alteisei Δημ. December 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2024 On 30/11/2024 at 4:04 ΜΜ, VIPdriver said: Τιμή μου να με πολεμάει το Κεφάλαιο! Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πολεμιοι εχουν ΟΝΤΩΣ "πατηθει απτο τρενο". Οι υπολοιποι απλα φωνασκουν απο τις εξεδρες του Παραπρογραμματος που συντηρει το Κεφαλαιο (συνδικαλες κλπ κλπ). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) Σήμερα στο my Vodafone app μου έδωσε νέο combo πακέτο στο καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σαν κυρία γραμμή μου. Με 18.10 ευρώ δίνει απεριόριστο ίντερνετ, και 300 SMS και απεριόριστη ομιλία διαρκείας 30 ημερών. Και όχι 25 όπως είναι το combo 2gb που αυτό χρησιμοποιώ. Επίσης δωρεάν απεριόριστα data για χρήση από 14/4-20/4 το δίνει και το καρτοκινητο Ολυμπιακός για 7 ημέρες. Την ίδια προσφορά έδωσε και το cu. Edited 9 Απριλίου by JOHNMEGARYTHMOS 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Είναι νέο combo πακέτο και η τιμή είναι εξαιρετική. Το αντίστοιχο στο cu είναι το ocean και τιμάται 25 ευρω. Το θέμα είναι αν θα διαρκέσει γιατί είναι συχνές οι αλλαγές στο εν λόγω καρτοκινητό. 1 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 8 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: Σήμερα στο my Vodafone app μου έδωσε νέο combo πακέτο στο καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σαν κυρία γραμμή μου. Με 18.10 ευρώ δίνει απεριόριστο ίντερνετ, και 300 SMS και απεριόριστη ομιλία διαρκείας 30 ημερών. Και όχι 25 όπως είναι το combo 2gb που αυτό χρησιμοποιώ. Επίσης δωρεάν απεριόριστα data για χρήση από 14/4-20/4 το δίνει και το καρτοκινητο Ολυμπιακός για 7 ημέρες. Την ίδια προσφορά έδωσε και το cu. 4 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Είναι νέο combo πακέτο και η τιμή είναι εξαιρετική. Το αντίστοιχο στο cu είναι το ocean και τιμάται 25 ευρω. Το θέμα είναι αν θα διαρκέσει γιατί είναι συχνές οι αλλαγές στο εν λόγω καρτοκινητό. Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. Edited 10 Απριλίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 10 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: Σήμερα στο my Vodafone app μου έδωσε νέο combo πακέτο στο καρτοκινητο Ολυμπιακός που έχω σαν κυρία γραμμή μου. Με 18.10 ευρώ δίνει απεριόριστο ίντερνετ, και 300 SMS και απεριόριστη ομιλία διαρκείας 30 ημερών. Και όχι 25 όπως είναι το combo 2gb που αυτό χρησιμοποιώ. Επίσης δωρεάν απεριόριστα data για χρήση από 14/4-20/4 το δίνει και το καρτοκινητο Ολυμπιακός για 7 ημέρες. Την ίδια προσφορά έδωσε και το cu. Στις διευκρινήσεις του πακετου τι λέει; 2 ώρες πριν, cu2goup said: Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. Διοτι στο Ολυμπιακός παίρνεις 1€ σε καθε γκολ επισημου αγωνα και συνηθως βάζει περισσότερα απο 5 γκολ καθε μηνα. Βεβαια τωρα το καλοκαιρι δεν θα εχει αγωνες, αλλά εαν το πακετο ειναι μονιμο, θα συμφερει απο τον Σεπτέμβρη και δεν θα ειναι 9μηνο. Edited 10 Απριλίου by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. Μια που το ανέφερες, δύο βασικοί λόγοι (που τους γνωρίζεις) είναι: 1. Το σήμα, αν δεν έχουν καλή κάλυψη στην περιοχή που κινούνται 2. Παααρα πολύς κόσμος για τους δικούς του λόγους δεν θέλει αν ασχολειται να αλλάζει παρόχους συχνά. Και το 9-12 μήνες για τις περιπτώσεις που συζητάς πολύ είναι για κάποιους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 38 minutes ago, opmgls said: Μια που το ανέφερες, δύο βασικοί λόγοι (που τους γνωρίζεις) είναι: 1. Το σήμα, αν δεν έχουν καλή κάλυψη στην περιοχή που κινούνται 2. Παααρα πολύς κόσμος για τους δικούς του λόγους δεν θέλει αν ασχολειται να αλλάζει παρόχους συχνά. Και το 9-12 μήνες για τις περιπτώσεις που συζητάς πολύ είναι για κάποιους. Οκ.. η αλήθεια είναι πως αν το ξανασκεφτεί κάνεις, μπορεί αν αρχίσουν όλοι τις φορητότητες, να κόψουν οι εταιρείες τις προσφορές και να τελειώσει το παραμύθι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 10/4/2025 at 8:31 ΠΜ, cu2goup said: Και γιατί να μην παίξεις με φορητότητα ώστε να έχεις με 13€ τα απεριόριστα για 9 μήνες; Έχω καταντήσει γραφικός.. δεν το ξαναλέω.. καλυτερα δοκιμασε το με αλλαγη πακετου σε ολυμπιακος και βλεπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts