jog Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εγω οταν ημουν πιο μικρος ειχα ξυπνησει με ενα μπουκαλι ουζο στην αγκαλια και ημουν περιλουσμένος με αυτό! το μόνο που θυμαμαι ηταν οτι ειχα κοιμηθει σάν πουλάκι(και χωρις το μπουκαλι στην αγκαλια μου φυσικα!!).:) με ξυπνησε η μανα μου το πρωι και πηγα για πλύσιμο! είχε μυρίσει όλο το σπίτι ούζο.! :p OMFG :X:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εγω οταν ημουν πιο μικρος ειχα ξυπνησει με ενα μπουκαλι ουζο στην αγκαλια και ημουν περιλουσμένος με αυτό! το μόνο που θυμαμαι ηταν οτι ειχα κοιμηθει σάν πουλάκι(και χωρις το μπουκαλι στην αγκαλια μου φυσικα!!).:) με ξυπνησε η μανα μου το πρωι και πηγα για πλύσιμο! είχε μυρίσει όλο το σπίτι ούζο.! :p :lol::lol::lol::Xκαλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 εγω οταν ημουν πιο μικρος ειχα ξυπνησει με ενα μπουκαλι ουζο στην αγκαλια και ημουν περιλουσμένος με αυτό! το μόνο που θυμαμαι ηταν οτι ειχα κοιμηθει σάν πουλάκι(και χωρις το μπουκαλι στην αγκαλια μου φυσικα!!).:) με ξυπνησε η μανα μου το πρωι και πηγα για πλύσιμο! είχε μυρίσει όλο το σπίτι ούζο.! :p Φαντάζεσαι να είχες και αναπτήρα μαζί σου? :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Εγώ δεν υπνοβατώ, η αδελφή μου από την άλλη, σηκώνεται χαλαρά και κάνει μετακόμιση στα έπιπλα του δωματίου :lol: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Αγριεύτηκα τώρα.:worry:Ευτυχώς που έμεινα μόνος στο δωμάτιο:p Η αδερφή μου όταν έδινε πανελλαδικές,από το άγχος σηκώθηκε μιά νύχτα, άνοιξε το παράθυρο και πήρε ένα βιβλίο και άρχισε να διαβάζει μέσα στα σκοτάδια:lol: Της το λεγα και δεν το πίστευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Φαντάζεσαι να είχες και αναπτήρα μαζί σου? :p :X:X το πρωι δε θα υπήρχε σπίτι για να μυρίζει... :X :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ναι εχω υπνοβατησει λιγες φορες μια εκ των οποιων βρεθηκα κι εξω απο το σπιτι.μεγαλο προβλημα,πηγε τελικα η μανα μου σε μια γυναικα και της ειπε τι να κανει ωστε να κοπει αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konfou Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ (όχι, τουλάχιστον από όσο ξέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 εγώ υπνοβάτησα μόνο μια φορά όταν ήμουνα ακόμα στο δημοτικό...είχα σηκωθεί απο το κρεβάτι και έκανα 3 κύκλους στο δωμάτιο...η αδερφή μου ήταν ξύπνια και με ρωτούσε τι κάνω και εγώ έλεγα κάτι μέσα από τα δόντια μου...το πρωί φυσικά δε θυμόμουνα τίποτα! Η μητέρα μου ήτανε υπνοβάτης....πολύ συχνά την πετύχενε η αδερφή μου να υπνοβατεί...και πρέπει να είναι και λίγο τρομακτικό... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 εγώ υπνοβάτησα μόνο μια φορά όταν ήμουνα ακόμα στο δημοτικό...είχα σηκωθεί απο το κρεβάτι και έκανα 3 κύκλους στο δωμάτιο...η αδερφή μου ήταν ξύπνια και με ρωτούσε τι κάνω και εγώ έλεγα κάτι μέσα από τα δόντια μου...το πρωί φυσικά δε θυμόμουνα τίποτα! Η μητέρα μου ήτανε υπνοβάτης....πολύ συχνά την πετύχενε η αδερφή μου να υπνοβατεί...και πρέπει να είναι και λίγο τρομακτικό... δεν το συζητω,ειναι οχι λιγο,αλλα πολυ τρομαχτικο,ειναι σαν να μην ειναι ο ανθρωπος σου εκεινη την στιγμη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδια και τι πρεπει να κανεις για να σταματησεις να υπνοβατεις?ειναι πολυ σπαστικο!το χω παθει μερικες φορες!ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 εχω υπνοβατησει σε μικρότερη ηλικια και εκτος αυτου εριχνα και μπινελικια :lol: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Παιδια και τι πρεπει να κανεις για να σταματησεις να υπνοβατεις?ειναι πολυ σπαστικο!το χω παθει μερικες φορες!ελεος Εκτός από σπαστική μερικές φορές είναι και επικίνδυνη η υπνοβασία.:cry::angry::scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 σπαστικη σε σενα?αφου μετα δεν θυμασαι τπτ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 σπαστικη σε σενα?αφου μετα δεν θυμασαι τπτ Αν το λες σ'εμένα,μπορεί να μην το θυμάμαι εγώ αλλά το θυμούνται κάποιοι άλλοι και μου το λένε το επόμενο πρωί.Κάποιες φορές μένω κάπως έτσι: :scared:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts