Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ιούνιο το περιμένουμε. Και όσον αφορά την χρέωση για τους κατόχους iPod, σε προηγούμενα post, υποτίθεται ότι πληρώνουν ένα συμβολικό ποσό, το οποίο οι κατόχοι των iPhone το γλυτώνουν επειδή ένα μέρος του παγίου καταβάλετε στην Apple για το development του λειτουργικού.

Σιγουρα ειναι Ιουνιο ή με βλεπω να περναει το καλοκαιρι χωρις iTouch;:lol: 10δολαρια πρεπει να πληρωσουν οι κατοχοι του iTouch.

Δηλαδη θα το παρω Ιουλιο για να ειμαι σιγουρος για το λογισμικο...Μεσα σε 1 μηνα θα εχουν παρει αυτα με το παλοιο...ετσι δεν ειναι;

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σιγουρα ειναι Ιουνιο ή με βλεπω να περναει το καλοκαιρι χωρις iTouch;:lol: 10δολαρια πρεπει να πληρωσουν οι κατοχοι του iTouch.

Δηλαδη θα το παρω Ιουλιο για να ειμαι σιγουρος για το λογισμικο...Μεσα σε 1 μηνα θα εχουν παρει αυτα με το παλοιο...ετσι δεν ειναι;

Μου φαίνεται δεν έχει νόημα να περιμένεις γιατί το iTouch 2gen θα βγαίνει με την έκδοση iPhone OS 2.XX, η έκδοση 3.0 θα υπάρχει ενσωματωμένη στο iTouch 3gen όταν αυτό κυκλοφορήσει. Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον με την κυκλοφορία του 2gen, ακόμη και σήμερα αν πάρεις iTouch 1gen σφραγισμένο θα έχει την έκδοση 1.ΧΧ και όχι την 2.ΧΧ που υπάρχει τώρα.

Ας επιβεβαιώσει και κάποιος πιο γνώστης.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μου φαίνεται δεν έχει νόημα να περιμένεις γιατί το iTouch 2gen θα βγαίνει με την έκδοση iPhone OS 2.XX, η έκδοση 3.0 θα υπάρχει ενσωματωμένη στο iTouch 3gen όταν αυτό κυκλοφορήσει. Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον με την κυκλοφορία του 2gen, ακόμη και σήμερα αν πάρεις iTouch 1gen σφραγισμένο θα έχει την έκδοση 1.ΧΧ και όχι την 2.ΧΧ που υπάρχει τώρα.

Ας επιβεβαιώσει και κάποιος πιο γνώστης.

Αμα περιμενω να βγει νεο Touch θα γερασω!:)Ουτε ενα σχεδιο του τηλεφωνου δεν εχουν κανει!Δεν με πειραζει καθολου αν δεν παρω την νεα εκδοση αλλα γιατι να μην εχω τη νεα;

Αν ειναι να μην την βαλουν στα νεα iTouch τοτε γιατι την εφτιαξαν;Αφου η νεα εχει bluetooth και τετοια...μονο για το landscape στο πληκτρολογιο;

Αμα περιμενω να βγει νεο Touch θα γερασω!:)Ουτε ενα σχεδιο του τηλεφωνου δεν εχουν κανει!Δεν με πειραζει καθολου αν δεν παρω την νεα εκδοση αλλα γιατι να μην εχω τη νεα;

Αν ειναι να μην την βαλουν στα νεα iTouch τοτε γιατι την εφτιαξαν;Αφου η νεα εχει bluetooth και τετοια...μονο για το landscape στο πληκτρολογιο;

Γιατί η νέα έκδοση θα μπαίνει στα iPhone και στα νέο iPhone, που όπως όλα δείχνουν θα βγει το καλοκαίρι, που έχουν σαφώς περισσότερες πωλήσεις από τα iTouch και λόγω development, αλίμονο αν έμενε στάσιμο τοσο ωραίο λειτουργικό.

Twitter.

Γιατί η νέα έκδοση θα μπαίνει στα iPhone και στα νέο iPhone, που όπως όλα δείχνουν θα βγει το καλοκαίρι, που έχουν σαφώς περισσότερες πωλήσεις από τα iTouch και λόγω development, αλίμονο αν έμενε στάσιμο τοσο ωραίο λειτουργικό.

Tελος παντων.Μολις βρω και τα υπολοιπα λεφτα θα το αγορασω.Αν δεν το εχει πολυ πολυ να το βαλω εγω(αν γινεται).

Το είπαμε ότι μπορείς να το βάλεις. Απλά θα πρέπει να πληρώσεις τα 10 - ολόκληρα - δολλάρια...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Tελος παντων.Μολις βρω και τα υπολοιπα λεφτα θα το αγορασω.Αν δεν το εχει πολυ πολυ να το βαλω εγω(αν γινεται).

Apple iPod Touch 2G (Second Generation)

H αναζήτηση βγάζει το 8GB που είναι πιο οικονομικό και κάποια μαγαζιά έχουν αρκετά χαμηλή τιμή, αλλά προσοχή να είναι σίγουρα το 2gen.

Twitter.

Πολύ μικρή η χωρητικότητα του 8GB. Στο δικό μου (16GB), με 2200 τραγούδια, 100 βίντεοκλιπ και καμιά δεκαριά εφαρμογές, με το ζόρι έχει 2GB ελεύθερα. Εξ άλλου η χωρητικότητα είναι ονομαστική, κανονικά είναι πόσο, 6,5-7GB;

Το είπαμε ότι μπορείς να το βάλεις. Απλά θα πρέπει να πληρώσεις τα 10 - ολόκληρα - δολλάρια...

Το ξερω,δεν εχω ομως πιστωτικη καρτα...

Apple iPod Touch 2G (Second Generation)

H αναζήτηη βγάζει το 8GB που είναι πιο οικονομικό και κάποια μαγαζιά έχουν αρκετά χαμηλή τιμή, αλλά προσοχή να είναι σίγουρα το 2gen.

Ευχαριστω για το link σου.Δεν θελω ομως να αγοραζω απο online stores...

Το ξερω,δεν εχω ομως πιστωτικη καρτα...

Μπορείς και με χρεωστική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα των γονιών σου (με την άδεια τους φυσικά). :)

Πολύ μικρή η χωρητικότητα του 8GB. Στο δικό μου (16GB), με 2200 τραγούδια, 100 βίντεοκλιπ και καμιά δεκαριά εφαρμογές, με το ζόρι έχει 2GB ελεύθερα. Εξ άλλου η χωρητικότητα είναι ονομαστική, κανονικά είναι πόσο, 6,5-7GB;

Αφου εχεις 2.200 MP3 και 100video τι περιμενεις;2.200 ΜΡ3 εχω στον υπολογιστη μου!:rolleyes:

Η μνημη ειναι ποιο μικρη απο αυτη που λενε για τεχνικους λογους(να μην κολλαει και τετοια)

Μπορείς και με χρεωστική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα των γονιών σου (με την άδεια τους φυσικά). :)

Δεν εχουν!:):cry:Δεν τις συμπαθουν...

Αφου εχεις 2.200 MP3 και 100video τι περιμενεις;2.200 ΜΡ3 εχω στον υπολογιστη μου!:rolleyes:

Η μνημη ειναι ποιο μικρη απο αυτη που λενε για τεχνικους λογους(να μην κολλαει και τετοια)

Είχα συνηθίσει στα 30GB του iPod Video που με κάλυπταν πλήρως. Αλλά αφού το έκανα που το έκανα το ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη, δεν θα τα ακουμπούσα στην Apple; :p

Υ.Γ.

Καλά κάνουν και δεν έχουν. :p

Κάποια στέλνουν και με αντικαταβολή με κάτι επιπλέον.

Twitter.

Yπαρχει καποια εφαρμογη για το iTouch που να μπορω να μπαινω στο MSN απο εκει;

http://www.palringo.com/en/gb/

Αυτο που κανει στην αρχη με το iPhone(μακαρι να το ειχα,δεν πειραζει ομως γιατι θα παρω το iTouch που ειναι σχεδον τα ιδια,τεσπα)μπορει να το κανει και το iTouch;(δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ετσι και καλα για τεχνολογια...να εντιποσιαζεις τους φιλους σου:))

http://www.apple.com/iphone/gallery/ads/

Υ.Γ Νο1

Αν γινεται ο,τι δειχνει το video

Y.Γ Νο2

Αυτο το τραγουδι μου αρεσει πολυ...το ξερει κανεις;

Ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα!

Το ηξερα πως δεν θα μου απαντουσατε.Δεν πειραζει ομως.

Αν το παρω γινεται με καποιο τροπο να του περασω παιχνιδια χωρις να γραφτω στην Apple;

νο1--> οτι κάνει το iphone τα κάνει και το ipod touch.. απλα δεν εχει καμερα,κλήσεις,gps

no2-->http://lmgtfy.com/?q=the+song+from+the+iphone+ads .. στο πρώτο link θα πάρεις την απάντηση σου

παιχνίδια μπορείς να περάσεις αν το κάνεις jailbrake.. δλδ το "ξεκλειδώσεις". Υπαρχουν βέβαια πολλα free παιχνίδια απο το appstore που αξίζουν..

//~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia

νο1--> οτι κάνει το iphone τα κάνει και το ipod touch.. απλα δεν εχει καμερα,κλήσεις,gps

no2-->http://lmgtfy.com/?q=the+song+from+the+iphone+ads .. στο πρώτο link θα πάρεις την απάντηση σου

παιχνίδια μπορείς να περάσεις αν το κάνεις jailbrake.. δλδ το "ξεκλειδώσεις". Υπαρχουν βέβαια πολλα free παιχνίδια απο το appstore που αξίζουν..

No1 το ξερω.

Νο2 δεν εχω καταλαβει γιατι εστειλες.

Για να κατεβασεις ο,τι παιχνιδι θελεις δωρεαν και οχι πρεπει να εχεις γραφτει και για να γραφτεις χρειαζεσαι πιστωτικη καρτα.

isidoros, όχι. Αν κάνεις jailbreak μπορείς να βρεις και να περάσεις τα πάντα «δωρεάν».

Ναι,το ξερω.Βασικα χτες το εμαθα!:)

Kαι μετο jailbreak μπορεις να το κανεις "εληνικο"