kaluas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 και γιατί δε βάλαν εξ αρχής μικρότερους επεξεργαστες; overclock στην αρχικη συχνότητα 'η παραπάνω μπορεί να γίνει; Πιστεύω λόγο κόστους δεν έβαλαν διαφορετικό ... Και ακόμα και να κάνεις overclock, δεν θα καταφέρεις κάτι που να αξίζει τον κόπο, με την έννοια του ότι δεν θα δεις καμία διαφορά .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iPod Touch 4g σε λευκό χρώμα. Πώς θα ξεχωρίσω πως αυτό αγοράζω είναι τέταρτης γενιάς και όχι κάποιο παλαιότερο μοντέλο απ' τη στιγμή που η συσκευασία δεν έχει καμία αναγραφόμενη πληροφορία; Από την άλλη, μήπως σε λευκό χρώμα διατίθεται μόνο το 4g; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Το μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο σεπτέμβρη είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του σεπτεμβρίου του 2010. Μόνη διαφορά αποτελεί η προσθήκη της λευκής έκδοσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Το μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο σεπτέμβρη είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του σεπτεμβρίου του 2010. Μόνη διαφορά αποτελεί η προσθήκη της λευκής έκδοσης. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ ,όμως, ρωτάω εάν σε λευκό χρώμα διατίθεται μόνο αυτή η γενιά (ίδια με αυτή που πρωτοπαρουσιάστηκε το '10) ή εάν υπάρχει και σε προηγούμενες Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Αυτό το γνωρίζω. Εγώ ,όμως, ρωτάω εάν σε λευκό χρώμα διατίθεται μόνο αυτή η γενιά (ίδια με αυτή που πρωτοπαρουσιάστηκε το '10) ή εάν υπάρχει και σε προηγούμενες Το ασπρο touch ειναι το 4g..Δεν υπαρχει ασπρο σε προηγουμενες γενιες ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Το ασπρο touch ειναι το 4g..Δεν υπαρχει ασπρο σε προηγουμενες γενιες ;) Ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής δύο: 1) Εάν το επιλέξω σε μαύρο χρώμα πώς θα το ξεχωρίσω απ' τα προηγούμενα; 2) Είναι εύκολο να κάνω εγκατάσταση του ios 5 σε περίπτωση που τρέχει ακόμη το 4; Ευχαριστώ και πάλι. Παρακαλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό.. Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 απο που θα το πάρεις;;; και σε τι χωρητικότητα; ευκολο είναι το Update απλώς γινεται μόνο μέσω itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 απο που θα το πάρεις;;; και σε τι χωρητικότητα; ευκολο είναι το Update απλώς γινεται μόνο μέσω itunes Δε θα πάω εγώ γι αυτό ρωτάω. :p Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής δύο: 1) Εάν το επιλέξω σε μαύρο χρώμα πώς θα το ξεχωρίσω απ' τα προηγούμενα; 2) Είναι εύκολο να κάνω εγκατάσταση του ios 5 σε περίπτωση που τρέχει ακόμη το 4; Ευχαριστώ και πάλι. Παρακαλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό.. Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται η αναβάθμιση; Και από πού καταλαβαίνω ποια έκδοση τρέχει; Απ'τις πληροφορίες; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 διαβασε εδω: http://theiphonehunter.com/2011/10/12/how-to-update-to-ios5-on-ipod-touch-4g-full-tutorial/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Για να κατεβάσω οποιαδήποτε εφαρμογή πρέπει να γραφτώ στο itunes? Και αν θέλω να κατεβάσω μόνο τις δωρεάν; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 εγγραφεσαι στο itunes και μεσω appstore κατεβαζεις οτι ειδους εφαρμογη θες. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Υπάρχει περίπτωση κάποιες απ τις εφαρμογές που είναι προσφορές και τις κατεβάζω δωρεάν στη συνέχεια να μου ζητήσουν χρηματική πίστωση; Γενικότερα μπορεί μια οποιαδήποτε δωρεάν εφαρμογή κάποτε να ζητήσει χρήματα για τη λειτουργία της; Κι αν δε δεχτώ τί γίνεται; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Εφόσον κατεβάσεις μια εφαρμογή δωρεάν την έχεις δωρεάν για πάντα, εκτός αν πας να κάνεις μια αγορά μέσα από την εφαρμογή για κάτι πρόσθετο οπότε τοτε θα σου ζητήσει να πληρώσεις και μόνο τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 παλικαρια-εχω το I-POD πρωτης γενειας...-παιζει τιποτα σχετικα με ραδιοφωνο...?εννοω εκτος σηματος wi-fi....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Μπααααα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Πώς μεταφέρω φωτογραφίες απ' τη συσκευή μου στον Η/Υ; Οι φωτογραφίες στο iPod είναι αποθηκευμένες στο αλμπουμ κάμερας και φαντάζομαι πρέπει να τις περάσω στον αντίστοιχο φάκελο που βρίσκεται και στον υπολογιστή μου και να κάνω συγχρονισμό αλλά δε καταλαβαίνω.. Πώς τις μεταφέρω; Πατάω "αντιγραφή". Και μετά; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Πώς μεταφέρω φωτογραφίες απ' τη συσκευή μου στον Η/Υ; Οι φωτογραφίες στο iPod είναι αποθηκευμένες στο αλμπουμ κάμερας και φαντάζομαι πρέπει να τις περάσω στον αντίστοιχο φάκελο που βρίσκεται και στον υπολογιστή μου και να κάνω συγχρονισμό αλλά δε καταλαβαίνω.. Πώς τις μεταφέρω; Πατάω "αντιγραφή". Και μετά; Ευχαριστώ εχει καμερα το i-pod..???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Το 4ης γεννιας ΕΧΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Πώς μεταφέρω φωτογραφίες απ' τη συσκευή μου στον Η/Υ; Οι φωτογραφίες στο iPod είναι αποθηκευμένες στο αλμπουμ κάμερας και φαντάζομαι πρέπει να τις περάσω στον αντίστοιχο φάκελο που βρίσκεται και στον υπολογιστή μου και να κάνω συγχρονισμό αλλά δε καταλαβαίνω.. Πώς τις μεταφέρω; Πατάω "αντιγραφή". Και μετά; Ευχαριστώ Όταν συνδέσεις το ipod στον Η/Υ, τo "βλέπει" σαν συσκευή και πατώντας πάνω στο εικονίδιο, μπορείς να δεις τον φάκελο με τις φωτό και να τις μεταφέρεις με copy-paste. Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) καλημέρα: απορία,έχω πάρει used ipod touch 2g. Έχει επάνω την τελευταία έκδοση (λέει) το itunes...αλλά έχω δει πιο καινούργιες π.χ 4.1.2...αυτό φοράει 3κάτι...πως κάνουμε αναβάθμιση ; Edited January 12, 2012 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Η τελευταια δυνατη αναβαθμιση για το 2g, ειναι η 4.2.1. Αν θες τη γνωμη μου, γιατι εχω το ιδιο, μην αναβαθμισεις. Σερνεται η συσκευη, κι εγω προσπαθω να πισωγυρισω και δε μπορω. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Η τελευταια δυνατη αναβαθμιση για το 2g, ειναι η 4.2.1. Αν θες τη γνωμη μου, γιατι εχω το ιδιο, μην αναβαθμισεις. Σερνεται η συσκευη, κι εγω προσπαθω να πισωγυρισω και δε μπορω. το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω εφαρμογές που τρέχουν σε 4.Χ. ;) σε σχέση με πριν τι εννοείς ότι σέρνεται ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω εφαρμογές που τρέχουν σε 4.Χ. ;) σε σχέση με πριν τι εννοείς ότι σέρνεται ; σε σχεση με την 3.1.3 που ειναι για μενα ιδανικη γι αυτο, η 4.2.1, ειναι χαλι.. δε τη σηκωνει.. ζοριζεται τερματιζει ακαριαια εφαρμογες, κι αν του κανεις και jb, τοτε πιο αργο κι απο κουτση χελωνα...:O Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts