Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά το βρήκα 360euro (+35 έξοδα αποστολής = 395) από αμερική και επικοινώνησα με την εταιρία για να ρωτήσω αν γίνετε να μου το στείλει ως δωρώ....μου είπαν ότι μπορούν αν θέλω να δηλώσουν 30% κάτω από την τιμή του (252euro)..

ξέρετε ποσα χρήματα πρέπει να πληρώσω ως φόρο στο τελωνείο?

Σε κάλυψε ο φίλος GioGeorgiou, αλλά θα ήθελα να σου πω πως δεν θα έχεις εγγύηση από την Alpha Copy.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά κάποια πρώτη εντύπωση απο την απόδοση της μπαταρίας του Ν82 υπάρχει?Ευχαριστώ

Εμένα κοντά 2 μέρες με κανονική χρήση αλλά ακόμα δεν έχει στρώσει...Μόλις 2 φορτίσεις έχω κάνει...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Εμένα κοντά 2 μέρες με κανονική χρήση αλλά ακόμα δεν έχει στρώσει...Μόλις 2 φορτίσεις έχω κάνει...

Πλέον με το στρώσιμο μετά από 1,5 μήνα χρήσης ο χρόνος είναι 3 μέρες με αρκετό "πείραγμα",θα δεις όταν στρώσει και η δικιά σου μπαταρία θα είναι ακόμα καλύτερη η αυτονομία της μπαταρίας ;)

Εμένα με έχει προβληματίσει λίγο το θέμα της μπαταρίας φίλε rostropol, αλλά είμαι ακόμα στο στρώσιμο.

Εφόσον το έχεις πιο πολύ καιρό και λες ότι φτάνει τις 3 μέρες, εντάξει, μια χαρά είναι.

Και 2 ολόκληρες μέρες να ήτανε, πάλι μια χαρά.

Και εννοείται ότι μιλάμε για προφίλ εκτός σύνδεσης τη νύχτα, έτσι???

Δε φαντάζομαι να το κλείνεις?...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εμένα με έχει προβληματίσει λίγο το θέμα της μπαταρίας φίλε rostropol, αλλά είμαι ακόμα στο στρώσιμο.

Εφόσον το έχεις πιο πολύ καιρό και λες ότι φτάνει τις 3 μέρες, εντάξει, μια χαρά είναι.

Καλημερα :)

Κλεινω μια βδομαδα με το Ν82, και μενα το ιδιο Πανο,

εχω περασμενο το flipsilent ομως ,εχω την εντυπωση

οτι καταναλωνεται αρκετη μπαταρια.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημέρα nervous. :)

Λες να είναι αυτό???

Εγώ έχω περασμένο το RotateMe (μαζί με το N95 Accelerometer Plugin) λόγω του ότι είναι λίγο αργό για τα γούστα μου στην απρόκρισή του το ενσωματωμένο plugin. Ίσως αυτό να είναι.

Θα δοκιμάσω στην επόμενη φόρτιση να απενεργοποιήσω το RotateMe για να δω τυχόν διαφορά.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μόλις το παρέλαβα από κατάστημα της WIND 560€

Μπαίνοντας στους χάρτες με ρωτά για την σύνδεση

Επιλέγω cosmote gprs και μου λέει να ελέγξω της ρυθμίσεις του δικτύου.

Που κάνω λάθος?

Μόλις το παρέλαβα από κατάστημα της WIND 560€

Μπαίνοντας στους χάρτες με ρωτά για την σύνδεση

Επιλέγω cosmote gprs και μου λέει να ελέγξω της ρυθμίσεις του δικτύου.

Που κάνω λάθος?

Κατ' αρχήν καλορίζικο. :)

Ως προς το GPS, δε χρειάζεται η χρήση δικτύου για να λειτουργήσει.

Μέσα από τους Χάρτες πήγαινε στις ρυθμίσεις. Στην καρτέλα "Δίκτυο" πήγαινε στην επιλογή "χρήση δικτύου" και βάλε "ποτέ".

Επίσης, στις γενικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου θα πρέπει να επιλέξεις με ποια μέθοδο θα κάνει εντοπισμό θέσης το κινητό.

Πήγαινε Ρυθμίσεις->Γενικές->Εντοπισμός θέσης->Μέθοδοι εντοπισμού θέσης και από τη λίστα που θα βγει να αφήσεις επιλεγμένο το "Ενσωματωμένο GPS". Τις υπόλοιπες επιλογές ξετσέκαρέ τες, αλλιώς πιθανώς να χρησιμοποιείται η σύνδεσή σου και να σε χρεώνει.

Ό,τι άλλο έχεις για ερώτηση/διευκρίνηση, εδώ είμαστε.

Πλέον με το στρώσιμο μετά από 1,5 μήνα χρήσης ο χρόνος είναι 3 μέρες με αρκετό "πείραγμα",θα δεις όταν στρώσει και η δικιά σου μπαταρία θα είναι ακόμα καλύτερη η αυτονομία της μπαταρίας ;)

Καλημερα :)

Κλεινω μια βδομαδα με το Ν82, και μενα το ιδιο Πανο,

εχω περασμενο το flipsilent ομως ,εχω την εντυπωση

οτι καταναλωνεται αρκετη μπαταρια.

Της κάνετε κάτι της μπαταρίας?:rolleyes:

Εννοώ την αφήνετε να στραγγίξει εντελώς κάποιες φορές την εβδομάδα???

Κάποιο κόλπο?:rolleyes:

Πείτε και σε μας... Το Ν73 μου κρατούσε 1,5 μέρα... Μάλλον δεν της φέρομαι καλά...:O

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές

Το βράδυ που θα έχω χρόνο θα γράψω αναλυτικά

Καλημέρα

της φερομαστε καλα, την αγαπαμε :ρ

εμενα περιπου 2 μερες μου κραταει, αλλα χρησιμοποιω πολυ το wifi, μπορει και πανω απο μιση ωρα τη μερα. καποιες φορες και 2-3 ωρες :O

παντα το φορτιζω οταν ειναι ετοιμο να κλεισει ή οταν κλεινει.

τι καιει πολλη μπαταρια μπορειτε να το ελεγξετε με την εφαρμογη energy profiler. πχ ο φωτισμος της οθονης δεν καιει τοσο πολυ. το προφιλ εκτος συνδεσης δε γλυτωνει σχεδον καθολου αν εχεις καλο σημα. αυτο που καιει το περισσοτερο ειναι η καμερα/φλας.

@Πανος, οχι δεν εκανα πλοηγηση με το Garmin, με εντυπωσιασε ομως η καλυψη των χαρτων, εχει μεχρι και τα σοκακια στο χωριο μου :blink:

που ειναι νησι και χωραει μονο μηχανη να περασει, ξερετε τα κλασσικα σοκακια.

Της κάνετε κάτι της μπαταρίας?:rolleyes:

Κάποιο κόλπο?:rolleyes:

Πείτε και σε μας... Το Ν73 μου κρατούσε 1,5 μέρα... Μάλλον δεν της φέρομαι καλά...:O

Τις πρώτες 4-5 φορές να φροντίσεις να κάνεις πλήρη κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης

αλλά και γενικά μετά πότε πότε καλό είναι να το αφήνεις να σβήνει εντελώς

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Της κάνετε κάτι της μπαταρίας?

Κάποιο κόλπο?

Πείτε και σε μας... Το Ν73 μου κρατούσε 1,5 μέρα... Μάλλον δεν της φέρομαι καλά...

Ναι, όντως έτσι είναι.

Επίσης, όσες λιγότερες φορές κλείνεις ή κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό, ακόμα καλύτερα για τη μπαταρία. Η φόρτωση του λειτουργικού κατά το bootάρισμα καταναλώνει αρκετή ενέργεια.

Γι' αυτό είναι προτιμότερο το βράδυ να μην το κλείνεις και αντ' αυτού να το βάζεις στο προφίλ εκτός σύνδεσης. Καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από το να το κλείσεις και να το ξαναανοίξεις το πρωί. ;)

Edit:

@Πανος, οχι δεν εκανα πλοηγηση με το Garmin, με εντυπωσιασε ομως η καλυψη των χαρτων, εχει μεχρι και τα σοκακια στο χωριο μου

που ειναι νησι και χωραει μονο μηχανη να περασει, ξερετε τα κλασσικα σοκακια.

Quite impressive. :blink:

Επομένως πρέπει να βρούμε πατέντα με το πλήκτρο #.

Ίσως βέβαια να βγει καινούρια έκδοση που θα λύνει το πρόβλημα.

Επίσης, όσες λιγότερες φορές κλείνεις ή κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό, ακόμα καλύτερα για τη μπαταρία. Η φόρτωση του λειτουργικού κατά το bootάρισμα καταναλώνει αρκετή ενέργεια.

πλεον γι'αυτο δεν ειμαι απολυτα σιγουρος. οτι καιει, καιει αλλα μαλλον οχι τοσο οσο στα παλιοτερα. δες το κι εσυ σε συγκριση με το 3230. :)

της φερομαστε καλα, την αγαπαμε :ρ

εμενα περιπου 2 μερες μου κραταει, αλλα χρησιμοποιω πολυ το wifi, μπορει και πανω απο μιση ωρα τη μερα. καποιες φορες και 2-3 ωρες :O

παντα το φορτιζω οταν ειναι ετοιμο να κλεισει ή οταν κλεινει.

τι καιει πολλη μπαταρια μπορειτε να το ελεγξετε με την εφαρμογη energy profiler. πχ ο φωτισμος της οθονης δεν καιει τοσο πολυ. το προφιλ εκτος συνδεσης δε γλυτωνει σχεδον καθολου αν εχεις καλο σημα. αυτο που καιει το περισσοτερο ειναι η καμερα/φλας.

Ναι, όντως έτσι είναι.

