alteisei Δημ. December 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2024 On 30/11/2024 at 4:04 ΜΜ, VIPdriver said: Τιμή μου να με πολεμάει το Κεφάλαιο! Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πολεμιοι εχουν ΟΝΤΩΣ "πατηθει απτο τρενο". Οι υπολοιποι απλα φωνασκουν απο τις εξεδρες του Παραπρογραμματος που συντηρει το Κεφαλαιο (συνδικαλες κλπ κλπ). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2025 (edited) Σήμερα στο my Vodafone app μου έδωσε νέο combo πακέτο στο καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σαν κυρία γραμμή μου. Με 18.10 ευρώ δίνει απεριόριστο ίντερνετ, και 300 SMS και απεριόριστη ομιλία διαρκείας 30 ημερών. Και όχι 25 όπως είναι το combo 2gb που αυτό χρησιμοποιώ. Επίσης δωρεάν απεριόριστα data για χρήση από 14/4-20/4 το δίνει και το καρτοκινητο Ολυμπιακός για 7 ημέρες. Την ίδια προσφορά έδωσε και το cu. Edited April 9, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS 3 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 Είναι νέο combo πακέτο και η τιμή είναι εξαιρετική. Το αντίστοιχο στο cu είναι το ocean και τιμάται 25 ευρω. Το θέμα είναι αν θα διαρκέσει γιατί είναι συχνές οι αλλαγές στο εν λόγω καρτοκινητό. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: Σήμερα στο my Vodafone app μου έδωσε νέο combo πακέτο στο καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σαν κυρία γραμμή μου. Με 18.10 ευρώ δίνει απεριόριστο ίντερνετ, και 300 SMS και απεριόριστη ομιλία διαρκείας 30 ημερών. Και όχι 25 όπως είναι το combo 2gb που αυτό χρησιμοποιώ. Επίσης δωρεάν απεριόριστα data για χρήση από 14/4-20/4 το δίνει και το καρτοκινητο Ολυμπιακός για 7 ημέρες. Την ίδια προσφορά έδωσε και το cu. 4 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Είναι νέο combo πακέτο και η τιμή είναι εξαιρετική. Το αντίστοιχο στο cu είναι το ocean και τιμάται 25 ευρω. Το θέμα είναι αν θα διαρκέσει γιατί είναι συχνές οι αλλαγές στο εν λόγω καρτοκινητό. Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. Edited April 10, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: Σήμερα στο my Vodafone app μου έδωσε νέο combo πακέτο στο καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σαν κυρία γραμμή μου. Με 18.10 ευρώ δίνει απεριόριστο ίντερνετ, και 300 SMS και απεριόριστη ομιλία διαρκείας 30 ημερών. Και όχι 25 όπως είναι το combo 2gb που αυτό χρησιμοποιώ. Επίσης δωρεάν απεριόριστα data για χρήση από 14/4-20/4 το δίνει και το καρτοκινητο Ολυμπιακός για 7 ημέρες. Την ίδια προσφορά έδωσε και το cu. Στις διευκρινήσεις του πακετου τι λέει; 2 ώρες πριν, cu2goup said: Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. Διοτι στο Ολυμπιακός παίρνεις 1€ σε καθε γκολ επισημου αγωνα και συνηθως βάζει περισσότερα απο 5 γκολ καθε μηνα. Βεβαια τωρα το καλοκαιρι δεν θα εχει αγωνες, αλλά εαν το πακετο ειναι μονιμο, θα συμφερει απο τον Σεπτέμβρη και δεν θα ειναι 9μηνο. Edited April 10, 2025 by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 4 ώρες πριν, cu2goup said: Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. Μια που το ανέφερες, δύο βασικοί λόγοι (που τους γνωρίζεις) είναι: 1. Το σήμα, αν δεν έχουν καλή κάλυψη στην περιοχή που κινούνται 2. Παααρα πολύς κόσμος για τους δικούς του λόγους δεν θέλει αν ασχολειται να αλλάζει παρόχους συχνά. Και το 9-12 μήνες για τις περιπτώσεις που συζητάς πολύ είναι για κάποιους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2025 38 minutes ago, opmgls said: Μια που το ανέφερες, δύο βασικοί λόγοι (που τους γνωρίζεις) είναι: 1. Το σήμα, αν δεν έχουν καλή κάλυψη στην περιοχή που κινούνται 2. Παααρα πολύς κόσμος για τους δικούς του λόγους δεν θέλει αν ασχολειται να αλλάζει παρόχους συχνά. Και το 9-12 μήνες για τις περιπτώσεις που συζητάς πολύ είναι για κάποιους. Οκ.. η αλήθεια είναι πως αν το ξανασκεφτεί κάνεις, μπορεί αν αρχίσουν όλοι τις φορητότητες, να κόψουν οι εταιρείες τις προσφορές και να τελειώσει το παραμύθι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2025 On 10/4/2025 at 8:31 ΠΜ, cu2goup said: Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. καλυτερα δοκιμασε το με αλλαγη πακετου σε ολυμπιακος και βλεπεις. Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos20 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Εμφανίστηκε στο vodafone app νέο πακέτο Combo Unlimited, με κόστος 18,10€ για 30 ημέρες. Απεριόριστη ομιλία και data, 300 sms. Τίμιο και χρήσιμο για τις διακοπές! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Στις 10 Απριλίου το ανέφερε πιο πάνω ο johnmegarythmos. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 9 ώρες πριν, alekos20 said: Εμφανίστηκε στο vodafone app νέο πακέτο Combo Unlimited, με κόστος 18,10€ για 30 ημέρες. Απεριόριστη ομιλία και data, 300 sms. Τίμιο και χρήσιμο για τις διακοπές! Στο cu app δεν θα εμφανιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 Όχι, μόνο στο Ολυμπιακός διατίθεται. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 ειδα σημερα στο vodafone app του καρτοκινητου ολυμπιακος που εχω την επιλογη για απενεργοποιηση του αυτοματου πακετου παταω ενεργοποιηση και μου βγαζει σφαλμα. Αραγε τι αυτοματο πακετο θα ενεργοποιειται αυτοματα στο καρτοκινητο ολυμπιακος; . Η ανακοινωση που ειχα δει αφορουσε αυτοματη ενεργοποιηση πακετου μονο σε vodafone cu και σε καρτοκινητο ολυμπιακος. 1 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 On 12/6/2025 at 10:12 ΜΜ, JOHNMEGARYTHMOS said: ειδα σημερα στο vodafone app του καρτοκινητου ολυμπιακος που εχω την επιλογη για απενεργοποιηση του αυτοματου πακετου παταω ενεργοποιηση και μου βγαζει σφαλμα. Αραγε τι αυτοματο πακετο θα ενεργοποιειται αυτοματα στο καρτοκινητο ολυμπιακος; . Η ανακοινωση που ειχα δει αφορουσε αυτοματη ενεργοποιηση πακετου μονο σε vodafone cu και σε καρτοκινητο ολυμπιακος. μετα απο κληση στο 13830 μου ειπανε οτι αμα βαλω 14 ευρω καρτα απο περιπτερο ενεργοποιειται πακετο με ιντερνετ . Τις ειπα οτι δεν θελω αυτοματη ενεργοποιηση πακετου , αμα τυχον παρω καρτα απο περιπτερο και το κρατησε σαν αιτημα. 2 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Έστειλαν και σχετικό μήνυμα. Μεγάλη κοτσάνα αυτές οι αυτόματες ενεργοποιήσεις (κυρίως αν δε γνωρίζεις, θα κάνουν φτερά οι κάρτες). 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) 1 hour ago, Serafeim1981 said: Έστειλαν και σχετικό μήνυμα. Μεγάλη κοτσάνα αυτές οι αυτόματες ενεργοποιήσεις (κυρίως αν δε γνωρίζεις, θα κάνουν φτερά οι κάρτες). για ασφαλεια το κανουνε για να μην χαθει το υπολοιπο , αλλα να σου ενεργοποιει πακετο με τα παντα μεσα combo δηλαδη και ομιλια και sms και ιντερνετ οχι μονο ιντερνετ. Τι να το κανουμε; εγω βαζω το φθηνοτερο combo πακετο με 11,80 ευρω . Παντως και να χαθει ο υπολοιπομενος κουβας που εχει κρατηθει μπορεις να ζητησεις επαναφορα στο 13830 μου το ειπε η κοπελα. Οχι βεβαια καθε φορα . Εγω παντα βαζω υπενθυμιση 2 ημερες πριν και βαζω καρτα ή ενεργοποιω πακετο. Το σπαστικο στο vodafone app ειναι οτι ενω κανεις ανανεωση online δεν ενημερωνεται το υπολοιπο οσες φορες και να πατησω ανανεωση. Βεβαια ερχεται sms με το νεο υπολοιπο και μπαινω στα πακετα και το ενεργοποιω αλλα υπαρχει αυτην η καθυστερηση. Στο vodafone.gr my account αμα κανεις εκει ανανεωση χρονου ενημερωνεται αυτοματα το υπολοιπο. Επισης το πακετο το καλοκαιρινο με τα απεριοριστα data μπορει να ενεργοποιηθει εως 31/8/2025 καμια ενημερωση δεν υπαρχει στο πακετο στο vodafone app , ενω ειναι ιδιο με το cu . Πολυ χαζο να μην υπαρχει η ιδια ενημερωση. Μηνιαια χρηση εως 300gb στα καρτοκινητα vodafone σε πληρη ταχυτητα μετα την καταναλωση του ογκου πεφτει η ταχυτητα στα 5mbs down και up ετσι μου ειπανε. Παλι καλα που δεν κοβει τελειως. Και εστω ενα mail και ενα viber να μπορεσεις να δεις . Edited June 21, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS 2 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Βαζετε που βάζετε 13ε/μηνα, γιατι δεν πατε φορητοτητα σε καποιον ανταγωνιστη ωστε να παιρνετε απεριοριστα με τα ιδια λεφτά για 9 μηνες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Όχι ανά μήνα. Έχω καλό υπόλοιπο, βάζω κάρτα ανά δίμηνο και δουλεύω το πακέτο combo unlimited. 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 17 minutes ago, VIPdriver said: Βαζετε που βάζετε 13ε/μηνα, γιατι δεν πατε φορητοτητα σε καποιον ανταγωνιστη ωστε να παιρνετε απεριοριστα με τα ιδια λεφτά για 9 μηνες; εγω βαζω καρτα οταν το υπολοιπο ειναι κατω των 11,80 ευρω, διοτι βαζω το combo 2gb υπαρχει περιπτωση μετα απο 2-3 μηνες να μην χρειαστει να βαλω 4η ανανεωση με τα γκολ και να βγαλω τζαμπα τον μηνα. Για αυτο και εφυγα απο το cu . Αν και το καλοκαιρι θα σταματησουνε οι αγωνες του ολυμπιακου. 1 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Μόνο εγώ δεν βλέπω το combo unlimited των 18,10€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 Όντως δεν υπάρχει. Κλασικά θα εμφανιστεί πάλι όμως. Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 ναι δεν υπαρχει το πακετο των unlimited ουτε σε εμενα. Να μην κοπει το αλλο μικροτερο πακετο με τα χιλια λεπτα που βαζω . Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου μπαινω σημερα και βλεπω οτι στο τιμοκαταλογο του νεου καρτοκινητου και ολυμπιακου τα εξης που δεν τα ειχα ξανα δει 1€ bonus χρόνος ομιλίας με κάθε γκολ του Ολυμπιακού* *Ισχύουν οι παρακάτω όροι: • Ισχύει για όλους τους αγώνες εντός των επόμενων 30 ημερών από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η ανανέωση. ( αυτο υπηρχει και παλαιοτερα ) • To bonus ισχύει για τα γκολ της κανονικής διάρκεια του αγώνα (90’).( δεν θυμαμαι να υπηρχε αυτος ο περιορισμος ) • To bonus ισχύει για τους αγώνες Ελληνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου αλλά και για όλους τους Επίσημους Διεθνείς Αγώνες του Ολυμπιακού (Champions League/ UEFA/ Conference League) ( δεν θυμαμαι να υπηρχε αυτος ο περιορισμος ) • Το bonus προστίθεται στο υπόλοιπο του συνδρομητή εντός 1 ώρας από την λήξη του αγώνα. δειτε εδω https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/J1CvZR98Xtji72mcfti63/1bd6877ea6b28362c06d0b85c958671a/Vodafone_Kartokinito_Î_εÎ_Ï_Î_Ï_Î_Ï_Î_Î_Ï__2026.pdf υπαρχει ασαφεια ομως αμα το νεο πακετο των 14,50 ευρω με τα 9 gb+100sms+ απεριοριστη ομιλια αφορα και το πακετο του ολυμπιακου απο αυριο . Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Ίσχυαν και τότε οι ιδιοι περιορισμοι. Επίσης παλαιοτερα εαν το γυρνουσες σε cu μπορουσες να χρησιμοποιησεις τα λεφτα του μπονους. Τα τελευταία χρονια αυτο αλλαξε και εαν πας σε άλλο πακετο θα χαθεί ολο το χρηματικό υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, JOHNMEGARYTHMOS said: 1. To bonus ισχύει για τα γκολ της κανονικής διάρκεια του αγώνα (90’).( δεν θυμαμαι να υπηρχε αυτος ο περιορισμος ) 2. To bonus ισχύει για τους αγώνες Ελληνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου αλλά και για όλους τους Επίσημους Διεθνείς Αγώνες του Ολυμπιακού (Champions League/ UEFA/ Conference League) ( δεν θυμαμαι να υπηρχε αυτος ο περιορισμος ) 1. Αυτό άλλαξε με την έναρξη της περσινής περιόδου. 2. Αυτό ισχύει ανέκαθεν και απορώ πού βλέπεις περιορισμό. Γενικά, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι σταθερά τα πακέτα στο καρτοκινητό Ολυμπιακός και επομένως δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτά. Για επικοινωνία με vodafone είναι καλό και για το bonus με τα γκολ. Τώρα που δεν έχει περιορισμούς και το sharing, αξίζει λίγο παραπάνω. Edited 8 Φεβρουαρίου by Serafeim1981 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts