Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πληρώνεις bug fixes, πληρώνεις (αν θες) κάτι τόσο διαφορετικό από αυτό που είχες που οι άλλοι θα έφτιαχναν νέες συσκευές για να στο πουλήσουν.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω θα εβαζα αυτους που ειχαν εγγυηση να μην πληρωσουν και τους αλλους να πληρωσουν.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Βρικα μια σελιδα που μπορεις να το κατεβασεις:):http://www.quickpwn.com/forums/iphone-os-3-0/3247-download-os-3-0-beta-4-all-devices-itunes-8-2-now.html#

Και ενα videακι:http://www.youtube.com/watch?v=koF4_Gk1gPk&feature=related

Δεν ξερω αμα ειναι αληθεια το πρωτο link...

Για να κατεβασει κανεις apps απο το apps store της Αpple απο το menu του iPod Touch/iPhone θα πρεπει να εχω γραφτει εστω και δωρεαν;

Ναι μεσα απο την συσκευη κατεβαζει εφαρμογες βαση του account με το οποιο εκανες τελευταια φορα συγχρονισμο στο iTunes.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Δηλαδη πρεπει να εχω λογαριασμο Apple:mad::hunter:...κλεφτες...Ειδα σε ενα βιντεακι πως για τους χρηστες iPhone το νεο λογισμικο ειναι ΔΩΡΕΑΝ ενω για τους χρηστες iPod Touch πρεπει να πληρωσουν 10$!!!!

Δεν με χαλάει. Όπως είπε ο stereo είναι. Άλλοι θα έβγαζαν το ίδιο κινητό με καινούργιο λογισμικό και θα τα πλάσαραν ως νέα συσκευή. Προσωπικά θα πληρώσω και θα το βάλω, μιλάμε για 7,5 ευρώ...

Υ.Γ.

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα τα νέα χαρακτηριστικά του λογισμικού;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

I installed iPhone OS 3.0 beta 1 on my iPod touch 2G. Because the iPod touch 2G has a faster CPU running at 533 MHZ unlike the original iPod touch that ran at 400 MHZ. Both the iPhone and iPhone 3G have a CPU running at 412 MHZ. The iPhones CPU is capable of running at 620 MHZ, how ever has been underclocked by Apple to prevent short battery life. The iPhone OS 3.0 has new features like MMS, Cut Copy and Paste, Stereo Bluetooth, Push notification, In-App Purchases, Spotlight, Landscape keyboard and more. Everything works on the iPhone 3G. On the Original iPhone, MMS and Stereo Bluetooth wont work due to hardware limitations. However everything else will work. The iPod touch 2G will also get 3.0! Everything but MMS will work. You will be able to connect a set of bluetooth stereo headphones because the iPod touch has the chip built in to it. So now you can listin to music Wirelessly

The Original iPod touch, however wont get stereo bluetooth because the chip is not built in. I tested 3.0 on my iPod touch 2G, and there was some laggyness in the keyboard. However most of everything else was very responsive. I didnt have very many apps crash. The ones that did were third party ones downloaded from the Apple App Store. 3.0 seemed more stable compared to the original final public 2.0 release that shipped on July 11, 2008. I downloaded 3.0 off the web as Im NOT A MEMBER OF THE IPHONE DEVELOPER PROGRAM. So if I want to sync I have to disconnect from the internet.

IPhone/iPod touch 3.0 will ship this summer and will be FREE for ALL iPhone 3G and Original iPhone owners. 3.0 will be also released for the iPod touch, both generations. So if you own the Original iPod touch or the new iPod touch you will be able to upgrade to 3.0 for $9.95!:)

Δεν πληρώνεις bug fixes, πληρώνεις (αν θες) κάτι τόσο διαφορετικό από αυτό που είχες που οι άλλοι θα έφτιαχναν νέες συσκευές για να στο πουλήσουν.

Δεν με χαλάει. Όπως είπε ο stereo είναι. Άλλοι θα έβγαζαν το ίδιο κινητό με καινούργιο λογισμικό και θα τα πλάσαραν ως νέα συσκευή. Προσωπικά θα πληρώσω και θα το βάλω, μιλάμε για 7,5 ευρώ...

Υ.Γ.

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα τα νέα χαρακτηριστικά του λογισμικού;

Θα ηθελα να μαθω και εγω.. Διοτι ηξερα οτι αν περασω στην 2.κατι θα εχανα τις 5 εξτρα εφαρμογες με τις οποιες βγηκε εξτρα η 1.1.4 που εχει το δικο μου (maps, weather, stocks..) κ μου φανηκε σαν πισωγυρισμα. Μιλαω παντα για το 1st gen! Ειδικα αν επρεπε να τις αγορασω ξανα μετα.. :confused: Βεβαια μπορει να ξερω κ λαθος. Any help??

Shit Happens!!!

Θα ηθελα να μαθω και εγω.. Διοτι ηξερα οτι αν περασω στην 2.κατι θα εχανα τις 5 εξτρα εφαρμογες με τις οποιες βγηκε εξτρα η 1.1.4 που εχει το δικο μου (maps, weather, stocks..) κ μου φανηκε σαν πισωγυρισμα. Μιλαω παντα για το 1st gen! Ειδικα αν επρεπε να τις αγορασω ξανα μετα.. :confused: Βεβαια μπορει να ξερω κ λαθος. Any help??

Maps, Weather, Stocks έχει και το 2G. :confused:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Maps, Weather, Stocks έχει και το 2G. :confused:

ναι αλλα εγω εχω το 1st gen.. Το πρωτο frmwire που ειχε αυτες τις apps ηταν το 1.1.4 Και καπου πηρε το ματι μου οτι αν περασω στην 2+ θα τις εχανα γιατι κατι ειχαν μανουριασει οτι τις εβαλαν μετα κ κατι τετοια.. Με το 2gen εννοεις το firmwire 2+μαλλον.. Αν τα εχει, καλως.. Αλλα τι αλλο εχει??? :O

Shit Happens!!!

Όσο ανεβαίνουν οι εκδόσεις του λογισμικού τόσο προστίθενται πράγματα, δεν αφαιρούνται. Οπότε οι εφαρμογές δε θα πάνε πουθενά :)

Ναι! :) φοβηθηκα αυτο που ειπα πριν οτι αν κανω update θα χασω τις εφαρμογες και μετα θα πρεπει να τις αγορασω! Συν την αγορα του update! Τοσο χαλια ειναι σε σχεση με την 2+..??
Shit Happens!!!

Ναι! :) φοβηθηκα αυτο που ειπα πριν οτι αν κανω update θα χασω τις εφαρμογες και μετα θα πρεπει να τις αγορασω! Συν την αγορα του update! Τοσο χαλια ειναι σε σχεση με την 2+..??

Οι εφαρμογές που κατεβάζεις συνδέονται με το account που έχεις και όχι με την συσκευή ή την έκδοση του λογισμικού που έχεις.

Twitter.

Παιδιά σκοπεύω να πάρω το ipod touch 2g

Έχω μερικές ερωτήσεις,το πιο πιθανό να υπάρχουν οι απαντήσεις αλλά μέσα σε 80 σελίδες είναι δύσκολο να το βρω...

1. Το ηχείο του ( μεγάφωνο ) είναι αρκετά πιο πάνω από ικανοποιητικό;

2. Με τα ακουστικά φαντάζομαι η μουσική αγγίζει την τελειότητα όπως και στα άλλα ipods;

3. Το παλιό ipod touch δεν παίζει avi videos. Το καινούργιο μήπως παίζει;

4. Έχει καλή ποιότητα βίντεο (σειρές, ταινίες);

Αυτά. Όποιος έχει όρεξη, χρόνο ας δώσει σύντομες απαντήσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Βασικά αγόρασα το Archos 5 το οποίο είναι φοβερό PMP με τρομερή οθόνη, βίντεο και υποστηρίζει πολλά τύπου βίντεο (Avi κλπ). Aλλά την πρώτη φορά έσπασε το μεγάφωνο, το πήρα να φτιαχτεί και μου έδωσαν καινούργιο τελικά. Το καινούργιο όμως είχε καμια 10αρια καμένα Pixels έτσι το πήρα και πάλι πίσω. Περιμένω τηλεφώνημα, λογικά θα μου πουν να το αλλάξω και πάλι και μάλλον θα τους προτείνω να πάρω μια άλλη συσκευή (Ipod Touch 2g) με τα λεφτά που έδωσα παρά ένα νέο Archos5 (αφού απο ότι βλέπω είναι πολύ ελαττωματικά..)

1. απλα ικανοποιητικο

2. για εμενα ναι.

3.οχι ομως αν τα βαλεις στο itunes τα μετατρεπει και τα παιζει.

4. πολυ καλη ποιοτητα

παρτο ειναι πολυ καλη επιλογη.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Πολύ πίσω είσαι.. επίσης, στην 1.1.4 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ APPSTORE!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. απλα ικανοποιητικο

2. για εμενα ναι.

3.οχι ομως αν τα βαλεις στο itunes τα μετατρεπει και τα παιζει.

4. πολυ καλη ποιοτητα

παρτο ειναι πολυ καλη επιλογη.

ok, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αυτό θα κάνω, το αποφάσια.

Μια τελευταία ερώτηση που ξέχασα εντελώς να πω.

Όταν για παράδειγμα προσθέσω μια σειρά ή ταινία στο Apple. Φαντάζομαι διαβάζει και ξεχωριστά srt files έτσι;

Όταν για παράδειγμα προσθέσω μια σειρά ή ταινία στο Apple. Φαντάζομαι διαβάζει και ξεχωριστά srt files έτσι;

όχι... πρέπει να τα ενσωματώσεις.. http://www.tut4you.info/add-soft-subtitles-to-a-iphoneipod-touch-movievideo

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμ οκ. Ωραία η ιστοσελίδα που έδωσες, θα με βοηθήσει αρκετά. Thanks.

Αν μπορούσε κάποιος να μου πει και το καλύτερο πρόγραμμα για convert θα του ήμουν υπόχρεως :)

Χμμ οκ. Ωραία η ιστοσελίδα που έδωσες, θα με βοηθήσει αρκετά. Thanks.

Αν μπορούσε κάποιος να μου πει και το καλύτερο πρόγραμμα για convert θα του ήμουν υπόχρεως :)

[Πληροφορίες] Μετατροπή video για αναπαραγωγή από το iPhone

Έχω κάτεβάσει κάποια που προτείνονται αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τπτ.

Twitter.

εγω εχω το videora και το χρησιμοποιω για να κανω μετατροπη τις ταινιες, ειναι πολυ καλο και εχεις πολλες επιλογες.

στο videora αν στο φακελο που εχεις την ταινια εχεις και τους υποτιτλους με ακριβως το ιδιο ονομα τους ενσωματωνει αυτοματα