Jump to content

Sony Ericsson W350i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει image editor. Το μόνο που μπορείς να κάνεις με τις φωτογραφίες είναι να τις παρουσιάσεις οριζόντια ή κάθετα και να τις περιστρέψεις. Απ' όσο ξέρω, δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις την φόρτιση κατά τη λειτουργία μεταφοράς αρχείων.

• Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί.

Μπες στο κρυφό μενού πατώντας *>*<<*<*. Πήγαινε ρυθμίσεις υπηρεσίας->Φόρτιση USB.

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

καλησπερα!!

μια φιλη μου εχει χασει το cd με το προγραμμα εγκαταστασης για το pc..

υπαρχει τροπος να κατεβασω απο καπου το σχετικο προγραμμα η τους οδηγους για να το αναγνωρισει ο υπολογιστης??

η αληθεια ειναι οτι δεν το εψαξα πολυ εδω μεσα επειδη βιαζομουν πολυ,,,

ευχαριστω !!

καλησπερα!!

μια φιλη μου εχει χασει το cd με το προγραμμα εγκαταστασης για το pc..

υπαρχει τροπος να κατεβασω απο καπου το σχετικο προγραμμα η τους οδηγους για να το αναγνωρισει ο υπολογιστης??

η αληθεια ειναι οτι δεν το εψαξα πολυ εδω μεσα επειδη βιαζομουν πολυ,,,

ευχαριστω !!

Μπές εδώ,πάτα ''Download Now'',κατεβάσε το και τρέξ'το και είσαι έτοιμος!.:)

ξερετε πως γινεται να γραψω με μικρα γραμματα στα ελληνικα;

ενω δειχνει το μικρο a πανω δεξια γραφει με κεφαλαια ελληνικα ειτε με Τ9 ειτε χωρις.

στα αγγλικα εχει και κεφαλαια και μικρα.

ξερετε πως γινεται να γραψω με μικρα γραμματα στα ελληνικα;

ενω δειχνει το μικρο a πανω δεξια γραφει με κεφαλαια ελληνικα ειτε με Τ9 ειτε χωρις.

στα αγγλικα εχει και κεφαλαια και μικρα.

πατα το * και επελεξε μικρη γραμματοσειρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πατα το * και επελεξε μικρη γραμματοσειρα!

μα αυτο ειναι το θεμα, οτι επιλεγω μικρη γραμματοσειρα και μου εχει παλι μεγαλη :(

Στα ονοματα των επαφων ομως μπορω να γραψω με μικρα :wacko:

Ενεργοποίησε τους εθνικούς χαρακτήρες...

Ενεργοποίησε τους εθνικούς χαρακτήρες...

ευχαριστω :)

edit: δεν βρισκω το "ς" δεν ειναι στο 7 :/

τελικα ενεργοποιωντας τους εθνικους χαρακτηρες στελνει το μηνυμα σαν mms και μου το χρεωνει 50 λεπτααααα!

οταν γραφω το μηνυμα πανω δεξια γραφει 1kb.

Γεια χαρά παίδες!

Έχω ένα W350i και θέλω να μάθω αν μπορεί να υποστηρίξει κάρτα μνήμης 8 gb.. Σε ένα W300i που έχω, μία 4άρα λειτουργεί κανονικά.. Έχει κανείς ιδέα??

Γεια χαρά παίδες!

Έχω ένα W350i και θέλω να μάθω αν μπορεί να υποστηρίξει κάρτα μνήμης 8 gb.. Σε ένα W300i που έχω, μία 4άρα λειτουργεί κανονικά.. Έχει κανείς ιδέα??

αν δεις εδω http://www.sonyericsson.com/memorystick/

λεει οτι δεχεται μεχρι 4gb

μια απορια που εχω τοσο καιρο ειναι το λαμπακι (ή οτι αλλο ειναι) κατω αριστερα απ την οθονη τι ειναι;;; :wacko:

μια απορια που εχω τοσο καιρο ειναι το λαμπακι (ή οτι αλλο ειναι) κατω αριστερα απ την οθονη τι ειναι;;; :wacko:

Καλημερα.Αυτο κατω απο την οθονη αριστερα ειναι ο αισθητηρας φωτος για αυτο μερικες φορες ο φωτισμος του κινητου σου μια ειναι πολυ δυνατος και μια πολυ αδυναμος δοκιμασε το βαλε κατι στον αισθητηρα για να καλυψεις το φως και θα καταλαβεις.

ευχαριστω :)

edit: δεν βρισκω το "ς" δεν ειναι στο 7 :/

τελικα ενεργοποιωντας τους εθνικους χαρακτηρες στελνει το μηνυμα σαν mms και μου το χρεωνει 50 λεπτααααα!

οταν γραφω το μηνυμα πανω δεξια γραφει 1kb.

Στοίχημα ότι είναι Vodafone Live...

vodafone live ειναι... οποτε ή θα στελνω με αγγλικους χαρακτηρες ή με ελληνικους (κεφαλαια μονο) γιατι να σκαω 50 λεπτα αποκλειεται :down:

τελικα αυτο κατω απ την οθονη ξερει κανεις τι ειναι;

• 2 weeks later...

Pink Sony Ericsson W350 Ready for Valentine’s Day

http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/01/sony-ericsson-w350-pink.jpg

How about getting a Sony Ericsson W350 for that special Valentine of yours? What if it would come in Pink? Would you get one? Well the picture here shows a Soft Pink version of that W350, so go ahead and get it. It will probably sport the same features as the regular W350 but then again you’d be buying one because of that pretty pink color it comes in. And while we’re at pink handsets ready for Valentine’s Day, what phone would you pick? The pink Samsung Instinct or the pink Sony Ericsson W350?

http://www.mobilewhack.com/pink-sony-ericsson-w350-ready-for-valentines-day/

[sIGPIC][/sIGPIC]

το λαμπακι ακριβως κατω απο την οθονη αισθητηρας φωτος ειναι??? πως ενεργοποιειται?? καπου διαβασα οτι εχει gesture control. τι ειναι και πως λειτουργει??
XGamers.gr :)

• 2 weeks later...

Παιδια απο σημερα χρησιμοποιω δανεικο αυτο το τηλεφωνο,και εχω μια μικρη ενσταση!

ολα καλα με το τηλεφωνο αλλα οταν κλεινω το καπακι με "πεταει" αμεσως στο walkman :wacko:

αυτο το πραγμα πως μπορω να το απενεργοποιησω??? (ειμαι σιγουρος οτι δεν γινετε)

το τηλεφωνο ειναι vodafone live :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Σκέφτομαι να το αποκτήσω με την επιδότηση μου και θα ήθελα να μάθω τα υπέρ και τα κατά.Ευχαριστώ.:)

Αναλογως τι ψαχνεις :blink:

το κινητακι σε θεμα αυτονομιας ειναι πολυ καλο,σε ενταση ηχειου επισης υπερ-αρκετο.

τα χαλαει η καμερα σε αναλυση και το σπαστικο οταν κλεινεις το καπακι σε πεταει σε λειτουργια walkman :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
παιδια το πηρα απο ebay και εχει vodafone menu και αγγλικα υπαρχει τροπος να το κανω ελληνικο,αν υπαρχουν τα ελληνικα firmware ας τα κανει καποιος post

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Έχω κ εγώ το συγκεκριμένο κινητό και πρέπει να αναφέρω μερικά πράγματα για να ξέρει κάποιος πριν το αγοράσει.

Η ένταση του ραδιοφώνου είναι πολύ χαμηλή στα hands free αλλά κ στο μεγάφωνο .

Δεν κάνει εγγραφή βίντεο.

Ο ισοσταθμιστής δεν έχει χειροκίνητη ρύθμιση.

Δεν υποστηρίζει αρχεία WMA.

Αυτά μέχρι στιγμής.

Αγόρασα ένα Sony ericsson w350i που δυστυχώς είχε V@daf@n menu.

Ήθελα να το κάνω De brand διότι ΣΠΑΖΟΜΑΙ αφάνταστα με το νταβατζιλίκι στα μενού.

Μετά από ΠΑΡΑΑΑΑΑ πολλές ώρες στο διαδίκτυο βρήκα τον τρόπο, τα κατάφερα και θα ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας με κύριο λόγο το ότι δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί άλλος όπως εγώ.

Το συγκεκριμένο κινητό είναι "pnx5230" και "CID 53 RED", αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν αυτά (αν γνωρίζει κάποιος να το μοιραστεί μαζί μας παρακαλώ).

Κατάφερα να το "flash-αρο" με ένα πρόγραμμα που ονομάζετε "FAR" (το οποίο μου θύμισε τον παλιό καλό "norton commander") σε συνδυασμό με ένα plug in που ονομάζετε "Jdflasher".

Από όσα διάβασα και κατάλαβα περιπλανώμενος στο διαδίκτυο το όλο πακέτο (Far+jdflasher) είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό (σε windows) που μπορεί να επέμβει και να "flash-αρι" τέτοιου είδους κινητά (pnx5230).

Χωρίς να μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες και να γίνομε κουραστικός:

1) Εγκαταστήστε τους drivers που παρέχονται ή συνδέστε τουλάχιστον μία φορά τη συσκευή με το Sony Ericsson Update Service, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ UPDATE, απλά να εγκατασταθούν οι Flash Drivers.

2)

α. Για να "φλασσαρουμε" το κινητό χρειαζόμαστε το firmware του κινητού το οποίο αποτελείτε από 3 ας τα πούμε υπό-μέρη. Το "MAIN", το "FS" και το "custome pack".

β. Από την μεριά του προγράμματος Το Far+jdflasher και το script pnx5230.xml για υποστήριξη pnx από τον jdflasher (πιθανότατα να περιλαμβάνετε ήδη).

3) (optional) Το "babeck" έκδοση 0.8. Το οποίο ελέγχει τα: "MAIN" k "FS" ότι είναι σωστά και όχι corrupted (γιατί την πάτησα με corrupted), (προς πληροφόρηση το αντιβιοτικό μου το έβλεπε σαν ιό).

4) Aφού "κατεβάσουμε" τα MAIN, FS, costum pak, far+jdflasher και το babeck τα αποσυμπιέζουμε και τα βάζουμε σε έναν φάκελλο π.χ.: C:\kitsos

Τώρα τα αρχεία μας στον φάκελο θα πρέπει να είναι κάπως έτσι:

http://img22.imageshack.us/img22/9571/kitsos.jpg

5) (optional) Συντάζουμε στο "command prompt" ως εξής: babeck XXXXXXXXXXXXXXXX.mbn για το "ΜΑΙΝ" και babeck XXXXXXXXXXXXXX.fbn για το "FS" και αφού μας "πει" ότι είναι OK τότε συνεχίζουμε.

6) Συνδέουμε την μια μεριά του καλωδίου usb στον υπολογιστή μας και την άλλη ΠΟΥΘΕΝΑ, απλός έχουμε δίπλα STANDBY το κινητό με φορτισμένη ΠΛΗΡΩΣ την μπαταρία ΔΙΠΛΑ στο κινητό και ΟΧΙ μέσα στο κινητό να περιμένουν "ετοιμοπόλεμα".

7) "τρέχουμε" τον "Far.exe", πατάμε "alt+F1" και αφού μας "βγάλει" ένα "παραθυράκι" διαλεγουμε με το ποντικι μας το: "0: just da flasher" ή πληκτρολογουμε το "0" (μηδεν) :

http://img7.imageshack.us/img7/3269/kitsos2.jpg

8)Επιλέγουμε με το ποντίκι μας από αριστερά προς τα δεξιά στα 3 "κουτάκια":

1. pnx5230 2. DCU-60 3. 921600 :

http://img21.imageshack.us/img21/9616/kitsos3.jpg

και πατάτε την επιλογή: "jump down into the large rabbit-hole" ή πλητρολογουμε το "j".

9) Με το τέλος της παραπάνω επιλογής αμέσως "τσιμπάμε" το κινητό "κουμπώνουμε" την μπαταρία, πιέζουμε συνεχόμενα το πλήκτρο "2" στο κινητό και "κουμπώνουμε" ταυτόχρονος το USB στο κινητό (όλα αυτά σε χρόνο "ντε τε" πριν γεμίσει η μπάρα που "ανεβαίνει" από τα αριστερά προς τα δεξιά στο Far) απελευθερώνουμε το πλήκτρο "2" στο κινητό όταν "εξαφανιστεί" η μπάρα και αρχίζει να γράφει κάτι "δικά του".

Συγχαρητήρια μόλις συνδεθήκαμε με το κινητό μας. Τώρα πρέπει να τα δείχνει κάπως έτσι :

http://img22.imageshack.us/img22/7954/kitsos4.jpg

10) Όπως παρατηρήσατε ο far χωρίζετε από 2 παραθυράκια, το αριστερό είναι το κινητό σας και το δεξί είναι ο σκληρός σας δίσκος. Από την αριστερή μεριά μπαίνουμε στο oflash φάκελο και από την δεξιά στο φάκελο kitsos.

Αυτό από αριστερά που είναι το κινητό μας, γίνεται με το να κάνετε διπλό κλικ με το ποντίκι σας στο "oflash"

Και από δεξιά που είναι ο σκληρός μας δίσκος, να κάνετε διπλό κλικ στο ".." (δηλαδή στις δυο τελίτσες για να πάμε ένα φάκελο πίσω).

Τώρα πρέπει να τα δείχνει κάπως έτσι :

http://img6.imageshack.us/img6/5867/kitsos5.jpg

11) Στο δεξί παραθυράκι που είναι ο σκληρός μας δίσκος επιλέγουμε το αρχείο Fs κάνοντας μια φορά κλικ πάνω του με το ποντίκι μας και αφού διαγραμμιστεί τότε πατάμε το "f5" ή κάνουμε κλικ στο "5 copy" που βρίσκετε: κάτω και στο μέσο του παραθύρου του far.

στο παραθυράκι που θα μας εμφανιστεί επιλέγουμε το: "Copy".

http://img13.imageshack.us/img13/9733/kitsos6.jpg

Και στην συνέχεια επιλέγουμε το: "yeah, flash it".

http://img13.imageshack.us/img13/1977/kitsos7.jpg

12) Το ίδιο κάνουμε και για το MAIN.

13) Αφού τελειώσουμε με το fs και main στο δεξί παραθυράκι κάνουμε διπλό κλικ στις τελιτσες ".." και επιλέγουμε με το ποντίκι μας yes στο κόκκινο παραθυράκι που θα εμφανιστεί.

14) Αποσυνδέουμε το κινητό από το usb και βγάζουμε την μπαταρία, Ακολουθούμε πάλι τα βήματα 6) 7) 8) και 9) Και τώρα μπαίνουμε από το αριστερό παραθυράκι στον φάκελο "ofs" κάνουμε διπλό κλικ στο "tpa" μετά στο "preset" και μετά στο "custom".

Από τα δεξιά που είναι ο σκληρός μας δίσκος μπαίνουμε στο φάκελο custom.

http://img16.imageshack.us/img16/5759/kitsos8.jpg

"κιτρινίζουμε" όλα τα αρχεία από το δεξί παραθυράκι με δεξί κλικ ένα-ένα και πατάμε το "f5" για να αντιγραφούν στο αριστερό παραθυράκι που είναι το κινητό μας. ( ΠΡΟΣΟΧΗ μην αντιγραφούν μέσα στους υπό-φακέλους: "doja" ή "drm")

http://img16.imageshack.us/img16/8806/kitsos9.jpg

Από το αριστερό παραθυράκι κάνουμε διπλό κλικ στις τελιτσες που είναι πάνω αριστερά, ξανά και ξανά,

μέχρι να βγούμε τελείως από το κινητό και να μας βγάλει ένα κόκκινο παραθυράκι πάλι και να επιλέξουμε: "yes".

Αποσυνδέουμε το κινητό από το usb και βγάζουμε την μπαταρία

Βάζουμε την μπαταρία και ανοίγουμε το κινητό.

συγχαρητήρια!

με γεια το debrand κινητό σας!

• The title was changed to Sony Ericsson W350i