Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απορο γιατι η φασαρια;;Γνωμη ειπα και εγω οπως και πολοι αλλοι και 2 λογια απ την εμπειρια μου,γιατι αρπαχτηκες τοσο;Εκτος αν δε μετραει η γνωμη οσων δε συμφωνουν οτι το κινητο ειναι τελειο(και ας το εχουν και λενε την εμπειρια τους πανω σε 2-3 βασικα του τηλεφωνου,η...εκτος και αν πραγματι εδω ειναι(απο μερικους)τοπος λατρειας και καθε αλλη αποψη..περιτη!!!

Τα όσα είπα φίλε μου ήταν αρκετά σαφή.

Αν νομίζεις ότι εννούσα κι εσένα, τότε πρόβλημά σου.

Δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω στο thread που αφορά το κινητό μου και αντί να δω κάτι που αφορά το κινητό μου, να βλέπω συνέχεια αψιμαχίες για το πόσο χάλια είναι το Ν82 και το πόσο χαϊβάνια είμαστε όλοι εμείς που το αγοράσαμε.

Δε φταίμε εμείς που η Nokia έβγαλε ακόμα ένα best seller. ;)

Ο καθένας έχει την άποψή του και έχει δικαίωμα να συγκρίνει το Ν82 με οποιοδήποτε τηλέφωνο, αλλά στους Διαξιφισμούς. ;)

End of story._

=======================================================

Έχω δοκιμάσει το stereo bluetooth BH-500 στο Ν82 και λειτουργεί άψογα. Η ένταση του ακουστικού είναι αυτόνομη (αυτό σημαίνει οτι είτε το έχεις τέρμα κλειστό είτε τέρμα ανοιχτό το volume στο Ν82, αποδίδει το ίδιο) και διαθέτει πολύ δυνατότερη ένταση απο αυτή που βγάζει το Ν82 απο την θύρα του.

Το BH-500, το έχω δοκιμάσει με πάρα πολλά A2DP μοντέλα και συνεργάστηκε με όλα άψογα. Δεν υπήρξε ποτέ αποσύνδεση ενώ και η αυτονομία του είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητική.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αν και ακριβούτσικο, θα το έχω στα υπόψιν. :)

Κάτι σε jabra θα μου συνιστούσες ή όχι???

=====================================================

...Για να λειτουργήσουν θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί πριν το N95 Accelerometer Plugin...

Μία μικρή διορθωσούλα μόνο: το N82 προσφέρει auto rotation ενσωματωμένο στο λειτουργικό του, δηλαδή αν θέλεις μόνο auto-rotation, δε χρειάζεσαι το RotateMe.

Φυσικά αν θέλεις να έχεις τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα (NokMote, FlipSilent, ShutUp! κλπ), χρειάζεσαι το N95 accelerometer plugin. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάποιο στέρεο BT με το Ν82????

Ποιο μου προτείνετε??? Θα πεταχτώ Θεσ/νίκη αύριο και αν βρω κάτι ή στο πλαίσιο ή κάπου αλλού σκέφτομαι να αγοράσω κάτι.

Έχω ρωτήσει και στο ανάλογο thread, αλλά ρωτάω εδώ γιατί έχω ακούσει για ασυμβατότητες με τη σειρά Nseries ακόμα και κάποιων ακουστικών της Nokia (π.χ. το καινούργιο BH903, το παλιότερο HS-12W κλπ). Παίζει κάτι τέτοιο???

Δε με ενδιαφέρει ντε και καλά η οθόνη, αλλά η καλή ποιότητα ήχου, (αν γίνεται) μηδενικές αποσυνδέσεις και η δυνατότητα να βάλω δικά μου ακουστικά. Προφανώς τα θέλω για μουσική.

πανο εγω χρησιμοποιω αυτο και το συστηνω ανεπιφυλακτα

i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black)

για ενσυρματο επειδη δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο το δικο του εχω παραγγειλει αυτο

Nokia Audio Controller AD-43

και θηκη αυτη

Krusell

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

πανο εγω χρησιμοποιω αυτο και το συστηνω ανεπιφυλακτα

i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black)

για ενσυρματο επειδη δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο το δικο του εχω παραγγειλει αυτο

Nokia Audio Controller AD-43

και θηκη αυτη

Krusell

Για ενσύρματο handsfree έχω καταλήξει από την πρώτη μέρα που το πήρα. Ευτυχώς το Πλαίσιο είχε αυτόν εδώ τον controller (είναι του Ν81). Φυσικά τα ακουστικά που τον συνόδευαν είναι παρέα με το εργοστασιακό handsfree του Ν82 στο πακέτο του. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για ενσύρματο handsfree έχω καταλήξει από την πρώτη μέρα που το πήρα. Ευτυχώς το Πλαίσιο είχε αυτόν εδώ τον controller (είναι του Ν81). Φυσικά τα ακουστικά που τον συνόδευαν είναι παρέα με το εργοστασιακό handsfree του Ν82 στο πακέτο του. :)

δεν το ειχα δει :blink:

και εφαγα τα σιδερα να βρω μαγαζι που να δινει αυτο που παραγγειλα με paypall...αλλα δεν βρηκα...

τελικα με εξυπηρετησε ενας πολυ καλος φιλος και μου τα παραγγειλε αυτος ..:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

δεν το ειχα δει :blink:

και εφαγα τα σιδερα να βρω μαγαζι που να δινει αυτο που παραγγειλα με paypall...αλλα δεν βρηκα...

τελικα με εξυπηρετησε ενας πολυ καλος φιλος και μου τα παραγγειλε αυτος ..:)

Αυτόν που έχεις εσύ τον είχα στα υπόψη μου, αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχει πλήκτρο "stop", εκτός κι αν δεν φαίνεται στις φωτογραφίες... :O

Μου άρεσε καλύτερα από αυτόν που πήρα, κυρίως λόγω χρώματος αλλά και λόγω καλύτερων συνοδευόμενων ακουστικών.

Αυτόν που έχεις εσύ τον είχα στα υπόψη μου, αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχει πλήκτρο "stop", εκτός κι αν δεν φαίνεται στις φωτογραφίες... :O

με πεθανες πανο :(:(

λες?? :worry:και δεν το προσεξα καθολου...το θεωρω δεδομενο...

αντε τωρα με την αγωνια μεχρι να ερθει:O

edit

ουφ:p

εχει ρε συ :lol: πατα στην φωτο του λινκ που σου δωσα :)

αντε την γλυτωσα την πατατα :D

παιδιά προσπαθώ εδώ και κανα 2λεπτο να βγάλω από μέσα την κάρτα μνήμης. την πιέζω μέσα, σηκώνεται αλλά μετά τραβάω και "τσινάει". Είναι φυσιολογικό? δε θέλω να κάνω και καμία ζημιά...!

Τελικά όντως ήθελε λίγο "σφρίγος" παραπάνω... την εβγαλα! :D

με πεθανες πανο :(:(

λες?? :worry:και δεν το προσεξα καθολου...το θεωρω δεδομενο...

αντε τωρα με την αγωνια μεχρι να ερθει:O

edit

ουφ:p

εχει ρε συ :lol: πατα στην φωτο του λινκ που σου δωσα :)

αντε την γλυτωσα την πατατα :D

Αν σου πω ότι δεν το βλέπω???? :blink:

Εγώ στην μπροστά επιφάνεια βλέπω τέσσερα πλήκτρα: Play/pause, >>, << και πλήκτρο κλήσης. Στο πλάι διακρίνω ένα διπλό πλήκτρο, που πιθανότατα είναι το volume up/down. :wacko:

Εβαλε κανεις καρτα στο Ν82 8gb και να την γεμισε αρκετα? παρατηρησε μειωση ταχυτητας η κολληματα?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια ερωτηση...εβαλα το plug in που μας εδωσε ο φιλος μας...τι αλλο πρεπει να κανω???υπαρχει καποια ρυθμιση η πρεπει να προσθεσω και κατι αλλο?
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

Αν και ακριβούτσικο, θα το έχω στα υπόψιν. :)

Κάτι σε jabra θα μου συνιστούσες ή όχι???

Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο για να σου συγκρίνω απόδοση στον ήχο και ένταση. Πάντως, το BH-500 παίζει πολύ πιο δυνατά σε σχέση με ενσύρματη σύνδεση ακουστικών στο Ν82. Κάποιοι που διαμαρτύρωνται οτι το Ν82 δεν έχει ικανοποιητική ένταση, ίσως πρέπει να το δοκιμάσουν.

Ακόμα και τα Ε51 και Ε90 που δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό στον ήχο, μέσω του ΒΗ παίζουν απίστευτα. Εκτός αυτού είναι και τεράστια ευκολιά να ακούς μουσικής χωρίς να κουβαλάς την συσκευή.

Ένας πολύ σημαντικός λόγος που το προτίμησα, είναι για να μπορώ να φορτίζω όλες μου τις συσκευές με έναν φορτιστή. Και με τον άλλο που κουβαλάω πάντα μαζί μου, να είμαι εξίσου καλυμένος. Φαντάσου να είχα ξεχωριστούς φορτιστές για 3 series 60, ένα bluetooth GPS, ένα Bluetooth handsfree και ένα bluetooth stereo handsfree. Θα είχα πήξει στα καλώδια.

Μία μικρή διορθωσούλα μόνο: το N82 προσφέρει auto rotation ενσωματωμένο στο λειτουργικό του, δηλαδή αν θέλεις μόνο auto-rotation, δε χρειάζεσαι το RotateMe.

Φυσικά αν θέλεις να έχεις τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα (NokMote, FlipSilent, ShutUp! κλπ), χρειάζεσαι το N95 accelerometer plugin. :)

panosz75 και συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά τα προγράμματα (NokMote, FlipSilent, ShutUp) που μπορούμε να τα βρούμε; Έψαξα στα γνωστό μέρος χωρίς αποτέλεσμα, μήπως είναι της Νοκια εφαρμογές;Χρειάζονται όλες sign;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

to nokmote kai ta ypoloipa programmatga einai free?

panosz75 και συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά τα προγράμματα (NokMote, FlipSilent, ShutUp) που μπορούμε να τα βρούμε; Έψαξα στα γνωστό μέρος χωρίς αποτέλεσμα, μήπως είναι της Νοκια εφαρμογές;Χρειάζονται όλες sign;

Τις ανέβασα όλες σε ένα zip, μαζί με το N95 Accelerometer Plugin.

Μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ.

Όλες θέλουν sign!

Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδες η τιμη στο πλαισιο 520ευρω ειναι η καλυτερη so far η μου φαινεται??

h??p://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1045180

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδες η τιμη στο πλαισιο 520ευρω ειναι η καλυτερη so far η μου φαινεται??

h??p://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1045180

Μάλλον στη microland με 500

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

αρε γκαντεμια το πηρα σημερα και οταν εχει μεσα την κατα μνημης κολαει και πρεπει να βγαλω την μπαταρια μαλον θα της κανω format :cry: καλη αρχη

αρε γκαντεμια το πηρα σημερα και οταν εχει μεσα την κατα μνημης κολαει και πρεπει να βγαλω την μπαταρια μαλον θα της κανω format :cry: καλη αρχη

Αν της κάνεις format θα χάσεις την τρίμηνη άδεια πλοήγήσης του Nokia Maps.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια ξέρετε ποιο είναι αυτο το αρχειο για την τριμηνη άδεια γιατί έκανα στην κάρτα φορματ και έχω κρατησει όμως όλα τα αρχεια στο pc αλλά δεν ξέρω ποιο να περάσω!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Εγώ θα ζητούσα αλλαγή συσκευής. Σήμερα δεν το πήρες? Γιατί να τρέχεις στη Νοκια...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Paidia kalispera

x8es to vradu egina katoxos autou tou tromerou tilefwnou!!:!:

Eimai SE Fan alla to n82 me entupwsiase:!:

Exei tromeri kamera se sxesi me to k850i pou eixa!!!Sigoura omws dn mporw na pw oti i kamera tou n82 einai kaliteri apo tou k850i:!:

Se genikes grammes poli kalo an kai i emfanisi emena proswpika dn mou aresei:!:(antikeimeniko)

Elpizw i sumviwsi mazi tou(to polu 2 vdomades gt ta varieme ola ta kinita)euelpistw na einai kali xwris kollimata kai restarts:p

Twra to kanw update gia na perasw to last firmware to 11!!!

Filika

Scottas:p:happy:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Εβαλε κανεις καρτα στο Ν82 8gb και να την γεμισε αρκετα? παρατηρησε μειωση ταχυτητας η κολληματα?

εγω του εχω μια 8αρα sandisc απο την πρωτη μερα που το πηρα,με καμμια εικοσαρια εφαρμογες,γυρω στις 300 φωτο και 450 τραγουδια,α και 3 ταινιες ολοκληρες για αναπαραγωγη με το smartmovie,κανενα απολυτως κολλημα η καθυστερηση..ουτε καν restart!!κατ εμε η πιο πληρης s60 συσκευη που ειχα ποτε,και απο πλευρας δυνατοτητων,και απο πλευρας χαρακτηριστικων...:D

Καλησπέρα και συγνωμή που ρωτάω εδώ, νομοθεσιακά έχει δικαίωμα η νοκια να μην σου κάνει δωρεαν service ή και αντικατάσταση τηλέφωνο που δεν έχει αγωραστεί από Ελλάδα? Ρωτάω γιατι περιμένω το n82 απο εξωτερικό απο μέρα σε μέρα.

Ευχαριστώ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω μια microSD 8GB αλλά επειδή είμαι τελείως άσχετος από αγορές στο internet μπορείτε να μου δώσετε κανά απευθείας link; Ειδικά κάποιος που έχει αγοράσει και ξέρει θα με βοήθαγε πολύ; Ευχαριστώ.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra