Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες....μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι για την ύπαρξη αυτού του forum (μεγίες μου) και επιτέλους μπορώ να ρωτήσω:

Ξέρουμε καμία PC εφαρμογή, που να κάνει πάνω-κάτω τη δουλειά του iTunes για τα iPod?? έχω βρεί μία μέσω Google αλλά είναι για iPhone (συν το οτι δεν μου κάνει install).

Με ενδιαφέρει να διαχειρίζομαι τις επαφές/notes και calendar χωρίς να μπλέκω με Google Calendars/MS Outlook.

Επίσης, έχω καταφέρει να συνδέσω το ipod 2G μου με τον υπολογιστή στη δουλειά και του σπιτιού προσθέτοντας mp3 και videos ξεχωριστά......να νιώσω ασφαλής, ή υπάρχει περίπτωση να μου κάνει wipe out τα περιεχόμενα σε κάποια φάση??

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες....μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι για την ύπαρξη αυτού του forum (μεγίες μου) και επιτέλους μπορώ να ρωτήσω:

Ξέρουμε καμία PC εφαρμογή, που να κάνει πάνω-κάτω τη δουλειά του iTunes για τα iPod?? έχω βρεί μία μέσω Google αλλά είναι για iPhone (συν το οτι δεν μου κάνει install).

Με ενδιαφέρει να διαχειρίζομαι τις επαφές/notes και calendar χωρίς να μπλέκω με Google Calendars/MS Outlook.

Επίσης, έχω καταφέρει να συνδέσω το ipod 2G μου με τον υπολογιστή στη δουλειά και του σπιτιού προσθέτοντας mp3 και videos ξεχωριστά......να νιώσω ασφαλής, ή υπάρχει περίπτωση να μου κάνει wipe out τα περιεχόμενα σε κάποια φάση??

Το καλυτερο ειναι το iTunes!.Ολα τα προγραμματα την ιδια δουλεια με το iTunes κανουν.

Η εφαρμογη GrSMS(το εχω κατεβασει και θελω να μαθω) εχει ελληνικο πληκτρολογιο;(Πολυ βασικο αυτο για μενα,για αυτο περιμενω και την νεα εκδοση!)

Σας εχω ταραξει στις ερωτησεις!(το ξερω και σας ζητω συγνωμη:O,αλλα θελω να μαθω απο τους ειδικους!)Αν το παρω τωρα και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο(δεν θα εχει ποτε αλλα τελος παντων)γινεται με καποιο τροπο να του το πεασω χωρις jailbreak(γιατι φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια και πανε τσαμπα τα 230ευρω:X);

Σας εχω ταραξει στις ερωτησεις!(το ξερω και σας ζητω συγνωμη:O,αλλα θελω να μαθω απο τους ειδικους!)Αν το παρω τωρα και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο(δεν θα εχει ποτε αλλα τελος παντων)γινεται με καποιο τροπο να του το πεασω χωρις jailbreak(γιατι φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια και πανε τσαμπα τα 230ευρω:X);

Κανεις ρε παιδια;

Ελληνικά στην παρούσα φάση, ΜΟΝΟ με jailbreak.

Διαφορετικά περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο το firmware 3.0 που θα έχει ελληνικά απο μαμά (αλλα θα πρέπει να πληρώσεις 10$ για να το βάλεις).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελληνικά στην παρούσα φάση, ΜΟΝΟ με jailbreak.

Διαφορετικά περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο το firmware 3.0 που θα έχει ελληνικά απο μαμά (αλλα θα πρέπει να πληρώσεις 10$ για να το βάλεις).

Kαι αν κανω jailbreak μπορει να μπορει να χαλασει η συσκευη;Αν οχι τι αλλο μπορει να χαλασει;Αν το παρω Ιουλιο θα εχει το 3.0;

:thanks: παρα πολυ.(τα λεμε ξανα σε 3 ωρες...)

Αν το παρω Ιουλιο θα εχει το 3.0;

Nomiza oti to eixame ksekatharisei auto!

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Kαι αν κανω jailbreak μπορει να μπορει να χαλασει η συσκευη;Αν οχι τι αλλο μπορει να χαλασει;Αν το παρω Ιουλιο θα εχει το 3.0;

Αν θέλεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την 3.0 χωρίς να πληρώσεις, θα μπορέσεις κ όταν βγει να τη βρεις στο internet... Δωρεάν

Nomiza oti to eixame ksekatharisei auto!

Tο ξερω...:O

Αν θέλεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την 3.0 χωρίς να πληρώσεις, θα μπορέσεις κ όταν βγει να τη βρεις στο internet... Δωρεάν

Εχω ψαξει παντου!Δεν εχω βρει απολυτως τιποτα!:X

Μπορεις να μου πεις καμια σελιδα;

Επισης εχω ψαξει και για καποιο προγραμμα για ελληνικα και παλι τιποτα:X

Ισίδωρε, σόρρυ κιολας, αλλα γίνεσαι πρήχτης :p

Μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 και ξεκίνα διάβασμα, κυρίως τα επισημασμένα θέματα.

Ο,τι γράφεται για το iPhone, ισχύει και για το iPod touch.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεις να μου πεις καμια σελιδα;

Επισης εχω ψαξει και για καποιο προγραμμα για ελληνικα και παλι τιποτα:X

εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89

Μπες εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 και ξεκίνα διάβασμα, κυρίως τα επισημασμένα θέματα.

:lol::p

+1...Ισιδωρε σε ενα φορουμ πρωτα διαβαζουμε και μετα γραφουμε αποριες...αυτα που ζητας εχουν αναφερθει και δεν ειναι απαραιτητο να επαναλαμβανουμε τα ιδια....διαβασε τα θεματα που προτεινουν τα παιδια και αν δεν καταλαβεις κατι ή δεν βρεις αυτο που ζητας τοτε γραφεις τις αποριες σου...:)

νταξει εισαι μικρος ακομα αλλα σιγα σιγα θα καταλαβεις πως λειτουργουμε σε ενα φορουμ...:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Το ξερω:O.Συγμωμη και παλι!

2 σελιδες εχει μονο αλλα δεν γραφουν κατι συγκεκριμενο για το 3.0.

2 σελιδες εχει μονο αλλα δεν γραφουν κατι συγκεκριμενο για το 3.0.

Ξεκινάμε απο τα βασικά, μπαίνουμε στην σελίδα που σου έδωσε ο φίλος και κοιτάς στις υποπεριοχές που αφορούν το λογισμικό του iPhone, εκεί θα δεις 2 θέματα που αφορούν το 3.0 OS. Αλλά πριν πας εκεί διάβασε τα θέματα που είναι οδηγοί για το iPhone θα μάθεις πολλά.

Ο φίλος σου έδωσε το γενικό φόρουμ που αφορά το iPhone και σε πολλά θέματα το iTouch, ξεκοκκάλισε το....

Και μπορείς να πατάς τροποποίηση στα μηνύματα σου αν θες να προσθέσεις κάτι δεν χρειάζεται να γεμίζεις με post το θέμα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλημερα!εχει μηπως κανει κανεις jailbreak σε ipod touch 2g?αλλα να ειναι αξιοπιστος τροπος και να μην ειναι επικινδυνος για το ipod..

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Καλημερα!εχει μηπως κανει κανεις jailbreak σε ipod touch 2g?αλλα να ειναι αξιοπιστος τροπος και να μην ειναι επικινδυνος για το ipod..

Δεν υπάρχει φόβος. Έχω κάνει σε ipod touch 2g φίλου. Ψάξε για το redsn0w.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ είσαι ...QuickFreedom

Εγώ το έσπασα με την έκδοση 1.1.1 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Ωρε παιδια, υπαρχει τροπος να παθει κατι το itouch λογω jailbrake;; δεν υπαρχει παντα η δυνατοτητα αν γινει κατι να κανεις ριστορ οπως στο iphone ή κανω λαθος;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μηπως ξερει κανεις το iKaraoke της Griffin;35 ευτω κανει.

Θα μου το δωσει δωρο το Πλαισιο αυριο.:)

http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=iKaraoke

Οπως καταλαβατε αυριο θα το παρω!

Επιτελους θα ησυχασετε απο εμενα!:lol:

δεν θα ησυχασουμε γιατι θα μας πεις τις εντυπωσεις σoυ απο το ikaraoke! :)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13