aelaraole Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν χρειαζεται να ειναι jailbreak η οχι. Πηγαινεις στο iTunes, πατας Swift & Restore, πατας 2 κλικ στο ipsw και τα υπολοιπα γινονται μονα τους. Φυσικα να ειναι συνδεδεμενο το iTouch. μετα το jailbreak θα γίνει με ποιό πρόγραμμα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 μετα το jailbreak θα γίνει με ποιό πρόγραμμα..? Mε redsn0w(για την 3.0).Εδω ο οδηγος: http://allabouttechnology.8forum.info/forum-f1/topic-t6.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Mε redsn0w(για την 3.0).Εδω ο οδηγος: http://allabouttechnology.8forum.info/forum-f1/topic-t6.htm 0k..αυτό το ξέρω από το iphone! για να μην ποστάρω συνεχώς,πόση ώρα πήρε το jailbreak σε εσάς..? γιατί εμένα αργεί κάπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 υπολογιζε καμια ωρα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 υπολογιζε καμια ωρα... Ε οχι και μια ώρα.... σε ενα τεταρτάκι εισαι ok εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 0k..αυτό το ξέρω από το iphone! για να μην ποστάρω συνεχώς,πόση ώρα πήρε το jailbreak σε εσάς..? γιατί εμένα αργεί κάπως υπολογιζε καμια ωρα... Ε οχι και μια ώρα.... σε ενα τεταρτάκι εισαι ok εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα Τι μια ώρα ρε παιδιά;!:confused: Ούτε 5 λεπτά δεν κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Το Multirama & Πλαίσιο μας ΚΛΕΒΟΥΝ:mad: Δείτε εδώ! http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/iPhoneAccessoriesList.action Ακουστικα που τα Multirama & Πλαίσιο τα έχουν 35,η Vodafone τα έχει 22!Το ίδιο και με τον φορτηστή και με όλα τα άλλα!Γενικα ΟΛΑ τα έχει 10 ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! Λέω και εγω τόσο ακριβά είναι! Το usb 22 ευρω!Ενα καλωδιο!Απο Multirama & Πλαίσιο!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Το Multirama & Πλαίσιο μας ΚΛΕΒΟΥΝ:mad: Δείτε εδώ! http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/iPhoneAccessoriesList.action Ακουστικα που τα Multirama & Πλαίσιο τα έχουν 35,η Vodafone τα έχει 22!Το ίδιο και με τον φορτηστή και με όλα τα άλλα!Γενικα ΟΛΑ τα έχει 10 ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! Λέω και εγω τόσο ακριβά είναι! Το usb 22 ευρω!Ενα καλωδιο!Απο Multirama & Πλαίσιο!:mad: Κανένας δεν μας κλέβει. Δικαίωμα τους είναι να τα βάζουν όσο θέλουν, όπως και δικαίωμα μας είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς πριν αγοράσουμε κάτι. Απ' όσο ξέρω δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις κάτι από το Multirama ή το Πλαίσιο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Κανένας δεν μας κλέβει. Δικαίωμα τους είναι να τα βάζουν όσο θέλουν, όπως και δικαίωμα μας είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς πριν αγοράσουμε κάτι. Απ' όσο ξέρω δεν σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις κάτι από το Multirama ή το Πλαίσιο. Γιατι να το εχουν τοσο ακριβα ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Γιατι να το εχουν τοσο ακριβα ομως; Γιατί πολλοί θα πάνε να το αγοράσουν χωρίς να ψάξουν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 εχω κανει jailbreak το αιποντ με την firmware 3. αλλα οταν ανοιγω το cydia το προγ παγωνει και κλεινει αυτοματα.οταν τελικα μπαινει στην αρχικη σελιδα μου βγαζει error no internet connection, και στις αλλες οταν παταω ενα εικονιδιο παλι κλεινει αυτοματα.γιατι το κανει αυτο;; και ειπαρχει αλος τροπος να βαζω εφ χωρις το cydia Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 εχω κανει jailbreak το αιποντ με την firmware 3. αλλα οταν ανοιγω το cydia το προγ παγωνει και κλεινει αυτοματα.οταν τελικα μπαινει στην αρχικη σελιδα μου βγαζει error no internet connection, και στις αλλες οταν παταω ενα εικονιδιο παλι κλεινει αυτοματα.γιατι το κανει αυτο;; και ειπαρχει αλος τροπος να βαζω εφ χωρις το cydia Kαι εμενα το παθενει αυτο. Την τελευταια ερωτηση δεν την καταλαβα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη offmaps? Πως σας φανηκε? προσπαθω να μαθω λιγο το navigon αλλα δε ξερω αν με ικανοποιει και το ψαχνω λιγο ακομα. Υπάρχει καμιά αλλα πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δες αν παίζει το παρακάτω, εγώ δεν έχω σπάσει ακόμη το iTouch για να ξέρω αν παίζει και πως. [Εφαρμογές] iDA - Real Turn By Turn Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για το iTouch λεω και εγω!;) Το ipsw για το iPhone ειναι δωρεαν! Δικιο δεν εχω ρε παιδια; Και απο ποτε εχει bluetooth to iPod Touch???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Και απο ποτε εχει bluetooth to iPod Touch???:wacko: Είναι για να το συνδέεις με stereo σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Θέλω να βάλω την νέα έκδοση, αλλά είμαι στην Κύπρο αυτή τη στιγμή και ως κατάστημα iTunes έχω το ελληνικό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προχωράω ακάθεκτος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Θέλω να βάλω την νέα έκδοση, αλλά είμαι στην Κύπρο αυτή τη στιγμή και ως κατάστημα iTunes έχω το ελληνικό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή προχωράω ακάθεκτος; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Μα γιατί να δώσεις 8 ευρώ αφού μπορείς να την βρείς και δωρεάν;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Μα γιατί να δώσεις 8 ευρώ αφού μπορείς να την βρείς και δωρεάν;! Είμαι οπαδός του νόμου. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Είμαι οπαδός του νόμου. :p Μπορείς να την κατεβάσεις(παράνομα:D) και όταν την περάσεις να κάνεις Restore και να κατεβάσεις(χωρίς να παραβιάσεις τον νομο:D) απο το Μήλο(μέσω iTunes)! Μα δεν καταλαβένεις πως μα κλέβουν;8 ευρώ το λογισμικό του iTouch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μπορείς να την κατεβάσεις(παράνομα:D) και όταν την περάσεις να κάνεις Restore και να κατεβάσεις(χωρίς να παραβιάσεις τον νομο:D) απο το Μήλο(μέσω iTunes)! Μα δεν καταλαβένεις πως μα κλέβουν;8 ευρώ το λογισμικό του iTouch; Nope, 8 ευρώ το λογισμικό του iPhone. ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Nope, 8 ευρώ το λογισμικό του iPhone. ;) ΟΧΙ!!!Το λογισμικό του iTouch 8 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ(αυτό έλλειπε κιόλας:D) του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ΟΧΙ!!!Το λογισμικό του iTouch 8 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ(αυτό έλλειπε κιόλας:D) του κινητού! Το λογισμικό δεν είναι iPhone 3.0; Άρα είναι για τα iPhone, απλά μπαίνει και τα iPod. :p Εκτός κι αν λέω μ*λακίες :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το λογισμικό δεν είναι iPhone 3.0; Άρα είναι για τα iPhone, απλά μπαίνει και τα iPod. :p Εκτός κι αν λέω μ*λακίες :p Το Μήλο έχει βγάλει 2 ipsw(ipod/iphone ανάλογα software)το κατάλληλο για κάθε συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Fair enough. Πάντως ακόμη να αποφασίσω αν θα την βάλω τελικά. Όταν αποφασίσω θα ενημερώσω. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts