blamis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Οχι οκ του έκανα restore και ειναι ενταξει τώρα! εσείς τι λέτε πρέπει να το σπασω( jaibreak ) ή οχι υπάρχει καπου να διαβασω πληροφοριες γενικα για τις εφαρμογες την πληρωμη και διαφορα?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 για να το σπασεις διαβασε στο φορουμ του iphone ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespa_250 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Παιδια καλησπερα,διαβασα στο σαιτ του πλαισιου οτι το 64γιγα 3 γενια εχει αναλυση 800 επι 600 αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Όχι. Όλα τα iphones και ipod touches έχουν ανάλυση 480x320. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespa_250 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 thank you................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 αξίζει η αγορά ipod touch 32-64 gb σήμερα.. ή καλύτερα υπομονή για κάτι καινούργιο.. αν ναι πόσο σύντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 αξίζει η αγορά ipod touch 32-64 gb σήμερα.. ή καλύτερα υπομονή για κάτι καινούργιο.. αν ναι πόσο σύντομα.. Αξίζει. Σε ένα χρόνο θα βγει το νέο... Κάθε χρόνο βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ναι,αλλά ακούγονται κάποιες φήμες..για τέλος Ιανουαρίου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ναι,αλλά ακούγονται κάποιες φήμες..για τέλος Ιανουαρίου.. 27 Ιανουαρίου θα ανακοινώσουν το iSlate. Στις 09/09/09 ανακοίνωσαν τα νέα iPod Touch 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Grand Theft Auto στο iPhone. Προσωπικά περίμενα πολύ καλύτερα γραφικά. Δείτε στο βίντεο πως είναι (όχι δικό μου) και πείτε μου. Επίσης (για όσους ακούν Fresh 88.6), O Fresh 88.6 εκπέμπει και στο iPhone. Edited January 18, 2010 by isidorosr20595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 παιδια πηρα ενα καινουργιο i pod αλλα δεν μπορω να περασω τραγουδια απο τον υπολιγιστη!εχω εγκαταστησει το i tunes αλλα μετα λιγο μπερδεμα...καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 παιδια πηρα ενα καινουργιο i pod αλλα δεν μπορω να περασω τραγουδια απο τον υπολιγιστη!εχω εγκαταστησει το i tunes αλλα μετα λιγο μπερδεμα...καμια βοηθεια? Με το iTunes, μπορεις να κανεις sync και τα τραγουδια που εχεις στο pc σου θα περαστουν στο iPod. Το θεμα λοιπον, ειναι να περασεις πρωτα τα τραγουδια στο iTunes. Αν αυτα τα εχεις ηδη στον δισκο σου, αυτο γινεται με την επιλογη File/Add folder to library. Απο τη στιγμη που θα τα δεις στο iTunes, με το επομενο sync θα τα δεις και στο iPod. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) Εγω πηρα πριν λιγο στο U στην πατρα και ειπαν οτι μαλλον εχει.Θα με παρει σε λιγο για σιγουρα και αμα εχει το πηρα και εφυγα :P Edit : 8 υπαρχουν αθηνα...θα ρωτησω και στο e-shop και βλεπουμε. Edited January 22, 2010 by aromeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modi_1985 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 ρε παιδεσ ΒΟΗΘΕΙΑ..μηπως ξερεται απο που μπορω να αγορασω ενα ipod touch 8gb????προσπαθω να βρω εδς κ 20 μερες ενα πολυκαταστημα στυλ πλαισιο επειδη εχς επιδοτηση στη vodafone κ δεν το εχουν που8ενα..θα ξανακυκλοφορηση ή μπα????ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 ρε παιδεσ ΒΟΗΘΕΙΑ..μηπως ξερεται απο που μπορω να αγορασω ενα ipod touch 8gb????προσπαθω να βρω εδς κ 20 μερες ενα πολυκαταστημα στυλ πλαισιο επειδη εχς επιδοτηση στη vodafone κ δεν το εχουν που8ενα..θα ξανακυκλοφορηση ή μπα????ευχαριστω... Δεν σου δίνουν επιδότηση για iPod.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modi_1985 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 σε μαγαζια οπως πλαισιο mediamarkt germano κωτσοβολο κτλ αν συνεργαζονται με τη εταιρια σ δινουν...αυτο τοο θεμα το ελυσα..το ipod δεν υπαρχει που8ενα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Λοιπόν, έχω ένα ΦΟΡΤΙΣΤΉ usb SONY (AC-S508U) από παλιό mp3 player και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο IPOD touch το καινούριο.Ακόμη δεν έχω αποπειραθεί να δοκιμάσω γιατί προτιμώ να ρωτήσω κάποιον από εσάς που ξέρει καλύτερα. Τα χαρακτηριστικά του εν λόγω φορτιστή απ'ό,τι διαβάζω στο στίκερ επάνω του είναι τα εξής: INPUT: AC 100-240V~ 50/60Hz 10-14VA 6W OUTPUT: DC 5V 800mA Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Λοιπόν, έχω ένα ΦΟΡΤΙΣΤΉ usb SONY (AC-S508U) από παλιό mp3 player και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο IPOD touch το καινούριο.Ακόμη δεν έχω αποπειραθεί να δοκιμάσω γιατί προτιμώ να ρωτήσω κάποιον από εσάς που ξέρει καλύτερα. Τα χαρακτηριστικά του εν λόγω φορτιστή απ'ό,τι διαβάζω στο στίκερ επάνω του είναι τα εξής: INPUT: AC 100-240V~ 50/60Hz 10-14VA 6W OUTPUT: DC 5V 800mA Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Δοκίμασε το. Και ο φορτιστής της Apple τα ίδια έχει. Τον είχε σαν δώρο μαζί με το καλώδιο για TVout που πήρα το Σάββατο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Δοκίμασε το. Και ο φορτιστής της Apple τα ίδια έχει. Σε ευχαριστώ πολύ.Η μόνη μου ένσταση είναι ότι είδα ότι οι φορτιστές της apple έχουν έξοδο στα 1000mA ενώ αυτός ο sony είναι στα 800mA. Κατάτι δηδ μικρότερης έντασης.Από όσο γνωρίζω πρόβλημα υπάρχει αν βγάζεις έξοδο παραπάνω mA και όχι λιγότερα αλλά ήθελα να ρωτήσω για να σιγουρευτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ο φορτιστής της Apple δεν το λέει επάνω (πόση ένσταση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Άρα δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα δεδομένου πως και η φόρτιση μέσω usb παίζει ανάλογα με τον επεξεργαστή και τη motherboard του εκάστοτε υπολογιστή οπότε νομίζω πως είμαι ασφαλής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Παιδία καινούργιος κάτοχος ipod touch 3rd 32gb και έχω μερικές ερωτήσεις.Ξέρω ότι αυτές σίγουρα έχουν απαντηθεί μες στο forum αλλά μου είναι δύσκολο να βρω απάντησεις.Θέλω τα φώτα σας! 1.Το ipod πειραζει να το φορτίζω μονο από τη usb του λάπτοπ?Κάτι έχω ακούσει ότι φορτίζει το 80% από εκεί και πρέπει να κάνω ένα reseτ για να το κάνω να φορτίζει στο 100%.Ισχύει??? 2.Το ipod όταν το συνδέω στον υπολογιστή φορτίζει...Δηλαδη κάθε φορα που φορτώνω ένα τραγούδι φορτίζει και λίγο αυτό δεν είναι κάκο για την μπαταρία? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Παιδία καινούργιος κάτοχος ipod touch 3rd 32gb και έχω μερικές ερωτήσεις.Ξέρω ότι αυτές σίγουρα έχουν απαντηθεί μες στο forum αλλά μου είναι δύσκολο να βρω απάντησεις.Θέλω τα φώτα σας! 1.Το ipod πειραζει να το φορτίζω μονο από τη usb του λάπτοπ?Κάτι έχω ακούσει ότι φορτίζει το 80% από εκεί και πρέπει να κάνω ένα reseτ για να το κάνω να φορτίζει στο 100%.Ισχύει??? 2.Το ipod όταν το συνδέω στον υπολογιστή φορτίζει...Δηλαδη κάθε φορα που φορτώνω ένα τραγούδι φορτίζει και λίγο αυτό δεν είναι κάκο για την μπαταρία? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! 1) Ισχύει αν κάνεις jailbreak. (:google: αν δεν ξέρεις τι είναι:)) 2) Δεν γνωρίζω. Τόσες φορές όμως που θα το φορτίσεις θα χαλάσει κάποια μέρα:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ο φορτιστής της Apple δεν το λέει επάνω (πόση ένσταση). Φίλε Ισίδωρε βρήκα κάπου αλλού πως οι φορτιστές οι apple είναι 1000mA τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Φίλε Ισίδωρε βρήκα κάπου αλλού πως οι φορτιστές οι apple είναι 1000mA τελικά. Φόρτισε το με αυτόν. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρέπει να έχουμε βγει :offtopic::worry:. Που το βρήκες ότι έχουν 1000mAh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts