο" gps ή αν χρεωνει τα "κερατα" του!!!

Υπερβολικός είσαι! Δεν χρεώνει τα κέρατά του! Εμένα από ότι είδα κάθε φορά που ανοίγω το GPS με χρεώνει 4-5kb. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό.Άλλωστε χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής μόνο στην αρχή για ν λοκάρει πιο γρήγορα. Πάντως αν θες μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Αν και βοηθάει να κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα το GPS ειδικά αν είσαι εν κινήσει. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπερβολικός είσαι! Δεν χρεώνει τα κέρατά του! Εμένα από ότι είδα κάθε φορά που ανοίγω το GPS με χρεώνει 4-5kb. Δεν είναι δα και τόσο τραγικό.Άλλωστε χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής μόνο στην αρχή για ν λοκάρει πιο γρήγορα. Πάντως αν θες μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Αν και βοηθάει να κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα το GPS ειδικά αν είσαι εν κινήσει. ;)

Είναι μέρα με την νύχτα όμως. Καλύτερα να σε χρεώνει και να βρίσκει δορυφόρο άμεσα παρά να περιμένεις κανά 5λεπτο. Γραφτείτε σε καμιά υπηρεσία όπως vodafone internet και με λίγα λεφτά είστε ήσυχοι.

το ν82 επισημα σε μαυρο χρωμα στην ιστοσελιδα της νοκια στο χονγκ κονγκ!!!

http://www.nokia.com.hk/A4767320

αντε να ερθει και δω για να το παρουμε...:D

nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black

Black N82 available on Nokia Hong Kong official site

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/n82black00.jpg

After lot of buzz about new color variants of the Nokia N82 and lot of fake photoshoped images as well there is a final proof that Nokia N82 is on the way and should be available soon.

The long awaited black diamond appeared on the official Nokia Hong Kong’s site. Phone is completely dressed in the decent black suit, front and back, and looks really, really cute.

Read More...

After lot of buzz about new color variants of the Nokia N82 and lot of fake photoshoped images as well there is a final proof that Nokia N82 is on the way and should be available soon.

The long awaited black diamond appeared on the official Nokia Hong Kong’s site. Phone is completely dressed in the decent black suit, front and back, and looks really, really cute.

Read More...

χαχαχα μαζι...:lol::lol:

nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black

ΗΙ Παίδες !!!

Έχω το Ν95 8GB και σκέφτομαι να το ανταλλάξω με Ν82 + 130 ευρώ...

Το Ν95 το πήρα για να ακούω μουσική αλλά η αποδοσή του είναι χάλια... Δεν ακούγεται καθόλου...:mad:

Έτυχε ν'ακουσω απο ενα mp3 player το ίδιο άλμουμ που είχα στο κινητό και έμεινα κόκκαλο...

Συγκεκριμένα, το mp3 player ήταν ένα i-river...

Τελικά ???

ΗΙ Παίδες !!!

Το Ν95 το πήρα για να ακούω μουσική αλλά η αποδοσή του είναι χάλια... Δεν ακούγεται καθόλου...:mad:

Έτυχε ν'ακουσω απο ενα mp3 player το ίδιο άλμουμ που είχα στο κινητό και έμεινα κόκκαλο...

Τελικά ???

Δεν νομίζω πως το Ν82 είναι και πολύ καλύτερο στην αναπαραγωγή ήχου σε σχέση με το Ν95 8gb. Καλύτερα δες το Ν81 αυτό έχει διαφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανένα μάλλον κινητό δεν συγκρίνεται με mp3 player ακόμα...

Όπως και με ψηφιακές μηχανές δεν μπορούν να συγκριθούν τα κινητά..

Ποιό είναι καλύτερο όμως γενικά ???

Απλά, έλεγα πως με αυτά τα 130 ευρώ αγοράζω άνετα ένα mp3 player...

ΗΙ Παίδες !!!

Τελικά ???

Αν σου λέει κάτι αυτό, εγώ αφότου πήρα το Ν82 έχω αφήσει εντελώς στην άκρη το Creative Zen V Plus 4GB. Για όποιον έχει ακούσει το συγκεκριμένο mp3 player, έχει υψηλότερη ένταση από το Ν82, αλλά από ποιότητα το Ν82 είναι αρκετά μπροστά, τόσο στα πρίμα (που είναι πραγματικά κρυστάλλινα), αλλά ιδίως στα μπάσα, που πραγματικά δεν το περίμενα. ;)

Σε σύγκριση με άλλα ακριβότερα mp3 players δε νομίζω να τα καταφέρνει τόσο καλά το Ν82, αλλά εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ποιότητα ήχου. Στην ένταση βέβαια θα περίμενα ένα κλικ παραπάνω.

μηπως ειναι n82 "i" κι αυτο και μας τρελανουν?

Μπα, δεν παίζει. Αν δεις εδώ, και τα δύο συνυπάρχουν στην ίδια σελίδα και αλλάζει μόνο το διαθέσιμο χρώμα. Δε νομίζω να διαφέρουν ούτε στα περιεχόμενα του πακέτου, αν και αυτό θα το δούμε σίγουρα μόνο στην πράξη.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

The long awaited black diamond appeared on the official Nokia Hong Kongʼs site. Phone is completely dressed in the decent black suit, front and back, and looks really, really cute.

Read More...

δεν με συγκινει,οπως με συγκινησε ας πουμε το 95αρι σε μαυρο..και ειναι και το αλλο..πες οτι θες να αλλαξεις προσοψεις οταν ερθει,με τις μαυρες..τα πλαινα που ειναι ασημι πως τα αλλαζεις??δηλαδη την κασα του κινητου...:worry:

δεν με συγκινει,οπως με συγκινησε ας πουμε το 95αρι σε μαυρο..και ειναι και το αλλο..πες οτι θες να αλλαξεις προσοψεις οταν ερθει,με τις μαυρες..τα πλαινα που ειναι ασημι πως τα αλλαζεις??δηλαδη την κασα του κινητου...:worry:

Γιατί είχα την εντύπωση ότι αλλάζουν όλα τα τμήματα του τηλεφώνου??? :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γιατί είχα την εντύπωση ότι αλλάζουν όλα τα τμήματα του τηλεφώνου??? :confused:

Μα αλλαζουν ολα οπως σε καθε κινητο.Ειχε δωθει αν δεν κανω λαθος απο τον nervous το service manual 2-3 μερες πριν.Η ολη διαδικασια ομως αν δεν ειναι εμπιστο το ατομο που θα την κανει για μενα ειναι μεγαλο ρισκο μονο για να αλλαξει κανεις προσοψη.Ας βγει με το καλο και αν μου <<μπει>> στο ματι και εχω φραγκα τοτε ισως να την κανω την αλλαγη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μα αλλαζουν ολα οπως σε καθε κινητο.Ειχε δωθει αν δεν κανω λαθος απο τον nervous το service manual 2-3 μερες πριν.Η ολη διαδικασια ομως αν δεν ειναι εμπιστο το ατομο που θα την κανει για μενα ειναι μεγαλο ρισκο μονο για να αλλαξει κανεις προσοψη.Ας βγει με το καλο και αν μου <<μπει>> στο ματι και εχω φραγκα τοτε ισως να την κανω την αλλαγη.

το πλαινο,που ειναι το κυριως μερος του κινητου γυρω γυρω,πως το αλλαζεις??:rolleyes:

το πλαινο,που ειναι το κυριως μερος του κινητου γυρω γυρω,πως το αλλαζεις??:rolleyes:

Είναι δυνατή η αλλαγή του, αλλά από εξειδικευμένο προσωπικό.

Αν δεις το Service manual, θα διαπιστώσεις πως δεν είναι δυνατόν να το αλλάξει ο καθένας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κανε μια αναζητηση λιγες σελιδες πιο πισω για το service manual.Πρεπει να λυθει ολο το κινητο για να αλλαξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδιά καλησπέρα..έγινε μια αντικατάσταση στο Ν82 που είχα και λόγω προβλήματος μου δώσαν καινούριο.Μου είπαν οτι η τρίμηνη φωνητική πλοήγηση που είχα δεν γίνεται να μεταφερθεί στην καινουρια συσκευή.Τους πίεσα αρκετά,δεν έγινε τπτ..anyway αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:εκτός απο το nokia maps,τα άλλα προγράμματα πλοήγησης(sygic,garmin),δίνουν δωρεάν φωνητική πλοήγηση ή πρέπει να την αγοράσεις όπως με το nokia maps?Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα..έγινε μια αντικατάσταση στο Ν82 που είχα και λόγω προβλήματος μου δώσαν καινούριο.Μου είπαν οτι η τρίμηνη φωνητική πλοήγηση που είχα δεν γίνεται να μεταφερθεί στην καινουρια συσκευή.Τους πίεσα αρκετά,δεν έγινε τπτ..anyway αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:εκτός απο το nokia maps,τα άλλα προγράμματα πλοήγησης(sygic,garmin),δίνουν δωρεάν φωνητική πλοήγηση ή πρέπει να την αγοράσεις όπως με το nokia maps?Ευχαριστώ

τζαμπε φιλε μου,τζαμπε και τα 2!!ειναι ραγισμενα...:lol::D