nikos22 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Το οτι ξεφορτιζει οταν ειναι συνδεμενο σε κλειστο pc το γραφει ξεκαθαρα , γι'αυτο να εχετε το νου σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Δεν λεει αυτο, λεει οτι του φαινεται περιεργο να το αφησεις ετσι και να ξεφορτιστει, οπως ανεφερε ο φιλος πιο πανω. Αλλο "δεν φορτιζει αν ειναι κλειστο το pc" (πραγμα κατανοητο απο ολους) και αλλο "ξεφορτιζει" στην ιδια κατασταση. Τότε αλλάζει. Εμένα αν χάσει 2 άντε 3% το πολύ σε κατάσταση αναμονής σε περίπου 8-9 ώρες ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Αγόρασα ένα crypto φορτιστη ,δουλεύει άψογα.Αλλα θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να το έχω μόνιμα στο ρεύμα (οπως κάνουμε τα λάπτοπ σταθερούς ένα πράγμα έχοντας τους όλη την ώρα στην πρίζα)·Αν δηλαδή επηρεάζει την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Όχι δεν πειράζει αλλά μπορεί να βράζει το iPod μερικές φορές (αν το χρησιμοποιείς πολύ και το έχεις στην πρίζα) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187605 παιδια ειναι σιγουρη αυτη η κυκλοφορια του ipod στην ελλαδα ?? 22/9/09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Απλά επεδη κάθομαι σχεδόν όλη μέρα στο μαγαζί έχω το άγιο-ποντ να σκοτωνω την ώρα μου και επειδή το υπερχρησιμοποιω να μην το φορτιζω κάθε μέρα,να το έχω δηλαδή στη λειτουργεί ρεύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Γεια σας. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ ,και είμαι κι εγώ κάτοχος του iPod touch 2g, και θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση . Ενώ είχα εγκαταστήσει το cydia , μετά από μια εβδομάδα ,όταν πάω να μπω με πετάει έξω . Αν προσπαθήσω να περάσω ξανά το cydia , μήπως γνωρίζετε αν θα με διαγράφουν αυτά που έχω περάσει μέσα .? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Και μένα με πετούσε και ο λόγος ήταν ότι δεν είχα Ίντερνετ ενεργό.Τωρα για το αν θα χάνουνε δεν το γνωρίζω.Παίζει επίσης να μην μπόρεσε να κατεβάσει τα απαραίτητα πακέτα κ ισως γιαυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Ευχαριστώ πολύ . Από άποψη Ίντερνετ λειτουργεί κανονικά , απλά από τότε που έχω πέραση το icy ,δεν μπορώ να μπω στο cydia . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Nομιζω οτι καπου ειχα διαβασει οτι στη 3.0 cydia και icy μαζι παρουσιαζουν διαφορα προβληματα αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Την 3.0 έχω . Και εκτός από το cydia, δεν μπορο να διαγραψω και καποιες εφαρμογές που είχα περάσει μέσα στο iPod ,από το cydia . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Εγω την 3.0 cydia εχω αλλα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα.Τις εφαρμογες εγω τις κατεβαζω απο το PC παντως και τις περναω μσω iTunes μαζι με το appsync απο το cydia...Πιστευω αυτο ειναι το καλυτερο,γιατι περασα winterboard μεσω cydia και μετα την επαννεκινηση εμεινε για αρκετη ωρα στο μηλο και μου κοπηκαν τα ποδια οτι παγωσε η συσκευη Btw αν περασω ενα θεμα για winterboard (cydia ) πως ξαναγυριζω παλι στο default του iPod ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Από θέμα φόρτισης του iPod , έχω τον φορτιστει της apple μπορεί να είναι ακριβώς , σε σχέσει με άλλους , αλλά το iPod μου φορτιζει μέσα σε 20 με 30 λεπτά, ενώ η μπαταρία είναι στο κόκκινο η έχει κλείσει . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Εγώ όταν το είχα πάρει , είχα περάσει κατα λάθος μια εφαρμογή του iPhone μέσα και δεν άνοιγε καθόλου, πίστεψα ότι μου χάλασε , αλλά το πήγα σε έναν τεχνικό και μου το έκανε . Ωσο για το winderboard το είχα πάθη και εγώ , με ένα θέμα αλλά μετά από λιγω εγινε , μπήκα στο winderboard και έβγαλα το τικ από το θέμα που είχα περάσει και εμφανίστηκε αυτόματα το θέμα που είχε αρχικά . Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Το jailbreak για την 3.1 γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 αξιόλογο forum http://forums.macrumors.com/forumdisplay.php?f=113 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Επείγει απάντηση... Αν κάνω αυτό με το σφουγγάρι σε ένα iPod Touch 1st Gen, θα φύγουν οι γρατσουνιές που έχουν δημιουργηθεί??? Εννοώ, δε θα φαίνονται?? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Επείγει απάντηση... Αν κάνω αυτό με το σφουγγάρι σε ένα iPod Touch 1st Gen, θα φύγουν οι γρατσουνιές που έχουν δημιουργηθεί??? Εννοώ, δε θα φαίνονται?? Οι γρατζουνιές θα φύγουν, αλλά θα αποκτήσει αυτή τη "brushed" όψη... http://www.suplido.com/joel/images/ipod_brushed.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Το jailbreak για την 3.1 γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμο?? Περιμένουμε πρόγραμμα για Windows. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης ;) Εγώ όταν το είχα πάρει , είχα περάσει κατα λάθος μια εφαρμογή του iPhone μέσα και δεν άνοιγε καθόλου, πίστεψα ότι μου χάλασε , αλλά το πήγα σε έναν τεχνικό και μου το έκανε . Κάτι άλλο συνέβηκε. Ποτέ δεν επηρεάζει μια εφαρμογή του iPhone το iPod Touch. Πολύ απλά δεν θα λειτουργεί (βασικά θα λειτουργεί) αλλά κάποιες λειτουργίες δεν θα γίνονται Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Βασικά από ότι θυμάμαι ,η λειτουργεια που είχα περάσει είχε σχέση με boss , αλλά δεν θυμάμαι ποια ακριβώς ήταν. Μήπως γνωρίζετε το ποτε , και αν θα βγει Bluetooth για αποστολή και λήψη δεδομένων για το iPod? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Έχει βγει για εφαρμογές και βίντεο αλλά από iPod σε iPhone και το αντίθετο ;) Ανεπίσημη για διάφορα αρχεία δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση :( Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 για εφαρμογές? αλήθεια? πώς τη λένε? και μπαίνει από το app store? και τι ακριβώς κάνει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Προσωπικά ξέρω, το bluetooth photo share , και το file share από app store . Αλλά αυτό που θέλω είναι ένα Bluetooth όπως έχουν και τα κινητά , όπως να μπορώ να στείλω και να λαβω τραγούδια από κάποιο κινητό. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Αυτό δεν είναι εφικτό. Μόνο με το File Share όπως είπες γίνεται κάτι αλλά δεν μπορείς να στείλεις και να λάβεις από άλλα κινητά. Την δυνατότητα όπως έγραψαν την έχουν αλλά η Apple δεν το επιτρέπει Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 ακόμα δεν εχω καταλάβει την ουσιαστική του χρησιμότητα..είναι μεταξύ ipod/iphone..αντικειμενικά το iphone,ειναι άβολο,για τα γούστα μου για music player (άσχετα που το χρησιμοποιώ έτσι πλέον)..το ipod,κι μάλιστα στο nano,ειναι πολυ βολικότερο,..μόνο για τις εφαρμογές αξίζει να το πάρει κάποιος; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts