Jump to content

Υπνοβασία

yiakoub
 Κοινοποίηση

ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ  

108 members have voted

1. 1. ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ

• ΕΙΜΑΙ ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ
      5
    • ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΝΟΒΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ
      75
    • ΕΧΩ ΥΠΝΟΒΑΤΗΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ
      28

Recommended Posts

εγω οταν ημουν πιο μικρος ειχα ξυπνησει με ενα μπουκαλι ουζο στην αγκαλια και ημουν περιλουσμένος με αυτό!

το μόνο που θυμαμαι ηταν οτι ειχα κοιμηθει σάν πουλάκι(και χωρις το μπουκαλι στην αγκαλια μου φυσικα!!).:)

με ξυπνησε η μανα μου το πρωι και πηγα για πλύσιμο! είχε μυρίσει όλο το σπίτι ούζο.! :p

OMFG :X:blink:

εγω οταν ημουν πιο μικρος ειχα ξυπνησει με ενα μπουκαλι ουζο στην αγκαλια και ημουν περιλουσμένος με αυτό!

το μόνο που θυμαμαι ηταν οτι ειχα κοιμηθει σάν πουλάκι(και χωρις το μπουκαλι στην αγκαλια μου φυσικα!!).:)

με ξυπνησε η μανα μου το πρωι και πηγα για πλύσιμο! είχε μυρίσει όλο το σπίτι ούζο.! :p

:lol::lol::lol::Xκαλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαντάζεσαι να είχες και αναπτήρα μαζί σου? :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εγώ δεν υπνοβατώ, η αδελφή μου από την άλλη, σηκώνεται χαλαρά και κάνει μετακόμιση στα έπιπλα του δωματίου :lol:
Destiny found.

Αγριεύτηκα τώρα.:worry:Ευτυχώς που έμεινα μόνος στο δωμάτιο:p

Η αδερφή μου όταν έδινε πανελλαδικές,από το άγχος σηκώθηκε μιά νύχτα, άνοιξε το παράθυρο και πήρε ένα βιβλίο και άρχισε να διαβάζει μέσα στα σκοτάδια:lol:

Της το λεγα και δεν το πίστευε.

Φαντάζεσαι να είχες και αναπτήρα μαζί σου? :p

:X:X

το πρωι δε θα υπήρχε σπίτι για να μυρίζει... :X

:p

ναι εχω υπνοβατησει λιγες φορες μια εκ των οποιων βρεθηκα κι εξω απο το σπιτι.μεγαλο προβλημα,πηγε τελικα η μανα μου σε μια γυναικα και της ειπε τι να κανει ωστε να κοπει αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 months later...

εγώ υπνοβάτησα μόνο μια φορά όταν ήμουνα ακόμα στο δημοτικό...είχα σηκωθεί απο το κρεβάτι και έκανα 3 κύκλους στο δωμάτιο...η αδερφή μου ήταν ξύπνια και με ρωτούσε τι κάνω και εγώ έλεγα κάτι μέσα από τα δόντια μου...το πρωί φυσικά δε θυμόμουνα τίποτα!

Η μητέρα μου ήτανε υπνοβάτης....πολύ συχνά την πετύχενε η αδερφή μου να υπνοβατεί...και πρέπει να είναι και λίγο τρομακτικό...

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ υπνοβάτησα μόνο μια φορά όταν ήμουνα ακόμα στο δημοτικό...είχα σηκωθεί απο το κρεβάτι και έκανα 3 κύκλους στο δωμάτιο...η αδερφή μου ήταν ξύπνια και με ρωτούσε τι κάνω και εγώ έλεγα κάτι μέσα από τα δόντια μου...το πρωί φυσικά δε θυμόμουνα τίποτα!

Η μητέρα μου ήτανε υπνοβάτης....πολύ συχνά την πετύχενε η αδερφή μου να υπνοβατεί...και πρέπει να είναι και λίγο τρομακτικό...

δεν το συζητω,ειναι οχι λιγο,αλλα πολυ τρομαχτικο,ειναι σαν να μην ειναι ο ανθρωπος σου εκεινη την στιγμη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 1 year later...
Παιδια και τι πρεπει να κανεις για να σταματησεις να υπνοβατεις?ειναι πολυ σπαστικο!το χω παθει μερικες φορες!ελεος

εχω υπνοβατησει σε μικρότερη ηλικια και εκτος αυτου εριχνα και μπινελικια :lol:
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Παιδια και τι πρεπει να κανεις για να σταματησεις να υπνοβατεις?ειναι πολυ σπαστικο!το χω παθει μερικες φορες!ελεος

Εκτός από σπαστική μερικές φορές είναι και επικίνδυνη η υπνοβασία.:cry::angry::scared:

σπαστικη σε σενα?αφου μετα δεν θυμασαι τπτ

Αν το λες σ'εμένα,μπορεί να μην το θυμάμαι εγώ αλλά το θυμούνται κάποιοι άλλοι και μου το λένε το επόμενο πρωί.Κάποιες φορές μένω κάπως έτσι: :scared:.