vasilis15 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 σημερα πηγα να παραγγηλω ενα ipod touch και δεν υπηρχε πουθενα. ουτε στο e-shop ουτε στο πλαισιο ουτε στο multirama, τοσο μεγαλη ζητηση εχει?? μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος κανενα αξειοπηστο καταστημα να παραγγειλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 σημερα πηγα να παραγγηλω ενα ipod touch και δεν υπηρχε πουθενα. ουτε στο e-shop ουτε στο πλαισιο ουτε στο multirama, τοσο μεγαλη ζητηση εχει?? μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος κανενα αξειοπηστο καταστημα να παραγγειλω?? Για δες εδω: http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&categories_id=&keyword=ipod+touch&inc_subcat=1 εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει, ειναι πραγματικα αξιοπιστο "καταστημα". Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 οκ καλο φενεται αλλα γιατι το εχει περιπου 30 ευρω φθηνοτερα απο τα αλλα μαγαζια?περιεργο μου φενετε, και σιγουρα ειναι αξειοπηστο?γιατι η αγορα θα γινει με πιστωτικη καρτα και δεν θελω να γινει καμια στραβη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Είναι αξιόπιστο κατάστημα, προχώρησε άφοβα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 οκ καλο φενεται αλλα γιατι το εχει περιπου 30 ευρω φθηνοτερα απο τα αλλα μαγαζια?περιεργο μου φενετε, και σιγουρα ειναι αξειοπηστο?γιατι η αγορα θα γινει με πιστωτικη καρτα και δεν θελω να γινει καμια στραβη.... Εχω αγορασει με αυτο τον τροπο (πιστωτικη καρτα) ηδη 2 laptops απο εκει...+ αρκετα αλλα πραγματα. Το θεωρω ιδιαιτερα αξιοπιστο. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Εχω αγορασει με αυτο τον τροπο (πιστωτικη καρτα) ηδη 2 laptops απο εκει...+ αρκετα αλλα πραγματα. Το θεωρω ιδιαιτερα αξιοπιστο. οκ σασ ευχαριστω πολυ ολους:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 γεια σας παιδια σε λιγες μερες σκεφτομαι να παρω ενα ipod touch 2g τι λετε ειναι καλο τελικα?? επισης εχω κατεβασει free εφαρμογες απο appolous σπασμενες δηλαδη εφαρμογες και θα ηθελα πρεπει να κανω jailbreak για να παιξουν οι εφαρμογες?επισης υποστηριζουν ολες οι εφαρμογες 3.0 OS??:) σορρυ αν σας ζαλιζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 καλως ηρθες μιχαλη! :) το touch φαντασου το σαν ενα iphone χωρις την δυνατοτητα να παιρνεις τηλεφωνο! ειναι μια παρα πολυ δυνατη συσκευη δηλαδη! ;) θα χρειαστει να του κανεις jailbreak, αλλα ειναι μια πολυ ευκολη και συντομη διαδικασια. Τωρα για τις εφαρμογες δεν ξερω, δεν εχω περασει ακομα την 3.0. Μηπως στη σελιδα που ειναι η καθε εφαρμογη γραφει ποια εκδοσγ υποστηριζει? Για το jailbreak θα βρεις πληροφοριες κ οδηγο μεσα σαυτο το θεμα. Κανε μια αναζητηση, διαβασε κ μερικες σελιδες κ θα κατατοπιστεις!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 για jailbreak ξερω οτι ειναι καλο το ρεντσνοου .η αφης του ιποντ ειναι ιδια με του iphone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 η αφης του ιποντ ειναι ιδια με του iphone?? Εντελώς και απολύτως. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 ωραια ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Για να βάλεις σπασμένες εφαρμογές πρέπει πρώτα να κάνεις Jailbreak και να βάλεις ένα πρόγραμμα από το Cydia! ;) Μερικές εφαρμογές μπορεί να μην είναι συμβατές αλλά εγώ ως τώρα από αυτές που χρησιμοποιώ δεν βρήκα καμιά! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες που μοιάζουν να επιβεβαιώνουν, μεταξύ άλλων, τις φήμες για κάμερα στα νέα touch που θα ανακοινωθούν τη δεύτερη βδομάδα του Σεπτεμβρίου (γύρω στις 9/9). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 ωραιο φαινεται ομως θα εχει καμερα η ειναι φημες σορρυ για το off topic {αν εχω βγει αλλα ετσι λεγανε και για το αιφοουν οτι θα εχει καμερα μπροστα για βιντεο κλησεις και αλλεσ λαλακιες τωρα δεν ξερω εγς θα αρω τωρα το ipod touch 2g γιατι το καινουργιο αμα υπερθερμαινεται σαν το iphone τι γινετε μετα φιλικα μιχαλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Φιλικά,ΜΙχάλη, τελείες και κόμματα. Δε διαβάζεται ένα κείμενο χωρίς αυτά. Κατα τα άλλα να το πάρεις το 2G. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο για το καινούργιο και όχι δε θα έχει ντε και καλά προβλήματα υπερθέρμανσης. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 ok δεν ειπα κατι κακο απλως λεω γιατι ετσι λεγανε και με το iphone 3gs οτι θα ειναι καλυτρο κ.α αλλα μηπως γινει το ιδιο με το ipod touch ?? τεσπα ετσι και αλλιως δεν θελω καμερα ουτε μκροφωνο .../:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Δευταρα -τριτη θα εθει το ipod και εχω μερικεσ ερωτισουλες, αρχικα επειδη θελω να του κανω jailbreak και για να μην χανω χρονο θα το κανω μολις το παρω, θελω να μου πει καποιος πωες να το κανω και πως να βαλω τιν ποιο προσφατη εκδοση fw. μετα που θα του κανω jailbreak, θα βαζω τα τραγουδια μεσω itune Και παλι, σωστα? και κατι αλλο εφαρμογες που μπορω να βρω?τι κατεβαζω απο το ipod ή στο pc και μετα τις περναω στο ipod?? και κατι τελευτεο καπου διαβασα για ενα prog που λεγετε WinSCP και ειναι για να περνας αρχεια στο ipod αν καταλαβα καλα, τι ακριβος κανει μπορει να μου πει καποιος? αυτα για αρχη, και αλλες ερωτισεις απο Δευτερα :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 παδια υπαρχει κανα app καλο που να σπαει wifi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 ok δεν ειπα κατι κακο απλως λεω γιατι ετσι λεγανε και με το iphone 3gs οτι θα ειναι καλυτρο κ.α αλλα μηπως γινει το ιδιο με το ipod touch ?? τεσπα ετσι και αλλιως δεν θελω καμερα ουτε μκροφωνο .../:) Μα, αυτό που είπανε για το 3GS, είναι αλήθεια. Είναι ΟΝΤΩΣ πολύ καλύτερο του 2G και του 3G. Τα προβλήματα υπερθέρμανσης (δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι, για να πω την αλήθεια αλλά ας πούμε ότι υπάρχουν) θα μπορούσαν να τύχουν σε οποιαδήποτε συσκευή ασχέτως generation. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 παδια υπαρχει κανα app καλο που να σπαει wifi?? Τίποτα ακόμα φίλε μου, τίποτα. Περιμένουμε μια εφαρμογή αλλά μπορεί και να μην δουλεύει με τα router εδώ. Προς το παρών είναι beta και πιάνει σε συγκεκριμένα router της Ιταλίας αν θυμάμαι καλά. Υπομονή και θα βγει :) Δευταρα -τριτη θα εθει το ipod και εχω μερικεσ ερωτισουλες, αρχικα επειδη θελω να του κανω jailbreak και για να μην χανω χρονο θα το κανω μολις το παρω, θελω να μου πει καποιος πωες να το κανω και πως να βαλω τιν ποιο προσφατη εκδοση fw. μετα που θα του κανω jailbreak, θα βαζω τα τραγουδια μεσω itune Και παλι, σωστα? και κατι αλλο εφαρμογες που μπορω να βρω?τι κατεβαζω απο το ipod ή στο pc και μετα τις περναω στο ipod?? και κατι τελευτεο καπου διαβασα για ενα prog που λεγετε WinSCP και ειναι για να περνας αρχεια στο ipod αν καταλαβα καλα, τι ακριβος κανει μπορει να μου πει καποιος? Λοιπόν το πρώτο που έχεις να κάνει όταν ενεργοποιηθεί είναι να κατεβάσεις την έκδοση 3.0, η οποία κανονικά πρέπει να αγοραστεί (αλλά θα σου την στείλω με π.μ). Το αρχείο που θα σου δώσω είναι .ipsw. Εσύ θα πατήσεις το πλήκτρο Shift και με το Mouse το Restore (και όχι το Update). Θα σου ανοίξει νέο παράθυρο που θα πρέπει να βρεις το .ipsw της 3.0 και να πατήσεις Ok για να αρχήσει η διαδικασία και να περαστεί το νεότερο λειτουργικό. Όταν αυτό γίνει θα πρέπει να κατεβάσεις και το RedSnow 0.8 (Είναι torrent) για να κάνεις Jailbreak. Ο οδηγός βρίσκεται εδώ. Αν και λέει ότι είναι για 3G η διαδικασία είναι ίδια ;) Επίσης να επιλέξεις μόνο το Cydia και όχι το icy όταν σου ζητηθεί από το πρόγραμμα. Μετά από αυτό θα έχεις Jailbroken συσκευή και το Cydia εγκατεστημένο. Συνδέεσαι με Wi-Fi και ανοίγεις το Cydia. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξεις κάτι απλά πράγματα και ύστερα θα μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από εκεί. Ποια θα βάλεις? Πρώτα απ' όλα θα βάλεις το OpenSSH με το οποίο θα συνδέεσαι στον υπολογιστή μέσω του προγράμματος WinSCP χωρίς την χρήση καλωδίου αλλά με Wi-Fi. Με αυτό θα μπορείς να αλλάξεις αρχεία για να αλλάξει π.χ. η εμφάνιση της συσκευής, να βάλεις άλλα θέματα, να αλλάξεις το carrier logo και πολλά άλλα πράγματα που θα μάθεις με τον καιρό. Εκτός από το OpenSSH θα βάλεις και το Winterboard, είναι πρόγραμμα που αλλάζει θέματα στην συσκευή. Θέματα μπορείς να βρεις στο Cydia αλλά και στο internet. Αυτά που βρίσκονται στο internet τα περνάς μέσω SSH. Επίσης θα βάλεις το AppSync. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να πας στην καρτέλα Manage==>Sources==>Edit==>Add και θα βάλεις εκεί http://cydia.hackulo.us. Μόλις το κάνει αυτό θα βρεις και το AppSync (από την καρτέλα Search). Εκτός από το AppSync (θα σου πω σε τι χρησιμεύει) θα βάλεις και το Installous. Επίσης αν θες να βάλεις το MxTube (κατεβάζει βίντεο από youtube), SBSettings και yxFlash. Αυτά είναι τα βασικά που χρησιμοποιώ εγώ. Παρακάτω εξηγώ τι κάνουν: OpenSSH: Εξήγησα πιο πάνω Winterboard: Εξήγησα πιο πάνω AppSync: Όταν το βάλεις αυτό δεν θα εμφανιστεί τίποτα στο SpringBoard (στην οθόνη του iPod). Είναι για εγκατάσταση σπασμένων εφαρμογών μέσω iTunes. Μόλις το βάλεις θα πρέπει να βάλεις και από το App Store μια δωρεάν εφαρμογή. Μετά από αυτό θα μπορείς να κατεβάζεις από το appulo (ψάξε το στο google) ότι σπασμένο πρόγραμμα θες, θα του κάνεις διπλό κλικ και θα μπαίνει στο iTunes. Συγχρονίζεις το iPod και είναι μέσα. Installous: Με αυτό τον τρόπο βάζεις εφαρμογές στο κινητό χωρίς την χρήση του iTunes. Είναι μια εφαρμογή που σε παίρνει στο Appulo (σε μια mobile edition), τις κατεβάζεις και τις κάνει install απευθείας στο iPod. Δεν χρειάζεσαι υπολογιστή αλλά σύνδεση Wi-Fi. MxTube: Εξήγησα πιο πάνω YxFlash: Αναπαραγωγή αρχείων βίντεο που δεν υποστηρίζονται από το iPod/iPhone SBSettings: Ούτε αυτό εμφανίζει εικονίδιο στο SpringBoard. Για να το δεις πρέπει να σύρεις το δάκτυλό σου από αριστερά στα δεξιά πάνω στην Status Bar (Εκεί που είναι η ώρα, μπαταρία κτλ.). Με αυτό μπορείς άμεσα να ενεργοποιήσεις Bluetooth, Wi-Fi, να κλείσεις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και να ελευθερώσεις RAM. Επίσης μπορείς να κρύψεις κάποια προγράμματα που δεν θέλεις να δουν οι φίλοι σου κτλ ή να βάλεις numeric battery δηλαδή να σου δείχνει σε ποσοστό την μπαταρία. Γενικά κάνει πολλά πράγματα μέσα από αυτό εκτός από τα πιο πάνω! ;) ;) Ελπίζω να σε βοήθησα και κοίταξε τα π.μ σου (για να κατεβάσεις την έκδοση 3.0 του λειτουργικού) ;) :):) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 εμενα παντως με βοηθησες πολυ παρολο οτι δεν το εχ παρει ακομα thanks:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 andreas_ku990 σε ευχαριστω παρα πολυ, με βοηθησε αρκετα αυτο το post, :D:D μολις το παρω και κανω ολα αυτα που μου ειπε θα αεπιστρεψω και με αλλες ερωτισεις :D:D και κατι αλλο, ολοι εσεις που εχετε ipod touch, τι εφαρμογες πιστευεται οτι ειναι απαρετιτες αλλα και χρησημες για αυτην την τελεια συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Υπάρχουν 65000+ στο App Store. Ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Κατέβασε το iTunes και δες μερικές εφαρμογές-παιχνίδια που υπάρχουν Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 παιδια εσας το ipod touch υπερθερμαινεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Μόνο όταν το φορτίζω και παίζω παιχνίδια. Μόνο τότε υπερθερμαίνεται εμένα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts