Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια προσπαθω να κατεβασω το νεο ΟΣ και ενω φτανει μεχρι το τελος δεν προχωραει και βγαζει ερρορ και να κοιταξω τη συνδεση μου με το ιντερνετ. τι παιζει?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σου βγάζει error στο iTunes?

Περίεργο...

Εμένα μου το κατέβασε κανονικά.

Δοκίμασε να κανεις update το iTunes (ή να το ξαναπεράσεις) ή κατέβασέ το απο τα "γνωστά" sites

I do it my way... The right way!

Σου βγάζει error στο iTunes?

Περίεργο...

Εμένα μου το κατέβασε κανονικά.

Δοκίμασε να κανεις update το iTunes (ή να το ξαναπεράσεις) ή κατέβασέ το απο τα "γνωστά" sites

τελικα αυτο εκανε και δουλεψε:)

αξιζει η αγορα ενος 3rd gen touch τωρα ή να περιμενω το σεπτεμβρη για το 4ης γενιας?
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

αξιζει η αγορα ενος 3rd gen touch τωρα ή να περιμενω το σεπτεμβρη για το 4ης γενιας?

Περίμενε το 4G γιατί υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να έχει κάμερα!!! Γενικά αξίζει να περιμένεις γιατί θα είναι καλύτερο αλλά θα αργήσει το jailbreak, αν σε ενδιαφέρει και αυτό..

προς αντικατασταση iphone 3g παει μιας και ειναι αργο με την 4αρα και δεν εχει αρκετες λειτουργιες.. δεν βιαζομαι παρ ολα αυτα, μπορω να περιμενω μεχρι το σεπτεμρη που λογικα θα βγει το νεο ipod.

η καμερα δεν με πολυνοιαζει ο επεξεργαστης ομως που οπως ολα δειχνουν θα ειναι ο Α4 και η καλυτερη οθονη(οπως του iphone 4) με ενδιαφερουν αρκετα..

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Καλησπέρα παιδιά!

Μου έκαναν δώρο ένα Ipod touch 2G (8gb) και επειδή είναι το πρώτο μου gadget της apple έχω μερικές ερωτήσεις. Ψάχνω και στο forum καθώς και αλλού στο net αλλά καθότι άσχετη και επειδή φεύγω σύντομα για ταξιδάκι και ήθελα λίγο πιο άμεση βοήθεια αφού φαίνεται να το κατέχετε καλά το άθλημα! Σύγγνωμη αν ενοχλώ με ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί. :(:(

1. Βλέπω πως το λογισμικό είναι το 2.2.1. Το itunes μου προτείνει αναβάθμιση ακόμη και για το νέο ios 4. Με δεδομένο οτι θέλω να του κάνω ένα επιτυχημένο και stable jailbreak για να βάζω διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια σε τι version να το αναβαθμίσω και πως ακριβώς γίνεται η διαδικάσια;

Μήπως επειδή είναι 2G (128mb ram) το ios 4 θα του πέσει βαρύ και να πάω καλύτερα για ιos 3;

2. Περί Jailbreak... Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... Διαβάζω για διάφορα... Cydia.. Spirit... Ποιό είναι ο πιο ασφαλές και δοκιμασμένος τρόπος (τηρουμένων των αναλογιών) για το συγκεκριμένο μοντέλο; Αν σας είναι δύσκολο να μου αναφέρετε συγκεκριμένα βήματα, και παραπομπή με link θα κάνει απλά αν θέλετε πείτε μου 1-2 πράγματα που θα πρέπει ίσως να προσέξω.

3.Χρησιμοποιώ winamp και γενικά η όλη φιλοσοφία "βάλε το itunes να σκανάρει τα πάντα για να τα περάσεις μετά στο ipod" με μπερδεύει. Δεν θέλω να κάνω synch συνέχεια. Θέλω απλά να περνάω 10 τραγούδια, 2 folders με αλμπουμ η ένα βίντεο κάθε φορά. Δηλαδή να κάνω απλά drag and drop πράγματα στο ipod και αυτό να τα αναγνωρίζει. Έχω ακούσει πως υπάρχουν προγράμματα που στο επιτρέπουν αυτό. Any ideas?

4.Το ipod είναι αγορασμένο απο εξωτερικό και απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράψω μια σημείωση στα ελληνικά. Μπορώ να κάνω κάτι;

5. Θα ήθελα να αγοράσω μια προστασία οθόνης η ακόμα και προστασία και για την πίσω επιφάνεια του ipod touch. Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να βρω στα καταστήματα; (Public, Saturn και γενικότερα)

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και ζητώ συγγνώμη και πάλι αν σας κούρασα! :(

Έχω και το iPod και το iphone. Μπορείς να περάσεις το ios4 αλλά δεν θα έχεις multitouch αλλά θα λειτουργεί κανονικά, απλά από όσο νομίζω επειδή δεν τα έχω αναβαθμίσει ακόμη στην 4, δεν έχει βγει το jailbreak.

Εγώ έχω την 3.1.3 στο iPhone και στο iPod 3.0. Και τα δυο jailbreak

το cydia είναι αυτό που περνάς εφαρμογές όταν το κανείς jailbreak κατεβαίνει μόνο του και μετά περνάς και το installous, για να περνάς παιχνίδια και εφαρμογές που υπάρχουν στο AppStore.

Μπορείς να περάσεις την 4 δεν θα έχει πρόβλημα απλά, δεν υπάρχει ακόμη jailbreak.

Αν μπορέσεις ψάξε στο Ίντερνετ να βρεις την 3.1.3 να περάσεις αλλιώς πέρασε την 4 οπου σε λίγο θα βγει και jailbreak, η έκδοση που έχεις είναι παλιά παντως.

Και τέλος μετά κανε και έναν λογαριασμό στο AppStore αν δεν έχεις κάνει να περνάς δωρεάν τις εφαρμογές που έχει.

Edited by Dim2
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Καλησπέρα παιδιά!

Μου έκαναν δώρο ένα Ipod touch 2G (8gb) και επειδή είναι το πρώτο μου gadget της apple έχω μερικές ερωτήσεις. Ψάχνω και στο forum καθώς και αλλού στο net αλλά καθότι άσχετη και επειδή φεύγω σύντομα για ταξιδάκι και ήθελα λίγο πιο άμεση βοήθεια αφού φαίνεται να το κατέχετε καλά το άθλημα! Σύγγνωμη αν ενοχλώ με ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί. :(:(

1. Βλέπω πως το λογισμικό είναι το 2.2.1. Το itunes μου προτείνει αναβάθμιση ακόμη και για το νέο ios 4. Με δεδομένο οτι θέλω να του κάνω ένα επιτυχημένο και stable jailbreak για να βάζω διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια σε τι version να το αναβαθμίσω και πως ακριβώς γίνεται η διαδικάσια;

Μήπως επειδή είναι 2G (128mb ram) το ios 4 θα του πέσει βαρύ και να πάω καλύτερα για ιos 3;

Αν θες να το σπασεις βαλε την 3,1,3 και χρησιμοποιησε το spirit ή blackra1n αλλιως βαλε την 4 και περιμενε.

2. Περί Jailbreak... Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... Διαβάζω για διάφορα... Cydia.. Spirit... Ποιό είναι ο πιο ασφαλές και δοκιμασμένος τρόπος (τηρουμένων των αναλογιών) για το συγκεκριμένο μοντέλο; Αν σας είναι δύσκολο να μου αναφέρετε συγκεκριμένα βήματα, και παραπομπή με link θα κάνει απλά αν θέλετε πείτε μου 1-2 πράγματα που θα πρέπει ίσως να προσέξω.

ψαξε sto ipodtouchfans.com

3.Χρησιμοποιώ winamp και γενικά η όλη φιλοσοφία "βάλε το itunes να σκανάρει τα πάντα για να τα περάσεις μετά στο ipod" με μπερδεύει. Δεν θέλω να κάνω synch συνέχεια. Θέλω απλά να περνάω 10 τραγούδια, 2 folders με αλμπουμ η ένα βίντεο κάθε φορά. Δηλαδή να κάνω απλά drag and drop πράγματα στο ipod και αυτό να τα αναγνωρίζει. Έχω ακούσει πως υπάρχουν προγράμματα που στο επιτρέπουν αυτό. Any ideas?

Aσχολησου λιγο με το itunes και θα το κανεις ευκολα αυτο, οπως επισης θα περνας και τις εφαρμογες-παιχνιδια απο εκει

4.Το ipod είναι αγορασμένο απο εξωτερικό και απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράψω μια σημείωση στα ελληνικά. Μπορώ να κάνω κάτι;

στις ρυθμισεις δεν εχει την επιλογη για να προσθεσεις το ελληνικο?

5. Θα ήθελα να αγοράσω μια προστασία οθόνης η ακόμα και προστασία και για την πίσω επιφάνεια του ipod touch. Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να βρω στα καταστήματα; (Public, Saturn και γενικότερα)

κατα τη γνωμη μου καλυτερα να παρεις το invisible shield (ειναι μια πολυ ανθεκτικη μεμβρανη που αντεχει και δεν προσθετει ογκο στο ipod)

νομίζω πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με εξωτερικό gps δέκτη με bluetooth συνδεση (δε πάιρν και όρκο), ή την βάση του TomTom.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ο πωλητης μου ειπε καθαρα: ειναι iphone χωρις δυνανοτητα τηλεφωνου/sms και καμερας.

τον ρωταω: δηλαδη μπορει να χρησημοποιηθει και ως gps? οπως τα gps που ειναι καθαρα για το αυτοκινητο?

απανταει: ΣΑΦΩΣ

επειδη και γω ηξερα οτι δεν εχει gps, για επιβεβαιωση ειπα να ρωτησω και σας. :p

και αλλη μια ερωτηση εφοσον ανεφερες bluetooth. μπορω να στειλω/λαβω αρχεια σε/απο κινητο τηλεφωνο?

αλλη μια ερωτηση: η συσκευη με τα 8gb (2nd gen δηλαδη) μπορει να δεχθει ΑΝΕΤΑ το ios4?

Όλες οι συσκευές δέχονται το iOS4.

Bluetooth: Με jailbreak βάζεις το iBluenova και στέλνεις/λαμβάνεις προς/απο όλα τα κινητά/pc

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι, το δεχονται αλλα τρεχει καλα? γιατι καπου διαβασα οτι σε iphone 3g "κολλαει" λιγακι. ενω σε 3gs πεταει

συγνωμη για τις απανωτες ερωτησεις αλλα πιστευω οτι ειμαι πολυ κοντα στην αποκτηση του και θελω να μαθω ορισμενα πραματα:)

Παιδιά καλησπέρα,ξέρετε αν το ipod 1g μπορεί να αναβαθμιστεί στην έκδοση 4.0.1 iOS?

Επίσης ξέρετε αν θα βγει το 4.0.1 iOS στο IPAD?

Παιδιά καλησπέρα,ξέρετε αν το ipod 1g μπορεί να αναβαθμιστεί στην έκδοση 4.0.1 iOS?

συμφωνα με αυτο, ΟΧΙ:)

• 3 weeks later...
τωρα με τη νομιμοποιηση του jailbreak ρε παιδες θα μπορεσω επιτελους να φυγω απο την 1.1.4 (εχω το 1st gen) και να αναβαθμιστω χωρις να χασω οτι εχω περασμενο??
Shit Happens!!!

Ναι! δν μπορω να πω οτι ενιωθα και κανα κενο μεσα μου :p Απλα αν μπορω να το αναβαθμισω τωρα χωρις να χασω τιποτα θα ηταν οτι καλυτερο. Αλλιως το παραταω και ετσι ;)
Shit Happens!!!

• Administrators

Όχι.

Επίσης ξέρετε αν θα βγει το 4.0.1 iOS στο IPAD?

Ναι.

Modpic.gif

• 3 weeks later...

Παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει. Μεχρι προσφατα ημουν στην 3 με jailbreak.

Μετα εβαλα την 4, και αυτη jailbroken. Ειδα πως ηταν θανατηφορο για την μπαταρια του ipod 2g μου, οποτε προσπαθησα να κανω dowgrade στην 3.1.2 ή στην 3.1.3 αλλα χωρις αποτελεσμα. Καταφερα μονο να επανελθω στην 3.

Τωρα προσπαθω απο την 3 να παω σε καποια απο τις παραπανω (3.1.2/.1.3) αλλα δεν γινεται με τιποτα. Το itunes στελνει κατι στην apple και μου δινει error. Σε καποια ιστοσελιδα ειδα πως πρεπει να κανω edit ενα αρχειο hosts, το εκανα, αλλα παλι τιποτα.

Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω, ή πλεον ειμαι αναγκαστηκα στην εκδοση 3 ή 4?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Προσπαθησα και εγω χωρις επιτυχια να παω στην 3.1.3 κ 3.1.2 Δεν ξερω τι ακριβως παιζει αλλα επειδη ειμαι καιρο στην 4 jailbroken δεν εχω τη διαφορά στη μπαταρια που αναφερες

Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω. Αλλά στο myphone διάβασα οτι το Φθινόπωρο θα βγει καινούριο μοντέλο με κάμερα και αλλά καλύτερα χαρακτηριστικά. Ισχύει τελικά αυτός ο ισχυρισμός; Αν ισχύει, πόσο αναμένεται να στοιχίζει; Τέλος, η έκδοση Ipod 3rd generation βγαίνει σε 8GB? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!