Γι' αυτό είναι προτιμότερο το βράδυ να μην το κλείνεις και αντ' αυτού να το βάζεις στο προφίλ εκτός σύνδεσης. Καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από το να το κλείσεις και να το ξαναανοίξεις το πρωί. ;)

Πωπω πόσες γνώσεις! Ομολογώ ότι μερικές φορές φοβούμενη μη μ'αφήσει στο δρόμο τη φορτίζω πιο νωρίς...:O

Ντρέπομαι nikoskat... Θα την αγαπώ παραπάνω!

@nikoskat: δοκίμασα το PySystemUtilities που είχε ανεβάσει ο φίλος Porfyras, δουλεύει κανονικά, αλλά μου βγάζει μήνυμα λάθους.

(Παρεμπιπτόντως, το restart που κάνω μέσω της εφαρμογής αυτής διαρκεί πάρα πολύ, σχεδόν τριπλάσιο χρόνο απ' ό,τι να ανοίξω και να κλείσω μόνος μου το τηλέφωνο. Γιατί???)

http://img182.imageshack.us/img182/6501/scr001cn4.th.jpg

@nikoskat: δοκίμασα το PySystemUtilities που είχε ανεβάσει ο φίλος Porfyras, δουλεύει κανονικά, αλλά μου βγάζει μήνυμα λάθους.

βγαλτα ολα και ξαναδοκιμασε, τα εχω εγκαταστησει ολα στην καρτα και δουλευει :O

(Παρεμπιπτόντως, το restart που κάνω μέσω της εφαρμογής αυτής διαρκεί πάρα πολύ, σχεδόν τριπλάσιο χρόνο απ' ό,τι να ανοίξω και να κλείσω μόνος μου το τηλέφωνο. Γιατί???)

αλλες διεργασιες σκοτωνει οταν κανει restart και αλλες χρησιμοποιουνται οταν εκκινει, ισως ειναι απλα φτιαγμενο να ξεκινουν γρηγορα αυτες και οχι οταν κανουμε restart.

Σόρρυ, το προηγούμενό μου post το έγραψα ελλιπώς.

Μήνυμα λάθους μου βγάζει μόνο όταν την κλείνω. ;)

Καλά νέα. Διαθέσιμο από ΚΟΣΜΟΤΕ από σήμερα σε ασημί και σε λίγα κομμάτια. Δυστυχώς για εμένα θέλω κάποιες ημέρες για να μπορέσω να κάνω χρήση της ανανέωσης που δικαιούμαι και δυστυχώς το έπιασα στα χέρια μου επαιξα, χάρηκα, φτιάχτηκα και έφυγα άπραγος. Είχα βέβαια την δυνατότητα να το κάνω κράτηση και να το πάρω σε 10 ημέρες αλλά καλύτερα να είναι στα χέρια κάποιου και να το ξεψαχνίζει παρά να περιμένει σε ένα ράφι. Πάντως είναι πολύ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες και πιο μικρό απ΄ότι δείχνει. Τα πλήκτρα είναι μικρά χωρίς όμως να κουράζουν. Το περίεργο συναίσθημα που σου δημιουργείται έχει να κάνει νομίζω με την συνήθεια και όχι με την πρακτικότητα. Το πρώτο μου symbian ήταν το 3650 με το κυκλικό καντράν και παρόλα αυτά σε μια εβδομάδα το είχα συνηθήσει.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Για Vodafone ξέρει κανείς;

Έχω να παίρνω 400 ευρώ πίσω από το LG KS20 (που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου βγήκε μάπα) οπότε με προσθήκη άλλων 170 το παίρνω.

Πήρα τηλέφωνο αλλά είπαν ότι δεν υπάρχει ούτε στις αποθήκες. Τώρα τι σημαίνει αυτό...

Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο

ΚΑΤΕΧΑΚΗ 51 ΕΧΕΙ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 560 ΕΥΡΩ

210 6915140

Ναι το λέμε συνέχεια!

Είναι οι μοναδικοί που φέρνουν τα πάντα γρήγορα ενώ οι άλλοι σου λένε ότι θα έρθει τον Μάρτη!!

Αλλά νομίζω 570€....

Ναι το λέμε συνέχεια!

Είναι οι μοναδικοί που φέρνουν τα πάντα γρήγορα ενώ οι άλλοι σου λένε ότι θα έρθει τον Μάρτη!!

Αλλά νομίζω 570€....

ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 570

kostas

Εννοείται εκτός σύνδεσης τις νύχτες;) Η αυτονομία της μπαταρίας στο Ν82 είναι πολύ καλή,μάλλον και από αποψης λογισμικού η διαχείρηση των τόσο ενεργειοβόρων λειτουργιών είναι πολύ εξισορροπημένη με χρήση των απαραίτητων μόνο πόρων.....και σίγουρα στην επερχόμενη νέα έκδοση λογισμικού 11.....και κάτι η κατάσταση ενδέχεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο,αλλά και έτσι εγώ είμαι υπερικανοποιημένος:)

Πως είναι η ποιότητα του ήχου από τα ακουστικά και τα ηχεία της συσκευής? Η κάμερα είναι καλή?