mampk19 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλημέρα παίδες....μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι για την ύπαρξη αυτού του forum (μεγίες μου) και επιτέλους μπορώ να ρωτήσω: Ξέρουμε καμία PC εφαρμογή, που να κάνει πάνω-κάτω τη δουλειά του iTunes για τα iPod?? έχω βρεί μία μέσω Google αλλά είναι για iPhone (συν το οτι δεν μου κάνει install). Με ενδιαφέρει να διαχειρίζομαι τις επαφές/notes και calendar χωρίς να μπλέκω με Google Calendars/MS Outlook. Επίσης, έχω καταφέρει να συνδέσω το ipod 2G μου με τον υπολογιστή στη δουλειά και του σπιτιού προσθέτοντας mp3 και videos ξεχωριστά......να νιώσω ασφαλής, ή υπάρχει περίπτωση να μου κάνει wipe out τα περιεχόμενα σε κάποια φάση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Καλημέρα παίδες....μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι για την ύπαρξη αυτού του forum (μεγίες μου) και επιτέλους μπορώ να ρωτήσω: Ξέρουμε καμία PC εφαρμογή, που να κάνει πάνω-κάτω τη δουλειά του iTunes για τα iPod?? έχω βρεί μία μέσω Google αλλά είναι για iPhone (συν το οτι δεν μου κάνει install). Με ενδιαφέρει να διαχειρίζομαι τις επαφές/notes και calendar χωρίς να μπλέκω με Google Calendars/MS Outlook. Επίσης, έχω καταφέρει να συνδέσω το ipod 2G μου με τον υπολογιστή στη δουλειά και του σπιτιού προσθέτοντας mp3 και videos ξεχωριστά......να νιώσω ασφαλής, ή υπάρχει περίπτωση να μου κάνει wipe out τα περιεχόμενα σε κάποια φάση?? Το καλυτερο ειναι το iTunes!.Ολα τα προγραμματα την ιδια δουλεια με το iTunes κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Η εφαρμογη GrSMS(το εχω κατεβασει και θελω να μαθω) εχει ελληνικο πληκτρολογιο;(Πολυ βασικο αυτο για μενα,για αυτο περιμενω και την νεα εκδοση!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Σας εχω ταραξει στις ερωτησεις!(το ξερω και σας ζητω συγνωμη:O,αλλα θελω να μαθω απο τους ειδικους!)Αν το παρω τωρα και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο(δεν θα εχει ποτε αλλα τελος παντων)γινεται με καποιο τροπο να του το πεασω χωρις jailbreak(γιατι φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια και πανε τσαμπα τα 230ευρω:X); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Σας εχω ταραξει στις ερωτησεις!(το ξερω και σας ζητω συγνωμη:O,αλλα θελω να μαθω απο τους ειδικους!)Αν το παρω τωρα και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο(δεν θα εχει ποτε αλλα τελος παντων)γινεται με καποιο τροπο να του το πεασω χωρις jailbreak(γιατι φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια και πανε τσαμπα τα 230ευρω:X); Κανεις ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ελληνικά στην παρούσα φάση, ΜΟΝΟ με jailbreak. Διαφορετικά περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο το firmware 3.0 που θα έχει ελληνικά απο μαμά (αλλα θα πρέπει να πληρώσεις 10$ για να το βάλεις). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ελληνικά στην παρούσα φάση, ΜΟΝΟ με jailbreak. Διαφορετικά περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο το firmware 3.0 που θα έχει ελληνικά απο μαμά (αλλα θα πρέπει να πληρώσεις 10$ για να το βάλεις). Kαι αν κανω jailbreak μπορει να μπορει να χαλασει η συσκευη;Αν οχι τι αλλο μπορει να χαλασει;Αν το παρω Ιουλιο θα εχει το 3.0; :thanks: παρα πολυ.(τα λεμε ξανα σε 3 ωρες...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Αν το παρω Ιουλιο θα εχει το 3.0; :thanks: παρα πολυ.(τα λεμε ξανα σε 3 ωρες...) Nomiza oti to eixame ksekatharisei auto! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Kαι αν κανω jailbreak μπορει να μπορει να χαλασει η συσκευη;Αν οχι τι αλλο μπορει να χαλασει;Αν το παρω Ιουλιο θα εχει το 3.0; :thanks: παρα πολυ.(τα λεμε ξανα σε 3 ωρες...) Αν θέλεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την 3.0 χωρίς να πληρώσεις, θα μπορέσεις κ όταν βγει να τη βρεις στο internet... Δωρεάν Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Nomiza oti to eixame ksekatharisei auto! Tο ξερω...:O Αν θέλεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την 3.0 χωρίς να πληρώσεις, θα μπορέσεις κ όταν βγει να τη βρεις στο internet... Δωρεάν Εχω ψαξει παντου!Δεν εχω βρει απολυτως τιποτα!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Αν θέλεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την 3.0 χωρίς να πληρώσεις, θα μπορέσεις κ όταν βγει να τη βρεις στο internet... Δωρεάν Μπορεις να μου πεις καμια σελιδα; Επισης εχω ψαξει και για καποιο προγραμμα για ελληνικα και παλι τιποτα:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ισίδωρε, σόρρυ κιολας, αλλα γίνεσαι πρήχτης :p Μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 και ξεκίνα διάβασμα, κυρίως τα επισημασμένα θέματα. Ο,τι γράφεται για το iPhone, ισχύει και για το iPod touch. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Μπορεις να μου πεις καμια σελιδα; Επισης εχω ψαξει και για καποιο προγραμμα για ελληνικα και παλι τιποτα:X εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ισίδωρε, σόρρυ κιολας, αλλα γίνεσαι πρήχτης :p Μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 και ξεκίνα διάβασμα, κυρίως τα επισημασμένα θέματα. Ο,τι γράφεται για το iPhone, ισχύει και για το iPod touch.:lol::p +1...Ισιδωρε σε ενα φορουμ πρωτα διαβαζουμε και μετα γραφουμε αποριες...αυτα που ζητας εχουν αναφερθει και δεν ειναι απαραιτητο να επαναλαμβανουμε τα ιδια....διαβασε τα θεματα που προτεινουν τα παιδια και αν δεν καταλαβεις κατι ή δεν βρεις αυτο που ζητας τοτε γραφεις τις αποριες σου...:) νταξει εισαι μικρος ακομα αλλα σιγα σιγα θα καταλαβεις πως λειτουργουμε σε ενα φορουμ...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ισίδωρε, σόρρυ κιολας, αλλα γίνεσαι πρήχτης :p Μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 και ξεκίνα διάβασμα, κυρίως τα επισημασμένα θέματα. Ο,τι γράφεται για το iPhone, ισχύει και για το iPod touch. Το ξερω:O.Συγμωμη και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ισίδωρε, σόρρυ κιολας, αλλα γίνεσαι πρήχτης :p Μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 και ξεκίνα διάβασμα, κυρίως τα επισημασμένα θέματα. Ο,τι γράφεται για το iPhone, ισχύει και για το iPod touch. 2 σελιδες εχει μονο αλλα δεν γραφουν κατι συγκεκριμενο για το 3.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 2 σελιδες εχει μονο αλλα δεν γραφουν κατι συγκεκριμενο για το 3.0. Ξεκινάμε απο τα βασικά, μπαίνουμε στην σελίδα που σου έδωσε ο φίλος και κοιτάς στις υποπεριοχές που αφορούν το λογισμικό του iPhone, εκεί θα δεις 2 θέματα που αφορούν το 3.0 OS. Αλλά πριν πας εκεί διάβασε τα θέματα που είναι οδηγοί για το iPhone θα μάθεις πολλά. Ο φίλος σου έδωσε το γενικό φόρουμ που αφορά το iPhone και σε πολλά θέματα το iTouch, ξεκοκκάλισε το.... Και μπορείς να πατάς τροποποίηση στα μηνύματα σου αν θες να προσθέσεις κάτι δεν χρειάζεται να γεμίζεις με post το θέμα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Καλημερα!εχει μηπως κανει κανεις jailbreak σε ipod touch 2g?αλλα να ειναι αξιοπιστος τροπος και να μην ειναι επικινδυνος για το ipod.. Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Καλημερα!εχει μηπως κανει κανεις jailbreak σε ipod touch 2g?αλλα να ειναι αξιοπιστος τροπος και να μην ειναι επικινδυνος για το ipod.. Δεν υπάρχει φόβος. Έχω κάνει σε ipod touch 2g φίλου. Ψάξε για το redsn0w. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fusion Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Καλημερα!εχει μηπως κανει κανεις jailbreak σε ipod touch 2g?αλλα να ειναι αξιοπιστος τροπος και να μην ειναι επικινδυνος για το ipod.. Εδώ είσαι ...QuickFreedom Εγώ το έσπασα με την έκδοση 1.1.1 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ωρε παιδια, υπαρχει τροπος να παθει κατι το itouch λογω jailbrake;; δεν υπαρχει παντα η δυνατοτητα αν γινει κατι να κανεις ριστορ οπως στο iphone ή κανω λαθος;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Μηπως ξερει κανεις το iKaraoke της Griffin;35 ευτω κανει. Θα μου το δωσει δωρο το Πλαισιο αυριο.:) http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=iKaraoke Οπως καταλαβατε αυριο θα το παρω! Επιτελους θα ησυχασετε απο εμενα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 δεν θα ησυχασουμε γιατι θα μας πεις τις εντυπωσεις σoυ απο το ikaraoke! :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 δεν θα ησυχασουμε γιατι θα μας πεις τις εντυπωσεις σoυ απο το ikaraoke! :) Theleis na as pw gia to iKaraoke? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Theleis na as pw gia to iKaraoke? Όχι, θέλουμε να μας πεις για το iKaraoke. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts